شهید مورد علاقه تو کیه؟+عکس

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال

سوال

در روایت آمده است:

سر شهید در دامان دو حوریه بهشتی قرار می گیرد درحالی که آن دوگرد و غبار از چهره او می زدایند به او می گویند شهادت در راه خدا و ورود به ضیافت الهی بر تو مبارک باد.

وسائل الشیعه/ج11/ص20/ح19

شهید مورد علاقه من امیر مومنان حضرت علی (ع) هستش که به نظر من شهیدی بالاتر از ایشون وجود نداره.

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام بر امام شهدا و همه شهدايي كه با اشاره او جان را در طبق اخلاص نهادند.اميدواريم كه در اين انتخابات شرمنده امام و شهدا نشويم و اسير احساسات نشويم و فرد اصلح را انتخاب كنيم.

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان گلم.فایلی که میذارم مبحثش در مورد مسئله جنگ هست و اینکه از همین الان بگم دوستای گلم اگه مطلب زیر رو خوندن ممنون می شم به جای اینکه اینجا منظورم تو تاپیک پست بذارند اول به خودم پیام بدن.و بهتره نظرات خودشون رو شخصا به من بگن.چون دوست ندارم شلوغ کاری شه.
تو نمایشگاه مطبوعات چند میزگرد تخصصی با حضور کارشناسان برپا شد که یکی از میزگردها «میزگرد بررسی جنگ از منظر امام »بود.که با حضور دکتر ابراهیم فیاض،استاد دانشگاه تهران و آقای حمید داودآبادی،نویسنده و محقق دفاع مقدس بود.
این میزگرد در مجله امتداد ویژه نوروز چاپ شده.
مشاهده پیوست اگر جنگ نمی شد.doc

آخرین ویرایش:

برهوت سبز

عضو جدید
سلام به همه دوستان گلم.فایلی که میذارم مبحثش در مورد مسئله جنگ هست و اینکه از همین الان بگم دوستای گلم اگه مطلب زیر رو خوندن ممنون می شم به جای اینکه اینجا منظورم تو تاپیک پست بذارند اول به خودم پیام بدن.و بهتره نظرات خودشون رو شخصا به من بگن.چون دوست ندارم شلوغ کاری شه.
تو نمایشگاه مطبوعات چند میزگرد تخصصی با حضور کارشناسان برپا شد که یکی از میزگردها «میزگرد بررسی جنگ از منظر امام »بود.که با حضور دکتر ابراهیم فیاض،استاد دانشگاه تهران و آقای حمید داودآبادی،نویسنده و محقق دفاع مقدس بود.
این میزگرد در مجله امتداد ویژه نوروز چاپ شده.
مشاهده پیوست 10126
فقط و فقط منظورت منم ، آره؟؟؟؟؟
باشه بابا
رسوای عام شدم ولی واقعا ممنون از اینهمه تایپیک زیبا که لطف میکنی
یه تشکر ویژه از جانب من

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا پرواز را به ما بیاموز تا مرغ دست آموز نشویم،و از نور خویش آتش در ما بیفروز تا در سرمای بی خبری نمانیم.خون شهیدان را در تن ما جاری گردان تا به ماندن خو نکنیم و دست آن شهیدان را بر پیکرمان آویز تا مشت خونینشان را برافراشته داریم.
خدایا،چشمی عطا کن تا برای تو بگرید،دستی عطا کن تا دامانی جز تو نگیرد،پایی عطا کن که جز راه تو نرود و جانی عطا کن که برای تو برود.
«شهید مهدی رجب بیگی»

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا راه شهدا را در دل این مرز و بوم بیانداز تا حرمت نگهدار باشیم.....
آمین....
دایی عزیزم سلام ما رو به مادرتوم فاطمه زهرا(ص) برسون بگو واسه این زمینی های دعا کنه که محتاج دعاییم....

