شنبه باید مملکت غوغا شود

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازونجایی که حوصله اخراج شدن ندارم بحث نمیکنم
ولی تو کتابای دبستان میخوندیم عالم بی عمل به چه ماند؟به............
ولی هیچ جا نخونده بودیم عالم بی عمل بجز سیاست به چه ماند؟شما میدونید به چه ماند؟
الان مشکل شما اگر اشتباه نکنم دقیقا اینه که چرا بعضی از اقایون سکوت کرده اند و وارد یکسری مسائل نمیشوند؟
اولا ما در جریان کامل فعالیتهای این مراجع نیستیم و شاید مصلحت است که نظراتشان را به خود افراد خصوصی بدهند.
ثانیا یه جاهایی اظهار نظر نکردن خودش یک نوع نظره .

fatimma

عضو جدید
الان مشکل شما اگر اشتباه نکنم دقیقا اینه که چرا بعضی از اقایون سکوت کرده اند و وارد یکسری مسائل نمیشوند؟
اولا ما در جریان کامل فعالیتهای این مراجع نیستیم و شاید مصلحت است که نظراتشان را به خود افراد خصوصی بدهند.
ثانیا یه جاهایی اظهار نظر نکردن خودش یک نوع نظره .
الان مشکل اینه که کارای بقیه رو شما میاین توجیه میکنین
این عزیزان کلا زدن تو خط مصلحت دیگه؟؟؟
اگه این مصلحت نبود چه جوابی میدادن

JavadMessi

مدیر بازنشسته
در هیچ فرومی غیر از اینجا تا بحال شرکت نداشتم.
اگه پست ها رو میخوندید دلایل عقلی و نقلی رو هم میافتید.
دیگه هم جواب شما رو نمیدم چون به منش شما پی بردم.
أَمْ حَسِبَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ أَن لَّن يُخْرِجَ اللَّهُ أَضْغَانَهُم
آيا كسانى كه در دلهايشان مرضى هست پنداشتند كه خدا هرگز كينه آنان را آشكار نخواهد كرد
(آیۀ 29 سورۀ مبارکۀ محمّد)
سوال:
الان سال 59 ,حضرت امام زنده, رژیم بعث حمله کرده,امام عصر غائبند,حالا که امام معصومی نیست پس یعنی حکم جهاد هم نیست؟؟؟
یه خواهشی که ازتون دارم تو پستاتون از آیات قرآن استفاده نکنید چون بعضی جاها به نظر میرسه آیات مربوط به کفار رو هم به مسلمین نسبت میدید و بعضی جاها هم هیچ ربطی به موضوع نداره!!!

TαβαTαβαξξ

عضو جدید
سوال:
الان سال 59 ,حضرت امام زنده, رژیم بعث حمله کرده,امام عصر غائبند,حالا که امام معصومی نیست پس یعنی حکم جهاد هم نیست؟؟؟
یه خواهشی که ازتون دارم تو پستاتون از آیات قرآن استفاده نکنید چون بعضی جاها به نظر میرسه آیات مربوط به کفار رو هم به مسلمین نسبت میدید و بعضی جاها هم هیچ ربطی به موضوع نداره!!!

آقا جواد بیخیال حوصله داری ها! هی پست بزنیم و جواب بدیم آخرشم بگید ربطی نداشت!! قانون هم برا زدن پست وضع کنید!!

این بحثا به جایی نمیرسه. بزارید به حساب کم آوردن من. خدا هممون رو هدایت کنه انشاالله.

کربلایی

مدیر بازنشسته
جناب زیگفرید از بنده سوالی کردن. بنده هم جواب دادم. این که از بین این همه پست، خطاب ایشون به من بود، گفتم حتما نظر بنده رو میخوان بدونن. نظرم رو تحمیل نکردم.

