شهید مورد علاقه تو کیه؟+عکس

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
دعا

دعا

شهيد چمران در نيايش هاي خود گفته : "خدايا تصميم گرفته ام كه بميرم ولي تسليم كفر و ظلم نشوم و تازنده ام آزاده باشم .......پروردگارا آنچنان مارا از دنيا و مافيها بي نياز كن كه در قربانگاه عشق تو همچون ابراهيم مشتاقانه حاضر شويم تا اسماعيل وجود خود در راه هدف مقدست قرباني كنيم."**اميدوارم دعاي آخر را همه آمين بگويند و به گوش مدعيان امروز برسانند تا ديگر اينچنين ولايت ، رهبري ،شهدا و مقدسات اين مملكت را قرباني مطامع شوم خود نكنند.**

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی.این مطلب مربوط به پستهای اولیه این تاپیک هست.یکی از دوستانمون در مورد یکی از شهدای مورد علاقه خودشون اسم عبدالرحمان قاسملو رو به عنوان شهید آوردند و اتفاقا در پست بعدی عکس اون که غرق خون هم بودند رو گذاشتند.من هم ازشون تشکر کردم.چون فکر می کردم ایشون یکی از شهدای ...
اما هوشیاری دوست خوبم sparrowکه طی پیامی به من متذکر شدند این شخصیت از منافقین هست.امروز مطلبی از قاسملو رو داشتم مطالعه می کردم که براتون پست میذارم.
قاسملو از معترضین ضد انقلاب که از همان ابتدا به تحریک قومی کرد پرداخت و در مقابل انقلاب اسلامی شمشیر کشید،امروز (2/3/1360)به بغداد رفت و با صدام دیدار کرد و سپس اعلام کرد که در مبارزه مسلحانه علیه رژیم جمهوری اسلامی با مجاهدین خلق به توافق رسیده است!جالب است که اینها شعار حمایت از خلق می دادند و علیه خلق با صدام و منافقین متحد شده بودند!

شاهد

عضو جدید
چمران در غربت

چمران در غربت

امروز حدود 3 سال از انصراف ابراهيم حاتمي كيا از ساخت فيلم شهيد چمران مي‌گذرد و در طول اين 3 سال و بهتر بگوييم در طول بيش از چند دهه از شهادت چمران هنوز در زمينه هنر هفتم هيچ كار جدي و درخوري انجام نشده است يا حتي در حوزه هنرهاي نمايشي و تئاتر نيز اين خلا به چشم مي‌آيد.

به عنوان مثال آيا نمي‌توان جشنواره تئاتر ايثار يا تئاتر دفاع مقدس را با بخش ويژه‌اي به ياد چمران برپا كرد؟ يا جشنواره بين‌المللي فيلم فجر اگر بخش ويژه‌اي را به قهرمانان و الگوهاي اين مردم اختصاص ندهد به چه موضوع و شخصيت‌هايي مي‌خواهد اختصاص دهد؟ يا صدا و سيما آيا نمي‌تواند در ميان انبوه فيلم‌ها و سريال هايش مجموعه‌اي درخور با نام ماندگار چمران خلق كند؟

همچنين هنرهاي تجسمي نيز از اين آسيب در امان نمانده است و در حالي كه يكي از بزرگترين شاهراه‌هاي پايتخت نام زيبا و بلند چمران را بر پيشاني دارد هيچ مجسمه، تنديس و اثر هنري در طول اين شاهراه از خود چمران يا آثار و جملات و وصاياي او چشم مخاطب و هيچ شهروندي را نمي‌نوازد و شايد بتوان گفت چمران در بزرگراه چمران در ميان ازدحام بيلبوردهاي مختلف و تبليغاتي از هر شخص و هر چيز ديگري غريب‌تر است.