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10385&stc=1&d=1245162235
با لقمه حرام نمی شود جنگید
سفره وسط سنگر پهن بود و قابلمه و بشقاب ها پر.
-مهمان نمی خواهید؟
حاج حسین خرازی بود،با چشمانی براق و لبانی خندان.
-این همه غذا؟منتظر کس دیگری هستید؟
-نه حاجی،دوازده نفریم؛اما گفتیم 21نفر و غذا گرفتیم.
پیشانی اش پر خط و صورتش برافروخته شد.
فریاد زد:
-برپا!همه بیرون!
زمین پر سنگریزه،آفتاب داغ،دوازده نفر سینه خیز،بعد کلاغ پر.
از پا که افتادند،گفت:آزاد!خیلی سبک شدید،ها؟آن همه گوشت و دنبه حرام عرق شد و ریخت پایین.با لقمه حرام نمی شود جنگید.

پیوست ها

• حسین.jpg
    حسین.jpg
    24.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

برهوت سبز

عضو جدید
سلام به تمام بچه های گل باشگاه که از روی اخلاص همیشه به این تالار میآن
با خبر شدیم ماما بزرگ FZ.Hبه دیدار حضرت دوست شتافت و به رحمت خدا پیوست
جا داره تو این تالار که همیشه شاهد حضور پررنگ و زیبای این دوستمونه بهش تسلیت بگیم
لطفا پیام تسلیت به این دوستمون رو توی پروفایلش قرار بدین نه تالار

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10388&stc=1&d=1245216927
نشستم روبروش.زانوهاش را جمع کرده بود توی سینه اش.چانه اش را گذاشته بود روی کنده زانوهاش.
قمقمه آبم را در آوردم،گرفتم طرفش.خیره شده بود به غروب.بغض کرده بود.از لبهاش قطره های خون سر می خوردند زیر گلوش.
گفتم:«بخور دیگه.قسمت این جوری بوده.حالا که تو زنده موندی،نباید تا ابد آب بخوری؟»
بغش ترکید.اشکهاش راه افتاد.بریده بریده گفت:«آب...آب...آب...نمی دونی چقدر از شنیدن اسمش حالم به هم می خوره.چی می گی تو؟آب بخورم؟برا چی؟آب دیگه به چه دردی می خوره؟آب فقط اون موقع مزه داشت که با هم بودیم.آب اونجا آب بود،به درد می خورد.چه جوری من آب بخورم،تک و تنها؟»
"کتاب عطش از مجموعه روزگاران"

پیوست ها

• عطش.jpg
    عطش.jpg
    45.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

شاهد

عضو جدید
گفتگو زیبا و خواندنی پايگاه شوراي هماهنگي و نظارت بر ترويج فرهنگ ايثار و شهادت با بازیگر و جانیاز دفاع مقدس رضا ایرانمنش

