خسته و پریشانــــم،،،، در غم تو گریانــــم،،،، از همه گریزانــــم،،،، تا رود زتن جانــــم
تو که گفتی زپیش من بمان،،،، چرا چنین نهان،،،، مرا به حال خود رها کــــردی
چرا ندیده ایی،،،، که از غمت بهار،،،، رود به آسمان،،،، چه گویمت مرا فدا کــــردی
مگر که جان به لب رسد،،،، که یادت از نظر رود،،،، چرا تو بی خبر زما رفتـــــی
چه می شود عیان شوی،،،، مرا عزیز جان شوی،،،، بگو چرا بگو کجا رفتــــی
دیده بر رهت دارم،،،، در دل شب تــــارم،،،، در غم تو بیمــــارم،،،، تا دوباره برگــــردی
به هر کرانه رفته ای،،،، به یک بهانه رفته ای،،،، دلم نشانه رفته ای،،،، بجویمت زبی نشان هــــا
دوباره پیش من بیا،،،، ببین که می شود به پا،،،، نوای شور و نغمه ها،،،، به کوه و دشت و آسمان هــــا
ببیــــن که دل شکسته ام،،،، بگــــوشه ای نشسته ام،،،، به جز تو دل نبسته ام،،،، دمی بمان ز پیش من عزیز جانم
ز دیده خون شود روان،،،، بیادت ای امید جان،،،، به چشم من مشو نهان،،،، که در فراز روی تو به صد خزانــــم
دیده بر رهت دارم،،،، در دل شب تــــارم،،،، در غم تو بیمــــارم،،،، تا دوباره برگــــردی
تو که گفتی زپیش من بمان،،،، چرا چنین نهان،،،، مرا به حال خود رها کــــردی
چرا ندیده ایی،،،، که از غمت بهار،،،، رود به آسمان،،،، چه گویمت مرا فدا کــــردی
مگر که جان به لب رسد،،،، که یادت از نظر رود،،،، چرا تو بی خبر زما رفتـــــی
چه می شود عیان شوی،،،، مرا عزیز جان شوی،،،، بگو چرا بگو کجا رفتــــی
به هر کرانه رفته ای،،،، به یک بهانه رفته ای،،،، دلم نشانه رفته ای،،،، بجویمت زبی نشان هــــا
دوباره پیش من بیا،،،، ببین که می شود به پا،،،، نوای شور و نغمه ها،،،، به کوه و دشت و آسمان هــــا
ببیــــن که دل شکسته ام،،،، بگــــوشه ای نشسته ام،،،، به جز تو دل نبسته ام،،،، دمی بمان ز پیش من عزیز جانم
ز دیده خون شود روان،،،، بیادت ای امید جان،،،، به چشم من مشو نهان،،،، که در فراز روی تو به صد خزانــــم