سیگار !؟!؟!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون در مورد سیگار چیه؟؟؟؟؟؟؟ :w18:

:w18:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون در مورد سیگار چیه؟؟؟؟؟؟؟ :w18:

من فكر ميكنم سيگار چيز خوبي نيست،ولي در بعضي مواقع ميتونه درد ادم رو تسكين بده.:smoke:

خوب اینم نظریه!
ولی ما می خوایم در مورد همین دردا صوبت کنیم!!!
چه دردی رو تسکین میده؟ و چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wallbash:
:w18:

آخرین ویرایش:

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- سیگار كشیدن باعث میشه شما هرچه سریعتر از شر سلامتی و زندگی به امید خدا خلاص بشید و بتونید پا به عرصه های جدیدتری از جمله جهان آخرت بگذارید و تجربه های جدیدي رو كسب كنید.

2- وقتی سیگار بكشین یه سرفه هایی میكنین به خدا همچین سر تون حال میاد انگار قولنج ریه تون رو گرفته باشن یعنی ششتون حال میاد.

3- اونایی كه سیگاری هستن بعد از یه مدت متوجه میشن كه روابط عاطفی عمیقی با چای و نسكافه پیدا كردن.

4- اگه سیگاری بشین برای مواقع بیكاری، بیعاری، بیخوابی، بیداری، بیزاری، بیذاتی، بیماری، سیرابی، لیوانی، خوشحالي، ناراحتي و سایر مواقع بهترین امكان رو در اختیار دارین.

5- اگه سیگاری بشین دارای روابط اجتماعی درخشان میشین و میتونین دوستان جدید و زیادی از نوع خفن پیدا كنین.

6- وقتی شما جزء خریداران سیگار باشین دوستانی رو پیدا میكنین كه از بس دوستتون دارن شما رو به شكل شیرینی میبینن و درك نوع دوستی به شما بسیار عمیقتر خواهد بود.

7- اگه سیگاری بشین توی محیط های سربسته و عمومی از دست سیگاری ها حرص نمیخورین و این خودش باعث میشه آرامش اعصاب داشته باشین.

8- وقتی سیگاری بشین، میتونین توی مسابقه جهانی ترك سیگار شركت كنین و كلی پول به جیب بزنین.

9- اگه سیگاری بشین، وقتی با اقوام و دوستان به پیك نیك میرین موقع روشن كردن آتیش میتونین روش روشن كردن كبریت در میان باد و بوران رو به اونا نشون بدین و خودتون رو به عنوان یك قهرمان ملی معرفی كنید.

10- اگه سیگاری بشین با سوپری سر كوچتون بیشتر رفیق میشین طوری كه اگه یه روز نرین سراغش دلش براتون تنگ میشه.

11- اگه مخفیانه سیگار بكشین میتونید با كوچه پس كوچه های اطراف خونه، پشت بام، زیر زمین و دیگر جاهایی كه تا حالا زیاد بهشون توجه نكردین يا لازم نيست اسمي ازش برده بشه بیشتر آشنا بشین.

12- وقتی مخفیانه سیگار میكشین با ادوكلن، عطر و دئودورانت های ارزون قیمت و همچنین انواع آدامسهای p.k، خروس نشان، relax و غیره آشناتر میشین و احساس مي كنيد (البته خودتون) به آدمی خوشبو با دندونای سفید مبدل شدين.

13- هرچه بیشتر سیگار بكشین راحت تر میتونین از شر پولهایی كه توی جیبتون سنگینی میكنه راحت بشین.

14- اگه سیگاری بشین توی شهرای بزرگ كه هوای آلوده دارن راحتتر میتونین زندگی كنین و مشكل آلودگي هوا آنچنان آزارتون نميده.

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین رفیق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تنها همدم و یارو یاور تنهایی(نام کاربریه تنهایی منظورم نیستا!!!! کلا تنهایی رو میگم!!!) و بیکسی.... سیگار........!

