نظرتون در مورد سیگار چیه؟؟؟؟؟؟؟
من فكر ميكنم سيگار چيز خوبي نيست،ولي در بعضي مواقع ميتونه درد ادم رو تسكين بده.![]()
نظرتون در مورد سیگار چیه؟؟؟؟؟؟؟
من فكر ميكنم سيگار چيز خوبي نيست،ولي در بعضي مواقع ميتونه درد ادم رو تسكين بده.![]()
خوب اینم نظریه!
ولی ما می خوایم در مورد همین دردا صوبت کنیم!!!
چه دردی رو تسکین میده؟ و چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سیگار چیز خوبی نیست. عامل ده ها نوع سرطانه.نظرتون در مورد سیگار چیه؟؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
چرت ترین کشف بشر!نظرتون در مورد سیگار چیه؟؟؟؟؟؟؟![]()
تلقین!من فكر ميكنم سيگار چيز خوبي نيست،ولي در بعضي مواقع ميتونه درد ادم رو تسكين بده.![]()
كاملا اين حرف رو قبول دارم!تلقین!
یکی از بدترین چیزایی هست که بشر برای نابودی خودش ساخته
به نظر من کسایی که سیگار می کشن نه خودشون را دوست دارن نه دیگران را
چون اگر ذره ای دیگران براشون مهم بودم اونقت می فهمیدن کسایی که دوستشون دارن چقدر از اینکه می بینن عزیزشون داره به دست خودش خودش را نابود می کنه ناراحت می شن دست از این ........ بر میداشتن
هر چند کسی که به سلامتی خودش اهمیت نمی ده دیگه چه انتظاری میشه ازش درباره دیگران داشت
به امید روزی که هیچ سیگاری تو دنیا تولید نشه تا هیچ کس داغ عزیزشو به خاطر این ......... نبینه
یا حق
نه من کسی را متهم نمی کم ولی واقعا از این که ببینم یه نفر سیگار می کشه فوق العاده ناراحت می شم چون واقعا احساس می کنم اون دودی که بالای سرش هست همون فرشته مرگ هست که داره بالای سرش پرواز می کنه شاید چون یکی از عزیزام را سر همین مسئله از دست دادمببینین!
سیگار رو نمیشه گفت بده! یا آدمی که سیگار کشید, به هرچیزی متهمش کرد!
در مورد سلامتی, این چیزیه که به خود آدم برمیگرده!!!
اگه کسی نخواد سیگار یا هرچیزی براش ضرر داشته باشه, میتونه که نداشته باشه!
اولین مرحله ی بیماری, تسلیم در برابر اونه!
ولی کسی که تلقین کنه, که سیگار اذیتش نمیکنه, وا وقعا به این باور برسه, نه فقط سیگار, بلکه هیچیزی براش مضر نیس!!!!
ما آدما خیلی قدرت داریم!
ولی ازش استفاده نمیکنیم!
نه من کسی را متهم نمی کم ولی واقعا از این که ببینم یه نفر سیگار می کشه فوق العاده ناراحت می شم چون واقعا احساس می کنم اون دودی که بالای سرش هست همون فرشته مرگ هست که داره بالای سرش پرواز می کنه شاید چون یکی از عزیزام را سر همین مسئله از دست دادم
در مورد قدرت بشر که درش حرفی نیست ولی این حرف را نمی شه زد که اگه کسی نخواد سیگار یا هرچیزی براش ضرر داشته باشه, میتونه که نداشته باشه
مثل این که آدم سیانور بخوره و بگه من نمی میرم !!!
درسته شاید بعضی مواد پس از یه مدت مصرف به صورت تدریجی اثرشون روی بدن کم بشه( مثل همون سیانور) ولی نه این که اثر مطلوب بذارن یا بی اثر بشن
شاید چون سیگار اثر خودش را تدریجی می ذاره برای همین همه می گن من که سالم هستم و هیچ اثری روی من نداره ولی این از لحاظ پزشکی ثابت شده که حتی در نسل ها بعدی فرد سیگاری اثر بدی به جا می ذاره
به قول خودتون ما آدما خیلی قدرت داریم پس چرا از اون در راستای کمک به دیگران استفاده نکنیم تا صدمه زدن به خودمون و ....