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز

زندگی نامه شهید توکلی
شهید شعبانعلی توکلی در یکی از روزهای سرد بهمن ماه سال هزار وسیصد و سی ونه در بیمارستان زنان شهر تهران چشم به جهان گشود .پدر ومادر وی نام او را شعبانعلی نهادند زیرا در نیمه ی شعبان متولد شده بود .
او دوره دبستان را در دبستان افشین در نزدیکی منزلشان که در خیابان نامجو بود به پایان رساند. وی راهنمایی ودبیرستان را در مدرسه ی محتشم کاشانی تمام کرد . او که در دبیرستان رشته ی ریاضی خوانده بود؛در کنکور؛ رشته ی مهندسی متالوژی دانشگاه صنعتی شریف قبول شد .در سن بیست سالگی باشروع جنگ تحمیلی دانشگاه را رها کرد و به عنوان پاسدار در جنگ حضور یافت .وی سرانجام پس از سه سال مبارزه در مقابل رژیم بعثی عراق در عملیات بیت المقدس و در جریان آزاد سازی خرمشهر در روز پانزدهم اردیبهشت سال هزار وسیصد وشصت ویک به مقام والای شهادت دست یافت و در روز هجدهم اردیبهشت پیکر پاک وی به خانواده اش تحویل داده شد .
یک خاطره
در اوایل جنگ تحمیلی؛ بنی صدر عده ای را به منطقه ی هویزه اعزام می کند و خودش منطقه عملیات را به صدام گزارش می دهد .صدام با نیروهای خود به آنجا می رود و بسیجیان دلاور ما را با آب محاصره می کند و از شدت آب در آن منطقه باتلاق بوجود می آید و عده زیادی از بسیجیان در آن باتلاق ها به شهادت می رسند امّا شهید شعبانعلی توکلی از آن مهلکه جان سالم به در می برد و در برگشت برادرش -که برای یافتن او به آنجا آمده بود- وی را با حالتی خسته و با یک جفت دمپایی پاره می یابد و با هم به خانه بر می گردند. مادرشان که از تشیع جنازه شهیدی باز گشته بود از دیدن پسرش خوشحال می شود و شهید توکلی از شنیدن خبر شهادت دوستش بسیار ناراحت می گردد.
وصیت نامه
بسم الله الرحمن الرحیم

با درود و سلام بر همه ی پیامبران توحیدی و با سلام درود بر معصومین (ع) و با درود و سلام بر امام خمینی نائب امام مهدی علیه السلام که با حرکت و جوشش خود خون جدیدی بر پیکر اسلام وارد نمود و سلام و درود بر شهیدان راه حق راهی که سالیان دراز رهرو نداشت و با طلوع انقلاب اسلامی بار دیگر پر رهرو گشت.
امروزکه صبح پنج شنبه نهم اردیبهشت ماه سال هزار و سیصد و شصت و یک است و در حال نوشتن هستم شور وشعف زاید الوصفی در اردو به چشم می خورد گویی که کربلا در پیش است و من نیز توفیق پیدا کردم که در خیل سپاهیان اسلام باشم سپاهی که کران تا کران دشت خوزستان را با خون خود رنگین کرد تا بتواند خیل تهاجم صدامیان کافر در هم بشکند و تجاوزی که نوزده ماه پیش آغاز گردید و اکنون می رود که پهن دشت خوزستان گورستان صدامیان گردد.خدایا تو خود می دانی که برای سپاهیان اسلام آب و خاک و مرز ارزشی ندارد آنچه که آنها را خشنود می کند رضای توست و بس.
آنچنان اخلاص عمل در اینجا دیده می شود که گویی که همه الهی شده اند خدایا تو خود می دانی تا آنجا که توانسته ام سعی کرده ام عملم خالص برای تو باشد اگر گناهان و یا ناخالصی هایی هم بوده که حتما بوده و کم هم نبوده است تو به بزرگی خود بر من ببخش. امروز این برادران در جبهه می جنگند و برادران دیگر در پشت جبهه. تو خود همه را پیروز گردان و به لطف خود شر منافقین داخلی را از سر این امت شهید پرور کوتاه گردان.به همه بردران و خواهران وصیت می کنم که از خط امام که همان ادامه ی خط رسول الله(ص) است خارج نشوند که هم خیر دنیا و هم خیر آخرت آنها در آن است و به همه برادران توصیه می کنم که سنگر های داخلی را خالی نکنندکه از مهمترین سنگرهای دفاعی اسلام است.
اگر برادران در جبهه ی مبارزه با منافقین کوتاهی کنند چه خواهد شد و یا اگر خدای نخواسته در مبارزه با هوای نفس که بزرگترین دشمن است و جهاد اکبر است کوتاهی کنند چه خواهد شد . من اگر توفیق شهادت پیدا کردم به خدا که رستگار شدم . ناراحتی نزدیک نمی دانم برای چه خواهد بود ؟
از بابا و مامان می خواهم که صبر داشته باشند و یاد حضرت ابراهیم (ص) باشند که چگونه از عزیزترین فرزند خود گذشت و نه تنها ناراحت نبود بلکه با روی باز و شاداب قربانی داد وحالا چه برسد به ما و شما که نباید اصلاً مسئله ای برایمان مطرح باشد زیرا که ما قدر و منزلت چندانی در نزد خدا نداریم .
در خاتمه از خداوند متعال خواستارم که هر چه سریعتر پیروزی لشکریان اسلام را بر کفر صدامی و شیطان بزرگ- آمریکا - نزدیک گرداند .