خیلی خواستنیه!:heart:

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یکی از بدترین چیزایی هست که بشر برای نابودی خودش ساخته
به نظر من کسایی که سیگار می کشن نه خودشون را دوست دارن نه دیگران را
چون اگر ذره ای دیگران براشون مهم بودم اونقت می فهمیدن کسایی که دوستشون دارن چقدر از اینکه می بینن عزیزشون داره به دست خودش خودش را نابود می کنه ناراحت می شن دست از این ........ بر میداشتن
هر چند کسی که به سلامتی خودش اهمیت نمی ده دیگه چه انتظاری میشه ازش درباره دیگران داشت
به امید روزی که هیچ سیگاری تو دنیا تولید نشه تا هیچ کس داغ عزیزشو به خاطر این ......... نبینه
یا حق

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته

shahab85

عضو جدید
حالم ازش بهم ميخوره،از اين كه دود سيگار يه نفر بره تو حلقم متنفرم!
و كاملا اعتياد آور،دوستي داشتم كه با يه نخ شروع كرد و الان با پر رويي هر چه تمام تر ميگه كه عادت نكرده و هر وقت اراده كنه ديگه روزي يه پاكتي رو كه الان ميكشه نميكشه!

كاملا اين حرف رو قبول دارم!
مثلا به شخصه هر نوع دل دردي كه بگيرم(حالا هر دليلي داشته باشه) با يه چاي نبات خوب ميشم،چون كاملا بهم تلقين شده كه دواي دردمه!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بدترین چیزایی هست که بشر برای نابودی خودش ساخته
به نظر من کسایی که سیگار می کشن نه خودشون را دوست دارن نه دیگران را
چون اگر ذره ای دیگران براشون مهم بودم اونقت می فهمیدن کسایی که دوستشون دارن چقدر از اینکه می بینن عزیزشون داره به دست خودش خودش را نابود می کنه ناراحت می شن دست از این ........ بر میداشتن
هر چند کسی که به سلامتی خودش اهمیت نمی ده دیگه چه انتظاری میشه ازش درباره دیگران داشت
به امید روزی که هیچ سیگاری تو دنیا تولید نشه تا هیچ کس داغ عزیزشو به خاطر این ......... نبینه
یا حق

ببینین!
سیگار رو نمیشه گفت بده! یا آدمی که سیگار کشید, به هرچیزی متهمش کرد!

در مورد سلامتی, این چیزیه که به خود آدم برمیگرده!!!
اگه کسی نخواد سیگار یا هرچیزی براش ضرر داشته باشه, میتونه که نداشته باشه!
اولین مرحله ی بیماری, تسلیم در برابر اونه!
ولی کسی که تلقین کنه, که سیگار اذیتش نمیکنه, وا وقعا به این باور برسه, نه فقط سیگار, بلکه هیچیزی براش مضر نیس!!!!

ما آدما خیلی قدرت داریم!
ولی ازش استفاده نمیکنیم!

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببینین!
سیگار رو نمیشه گفت بده! یا آدمی که سیگار کشید, به هرچیزی متهمش کرد!

در مورد سلامتی, این چیزیه که به خود آدم برمیگرده!!!
اگه کسی نخواد سیگار یا هرچیزی براش ضرر داشته باشه, میتونه که نداشته باشه!
اولین مرحله ی بیماری, تسلیم در برابر اونه!
ولی کسی که تلقین کنه, که سیگار اذیتش نمیکنه, وا وقعا به این باور برسه, نه فقط سیگار, بلکه هیچیزی براش مضر نیس!!!!

ما آدما خیلی قدرت داریم!
ولی ازش استفاده نمیکنیم!
نه من کسی را متهم نمی کم ولی واقعا از این که ببینم یه نفر سیگار می کشه فوق العاده ناراحت می شم چون واقعا احساس می کنم اون دودی که بالای سرش هست همون فرشته مرگ هست که داره بالای سرش پرواز می کنه شاید چون یکی از عزیزام را سر همین مسئله از دست دادم
در مورد قدرت بشر که درش حرفی نیست ولی این حرف را نمی شه زد که اگه کسی نخواد سیگار یا هرچیزی براش ضرر داشته باشه, میتونه که نداشته باشه
مثل این که آدم سیانور بخوره و بگه من نمی میرم !!!
درسته شاید بعضی مواد پس از یه مدت مصرف به صورت تدریجی اثرشون روی بدن کم بشه( مثل همون سیانور) ولی نه این که اثر مطلوب بذارن یا بی اثر بشن
شاید چون سیگار اثر خودش را تدریجی می ذاره برای همین همه می گن من که سالم هستم و هیچ اثری روی من نداره ولی این از لحاظ پزشکی ثابت شده که حتی در نسل ها بعدی فرد سیگاری اثر بدی به جا می ذاره
به قول خودتون ما آدما خیلی قدرت داریم پس چرا از اون در راستای کمک به دیگران استفاده نکنیم تا صدمه زدن به خودمون و ....
در کل من نظر شخصی خودم را گفتم و قصدم توهین و یا متهم کردن یه شخص خاص نبود
یا حق