ینده هم نگفتم نظرت رو تحمیل کردی، چون اشاره نکرده بودی که نظر شخصی خودته، گفتم بپرسم یه موقغ سوءتفاهم نشه

1- شما میشه بفرمایید این همه سال در دوران غیبت دینداران چه میکردن؟؟ آیا همشون به دوزخ رهسپار شدن؟؟ آیا هم اکنون این همه انسانِ دیندار در أقصی نقاط دنیا دستشون از اجرای حدود الهی کوتاهه؟؟ آیا بر فرض مثال هر که تحت لوای حکومت روسیۀ فعلی زندگی رو به اتمام میرسونه تابع شیطان بوده و به عذاب خدا گرفتار میشه؟؟ آیا الان مهاجرت از اینجا به کشوری دیگر گناه محسوب میشه و مهاجرت کننده رو به اولیائهم الطاغوت مبدل میکنه؟؟؟

قیاس مع الفارق(اینطور میگن دیگه؟) نکن برادر، نمیخوای جواب بدی جواب نده اما سعی نکن بپیچونی.
هم من و هم شما میدونیم که دین یهسری قوانین فردی یه سری قوانین اجتماعی، برای اجرای قوانین اجتماعی نیاز به حکومت ضروری هست. اگر معصوم باشه که شکی نیست در نوع حکومت.
اگر معصوم نباشه( مستقیما نباشه) اجرای قانون به کنار نمیره، اینکه در این همه مدت دینداران چه میکردند بنده از همه شون اطلاع ندارم، اما بزرگان(اونایی که به تشکیل حکومت قائل بودند) سعی کردند حکومت اسلامی تشکیل بدن یا اینکه حکومت موجود رو مجبور به اجرای قوانین دین کنند.
این همه قیام های شیعه در طول تاریخ نشانگر همین مطلب هست. حال اینکه تا چه حد موفق بودند بحث دیگه ای است.
دینداران روسیه موظف هستند حکومت کفر رو پایین بیارن و جکومت دینی تشکیل بدن، این کار لازمه هایی داره(مانند داشتن توان کافی برای مبارزه با کفر و مهمتر از اون آماده سازی جامعه از لحاظ کیفی و کمی، خود حضرت محمد(ص) از روز اول بعثت اقدام به تشکیل حکومت نکرد و زمانی اقدام که دینداران قدرت تشکیل حکومت رو داشتند و عده شون زیاد شده بود) دینداران روسیه فعلا باید دین رو تبلیغ کنند تا عده شون زیاد بشه. اما در جامعه ای مانند ایران که اکثریت دیندار هستند تشکیل حکومت دینی ضروری هست و هر عقل سلیمی که نخواد لجبازی کنه، این موضوع رو قبول میکنه.

[/QUOTE][/COLOR]
2- ابتدا سؤال کنید و بعد دنبال تناقض بگردید. معصومین وظیفۀ تشکیل حکومت دارن اما فقط و فقط و فقط به اذن خدا. همونطور که در دوران معصومین بعد از علی (ع) چنین اذنی هیچگاه داده نشد و هم اکنون هم داده نشده (مگه یادتون رفته که همین الان امام زمان در کرۀ خاکی حضور دارن ولی تشکیل حکومت نمیدن؟؟)

این تفسیر از عدم تشکیل حکومت رو الان برای اولین بار از زبان تو شنیدم. یعنی امام حسین (ع) که برای تشکیل حکومت قیام کرد بدون اذن خدا چنین کاری کرد؟ اونوقت چطور معصوم بود؟ سایر ائمه هم هرجا نشستن گقتند که حکومت حق ماست و غصب شده!!! اگه نمی خواستن حکومت تشکیل دن بیکار بودن هی اینطور بگن و خلیفه ها رو تحریک کنند و جونشون رو سر این موضوع بدن؟
نه برادر من! اگر ائمه بعد از امیرالمومنین(ع) تشکیل حکومت ندادند بخاطر این بود که نتونستند این کارو بکنن... بعد از قیام امام حسین(ع) هم رو آوردند به آماده سازی ذهن من و تو! تا زمینه رو برای تشکیل حکومت معصوم آماده کنند، و اگر هنوز امام زمان در کره خاکی حضور داره اما تشکیل حکومت نمیده برای اینه که ذهن من و تو هنوز آکبند مونده و آماده نشده...