و من الله التوفیق و علیه التّکلان

ساعت : نه و پنج دقیقه صبح
نهم اردیبهشت ماه هزار سیصد و شصت ویک
شعبانعلی توکلی

افتخار اینو دارم که این شهید بزرگوار دایی بنده هستن.

آخرین ویرایش:

zadshafagh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین صحبت حاج همت

آخرین صحبت حاج همت

((تنها حرکت در راه خدا مهم است.خداوند شکست میدهد، پیروزی میدهد...عملیات به دست دیگری است و دست ما نیست...ما این جنگ را با خون پیش می بریم....))و این آخرین صحبت های حاج همت بود در دو کوهه که پس از آن دیگر هیچ وقت صدای او را نشنید اما صدایش هنوز در دوکوهه طنین انداز است.....

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10566&stc=1&d=1245698615

پیوست ها

• user27770_pic1426_1233055117.jpg
    user27770_pic1426_1233055117.jpg
    26.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

zadshafagh

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهید مهدی زین الدین

شهید مهدی زین الدین

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10572&stc=1&d=1245701027
می گفت((بچه ها قدر این زمان و شرایطی که ما در اون قرار داریم رو بدونید.همون طوری که الان ما غبطه می خوریم به حال شهدای صدر اسلام و شهدای کربلا،درآینده هم انسانهایی می آیند که به حال ما غبطه میخورند وآرزو میکنند که ای کاش در زمان ما و در شرایط ما بودند.))

شادی روحش صلوات

پیوست ها

• jaan.jpg
    jaan.jpg
    6.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • img719.jpg
    img719.jpg
    66.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10631&stc=1&d=1245870498
عطش
چند تا شهید تو اردوگاه بودند.از آنهایی که توی اسارت شهید شدند.رفتیم مرتبشان کنیم،بگذاریمشان یک گوشه.
زیر بغل یکیشان را گرفتم که بلندش کنم،دیدم روی دستش یک چیزی نوشته.دستش را آوردم بالا.
نوشته بود:«مادر،از تشنگی مردم»

پیوست ها

• kavir.jpg
    kavir.jpg
    17.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
به بهانه نزدیک شدن به سالروز شهادت شهدای هفت تیر یک سری نوشته تهیه کردم راجع به سازمان مجاهدین خلق که ترورهای زیادی رو انجام دادند.اول این نوشته با بیان خاطره ای از زبان شهید صیاد شیرازی آغاز میشه.و بعد به تشریح شکل گیری گروهک منافقین می پردازه.
مشاهده پیوست فصل اول از مرصاد.doc
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10697&stc=1&d=1246028249