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من کسی را متهم نمی کم ولی واقعا از این که ببینم یه نفر سیگار می کشه فوق العاده ناراحت می شم چون واقعا احساس می کنم اون دودی که بالای سرش هست همون فرشته مرگ هست که داره بالای سرش پرواز می کنه شاید چون یکی از عزیزام را سر همین مسئله از دست دادم
در مورد قدرت بشر که درش حرفی نیست ولی این حرف را نمی شه زد که اگه کسی نخواد سیگار یا هرچیزی براش ضرر داشته باشه, میتونه که نداشته باشه
مثل این که آدم سیانور بخوره و بگه من نمی میرم !!!
درسته شاید بعضی مواد پس از یه مدت مصرف به صورت تدریجی اثرشون روی بدن کم بشه( مثل همون سیانور) ولی نه این که اثر مطلوب بذارن یا بی اثر بشن
شاید چون سیگار اثر خودش را تدریجی می ذاره برای همین همه می گن من که سالم هستم و هیچ اثری روی من نداره ولی این از لحاظ پزشکی ثابت شده که حتی در نسل ها بعدی فرد سیگاری اثر بدی به جا می ذاره
به قول خودتون ما آدما خیلی قدرت داریم پس چرا از اون در راستای کمک به دیگران استفاده نکنیم تا صدمه زدن به خودمون و ....
در کل من نظر شخصی خودم را گفتم و قصدم توهین و یا متهم کردن یه شخص خاص نبود
یا حق

برخلاف نظر شما, معتقدیم, اگه آدم سیانور هم بخوره, و نخواد چیزیش بشه,مطمئن باشین که هیچیش نمیشه!!!!

من یقین دارم!

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برخلاف نظر شما, معتقدیم, اگه آدم سیانور هم بخوره, و نخواد چیزیش بشه,مطمئن باشین که هیچیش نمیشه!!!!

من یقین دارم!
باشه قبول اختلاف عقاید ما که پایانی نداره:biggrin:
البته شاید هم این به خاطر خود خواهی زیاد از حد من هست که دوست ندارم هیچ وقت حتی خاری توی پای کسی بره چون بیشتر از اون شخص حتی بیشتر از اونی که تصورش را بکنه ناراحت می شم و آرزو می کنم که ایکاش این اتفاق ده برابر بدتر برای من افتاده بود ولی برای اون نمی افتاد
هر چند که همه هم بهم می گن که این کارت اشتباه هست و حتی بعضی ها اون را فوضولی در مسائلشون می دونن
راسش خیلی سعی کردم بی تفاوت باشم و بگم به من ربطی نداره ولی کاره دل هست نه عقل واسه همین تمی تونم کاریش کنم
به نظرم حداقل کاری که کسی می تونه در حق اونایی که دوسش دارن انجام بده این هست که کمتر باعث نگرانیشون بشه همین فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه لااقل من این طور فکر می کنم

• Like
واکنش ها: !...

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه قبول اختلاف عقاید ما که پایانی نداره:biggrin:
البته شاید هم این به خاطر خود خواهی زیاد از حد من هست که دوست ندارم هیچ وقت حتی خاری توی پای کسی بره چون بیشتر از اون شخص حتی بیشتر از اونی که تصورش را بکنه ناراحت می شم و آرزو می کنم که ایکاش این اتفاق ده برابر بدتر برای من افتاده بود ولی برای اون نمی افتاد
هر چند که همه هم بهم می گن که این کارت اشتباه هست و حتی بعضی ها اون را فوضولی در مسائلشون می دونن
راسش خیلی سعی کردم بی تفاوت باشم و بگم به من ربطی نداره ولی کاره دل هست نه عقل واسه همین تمی تونم کاریش کنم
به نظرم حداقل کاری که کسی می تونه در حق اونایی که دوسش دارن انجام بده این هست که کمتر باعث نگرانیشون بشه همین فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه لااقل من این طور فکر می کنم

خوب عقاید شما محترم!
ولی به این هم فکر کنین, که عوامل دیگه ای هم وجود دارن!
ولی الآن صوبت من در مورد, تواناییه انسانه!
و قدرت اراده, روح و ...!