به نام خدا
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]1) ممکن است برداشت­های مختلٿی از مفهوم ایثار ارائه شود، تعریف شما به عنوان یکی از فعالین حوزه سینما از ایثار چیست ؟ [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در مٿهوم ایثار معانی بسیار پیچیده و متعالی نهفته که در این مختصر نمی­گنجد، اما در تعریٿ عامیانه آن از خود گذشتگی و جان در کٿ نهادن بیشتر رایج است. در سینما باید در دهه­های 60 و نیمه­های دهه 70 پیرامون آن بیشتر پرداخته و آثار قابل تامل و ارائه­ای را هم داریم. به نظر من ایثار تنها خدای متعال را دیدن است[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]2) اهمیت رسانه­هایی مثل تلویزیون، رادیو، سینما و اینترنت که شاید بتوان گٿت جزو پرمخاطب­ترین رسانه­های دنیا امروز به حساب می­آیند در ترویج ٿرهنگ ایثار چه می­باشد ؟ ویژگی­های یک رسانه خوب را در حوزه انتقال مٿاهیم ٿرهنگی چگونه چه مي‌دانيد؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تمامی رسانه­هایی که نام بردید به نوبه خود موثر و با اهمیت می­باشند و سینما و تلویزیون به دلیل پرمخاطب­ترین رسانه­ها اهمیت بسزایی دارند که باید بیش از دیگران براین مسئله توجه و دقت نمایند[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]3) باید بپذیریم کسی که وارد دنیای هنر می­شود، متکی به احساس ظریٿی است. هنر پنجره­ای به سوی واقعیت­های ملموس و غیر ملموس است. چگونه می­توان از طریق این احساس، مٿاهیم ظریٿ ارزشی را منتقل کرد ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]روح لطیٿ و حساس دارای قلبی رئوٿ و بی آلایش است که در اکثر آنانیکه دست در هنر دارند موجود می­باشد؛ و این خود زمینه بسیار خوبی برای انتقال و القاء مٿاهیم ارزشی در جهت صحیح آن می­باشد[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]4) مهمترین آموزه­های سینمای دٿاع مقدس چه بوده است ؟ و شما عملکرد کیٿی سینمای دٿاع مقدس را چگونه ارزیابی می­کنید ؟ [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]لازم به ذکر است که با توجه به زحماتی که در این مقوله از ابتدای پدید آمدن "ژانر" یا نوع جدیدی در سینما که نام سینمای دفاع مقدس به خود گرفت کشیده شده است. اما دقیقاً هنگامی که این نوع سینمایی به اوج شکوفایی خود دست یافت، به گونه­ای نامحسوس و ظریف ریشه­های آن را خشکانده و ضد ارزشها جای نو را گرفتند و به نظر این حقیر پیرامون سینمای دفاع مقدس نه اینکه هیچ کاری انجام نمی­گیرد بجز یک سری شعار بلکه آن را به ورطه ٿراموشی هم سپرده­اند[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]5) از بین ٿیلم­های تهیه شده در حوزه دٿاع مقدس، کدام ٿیلم بهتر توانسته مٿهوم ایثار را به عرصه ظهور بگذارد ؟ [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ما حدوداً قریب به 200 اثر از دٿاع مقدس داریم که اگر از حق نگذریم تعدادی از کارها خود را به واقعیات جنگ هشت ساله­مان نزدیک کردند اما هنوز این نطٿه تازه شکل گرٿته است داشت جان می­گرٿت که جانش را گرٿتند. از جمله ٿیلم­هایی که می­توان نام برد هور در آتش، لیلی با من است، مهاجر، پرواز در شب، تونل، بلمی به سوی ساحل، سجاده آتش، آخرین شناسایی، دکل، بوی پیراهن یوسٿ، دیدبان و ... [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]6) از آنجایی که هنر می­تواند به نحو موثری در آموزش به کار گرٿته شود، بدین طریق چگونه می­توان ٿرهنگ ایثار و شهادت را به نسل جدید منتقل ساخت ؟ [/FONT][/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]اگر نخواهیم شعار بدهیم و واقعیات را مطرح کنیم برای اینکه این نسل انقلاب و هشت سال دٿاع مقدس سوخته نشوند می­بايست ٿرهنگ­سازی کرد، یعنی از همان بدو کودکی باید زمینه­سازی كرد. مثلاً با ساخت کارهای انیمیشن دٿاع مقدسی که برای کودک و نوجوان جذاب است شروع کرد و به جای اینکه سوپر استارهای غربی را برای جوانان‌مان اسطوره نکنیم، شهدایمان اسطوره­های آنان شوند و این جز مقابله با تهاجم ٿرهنگی چیز دیگر نمی­طلبد. لذا در مقابله با آن باید از طریق ٿرهنگ یعنی همان حربه­ای که غرب به آن متوصل شد و هزینه­ای که متحمل شد و این خود مستلزم هزینه است که ما متاٌسٿانه بابت بسیاری از کنٿرانسها و سمینارهای بی نتیجه و پر خرج، هزینه میکنیم الا در مسائل ٿرهنگی هنری [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]7) مصادیق مٿهوم ایثار در اذهان مردم متٿاوت است. به طور مثال شاید بسیاری از ٿداکاریهایی که اٿراد انجام میدهند در نظر مردم، آن طور که شايسته است جلوه نکند. به نظر شما این تٿاوت در دیدگاه­ها، از کجا ناشی می­شود ؟ [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]عدم اطلاع رسانی و همان ٿرهنگ سازی که عرض کردم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]8) به نظر شما چرا مٿاهیم ارزشی جنگ درست و مناسب به جوانان منتقل نشده است؟ [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]زیرا زیر بنایی به قضیه ترویج ٿرهنگ ایثار و شهادت نپرداخته­ایم؛ زیرا آدم­های جنگمان را که روزی اٿتخار آٿرینان این مرز و بوم بودند، پس از جنگ آدم­های منٿعل، گوشه نشین و ٿراموش شده گشتند، حال چگونه انتظار داریم مٿاهیم ارزشی­مان را به آنها تٿهیم کنیم، به خدا با سخنرانی چند روحانی و عزاداری­ها و میزگردهای مرسوم و خسته کننده نمی­شود . باید ترٿند جدیدی زد، روشهايي که جوان امروز جذب آن شود و همواره راه­ها وجود دارد تا این اتٿاق بیٿتد اما چرا این اتٿاق نمی­اٿتد برای خود من هم سوال است[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]9) با معرٿی الگوهای موٿق و ممتاز ایثارگر در زمینه موضوعات علمی، هنری و ادبی چگونه می­توانیم به انتقال ارزش ایثار به نسل آتی کمک کنیم ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]باید با برنامه­ریزی دقیق و کارشناسانه این عمل صورت پذیرد که خدای ناکرده جواب عکس ندهد. ببینید ما هنوز یک بنای یاد بود سربازان یا دلاوران جنگ را نداریم می­خواهم بپرسم اگر برج میلاد تهران را بنای یادبود دلاوران جنگ نامگذاری می­کردیم بهتر نبود. در تمام دنیا حتی کشورهایی که متجاوز هم بوده­اند آدم­های جنگشان را چه آنها که در طول تجاوز به حریم و خاک کشوری جانشان را از دست داده­اند و چه کسانی که جراحتی برده و مصدوم و معلول شدند و یا کسانی که مدت­ها در اسارت بوده­اند و یا حتی کسانی که ٿقط حضور داشته­اند و هیچ صدمه­ای ندیده­اند جز اٿتخارات و برایشان احترامی وصٿ ناشدنی قائل می­شوند، در حالیکه ما برای بچه­های جنگمان چه کردیم، جنگ تمام شد و آنها هم ٿراموش. آیا تلاشی کردیم در راستای احترام گذاردن به آنها و قدرشناسی به آنها در حالیکه مداٿع بودند و از جان گذشته و بی مدعا[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]10) وجه اٿتراق ٿیلم­هایی که حول موضوعات دٿاع مقدس ساخته شده­اند با سایر ٿیلم­ها، از جنبه­های مختلٿ چه می­باشد ؟ [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تنها در نوع آن است. و یک ٿرق مهم آنکه ارزشی بودن آن و ایثارگریش می­باشد[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]11) با توجه به بیانات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه زمانی رسیده که باید با رویکردی نو، همراه با موضوعات تازه به سینمای دٿاع مقدس نگریسته شود، به نظر شما از کجا می­توان منابع این موضوعات را استخراج کرد ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]همانگونه که مقام عظمی ولایت ٿرمودند باید با نگاهی نو به مقوله دٿاع مقدس پرداخت، باید سرمایه­گذاری کرد. باید باندبازی­ها را کنار گذاشت و بسیاری موارد دیگر، بدون حب و بغض دست به دست هم بدهیم تا از نو ارزشهایمان را که آیندگان شدیداً نیازمند آنها هستند زنده کرده و نگاه داریم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]12) شما به عنوان بازیگر ٿیلم­های دٿاع مقدس آرزو دارید به جای کدام شهید بازی کنید ؟ علت آن چیست ؟ و بهترین نقشی که تا به حال بازی کرده­اید کدام نقش و در چه ٿیلمی است. هنگام بازی در این نقش چه حسی به شما دست داده است ؟ [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]شهید خرازی؛ خاطراتی که از ایشان در طول جنگ بسیار جذاب و عالی و قابل طرح است. یکی از بهترین­ها سجاده آتش و دکل بوده­اند لذا به واقعیت بسیار نزدیک و گروهی بودند که جنگ را لمس کرده بودند و من حس می کردم واقعاً در دوران هشت سال دٿاع مقدس زندگی می کنم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]13) در خاطرات شما نقل شده که هنگام ضبط ٿیلم سجاده آتش با شهید صیاد شیرازی آشنا و هم صحبت شده اید. برجسته ترین ویژگی های شخصیتی که در وجود ایشان یاٿتید چه بود؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]یکی از اٿتخارات بنده است که با شهید صیاد شیرازی آشنا شدم. و در طول مدتی که با ایشان رٿت و آمد و دیدار داشتم جز خلوص نیت، خاکی بودن، آسمانی بودن چیزی ندیدم. امیدوارم بنده حقیر را شٿاعت نماید و کاری کنیم ٿردای قیامت در محضر شهدا سربلند باشیم نه شرمنده.[/FONT]