آخرین ویرایش:

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهید

شهید

چمران همت بهشتی

[FONT=Times New Roman (Arabic)]بسمه تعا لي

[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Arabic)]بسم ا لله الرحمن الرحيم

[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Arabic)]
با سلام ودرود فراوان بر منجي عالم بشريت ونائب بر حقش خميني كبيرروهي فدا
رهبره انقلاب جناب حجت السلام خامنه اي بت شكن وصيت نامه ويا خاطراتي
از فرزند گرامي حسين ابراهيميان به خدمت مسئو لين مملكت ومردم مسلمان
ايران خاطراتي را بر عرض بر سانم فرزندم ما از بچه گي علاقه فراوان به نماز
و قران داشت وهميشه دوست مي داشت درجلسه هاي مذهبي
شركت بنمايد و از جلسه هاي منحرف كاملا جدا بوده گاه بيگاه اگرماشركت مي نموديم
ما را نصيحت مي كردو از وقتي انقلاب شروع شد شب و روزگفتار او گفتارامام خميني
بود وهمه را نصيحت مي كرد كه برويد در تظا هرات شركت بنما يد وبه پدر ومادر خود احترام
فراوان مي گذاشت و بدون اجازۀ ما كوچكترين كاري انجام نمي داد واصولا به دين
و مذهب وعلماء علا قه فراوان داشت و هميشه مي گفت به بچه ها كسي با شيد من را
در جعبه به عنوان شهيد بيا ورند و شما همگي به تشيع جنازۀ من شركت بنماييد
وقتي كه به مرخصي مي آمد ديرش مي شد كه به جبهه برگردد و به دو ستان و آشنا يان مي گفت كه راه اسلام
ودين را ادامه دهيد و راه شهيدان را ادامه كار خود بدانيد و آرزوي كه داشت شهادت در راه اسلام بود​
[/FONT]

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهید

شهید

[FONT=Times New Roman (Arabic)]شبكه پيام
[/FONT]

[FONT=Times New Roman (Arabic)]ره يا فتگان وصا ل​
[/FONT]
شهيد[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]رضا د يواندري​
[/FONT]
محل تولد [/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]سبزوار محل شهادت [/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]شلمچه​
[/FONT]
نام پدر [/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]غلامحسن عمليات [/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]كربلاي [/FONT]4
تاريخ تولد [/FONT]:1345 [FONT=Times New Roman (Arabic)]كد بايگاني [/FONT]: 918 /65
[FONT=Times New Roman (Arabic)]تاريخ شهادت [/FONT]: 4 /10 /1365 [FONT=Times New Roman (Arabic)]شغل [/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]محصل وطلبه

[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Arabic)]قسمتي از وصيت شهيد [/FONT]( [FONT=Times New Roman (Arabic)]اگر شهيد وصيت نامه ندارد خلاصه زندگينامه وي درج گردد[/FONT])

پروردگارا دلم برايت پرمي زند و آرزويم شهادت است واين راه را كوركورانه
انتخاب نكرده ام ، مشتاق وصالم، الهي مرا بپذير​
[/FONT]0

واليدينم در شهادت من ناراحت نباشيد ، سياه نپوشيد ، شير يني پخش كنيدبه
مظلوميت حسين وايمه اطهار​
[/FONT]([FONT=Times New Roman (Arabic)]ع[/FONT]) [FONT=Times New Roman (Arabic)]اشك بريزيد ، دنيا محل گذراست [/FONT]0 [FONT=Times New Roman (Arabic)]از امت
اسلام مي خواهم كه از تفرقه وشايعه پر اكني و سو ظن بپر هيزيد، بجاي آن
اتحاد خودمستحكم كنيد، پيروخط امام با شيد، برادران وخواهران
گراميم سنگر اسلامراحفظ كنيد تا دشمن نتواند درآن رخنه كند