در کل من نظر شخصی خودم را گفتم و قصدم توهین و یا متهم کردن یه شخص خاص نبود
یا حق
باشه قبول اختلاف عقاید ما که پایانی ندارهبرخلاف نظر شما, معتقدیم, اگه آدم سیانور هم بخوره, و نخواد چیزیش بشه,مطمئن باشین که هیچیش نمیشه!!!!
من یقین دارم!
باشه قبول اختلاف عقاید ما که پایانی نداره
البته شاید هم این به خاطر خود خواهی زیاد از حد من هست که دوست ندارم هیچ وقت حتی خاری توی پای کسی بره چون بیشتر از اون شخص حتی بیشتر از اونی که تصورش را بکنه ناراحت می شم و آرزو می کنم که ایکاش این اتفاق ده برابر بدتر برای من افتاده بود ولی برای اون نمی افتاد
هر چند که همه هم بهم می گن که این کارت اشتباه هست و حتی بعضی ها اون را فوضولی در مسائلشون می دونن
راسش خیلی سعی کردم بی تفاوت باشم و بگم به من ربطی نداره ولی کاره دل هست نه عقل واسه همین تمی تونم کاریش کنم
به نظرم حداقل کاری که کسی می تونه در حق اونایی که دوسش دارن انجام بده این هست که کمتر باعث نگرانیشون بشه همین فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه لااقل من این طور فکر می کنم
خیلی ممنون عقاید شما هم محترمخوب عقاید شما محترم!
ولی به این هم فکر کنین, که عوامل دیگه ای هم وجود دارن!
ولی الآن صوبت من در مورد, تواناییه انسانه!
و قدرت اراده, روح و ...!
به نظر این جانب سیگار خوبش خوبه و بدش هم بده حالا هرکی فهمید من چی گفتم به خود منم بگه که من چی گفتم
mahdicar20![]()
خیلی ممنون عقاید شما هم محترم
اگر منظورتون از عوامل دیگه همون خار تو کف پا رفتن باشه
آره عوامل زیادی هست که ما نمی تونیم پیش بینی کنیم ولی اگر اتفاقی بیافته به خاطر یه سری مسائل که نمیشده جلوشون را بگیریم فرق می کنه لا اقل یه کم پیش وجدان خودم راحتم که این اراده خدا بوده ومن هیچ کاری نمی توتونستم بکنم نه این که حتی یک در میلیارد اگر من فلان کار را می کردم حالا طرف .........
توانایی انسان هم که نامحدود هست چه در خوب بودن و چه در بد بودن
و چه در ترک سیگار
موفق و پایدار باشید
خب من که همین را گفتم ؟ببینین!!! اراده ی خدا می خواد که ما اراده داشته باشیم!
ما تغییر بدیم! متحول کنیم! نو کنیم! نو بسازیم! زیبا کنیم! و...!
ما که نباید بشینیم, هر اتفاقی بیفته, بگیم خواسته خدا بوده!!!
خواسته خدا این بوده, که ما اراده و اختیار داشته باشیم!
و خواسته خدا این بوده, از این اختیار استفاده کنیم!
و در ترک سیگار, شک نکنین تواناییشو دارم! به راحتیه آب خوردن میتونم بذارم کنار!
ولی اگه دلیل داشته باشه! و دلیلی بر اینکار ببینم!
جون واقعا دوسش دارم!
و دلیل نمیبینم که روزی...!
شما اگه خودتون رو بیشتر بشناسین, به حرفایه من میرسین!
یا حق!
من که شک دارم!برخلاف نظر شما, معتقدیم, اگه آدم سیانور هم بخوره, و نخواد چیزیش بشه,مطمئن باشین که هیچیش نمیشه!!!!