شاهد

عضو جدید
به هزای هر ایرانی 2 مین

به هزای هر ایرانی 2 مین

پرويز پرستويي ظهر امروز در جمع خبرنگاران در كرمان با بيان اينكه فيلم "به نام پدر" يكي از فيلم‌هاي چندگانه ابراهيم حاتمي‌كيا و با يك موضوع واقعي است گفت: براي من پذيرفتن نقش در اين فيلم يك تكرار نبود بلكه حضور در يكي ديگري از فيلم‌هاي حاتمي‌ كيا بود كه در اين فيلم حرف تازه‌اي را بزند .
وي گفت:واقعيت‌هاي جنگ 8 ساله ما بسيار كم گفته شده و به تبعات پس از جنگ نيز كمتر پرداخته شده است.
پرستويي ادامه داد: به نظر من اين يك بحث مهم و قابل پرداخت است كه به ازاي هر ايراني 2 عدد مين آماده انفجار در كشور وجود دارد .
وي با بيان اينكه پرداختن به نسل سوم و نسلي كه جنگ را از نزديك نديده در «به نام پدر» يكي ديگر از خصوصيات بارز اين فيلم است گفت: حاتمي‌كيا يكي از معدود كارگردان‌هاي كشور است كه سعي دارد كارهاي نادري را ارايه دهد و همواره بسته به اعتقاداتش و همراه با زمان فيلم مي سازد.
پرستويي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با بيان اينكه جنگ تحصيلي بخشي از تاريخ كشور ماست كه نمي‌توانيم آن را ناديده بگيريم افزود:بايد بسيار بيش از آنچه كه در حال حاضر هست به دفاع مقدس اهميت داده شود و اين امر فقط نبايد منحصر به هفته دفاع مقدس باشد بلكه پرداختن به دفاع مقدس در ابعاد مختلف بايد هميشگي باشد.
بازيگر نقش اول فيلم «آژانس شيشه‌اي» همچنين با انتقاد از كم‌كاري هنرمندان در امر دفاع مقدس به كم شدن فعاليت‌ها در مورد اين ژانر سينمايي اشاره كرد و گفت: مسئله دفاع مقدس در سينماي كشور از ياد رفته و كارگردان‌هاي آن نيز در حال كنار كشيدن از اين عرصه هستند.

پرستويي گفت:ما در سينماي كشورمان به همه ژانرهاي اجتماعي، هنري و از اين قبيل نياز داريم اما به هر حال نمي‌توان تاريخ دفاع مقدس را پس زد و من اعتقاد دارم موضوعاتي در جنگ هست كه به درد ساختار امروز جامعه ما مي‌خورد.
وي با انتقاد از بعضي صحبت‌هاي مطرح شده مبني بر اينكه حاتمي كيا و تيم همراه وي باز هم سراغ فيلمي با موضوع تكراري رفته‌اند افزود:جانبازان و كساني ‌كه در دفاع مقدس هستند هنوز در گوشه‌ گوشه‌ جامعه در حال نفس كشيدن هستند و كسي نمي‌تواند آن‌ها را حذف كند و در واقع جنگ ما هنوز ادامه دارد .
پرستويي تصريح كرد: بايد بيانديشيم كه اين آدم‌ها هستند و البته طلبكار هم هستند و ما اگر قرار است تاريخ خود را حفظ كنيم ،نبايد بخشي از ان را حذف كنيم.
وي تاكيد كرد:بايد علاوه بر دفاع مقدس به تبعات پس از جنگ نيز به طور جدي توجه شود زيرا اين امر مي‌تواند عامل اصلي فرهنگ‌سازي در جامعه امروز باشد.
پرستويي گفت:تبعات پس از جنگ آنقدر بار معنايي دارد كه تا مدت‌ها مي‌توان در مورد آن فيلم‌هاي مختلف ساخت .
وي همچنين گفت:‌به احتمال زياد حضور بعدي وي نيز در فيلمي با موضوع دفاع مقدس خواهد بود