[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Arabic)]و السلام

[/FONT]
استان​
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]خراسان اداره اطلاع رساني
شهر ستان
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]سبزوار

[/FONT]

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهید

شهید

[FONT=Times New Roman (Arabic)]ره يافتگان وصال

[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Arabic)]شهيد [/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]قدير ابراهيميا ن بشارت

[/FONT]
محل تولد​
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]مشهد محل شهادت [/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]اهواز
نام پدر
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]ابراهيم عمليات[/FONT]: ___

تاريخ تولد​
[/FONT]: 2 /11 /51 [FONT=Times New Roman (Arabic)]كد بايگاني [/FONT]521 /67 /3 / /[FONT=Times New Roman (Arabic)]ش
تاريخ شهادت
[/FONT]:26 /6 / 67 [FONT=Times New Roman (Arabic)]شغل [/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]دانش اموز

[/FONT]
قسمتي از وصيت شهيد​
[/FONT]( [FONT=Times New Roman (Arabic)]اگر شهيد وصيت نامه ندارد خلاصه زندگينامه وي درج گردد [/FONT])

پدر جان سلام، پدر جان مرا ببخش نا فرماني كردم و درس نخواندم
پدر جان شبي كه در منزل حاج اقا ي موسوي بوديم براي دعاي
توسل امام زمان​
[/FONT]([FONT=Times New Roman (Arabic)]ع[/FONT]) [FONT=Times New Roman (Arabic)]آمد وبه من گفت راهي راكه
انتخاب كرده اي درست است
[/FONT]0 [FONT=Times New Roman (Arabic)]پدرجان تو به مدرسه برو و
به مربيان وهمكلاسيهايم سلام برسان واز انان طلب
رضا يت كن
[/FONT]0 [FONT=Times New Roman (Arabic)]لياقت نداشته وندارم در راه رهبرم يك جا ن
بيشتر ندارم و آ نرا تقديم مي كنم

[/FONT]

استان​
[/FONT]:[FONT=Times New Roman (Arabic)]خراسان اداره اطلاع رساني

شهرستان
[/FONT]:[FONT=Times New Roman (Arabic)]چناران
[/FONT]

zadshafagh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاتح ماووت

فاتح ماووت

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10716&stc=1&d=1246054538
[FONT=&quot]
زمان جنگ پدرم مسئول ستاد جذب شهرستان آستانه اشرفيه بوده او نقل مي كند
[/FONT][FONT=&quot]: كه يك روز همراه سردار شهيد مهدي خوش سيرت با خودروي تويوتا استيشن ازمسير آستانه براي رشت مي آمدند، پدرم از آقا مهدي مي پرسد : كه « چرا چند روز در آستانه نمي ماني ، از منطقه كه مي آيي و بلا فاصله بر مي گردي؟» ، آقا مهدي همين طوركه رانندگي مي كرد گفت : راستش من از خانواده شهدا ي گردان ، خجالت مي كشم ، فكر مي كنم به من مي گويند كه فرزندمان را كجا بردي و چه كردي !! به همين جهت آرامش ندارم ، دلم با منطقه و عمليات ها خوش است تا روزي كه شهيد شوم آنوقت راحت مي شوم .
[/FONT]
[FONT=&quot]به نقل از:سید میثم جوادپور[/FONT]

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10717&stc=1&d=1246054631

پیوست ها

• fateh (52).jpg
    fateh (52).jpg
    55 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • fateh (120).jpg
    fateh (120).jpg
    23.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ياد و خاطره شهداي هفت تير گرامي باد.آخرين پست صفحه 40مطلبي راجع به گروهك منافقين و شكل گيري اون هست.خوشحال مي شم بخونيدش:فصل اول از مرصاد

