شکستن رکورد باشگاه مهندسان...

شکستن رکورد باشگاه مهندسان...

• مجموع رای دهندگان
    127
  • نظرسنجی بسته .

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این 1تاپیک منحصر به فرده..
مقدمه:
5سال از تاسیس باشگاه مهندسان میگذره و بیشترین حضور در باشگاه در تاریخ 2011/6/18 ساعت 11:45 بوده .تعدادشون هم به نظر من خیلی کم بوده.
2773 نفر که اکثرشون هم مهمان بودن.
حالا من قصد دارم با کمک شما 1 روز رو مشخص کنیم و در همون روز رکورد حال حاضر رو که 6ماه از اون میگذره رو بشکنیم.
به نظر من 1ماه دیگه زمان خوبیه.اطلاع رسانی هم باید بشه.ساعتش رو بعدا مشخص میکنیم.
حالا هر کی حاضره تو این رکورد زنی شرکت کنه.

هر کی تمایل داره اعلام آمادگی کنه..

نظرسنجی یادتون نره..

آخرین ویرایش:

magnet

عضو جدید
الان موقع امتحاناس ، برای همین کم بودن و کم شدن تعداد کاربرا طبیعی یه .
برای همچین کاری پیشنهادم اینه که بمونه برای بعد امتحانات و البته بعد کنکور ارشد ، تا اونایی هم که بصورت مهمان میان ، تعدادشون بیشتر باشه .
ازون 2773 هم مطمئناً حدود 2500 نفرشون هم مهمون بودن ، پس تعداد مهمونا بسیار تعیین کننده هست .
این تعداد هم طول ترم بیشتر و یا آخرای هر ترم که دنبال پروژه و فایل و کتاب هستن ، از طریق جستجو میان . مسئله بعدی هم کنکور و زمانش هست و الخ . . .

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان موقع امتحاناس ، برای همین کم بودن و کم شدن تعداد کاربرا طبیعی یه .
برای همچین کاری پیشنهادم اینه که بمونه برای بعد امتحانات و البته بعد کنکور ارشد ، تا اونایی هم که بصورت مهمان میان ، تعدادشون بیشتر باشه .
ازون 2773 هم مطمئناً حدود 2500 نفرشون هم مهمون بودن ، پس تعداد مهمونا بسیار تعیین کننده هست .
این تعداد هم طول ترم بیشتر و یا آخرای هر ترم که دنبال پروژه و فایل و کتاب هستن ، از طریق جستجو میان . مسئله بعدی هم کنکور و زمانش هست و الخ . . .

ممنون از راهنماییتون
من هم گفتم واسه 1ماه دیگه زمانش رو میشه تغییر داد
البته قبل از امتحانات هم تعداد کم بود..

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخوای مدیر بشی از این کارا ها میکنی؟ زیادی جلب توجه میکنی عزیز. کم کم ریز می بینمت.

..:PURE:..

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هستیم!!
(اینو رو دیوارمونم مینویسم!:biggrin:) کسی هم پرسید چی میکنی میگم داش رضا گفته به تو چه؟!!:D

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
منم هستم. فقط زمانش شب باشه ها. روز نمیرسم:redface:

بالا