مدتهاست به این مطلب فکر میکنم
می خوام نظر شما رو هم بدونم، شما بین این دو گروه کدومو انتخاب می کنید؟ (یعنی کدوم بهتره، به کدومشون امیدی هست!)
1) کسی که بد فکر می کنه
2) کسی که اصلا فکر نمی کنه
ابدا ناراحت نشدمخیلی سوالت سخته به نظر من کسی که بد فک میکنه حداقل از عقلش استفاده میکنه ولی اون یکی جاهل هست
البته نظر خودمه لطفن کسی از من ناراحت نشه و مدرک نخاد چون تو کتابا ننوشتن!!!!!!!!!!
البته با استارتر تاپیک نیستم جسارت نشه عزیزم
خوب سوال جالبیه....یه موضوع جدیده میتونستی براش نظرسنجیم بزاری....به نظر من کسی که اصلا فکر نمیکنه حداقلش اینه که آزاری نداره ولی کسی که بد فکر میکنه همیشه آدم و آزار میده و فکر میکنه خودش درس میگه و این خیلی بدهابدا ناراحت نشدم
مرسی
چه طوری اینکارو بکنم؟خوب سوال جالبیه....یه موضوع جدیده میتونستی براش نظرسنجیم بزاری....به نظر من کسی که اصلا فکر نمیکنه حداقلش اینه که آزاری نداره ولی کسی که بد فکر میکنه همیشه آدم و آزار میده و فکر میکنه خودش درس میگه و این خیلی بده
ولی با شما مخالفم چون کسی که فکر نمی کنه دلیل بر این نیست که کاری نمی کنه، در واقع کارشو بدون فکر انجام می ده، همه رو به دردسر میندازهخوب سوال جالبیه....یه موضوع جدیده میتونستی براش نظرسنجیم بزاری....به نظر من کسی که اصلا فکر نمیکنه حداقلش اینه که آزاری نداره ولی کسی که بد فکر میکنه همیشه آدم و آزار میده و فکر میکنه خودش درس میگه و این خیلی بده
خوب سوال جالبیه....یه موضوع جدیده میتونستی براش نظرسنجیم بزاری....به نظر من کسی که اصلا فکر نمیکنه حداقلش اینه که آزاری نداره ولی کسی که بد فکر میکنه همیشه آدم و آزار میده و فکر میکنه خودش درس میگه و این خیلی بده
چه کاری و ؟؟؟؟چه طوری اینکارو بکنم؟
یخ نکنی
به سختي![]()
خیلی سوالت سخته به نظر من کسی که بد فک میکنه حداقل از عقلش استفاده میکنه ولی اون یکی جاهل هست
البته نظر خودمه لطفن کسی از من ناراحت نشه و مدرک نخاد چون تو کتابا ننوشتن!!!!!!!!!!
البته با استارتر تاپیک نیستم جسارت نشه عزیزم
حالا شما بین این 2 انتخاب کن
مدتهاست به این مطلب فکر میکنم
می خوام نظر شما رو هم بدونم، شما بین این دو گروه کدومو انتخاب می کنید؟ (یعنی کدوم بهتره، به کدومشون امیدی هست!)
1) کسی که بد فکر می کنه
خوب کسی که بد فکر می کنه چون حداقل فکر که می کنهمدتهاست به این مطلب فکر میکنم
1) کسی که بد فکر می کنه