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
شهدا

شهدا

رفته بودم سفري،سمت ديار شهدا * كه طوافي بكنم گرد مزار شهدا * به اميدي كه دل خسته هوايي بخورد * متبرك شود از گرد وغبار شهدا * هرچه زد خنجر احساس به سرچشمه چشم * شرمگينم كه نشد اشك نثار شهدا * خشكي چشم عطش خورده از آنجاست كه من * آبياري نشدم فصل بهار شهدا * چون نشد شمع كه سوزد دل سنگم شب عشق * كاش ميشد كه شود سنگ مزار شهدا (از هفته نامه صبح صادق)

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

[FONT=Times New Roman (Arabic)]شبكه پيام

[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Arabic)]ره يافتگا ن وصال

[/FONT]
189​
شهيد​
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]قاسم رضا ابرا هيمي نژاد [/FONT]690 /62 /1

محل تولد​
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]روستاي ريزه
نام پدر
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]احمد
تاريخ تولد
[/FONT]: 1 /10 /1343

تاريخ شهادت​
[/FONT]: 22 /1 /62

محل شهادت​
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]منطقه شر هاني
عمليات
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]و الفجر [/FONT](1)

اعزا مي​
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]بسيج سپاه پاسداران
تعداد فرزندان
[/FONT]: ____

قسمتي از وصيت شهيد​
[/FONT]:

جبهه آزمايشي از طرف خداوند براي بندگان مي باشد​
[/FONT]0

وبه شما تو صيه مي كنم كه به ديار عاشقا ن جبهه بياييد و اميد وارم
شما را هم در جبهه دفاع از اسلام ببينم​
[/FONT]0

آدرس خوا نواده شهيد​
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]قوچان [/FONT]_[FONT=Times New Roman (Arabic)]بخش فاروج [/FONT]_ [FONT=Times New Roman (Arabic)]روستاي ريزه

[/FONT]

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

[FONT=Times New Roman (Arabic)]بسم ا لله الرحمن الرحيم

[/FONT]
با سلام ودرود فراوان بر منجي عالم بشريت ونائب بر حقش خميني كبيرروهي فدا
رهبره انقلاب جناب حجت السلام خامنه اي بت شكن وصيت نامه ويا خاطراتي
از فرزند گرامي حسين ابراهيميان به خدمت مسئو لين مملكت ومردم مسلمان
ايران خاطراتي را بر عرض بر سانم فرزندم ما از بچه گي علاقه فراوان به نماز
و قران داشت وهميشه دوست مي داشت درجلسه هاي مذهبي
شركت بنمايد و از جلسه هاي منحرف كاملا جدا بوده گاه بيگاه اگرماشركت مي نموديم
ما را نصيحت مي كردو از وقتي انقلاب شروع شد شب و روزگفتار او گفتارامام خميني
بود وهمه را نصيحت مي كرد كه برويد در تظا هرات شركت بنما يد وبه پدر ومادر خود احترام
فراوان مي گذاشت و بدون اجازۀ ما كوچكترين كاري انجام نمي داد واصولا به دين
و مذهب وعلماء علا قه فراوان داشت و هميشه مي گفت به بچه ها كسي با شيد من را
در جعبه به عنوان شهيد بيا ورند و شما همگي به تشيع جنازۀ من شركت بنماييد
وقتي كه به مرخصي مي آمد ديرش مي شد كه به جبهه برگردد و به دو ستان و آشنا يان مي گفت كه راه اسلام
ودين را ادامه دهيد و راه شهيدان را ادامه كار خود بدانيد و آرزوي كه داشت شهادت در راه اسلام بود​
[/FONT]
http://iran-eng.com/newreply.ph?do=newreply&noquote=1&p=937885

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنام خداوند در هم كوبندۀ ستمگران ش پ: 336/ 63
كد ش: 1013091

من خليل ابراهيمي ضمن سلام به حضور امام امت و امت قهرمان پرور و شهيد پرور ايران
من از اينكه به جبهه مي روم هيچ گونه در خواستي ندارم و فقط خواهش
مي كنم در غياب من در جبهه حق عليه باطل هستم به خانواده ما سر كشي
شود تا اگر نيازي دارند برطرف گردد​
0

