شما این لباس را به چه رنگی می‌بینید؟ سیاه و آبی یا سفید و طلایی؟

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا هفت نفر از بچه های خوابگاهمون(با خودم) گفتن این مشکی و ابیه
فقط ی نفر گفت سفید و طلاییه
.
.
بنزین ریختیم رو اون ی نفر.یکی از بچه ها هم رفته فندک بیاره
دس بهش بزنی نزدیااا :D

مشکی مشکی که نه ... مشکی رنگ و رو رفته و نور خورده :دی

عینکی نیسدم ... ده دهمه مثلا :|

الانم نشون دادم به خانواده ... همینه نظرشون :|

خوبیش اینه حداقل خانوادگی یه جوریم :دی
اونجایی که میگین مشکی رنگورو رفتهو نور خورده جالبه که تو عکس نور نخورده هسدش!!
بنظرم ما واقعی تر میبینیم!. :D. بالاخره اصلش چی بود راستی؟!.
این پلیمر کله ببینید صفحه پروفایلمو چیکار کرده!!!خ.
سعید کله چکشی با پروف میکی چیکار داری کله پشمکی دی!!
وا...من که همچنان سفید و طلایی میبینم!!. البته نور صفحه لپتاپو کم میکنم سفیدش یه ذره تبدیل میشه به یاسی کمرنگ!. همین. ایــــــــــــش!. چشای خودم خوبه!:D
ولی اون توضیحاتی که براش اوردی خیلی جالب بود.مرسی. عکسا هم جالب بود/.... اون عکس تکی که گذاشتی که متغیره...یعنی هی آبی سیاه میشه دوباره پشتش سریع سفید طلایی میشه... دوباره همینطوری هی تکرار میشه.....

آره!. چطور مگه؟؟. اون توضیحاتی که پویان گذاشته با عکسای دیگه، اونا رو شما چجوری میبینی؟؟. اون عکس متحرک رو چطور میبینید؟؟ یا فقط من دارم متحرک میبینمش!!؟؟

سوال منم اینجاست اونایی که سیاه آبی میبینن اون عکس متحرکو مثل ما متحرک میبینن یا دائما آبی مشکی میبینن ؟؟
البته شاید اونا متحرک نبینن و باید مایی که متحرک میبینیم بهشون نشون بدیم .

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماهایی که عکسو مشکی آبی میبینین این عکسو متحرک (بین آبی مشکی و سفید طلایی) میبینین یا دائما آبی مشکیه؟؟؟
.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عکس صفحه اولو فقط بصورت عکس وسطی میبینم نه سمت چپی!

؟
منم درواقع به صورت وسطی میبینم
شماهایی که عکسو مشکی آبی میبینین این عکسو متحرک (بین آبی مشکی و سفید طلایی) میبینین یا دائما آبی مشکیه؟؟؟
.

من که باورم نمیشه کسی اینو متحرک نبینه!!!!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این دیروز اینجوری نبود ک
الان متحرک شده :|
دیروزم ح وسطشو میدیدم.آبی و طلایی!!

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
متحرکه یا نه ؟

متحرکه یا نه ؟

.
.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم چیزیو که میبینین بگین .
سعید جان واقعا چیزیو که میبینی بگو دادا

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چجوری عوض میشه؟
یبار سفیدوطلایی و بار دیگه مشکی آبی میشه ؟ یا نه تو همون مشکیو آبیش تغییر رنگ داره؟

رنگ لباس عوض نمیشه در واقع...کاملا مشخصه....چون که وقتی ابی و مشکی تبدیل به سفید و طلایی میشه،رنگ محیط هم تغییر میکنه.حتی رنگ اون لباس دست چپیش....ی نوری داره تابیده میشه بهش ظاهرا

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
رنگ لباس عوض نمیشه در واقع...کاملا مشخصه....چون که وقتی ابی و مشکی تبدیل به سفید و طلایی میشه،رنگ محیط هم تغییر میکنه.حتی رنگ اون لباس دست چپیش....ی نوری داره تابیده میشه بهش ظاهرا

خب تو وضعیت نوری متفاوت این عکسارو گرفتن.پشت سر هم پخش میکنن تا ما بفهمیم تو موقعیتای مختلف رنگاش فرق داره

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب تو وضعیت نوری متفاوت این عکسارو گرفتن.پشت سر هم پخش میکنن تا ما بفهمیم تو موقعیتای مختلف رنگاش فرق داره

اره اینجوریه
پس ما پیروز شدیم و رنگ اصلیش رو (ابی و مشکی) تشخیص دادیم و تو سوختی:D

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس متحرک بین سفیدوطلایی و آبیو مشکی میبینی . درسته؟؟؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
.
.
این عکس به نظر من رنگش عوض نمیشه .. من در هر دوحالت ابی و مشکی میبینم .. فقط تو حالت دوم رنگ روشن تره .. ولی به طور واضح ابی و مشکی میبینم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این عکس به نظر من رنگش عوض نمیشه .. من در هر دوحالت ابی و مشکی میبینم .. فقط تو حالت دوم رنگ روشن تره .. ولی به طور واضح ابی و مشکی میبینم.
خب آقایون معمولا تو درک رنگ مشکل دارن :دییییی

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نور بهش تابیده میشه...کاملا مشخصه....رنگ اصلیش اون ابی و مشکی پررنگه

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
من فقط سفید و طلایی میبینم
اصلااا حس نمیکنم آبی و مشکیو :|||
البته تو عکس متحرک آبی و مشکی و حس میکنم ولی عکس اول نه :D

anahita1370

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی من فقط رنگ صورتی دیدم هیچ کس صورتی ندید......:surprised::D

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
:razz::razz: :mad: :razz::razz: :mad::mad::mad: :razz::razz::razz: :mad: :razz::razz: :mad: :razz::razz: میگم دیگه نیازی به گذاشتن آدرس نبودا...آقای مدیر خودشون گذاشته بودن!.