شما در زندگی تان چه اندازه به قول هایی که می دهید پایبند هستید؟ اصلاً قول می دهید؟ تا به حال چندبار زیر قولتان زدید؟
این ها سوالاتی است که پاسخ به آنها می تواند پازل شخصیتی شما را نشان دهد.
همه مردم، فرقی نمی کند در ایران باشند و یا در کشورهای دیگر، افراد خوش قول را دوست دارند و دلشان می خواهد که به هر نحوی شده با آنها معاشرت کنند و از ارتباط با افراد بدقول نفرت دارند، چرا که تصور آنها این است که آدم های این چنینی هرگز قابل اعتماد نیستند و نمی توان در برنامه های مهم زندگی با آنها شریک شد.
راستش اطرافیا ک اخلاقمو میشناسن تا حالا از من قول نخواستن,منم که حساسم به قول دادن
ولی بعضی وقت ها هم پیش اومده قول گرفتن قول دادم و وقتی قول بدم سعیم بر اینه که قولم پا برجا بمونه, چند بار دقیقا نمیدونم ولی میشه گفت انگشت شمار ,پیش اومده که قولمو ناخواسته گذاشتم زیر پا,زندگیه دیگه , و شرایطش!
من اگه ب کسی دیگه قول بدم حتما عمل میکنم
اما 99درصد قولایی ک ب خودم میدمو هیج وقت انجام نمیدم :|
صبح که از خواب پا میشم به خودم قولمیدم تاشب برنامه نویسی اسمبلی رو تمام کنم.
نزدیکای ظهر متوجه میشم که انتخاب واحد دانشگاه به طور ناگهانی و بدون خبر 2 هفته جلو افتاده
سر ظهر متوجه میشم سایت دانشگاه خرابه.
1 ظهر متوجه میشم فقط یه روز وقت مونده.
2 ظهر می بینم اصلا تو خیابون ماشین نیست.
3 ظهر میرسم دانشگاه تا 6 عصر انتخاب واحد می کنم.
9 شب می رسم خونه.
10شب اصلا یادم نی صبح به خودم چه قولی دادم![]()
برق هم مگه اسمبلی داره؟!!!
در برنامه نویسی میکروکنترلر کاربرد داره. البته با زبان c خیلی راحت تره ولی در زبان c دستورات مربوط به رجیسترها و بیت های پرچم کارایی نداره.
در زبان c یه پرانتز بار میشه
#asm
دستورات اسمبلی
#endasm
مثلا دستور sei() اگر اشتباه نکنم بیت وقفه اینتراپت رو فعال می کنه که معادلش در زبان c خیلی مشکل تر و ناکارامد تر خواهد بود.
بعله!!!
فک میکردم برقیا فقط ترم یک برنامه نویسی میخونن و تموم میشه و میره!!!
اسم درس میکروپرسسور هست ولی معمولا میکرو کنترلر یاد میدن! (البته تو دانشگاه ما که چیری یاد نمیدن!)
مطالعات ازاد منه اینا.
در دانشگاه مهندس برق باید برای فارق التحصیل شدن ربان های vhdl - c - html رو در حد مقدماتی بدونن. در واحد های درسی میکرو کنترلر - برنامه سازی رایانه ای - شبکه های کامپیوتری و اینترنت.
البته بگزیم مهندس برق هست نمیدونه کلا اینا چین! الان تو بخش تحقیق و توسعه دولتی من یه نفر ارشد میشناسم که ....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گل نماد زندگی چیست | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
ده جنبه مهم زندگی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
علت غیبت و دخالت در زندگی دیگران | گفتگوی آزاد | 1 | |
A | تو دوران قرنطینه چه جوری زندگی رو برا خودتون زیبا میکنید؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
شاید زندگی زیباست ... | گفتگوی آزاد | 7 |