• Like
واکنش ها: sh85

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب عقاید شما محترم!
ولی به این هم فکر کنین, که عوامل دیگه ای هم وجود دارن!
ولی الآن صوبت من در مورد, تواناییه انسانه!
و قدرت اراده, روح و ...!
خیلی ممنون عقاید شما هم محترم;)
اگر منظورتون از عوامل دیگه همون خار تو کف پا رفتن باشه
آره عوامل زیادی هست که ما نمی تونیم پیش بینی کنیم ولی اگر اتفاقی بیافته به خاطر یه سری مسائل که نمیشده جلوشون را بگیریم فرق می کنه لا اقل یه کم پیش وجدان خودم راحتم که این اراده خدا بوده ومن هیچ کاری نمی توتونستم بکنم نه این که حتی یک در میلیارد اگر من فلان کار را می کردم حالا طرف .........
توانایی انسان هم که نامحدود هست چه در خوب بودن و چه در بد بودن
و چه در ترک سیگار :biggrin:
موفق و پایدار باشید

mahdicar20

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام

با سلام

به نظر این جانب سیگار خوبش خوبه و بدش هم بده حالا هرکی فهمید من چی گفتم به خود منم بگه که من چی گفتم
mahdicar20:)

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون عقاید شما هم محترم;)
اگر منظورتون از عوامل دیگه همون خار تو کف پا رفتن باشه
آره عوامل زیادی هست که ما نمی تونیم پیش بینی کنیم ولی اگر اتفاقی بیافته به خاطر یه سری مسائل که نمیشده جلوشون را بگیریم فرق می کنه لا اقل یه کم پیش وجدان خودم راحتم که این اراده خدا بوده ومن هیچ کاری نمی توتونستم بکنم نه این که حتی یک در میلیارد اگر من فلان کار را می کردم حالا طرف .........
توانایی انسان هم که نامحدود هست چه در خوب بودن و چه در بد بودن
و چه در ترک سیگار :biggrin:
موفق و پایدار باشید

ببینین!!! اراده ی خدا می خواد که ما اراده داشته باشیم!
ما تغییر بدیم! متحول کنیم! نو کنیم! نو بسازیم! زیبا کنیم! و...!
ما که نباید بشینیم, هر اتفاقی بیفته, بگیم خواسته خدا بوده!!!
خواسته خدا این بوده, که ما اراده و اختیار داشته باشیم!
و خواسته خدا این بوده, از این اختیار استفاده کنیم!
و در ترک سیگار, شک نکنین تواناییشو دارم! به راحتیه آب خوردن میتونم بذارم کنار!
ولی اگه دلیل داشته باشه! و دلیلی بر اینکار ببینم!
جون واقعا دوسش دارم!
و دلیل نمیبینم که روزی...!
شما اگه خودتون رو بیشتر بشناسین, به حرفایه من میرسین!
یا حق!

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببینین!!! اراده ی خدا می خواد که ما اراده داشته باشیم!
ما تغییر بدیم! متحول کنیم! نو کنیم! نو بسازیم! زیبا کنیم! و...!
ما که نباید بشینیم, هر اتفاقی بیفته, بگیم خواسته خدا بوده!!!
خواسته خدا این بوده, که ما اراده و اختیار داشته باشیم!
و خواسته خدا این بوده, از این اختیار استفاده کنیم!
و در ترک سیگار, شک نکنین تواناییشو دارم! به راحتیه آب خوردن میتونم بذارم کنار!
ولی اگه دلیل داشته باشه! و دلیلی بر اینکار ببینم!
جون واقعا دوسش دارم!
و دلیل نمیبینم که روزی...!
شما اگه خودتون رو بیشتر بشناسین, به حرفایه من میرسین!
یا حق!
خب من که همین را گفتم ؟
منم گفتم اگر عواملی خارج از قدرت انسان اتفاق بیافته حداقل پیش وجدان خودم راحت ترم تا شرایطی که اگر شاید می تونستم یه اپسیلون جلوش را بگیرم و نگرفتم
نه من اصلا هیچ وقت دست روی دست نمی ذارم و بعد بگم کار خدا بوده بلکه انقدر می جنگم تا به چیزی که می خوام برسم حتی اگر شده خیلی چیز ها را هم بابتش از دست بدم
خیلی جالبه قصد توهین ندارم ولی همه سیگاری هایی که باهاشون صحبت می کنم همین را می گن ؟
ولی هر وقت با هاشون شرط می بندم و قرار می شه ترک کنن بیشتر از یه ماه دووم نمی یارن و بعد هم می گن خوب فشار زندگی نمی ذاره ، تورم ، اعصاب ناراحت و...
ببینید بازم نظر شخصی منه توهین به حساب نیاد یا هر چیزه دیگه ای !!!!!!!
آخه چه دلیلی مهم تر از سلامتی ؟ ( حداقل رفع خطر احتمالی که هست؟)
ثانیا این جسم پیش ما امانت هست از طرف خدا و ما در قبالش مسئول پس حتی به خاطر همون احتمالات هم نباید یه کم بیشتر مواظبش باشیم؟
یا دلیلی محکم تر از این که به خاطر کسایی که نگرانمون هستن و دوستمون دارن و دلشون نمی خواد که خدای نکرده بلایی سرمون بیاد یه کم به سلامتیمون اهمیت بدیم؟
ببینید من نمی خوام چیزی را به کسی تحمیل کنم ولی من نتیجه 50سال سیگار کشیدن را دیدم به خدا آخرش هیچی جز نابودی نیست هیچی به جز سرفه های شبانه که هر آن امکان داره آخرین نفسی باشه که بالا می یاد نیست و هیچی جز خود خوری کسایی که دوسمون دارن و این صداهای دلخراش را می شنون نیست که هر لحظه فکر کنن که آخه چرا ؟
می دونم شما از من بزرگترین ، عاقلترین و..........
ولی به عنوان یه خواهر کوچیکتر که نگرانه این حق و ندارم که ازتون بخوام بذارید کنار
می دونم الان به این حرفای احساساتی و بچه گانه شاید بخندید ولی باور کنید
شاید هم خود خواهی منه که ..........
آره من خودمم نمی شناسم چون اگر خودم را می شناختی حداقل می تونستم الان بفهمم که چرا نگران کسی هستم که ........
اگر کسی به خود شناسی کامل می رسید می تونست خدای خودش را هم بشناسه چون به هر حال ما ذره ای از او هستیم
و به قول شاعر
تن زجان و جان زتن مستور نیست
لیک کس را دیده جان دستور نیست