دقیقا همینطوره

مخالفم و دلایلم رو بالا گفتم.

4- معلومه که میشه دیندار بود. مگه آیت الله سیستانی که تحت حکومت صدام زندگی پر برکتشون رو وقف دین کردن، دیندار نبودن؟؟؟ تابع شیطان شدن، با گذران زندگی تحت سلطۀ غیر دینداران کاملا فرق داره!
آیت الله سیستانی در دوران حکومت صدام همیشه باهاش مخالف بود و زیر پرچم کفر نرفت، اگر ایشون حکومت صدام رو قبول و تایید میکرد اون وقت میگفتم که دینش رو به شیطان فروخته. در دوران حکومت کفر زندگی کردن یک حرفه، حکومت کفر رو تایید کردن حرف دیگری

بحث تاریخی رو باید با مطالعات تاریخی طرفین دنبال کرد. فعلا بحث تاریخی رو بزاریم کنار و در مورد مدینۀ فاضله سنگهامون رو وا بکنیم.
مدینۀ فاضله جز با اراده و دخالت مستقیم خداوند در امور مختلف، غیر قابل دسترس است. تا کنون مدینۀ فاضله در دوران حکومت سلیمان نبی وجود داشته و در دوران حکومت امام زمان هم وجود خواهد داشت. سایر حجّت های الهی (و نه دینداران عادی) هم ممکنه در برهه هایی صرفا با ارادۀ خدا مدینۀ فاضله ای رو موقتا بنا کرده باشن که بنده اطلاعات بیشتر ندارم.
[/QUOTE]

بنده اصراری به بحث تاریخی ندارم و سواد زیادی هم در این باب ندارم، تو گفتی در زمان امام علی(ع) مستاجری نبود، من هم برام سوالاتی پیش آمد که مطرح کردم. اگر صلاح نمیدونی جواب بدی اشکالی نداره.

پس لازمه بجای مطالعۀ کتاب ولایت فقیه، بررسی قرآن رو در برنامۀ مطالعاتی بگنجونید. متاسفانه قرآن رو مهجور رها کرده و دنبال مطالبی نامربوط به دینتون رفتید.
بسم الله بگید و از آیۀ 1 سورۀ مبارکۀ حمد شروع کرده و تا آخرین آیۀ سورۀ مبارکۀ ناس پیش برید. به گمونم نسبتی بسیار متفاوت از نسبت 100 به 1 در این باب بیابید!!!
من موندم تو که اینهمه آیه قرآن بلدی چرا اینقدر راحت در مورد آدما قضاوت میکنی؟
خرد نگهدارت

TαβαTαβαξξ

عضو جدید
قیاس مع الفارق(اینطور میگن دیگه؟) نکن برادر، نمیخوای جواب بدی جواب نده اما سعی نکن بپیچونی.
دینداران روسیه فعلا باید دین رو تبلیغ کنند تا عده شون زیاد بشه. اما در جامعه ای مانند ایران که اکثریت دیندار هستند تشکیل حکومت دینی ضروری هست و هر عقل سلیمی که نخواد لجبازی کنه، این موضوع رو قبول میکنه.

هم اشکال من و هم اشکال شما اینه که هوای نفس رو در جواب دادن به همدیگه دخالت میدیم. اول طعنه میزنید به سؤالاتی که طرح کردم و بعد در صدد جواب دادن به همون سؤالات بر میاید. (هر چند که جواباتون به هیچ وجه قانع کننده نبود)

عقل شما اینو حکم میکنه (و لجبازی هم نمیکنید)، عقل من هم همچین چیزی رو حکم نمیکنه (و من هم لجبازی نمیکنم). خوب اگه به زعم شما عقل سلیمی ندارم، بحث رو ببندیم که به صلاح نزدیک تره.