من یقین دارم!
من که شک دارم!
خب من که همین را گفتم ؟
منم گفتم اگر عواملی خارج از قدرت انسان اتفاق بیافته حداقل پیش وجدان خودم راحت ترم تا شرایطی که اگر شاید می تونستم یه اپسیلون جلوش را بگیرم و نگرفتم
نه من اصلا هیچ وقت دست روی دست نمی ذارم و بعد بگم کار خدا بوده بلکه انقدر می جنگم تا به چیزی که می خوام برسم حتی اگر شده خیلی چیز ها را هم بابتش از دست بدم
خیلی جالبه قصد توهین ندارم ولی همه سیگاری هایی که باهاشون صحبت می کنم همین را می گن ؟
ولی هر وقت با هاشون شرط می بندم و قرار می شه ترک کنن بیشتر از یه ماه دووم نمی یارن و بعد هم می گن خوب فشار زندگی نمی ذاره ، تورم ، اعصاب ناراحت و...
ببینید بازم نظر شخصی منه توهین به حساب نیاد یا هر چیزه دیگه ای !!!!!!!
آخه چه دلیلی مهم تر از سلامتی ؟ ( حداقل رفع خطر احتمالی که هست؟)
ثانیا این جسم پیش ما امانت هست از طرف خدا و ما در قبالش مسئول پس حتی به خاطر همون احتمالات هم نباید یه کم بیشتر مواظبش باشیم؟
یا دلیلی محکم تر از این که به خاطر کسایی که نگرانمون هستن و دوستمون دارن و دلشون نمی خواد که خدای نکرده بلایی سرمون بیاد یه کم به سلامتیمون اهمیت بدیم؟
ببینید من نمی خوام چیزی را به کسی تحمیل کنم ولی من نتیجه 50سال سیگار کشیدن را دیدم به خدا آخرش هیچی جز نابودی نیست هیچی به جز سرفه های شبانه که هر آن امکان داره آخرین نفسی باشه که بالا می یاد نیست و هیچی جز خود خوری کسایی که دوسمون دارن و این صداهای دلخراش را می شنون نیست که هر لحظه فکر کنن که آخه چرا ؟
می دونم شما از من بزرگترین ، عاقلترین و..........
ولی به عنوان یه خواهر کوچیکتر که نگرانه این حق و ندارم که ازتون بخوام بذارید کنار
می دونم الان به این حرفای احساساتی و بچه گانه شاید بخندید ولی باور کنید
شاید هم خود خواهی منه که ..........
آره من خودمم نمی شناسم چون اگر خودم را می شناختی حداقل می تونستم الان بفهمم که چرا نگران کسی هستم که ........
اگر کسی به خود شناسی کامل می رسید می تونست خدای خودش را هم بشناسه چون به هر حال ما ذره ای از او هستیم
و به قول شاعر
تن زجان و جان زتن مستور نیست
لیک کس را دیده جان دستور نیست
عزیزم, همین شک, عامل شکسته!!!!
من یقین دارم! پس میتونم! این قدرت انسانه! قدرتی مافوق اون چیزی که تو فکرمونه! ولی باید قدرت رو .........................................
ما خودمون رو باور نداریم...!!!!
در رابطه با قدرت اراده باهاتون هم عقیده ام . اما علم شیمی رو نمیشه با اراده و تلقین مهار کرد . من دوستی دارم که 40 ساله که سیگار میکشند . ظاهرا هم سالمن اما ...
حیف این بدنه که باهاش اینجوری تا بشه![]()
البته منم حقیقتا بیش تر ازاین ازتون انتظار نداشتمراستشو بگم؟؟؟ آره خندیدم!!!
ببین, در مورد کسانی که میگن اگه بخوایم, میتونیم!!!! خیلی ها هستن, که خواستن و نتونستن! و گفتن که دوس داریم! ولی نمیتونیم!!!!
