ممنون از دعوتت
من تقریبا هم چیزایی که تو دلمه را میگم هم بعضی وقتا حرفایی که میزنم از ته دل نیست و بعدش ناراحت میشم
من تقریبا هم چیزایی که تو دلمه را میگم هم بعضی وقتا حرفایی که میزنم از ته دل نیست و بعدش ناراحت میشم
ممنون از حضورتون.عصبانیت؟!!سلام
ممنون از دعوتتون
از روی عصبانیت
ممنون از حضورتون.عصبانیت؟!!![]()
بهزاد خدا بگم چیکارت نکنه!! اون زبونتو جراحی کن!من هر وقت عصبانی میشدم یه نیشگون از خودم میگرفتم به مرور یک دست و یک پام به کل لمس شدنبعد که ویلچرنشین شدم مواقع عصبانیت یه لیوان آب میخوردم بعد یکی دو سال یکی از کلیه هام رو از دست دادم. این روزها که میرم دیالیز وقتی عصبانی میشم دو سه تا عطسه یا سرفه میکنم. فردا باید برم واسه جراحی ریه هام و مجرای نـای اما باز هم مثل همیشه اگه عصبانی بشم زبونمو به کار نمی گیرم یه فکر دیگه می کنم ناسلامتی من هنوز چشم و گوش و معده و کبد تقریبا سالمی دارم
![]()
ااااااااااااااااااااااااااای اقا بهزاااااااااااادبهزاد خدا بگم چیکارت نکنه!! اون زبونتو جراحی کن!
من خیلی کم پیش میاد عصبانی شم اما یه چیزی که خیلی عصبانیم میکنه اینه که یکی بهم بگه داری دروغ میگی و هی اینو تکرار کنه در حالیکه راستشو گفتم.اون موقع دیگه هیشکی جلودارم نیس.گاهی وقتا هم که عصبانی میشم بعدش همش به خودم میگم که سکوت کنم و حرفی نزنم اما اکثر مواثع موفق نمیشم!!! حرفاییم که در این حین میزنم حقیقت داره اما اگه نزنم بهتره!
من هر وقت عصبانی میشدم یه نیشگون از خودم میگرفتم به مرور یک دست و یک پام به کل لمس شدنبعد که ویلچرنشین شدم مواقع عصبانیت یه لیوان آب میخوردم بعد یکی دو سال یکی از کلیه هام رو از دست دادم. این روزها که میرم دیالیز وقتی عصبانی میشم دو سه تا عطسه یا سرفه میکنم. فردا باید برم واسه جراحی ریه هام و مجرای نـای اما باز هم مثل همیشه اگه عصبانی بشم زبونمو به کار نمی گیرم یه فکر دیگه می کنم ناسلامتی من هنوز چشم و گوش و معده و کبد تقریبا سالمی دارم
![]()
من حرفامو تو دلم نگه می دارم .........ولی وقتی عصبانی می شم حرفه دلمو می زنم(اون حرفی رو که تو دلم نگه داشته بودم تا طرف مقابل ناراحت نشه یا اون حرفی رو که من جرات گفتنشو دارم اما طرف مقابل جرات شنیدنشو نداره .....................البته بعضی حرفا واسه همیشه تو دلم می مونه!!!)![]()
اااا چرا تا حالا بش فک نکردم:|
واسم جالب نوع برخورد افراد مختلف رو ببینم چطوریه؟شما چی؟
من اگه خدای نکرده عصبانی بشم، بغض میکنم و بعد اشک میریزم! خسته نباشم؛ نه؟!!
چقدر نوع شخصیتت به anjel میاد.......دل نازک و مهربون ..هر کسی یه مدلی باید خودش رو توی عصبانیت تخلیه روحی کنه گریه کردنم یه مدل دیگه...حداقلش اینکه حرفی نمی زنی که دلی ازت ازرده بشه و بشکنه..ولی خوب بد نیست یه جورایی سعی کنی شما هم این مدلی روی برخوردت کار کنی که گریه نکنی و طرف مقابل بعد از چند بار که این موضوع تکرار شد فکر نکنه که همش برندست
![]()
ارههههههههههههه....................بعضی از راستا رو هیچ وقت نباید گفت!!!!!!!!!!درسته ادم ممکن موقع عصبانیت حرف دلش رو بزنه ولی قبول داری بعد زیاد از کاری که کرده حس خوبی نداره؟مخصوصا اگه طرف مقابلت واست عزیزو قابل احترام باشه![]()
من که کلا عصبانی نمیشم اگرم بشم چیزی نمیگم اونقد طرفو حرص میدم باسکوتم تا لجش درارد اگرم چیزی بگم واقعیت تلخشو به رخش نمیکشم چرت و پرت میگم
دقیقااااااااااااااااااااا... این خیلی مهم که بشه تو عصبانیت حرمت هارو نگه داشت. اعتقاد خود منم اینه که احترام یکی از پایه های اساسی یه زندگی و رابطست.
سلام
دیدین معمولا میگن حرفی که توی بحث و عصبانیت زده میشه حقیقت هایه که آدما حیچ وقت بیان نکردند و اون موقع هرچی هست و نیست میگن؟!
نظر شما چیه؟شما چطوری هستین؟وقتی با طرف مقابلتون (همسرتون-نامزدتون)بحث یا دعوایی میکنین حرفایی که بهش میزنین واقعا حرفای دلتونند و چیزایی هستند که همیشه می خواستین بگین و نمی گفتین؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چطور می توان از آینده یک رابطه باخبر شد؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
چطور درباره همسر آينده مان تحقيق کنيم؟ | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
چطور ازدواج پایداری داشته باشیم؟ | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
چطور برای ازدواج درست تصمیم بگیریم؟ | مشاوره ازدواج | 0 | |
L | چطور عشق خود را مستحکم کنیم؟ | مشاوره ازدواج | 1 |