1- این تفسیر از عدم تشکیل حکومت رو الان برای اولین بار از زبان تو شنیدم. یعنی امام حسین (ع) که برای تشکیل حکومت قیام کرد بدون اذن خدا چنین کاری کرد؟ اونوقت چطور معصوم بود؟
2- نه برادر من! اگر ائمه بعد از امیرالمومنین(ع) تشکیل حکومت ندادند بخاطر این بود که نتونستند این کارو بکنن...
3- اگر هنوز امام زمان در کره خاکی حضور داره اما تشکیل حکومت نمیده برای اینه که ذهن من و تو هنوز آکبند مونده و آماده نشده...
1- پس در مورد هدف قیام امام حسین (ع) هم اختلاف پیش اومد. شما برای خودتون مسلم گرفتین که هدف قیام تشکیل حکومت بوده. (ولی من که ندیدم با این قیام حکومتی تشکیل بشه!). هر چیزی هم که شخص شما برای اولین بار میشنوید الزاما اشتباه نیست.

2- این نتونستن یعنی همون نداشتن اذن از جانب خدا (قدرت خدا رو که منکر نیستید انشاالله)

3- در این مورد هم اختلافات ریشه ای داریم. چون بسیار حرفهای گوناگونی در باب دلیل غیبت و عدم تشکیل حکومت امام زمان در زمان فعلی توسط علمای گوناگون مطرح شده که شما فقط به بکی از اون دلایل (که شاید هم درست نباشه) قائل هستید و اون رو دست آویز قرار دادید.

1- در دوران حکومت کفر زندگی کردن یک حرفه، حکومت کفر رو تایید کردن حرف دیگری
حکومت کفر رو تایید نکردن یک حرفه و اقدام برای تشکیل حکومت حرف دیگری.

من موندم تو که اینهمه آیه قرآن بلدی چرا اینقدر راحت در مورد آدما قضاوت میکنی؟
خرد نگهدارت

با ایشون بجز این فوروم در جای دیگه ای هم صحبت داشتم. البته اینکه ما گهگاهی یه تورقی به قرآن بزنیم نمیتونه ما رو از اتهام مهجور رها کردن این کتاب بزرگ مبرّا کنه.

حق نگهدارتان

کربلایی

مدیر بازنشسته
هم اشکال من و هم اشکال شما اینه که هوای نفس رو در جواب دادن به همدیگه دخالت میدیم. اول طعنه میزنید به سؤالاتی که طرح کردم و بعد در صدد جواب دادن به همون سؤالات بر میاید. (هر چند که جواباتون به هیچ وجه قانع کننده نبود)

حلال کن، بنده به هیچ وجه قصد طعنه زدن ندارم، در این چند سال سبک نوشتم اینطور شده
یه جورایی عادت کردم به این طور نوشتن...
اگر ناراحت شدی، من عذر میخوام

اما اینکه بگید قانع نشید کافی نیست، بهتره نیست بگید کجای حرفم اشکال داره که نمیزاره قانع بشید.

عقل شما اینو حکم میکنه (و لجبازی هم نمیکنید)، عقل من هم همچین چیزی رو حکم نمیکنه (و من هم لجبازی نمیکنم). خوب اگه به زعم شما عقل سلیمی ندارم، بحث رو ببندیم که به صلاح نزدیک تره.

در بالا هم گفتم که قصدم توهین یا بی احترامی نبود. بازم عذر میخوام

1- پس در مورد هدف قیام امام حسین (ع) هم اختلاف پیش اومد. شما برای خودتون مسلم گرفتین که هدف قیام تشکیل حکومت بوده. (ولی من که ندیدم با این قیام حکومتی تشکیل بشه!). هر چیزی هم که شخص شما برای اولین بار میشنوید الزاما اشتباه نیست.