مثلا من , با خودم قرار گذاشتم, که تا فلان روز نکشم!!! واقعا هم تو بدترین شرایط, لب به سیگار نزدم!!! میدونی چرا؟ چون بخودم قول دادم!!!
ولی هیچ وقت, بخودم قول ندادم که کلا ترکش کنم!!!!
اگه یه روز همچین تصمیمی گرفتم, حتما انجامش میدم! چه سیگار, چه غیر از اون!!!!
در مورد سلامتی هم گفتم!!! واسه ی من ضرر نداره!!! چون نمیخوام که ضرر داشته باشه!
تازشم! من زیاد نمیکشم!!! (البته بستگی به وقت یا جا هم داره!!!!)
این حرفایی هم که زدین, بیشتر بدرد, حساب 3333 بانک ملی میخوره! حالا نیازمند یاریه سبزتان هستیم!!!حرفات فقط جنبه ی تبلیغاتی داره!
خوب منم میتونم متقابلا همچین حرفیو بزنم! و بگم, به کسی فکر نکن! بخاطر کسی دل نسوزون! این خودخوریه! تو از خودت داری مایه میزاری! خودت رو اذیت میکنی! فکر و وقت و زندگیت, و مسئولیتت در قبال این ها بیشتر از بقیه ی چیزهاست!!!!
ولی نمی تونین یا نمی خواین, شاید دست خودتون باشه یا نباشه! ولی زیاد نمیشه ایراد گرفت!
ما آدم ها مسائل مهمتری داریم که.....!
یا حق...!
البته منم حقیقتا بیش تر ازاین ازتون انتظار نداشتم
به هر حال اینم یه تجربه لاقل می تونم توی لیست چگونه یک پسر را خنداند بنویسم که اگر یه روز خواستم همچین تاپیکی بزنم منطبق بر واقعییت باشه
لااقل یه چیزی نوشتم به جای اینکه شر بشه باعث شادی یه جوون شد
آره شما اصلا نفوذ ناپذیر!!!!!!!!!!
البته باید ببینین شرایط لازم برای استفاده از اون حساب چیه چون بیشتر از اینکه به درد من بخوره به درد کسایی می خوره که .............
یاری سبز هم باید به کسی رساند که از اول مادر زادی یا بر اثر ناملایمتی های زمانه نیازمند شدن نه کسی که یه عمر هم خودش و هم بقیه را با کاراش اذیت کرده و خودش با دست خودش خودش را نابود کرده همچین آدمی را باید به جای این که کمکش کرد پا گذاشت روی گلوش تا راحت تر به وصالش برسه البته شاید هم براش یه پاکت سیگار خرید تا.......
به هر حال تبلیغات هم در راستای مثبت باشه هیچ ضرری نداره
به قول قدیمیا
از ما گفتن بود
شاید 30-40 سال دیگه تو دلتون گفتین اون بنده خدا گفت ولی.....
به هر حال اگر تمام افراد بشر می خواستن از اعمال نسل های قبلشون عبرت بگیرن دنیا می شد گلستان
حالا یه سری هم می خوان خودشون تجربه بدست بیارن راه باز جاده دراز کسی مانع نمی شه
در مورد احساسات هم هیچ وقت هم چین کاری نمی کنم چون کسی که نسبت به اطرافیانش بی احساس باشه با یه روبات هیچ فرقی نداره حتی روبات صد برابر هم نسبت به اون ارجحییت داره چون لا اقل وقتی یه دستور به ربات می دی بی چون و چرا انجام می ده نه این که....
به هر حال من هم امیدوارم که اتفاقی برای کسی نیافته ما که خواهان مریضی هیچ کس نیستیم
به قول خودتون به امید روزی که..........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | روستایی در ایران،بدون بیکاری،طلاق و سیگار | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
سیگار روزه را باطل می کند یا نه؟ | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
روش ترک سیگار در 6 هفته | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
توزیع خطرناکترین نوع سیگار در ایران + عک | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
...........ضررها و فوائد سیگار........ | گفتگوی آزاد | 26 |