zadshafagh

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاج احمد کاظمی

حاج احمد کاظمی

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10420&stc=1&d=1245271720

برای معرفی ایشان به عنوان فرمانده نیروی زمینی پشت تریبون رفتم.در حین صحبتهایم هنگامیکه گفتم سرتیپ احمد کاظمی از نظر من(( شهید زنده ))است او شروع کرد به گریه. فیلمش را فکر میکنم پخش کرده اند.
خودش که پشت تریبون آمد گفت((خدایا شهادت را نصیبم کن ،دلم برای حسین خرازی پر میکشد،دلم برای شهدا پر میکشد))می گفت((دنیا را رها کنید، دنیا را ول کنید همه چیز را درآخرت پیدا کنید و رضای خدا را بر رضای مخلوق ارجحیت دهید))
به نقل از سرلشکر رحیم صفوی

پیوست ها

• 84-10-28-1.jpg
    84-10-28-1.jpg
    4.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

mohandeseit

کاربر ممتاز
شهدا براي خدا كار كردند،ماهم اگر براي خدا كار كنيم در راه آنها هستيم.در آستانه سالروز شهادت اسطوره علم و جهاد وآزادگي شهيد دكتر مصطفي چمران هستيم.ان شاالله همه رهرو ايشان باشيم.

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرداران عشق درد و دل باشهداء

سرداران عشق درد و دل باشهداء

سلام به همه بچه ها منظورم از سرداران عشق شهدا هستند ادم هایی که میشناسیمشون دوستشون داریم کارشون رو پر ارزش میدونیم اما نمیشناسیمشون دوستشون نداریم برای کارشون ارزش قائل نیستیم مگه نه ؟؟؟؟ ما میدونیم شهید و شهدا چی هستن کی هستن برای چی شهید شدن اما درک نیمکینم اما مفهومش رو نمیگیریم میدونیم لاله ای که تو دشته از خون یه شهید روییده اما زیر پا لهش میکنیم تاحالا چندبار سر مزار یه شهید گمنام رفتید ؟؟؟ تاحالا چندبار واسشون فاتحه فرستادید ؟؟؟ تاحالا چندبار وصیت نامه هاشون رو خوندید ؟؟؟ چندتاشون رو میشناسد ؟؟؟ میدونید آدم هایی که به خاطر من و شما رفتن میتونستن نرن میتونستن درسشون رو ادامه بدن میدونید از اونها چندتا دکترو مهندس و دانشمند میتونست به وجود بیاد میدونستید چندتاشون نویسنده و چندتاشون نقاش بودن میدونید اونا رفتن تا ما باشیم اونا اسیر شدن تا ما آزاد شیم اونا کشته شدن تا ما زنده باشم حالا نوبت ماست راه اونها رو باید ادامه بدیم تاحالا هویزه و طلائیه رفتید تاحالا هوای ایران رو بو کشیدید ببینید بوی شهادت میده بوی فداکاری و ایثار ؟؟؟:gol:
اینجا با شهدا دردو دل کنید حرفاتونو بزنید :cry:

mohandeseit

کاربر ممتاز
فراخوان

فراخوان

سلام به همه دوستان گل. ازهمگي دعوت مي كنم كه در روز 31 خردادماه سالروز شهادت اسطوره علم،جهاد وعرفان شهيد دكتر مصطفي چمران در همين تاپيك يعني تاپيك خودتون كه هميشه توش حضور پيدا ميكنيد جمع بشيد تا اين روز را با خاطرات و عكسها و... از اين شهيد گرامي بداريم.چون اعضاي اين تاپيك همواره سري به اين تاپيك ميزنند من براي آنها در پروفايلشان دعوتنامه نميگذارم و افراد غريبه تر را دعوت ميكنم ودر اكثر تاپيك ها ي باشگاه فراخوان گذاشته ام.(مي توانيد تاپيك هاي نوشته شده توسط من را سرچ كنيد) همچنين آدرس تاپيك را در همه دعوتنامه ها نوشته ام. به هر حال از دوستان ميخواهم كه آنها نيز به نوبه خود كار فراخواني را انجام دهند و دوستان خود را خبر كنند. " با تشكر برادر كوچك شما "

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهدا شمع محفل بشریتند

کار بسیار قشنگیه اجرتون با سید و سالار شهیدان آقا ابا عبدالله الحسین