حدس میزدم اینو بگی، بهرحال من برای حرفی که در مورد دلیل و هدف قیام امام حسین(ع) زدم دلیل دارم، اما فکر میکنم شما هم با من در واردنشدن به این بحث هم عقیده باشید، اگر غیرا از این است حاضرم دلایم رو عنوان کنم.
ضمنا من نگفتم حرف شما به خاطر اینکه من اولین باره میشنوم اشتباهه، دلایل خود برای اشتباه بودن نظرت رو در ادامه اون سخن آوردم.

2- این نتونستن یعنی همون نداشتن اذن از جانب خدا (قدرت خدا رو که منکر نیستید انشاالله)
چرا این حرف رو میزنی؟ اذن(عرفا) یعنی اجازه کاری رو داشتن
نتونستن یعنی عدم توانایی برای انجام کار
وقتی میگی از جانب خدا اذن نبود این مفهوم منتقل میشه که خدا راضی به انجام کار نبوده، اما وقتی میگم نتونسته، این مفهوم منتقل میشه که قادر به انجام کار نبوده و راضی بودن یا نبودن خدا از این مسئله استخراج نمیشه...
دلیل برای راضی بودن خدا اینه، اقدام معصوم هست(اگر معصوم اقدامی خلاف رضای خدا بکنه، عصمتش زیر سوال میره)
اینکه همه معصومین بر حق خود مبنی بر حکومت تاکید و تبلیغ کرده اند و جانشون رو سر این داده اند(اقدام) یعنی خدا راضی بوده و اذن داشته اند.

3- در این مورد هم اختلافات ریشه ای داریم. چون بسیار حرفهای گوناگونی در باب دلیل غیبت و عدم تشکیل حکومت امام زمان در زمان فعلی توسط علمای گوناگون مطرح شده که شما فقط به بکی از اون دلایل (که شاید هم درست نباشه) قائل هستید و اون رو دست آویز قرار دادید.
دست آویز کلمه خوبی نیست، تلاش کن از کلمات بهتری استفاده کنی
خب شما بفرما اون حرفا چیه تا بررسی بشه

حکومت کفر رو تایید نکردن یک حرفه و اقدام برای تشکیل حکومت حرف دیگری.

دقیقا، و انگار برداشت من از اقدام برای تشکیل حکومت با برداشت تو متفاوته. برای تشکیل مقدماتی لازم هست که تا اونها نباشه نمیشه حکومت تشکیل داد.
متعجبم چرا سوالاتم رو جواب نمیدی و هی بحث رو بازتر میکنی؟

خرد نگهداتان

TαβαTαβαξξ

عضو جدید
دوستان عزیز! از هم کلامی با جملگی شما نهایت لذت و استفاده رو بردم و از نظراتتون بهرمند شدم.

بنده هم نظراتی داشتم که خیلیاش میتونه درست یا غلط باشه و صرفا به جهت اعلام اونها در این بحث ها شرکت کردم و حقیقتا قصدم تغییر دادن عقیدۀ کسی نبود.

البته برای ابهام زدایی باید عرض کنم که بنده به اصول اسلام و تشیع معتقد و پایبند بوده و مرجعیت رو هم قبول دارم (آیت الله وحید خراسانی رو بعنوان مرجع پذیرفتم).

این رو عرض کردم تا شما دوستانم بدونید که اگه در مورد شخصیت خاصی (از جمله مدرس، بهشتی یا آقای خمینی) نظر متفاوتی داشتم، حمل بر عقاید انحرافی نکنید و همچنین نوع نگاه هام به سیاست رو موجب خروج از دین و عدم پایبندی به اصول اسلام و تشیع قلمداد نکنید.

اگه از دوستانی که باشون صحبتی داشتم کسی بود که احساس کرد در کلام، جانب اعتدال و تقوا رو رعایت نکردم، همین جا عذرخواهی میکنم و حلالیت میطلبم و التماس دعا دارم.