از خداوند قادر متعال ميخواهم اگر لياقت شهادت را دارم
من را به اين فيض عظيم نائل گرداند
0

از شما مردم قهرمان پرور مي خواهم كه اين شعار هميشگي
خدا يا خدا يا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار
را فراموش نكنيد​
0
خليل ابراهيمي

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اللهم صل علي محمد واله و لا تر فعينيفي النا س درجه الا حططيني
عند نفسي مثلها ولا تحدث لي عزا ظاهرا الا احدثت لي ذلة
با طنه عند نفسي بقد رها اللهم صل علي محمد وال محمد
ومتعني بهدي صا لح لا استبد ل به و وطريقة حق لا آزيغ عنها
ونية رشد لا ا شك فيها و عمرني ما كان عمري بد لة في طا عتك
فاذاكان عمري مر تعا للشيطان فا قبضني اليك قبل ان
يسبق مقتك الي او يستجكم غضبك​
[/FONT]
پروردگارادرود فرست برمحمد وال او وبردرجه كه مرا نزد خلق رفعت وبلندي عطا مي كني
بهمان درجه مرانزد خودم پسث ودليل گردان​
[/FONT]([FONT=Times New Roman (Arabic)]تامايه غرور وتكبر مننشود[/FONT]) [FONT=Times New Roman (Arabic)]و بهر عزت كه در ظاهر بمن عطا فرمودي هما نقدر ذلت و حصارت ببا طن ذاتم كرم فرما [/FONT]([FONT=Times New Roman (Arabic)]كه خود بين ومغرور بفزت ظاهري نگردم[/FONT])[FONT=Times New Roman (Arabic)]پرودگارا درود فرست برمحمد وال او ومرا به هدايت شايسته اي بهرمند ساز كه هر گز به هيچ چيز مبدل نسازم وبطرقه حق وحقيقي رهبري كن كه ابدا از آن طريقه تخطي و لقرش نكنم و نيت خير بار شد [/FONT]([FONT=Times New Roman (Arabic)]ويقين كاملم [/FONT]) [FONT=Times New Roman (Arabic)]عطا كن كه در آن هرگز شك راه ندهم ومرا عمر طو يل ده
ما وا ميكه عمرم در راه طاعتت صرف شود پس هر گاه عمرم چراگاه شيطان گردد آن زمانم قبض روح كن پيش از انكه خشم تو بر من سبقت گيرد وغضبت حتمگردد
[/FONT]0[FONT=Times New Roman (Arabic)]قسمتي از دعاي مكارم الا خلاق حضرت سجاد [/FONT]([FONT=Times New Roman (Arabic)]ع[/FONT])

[FONT=Times New Roman (Arabic)]خليل ابراهيمي قيطاني

[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Arabic)]شاپ [/FONT]336 /63
[FONT=Times New Roman (Arabic)]كدش [/FONT]1013091

[FONT=Times New Roman (Arabic)]بسمه تعالي
با عرض سلام
[/FONT]: [FONT=Times New Roman (Arabic)]اينجانب خليل ابراهيمي كه در جبهه اهواز هستم به خوا هر عزيزم و حسينآقاو مهرداد
ومريم جان از راه دور سلام مي رسانم زري جان من در تارخ
[/FONT]7 /5 /1363 [FONT=Times New Roman (Arabic)]از درگز اعزام به
مدت
[/FONT](10) [FONT=Times New Roman (Arabic)]ده روز در قرار گاه هستم در تاريخ [/FONT]10 /5 /63 [FONT=Times New Roman (Arabic)]عليب را پيدا كردم و مدت چهار روز پيش علي بودم

[/FONT]