از کربلایی عزیز و گرامی هم بابت اینکه پست های من رو با دقت میخوند، تشکر میکنم.

وَ آخِرُ دَعوانا أنِ الحَمدُ لله رَبِّ العالَمینَ

حرف حساب

عضو جدید
محله شما حتما اینطور بوده وگر نه در شهر ما با شکوهتر از هرسال بود!!

مجری اخبار صدا و سیما:
در سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت...امام جعفر صادق(ع)،... ایران اسلامی غرق و اندوه و ماتم ...

خبر بعدی، همان مجری:
خبرهای رسیده حاکی از ترافیک سنگین در محورهای شمال کشور... ارتباط ما با جناب سرهنگ فیلانی معاون پلیس راهور استان گیلان...

خبر بعدی، باز هم همان مجری:
به گزارش سازمان هلال احمر، در تعطیلات سه روز گذشته بیست نفر از هم وطنان‌مان در سواحل شمال کشور غرق شده‌اند.. وی افزود شنا کردن در محدوده خارج از طرح‌های سالم سازی دریا و آشنا نبودن به فن شنا از علل اصلی...

انتهای بخش خبری، همان مجری:
و اینک مروری مجدد بر خلاصه خبرها، در سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت...امام جعفر صادق(ع)،... ایران اسلامی غرق اندوه و ماتم ...

توی کدوم شهری جواد آقا ما هم بیایم ببینیم این شکوه چطوری بوده؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
مجری اخبار صدا و سیما: در سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت...امام جعفر صادق(ع)،... ایران اسلامی غرق و اندوه و ماتم ...خبر بعدی، همان مجری:خبرهای رسیده حاکی از ترافیک سنگین در محورهای شمال کشور... ارتباط ما با جناب سرهنگ فیلانی معاون پلیس راهور استان گیلان...خبر بعدی، باز هم همان مجری:به گزارش سازمان هلال احمر، در تعطیلات سه روز گذشته بیست نفر از هم وطنان‌مان در سواحل شمال کشور غرق شده‌اند.. وی افزود شنا کردن در محدوده خارج از طرح‌های سالم سازی دریا و آشنا نبودن به فن شنا از علل اصلی...انتهای بخش خبری، همان مجری:و اینک مروری مجدد بر خلاصه خبرها، در سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت...امام جعفر صادق(ع)،... ایران اسلامی غرق اندوه و ماتم ...توی کدوم شهری جواد آقا ما هم بیایم ببینیم این شکوه چطوری بوده؟
آقای نابغه ایران 75 میلیون جمعیت داشته ضمنا 22 بهمن نیست که فکر کنید راهپیماییه!!!شما فکر کن کسی عزاداری نکرده خوش باش تو این خوابت فرض کن تهش هم به نفعه توئه
راستی اسم این مغلطه رو چی بذاریم جناب مالتی یوزرhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_biggrin.gif

حرف حساب

عضو جدید
آقای نابغه ایران 75 میلیون جمعیت داشته ضمنا 22 بهمن نیست که فکر کنید راهپیماییه!!!شما فکر کن کسی عزاداری نکرده خوش باش تو این خوابت فرض کن تهش هم به نفعه توئه
راستی اسم این مغلطه رو چی بذاریم جناب مالتی یوزر:biggrin:
جداً؟ من فکرکردم ایران فقط "شهر ماست" و خیلی هم "باشکوه" بوده همه چیز! :biggrin: ما که همیشه خوشیم حالشو میبریم
شما یه نگاهی به دور و برت بنداز اوضاع دستت بیاد برادر. نصف مردم اصلا نمیدونن شنبه برای چی تعطیل بوده چون مهم نیست براشون. در ضمن تا حالا اگه تلویزیون صبح تا شب با برنامه های مذهبی گلوی خودشو پاره نمیکرد کسی چه میدونست وفات امام صادق کی هست اصلاً! :D

بالا