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهید صیاد چون بچه محلمونه
چندتا شهید گمنام تو مشهد داریم که خییییییلی میخوامشون
موقه تشیع جنازه شون تو مشهد غوغایی بود7ساله پیش شهداری و.... اجازه خاک سپردند تو کوهسنگی رو نمیدادن
از اخرش رئیس شورایه شهر مشهد خدا بیامرزدشون از حرم تا کوهسنگی به نشانه اعتراض پای پیاده رفتند تا...
خییییلی مفصله جریانه این شهدا
هروقت بیام مقداریشو برا دوستای خوبم میگم
فقط اخری حرف خیییییییییییلی کرامت دارند وخییییییییییییلی غریبند

پیوست ها

• KVAA002-001.jpg
    KVAA002-001.jpg
    35.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • KVAC003-001.jpg
    KVAC003-001.jpg
    28.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10804&stc=1&d=1246296710
امروز 8تیر روز مبارزه با سلاحهای شیمیایی و میکروبی.
یاد و خاطره تمام شهدا و جانبازان شیمیایی گرامی باشه.مخصوصا یاد و خاطره شهید سید مجتبی علمدار
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10805&stc=1&d=1246296827

پیوست ها

• علمد.jpg
    علمد.jpg
    23.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • ih38lk.jpg
    ih38lk.jpg
    21.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط میتونم بگم وقتی رفتم جنوب و به خاک پاک اونجا افتادم تونستم خودم رو پیدا کنن
انسانیت رو اونجا یافتم
فهمیدم کی هستم و از زندگی چی میخوام
فهمیدم دنیا ارزش کارهای بد رو نداره
خلاصه اونجا آدم شدم
از همه شهدا ممنونم مخصوصا اونایی که تو شلمچه شهید شدن
کاش هیچوقت من رو فراموش نکنن
روح همشون شاد
روح همشون شاد

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیاید عکس شهدا رو نگاه کنیم....
ولی عکس شهدا عمل نکنیم......

خواهرم من با شهدا زندگی کردم......
زندگی نامه همشون رو حفظم....
خصوصیات اخلاقی همشون رو میدونم......
نحوه شهادتشون.....

چی بودند و چی شدند.....

حتی عملیات ها هم از برم.....تمام محورها و نقطه های رهاییی.....

کار به جایی رسید من رو با اینکه 21 سالمه به عنوان راوی می خواستن ببرن جنوب.....

حداقل 3 سال زندگیمو شبانه روز صرف جبهه و شهدا کردم.......دیوانه شدم.....یعنی دیوانت می کنند.......

از کی می خوای بدونی؟

همت؟
باکری ها؟ بقایی؟ افشردی؟ کریمی؟ بروجردی؟ خندان؟ کاظمی؟ زین الدین؟ خرازی؟ دستواره؟ یاغچیان؟ شهبازی؟ موحد؟ پیچک؟ قهرمانی؟ ردانی؟

از کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

phalagh

مدیر بازنشسته
بیاید عکس شهدا رو نگاه کنیم....
ولی عکس شهدا عمل نکنیم......

خواهرم من با شهدا زندگی کردم......
زندگی نامه همشون رو حفظم....
خصوصیات اخلاقی همشون رو میدونم......
نحوه شهادتشون.....

چی بودند و چی شدند.....

حتی عملیات ها هم از برم.....تمام محورها و نقطه های رهاییی.....

کار به جایی رسید من رو با اینکه 21 سالمه به عنوان راوی می خواستن ببرن جنوب.....

حداقل 3 سال زندگیمو شبانه روز صرف جبهه و شهدا کردم.......دیوانه شدم.....یعنی دیوانت می کنند.......

از کی می خوای بدونی؟

همت؟
باکری ها؟ بقایی؟ افشردی؟ کریمی؟ بروجردی؟ خندان؟ کاظمی؟ زین الدین؟ خرازی؟ دستواره؟ یاغچیان؟ شهبازی؟ موحد؟ پیچک؟ قهرمانی؟ ردانی؟

از کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز خوشحال ميشيم شما رو در تاپيك زير ببينيم
شهید مورد علاقه تو کیه؟+عکس