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که شک دارم!

عزیزم, همین شک, عامل شکسته!!!!
من یقین دارم! پس میتونم! این قدرت انسانه! قدرتی مافوق اون چیزی که تو فکرمونه! ولی باید قدرت رو پرورش بدیم!
دوست عزیز, ساده ترین چیز!!!!! مثلا من, سالیانه ساله که سرما نخوردم!!! میدونی چرا؟؟؟؟
نه به خاطر اینکه مواظب خودم بودم!!! اصلا!!! مثلا همیشه از حموم که میام بیرون, مستقیم میرم بیرون! تو برف یا...! ولی انگار نه انگار!
دلیلش میدونی چیه؟؟؟
چون نمیخوام که سرما بخورم!!!! همین نخواستن من, یعنی , بدنم تسلیم یه ویروس نمیشه!!!! ولی اگه به قدرت خودم شک کنم, همون لحظه مریض میشم!
ما خودمون رو باور نداریم...!!!!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من که همین را گفتم ؟
منم گفتم اگر عواملی خارج از قدرت انسان اتفاق بیافته حداقل پیش وجدان خودم راحت ترم تا شرایطی که اگر شاید می تونستم یه اپسیلون جلوش را بگیرم و نگرفتم
نه من اصلا هیچ وقت دست روی دست نمی ذارم و بعد بگم کار خدا بوده بلکه انقدر می جنگم تا به چیزی که می خوام برسم حتی اگر شده خیلی چیز ها را هم بابتش از دست بدم
خیلی جالبه قصد توهین ندارم ولی همه سیگاری هایی که باهاشون صحبت می کنم همین را می گن ؟
ولی هر وقت با هاشون شرط می بندم و قرار می شه ترک کنن بیشتر از یه ماه دووم نمی یارن و بعد هم می گن خوب فشار زندگی نمی ذاره ، تورم ، اعصاب ناراحت و...
ببینید بازم نظر شخصی منه توهین به حساب نیاد یا هر چیزه دیگه ای !!!!!!!
آخه چه دلیلی مهم تر از سلامتی ؟ ( حداقل رفع خطر احتمالی که هست؟)
ثانیا این جسم پیش ما امانت هست از طرف خدا و ما در قبالش مسئول پس حتی به خاطر همون احتمالات هم نباید یه کم بیشتر مواظبش باشیم؟
یا دلیلی محکم تر از این که به خاطر کسایی که نگرانمون هستن و دوستمون دارن و دلشون نمی خواد که خدای نکرده بلایی سرمون بیاد یه کم به سلامتیمون اهمیت بدیم؟
ببینید من نمی خوام چیزی را به کسی تحمیل کنم ولی من نتیجه 50سال سیگار کشیدن را دیدم به خدا آخرش هیچی جز نابودی نیست هیچی به جز سرفه های شبانه که هر آن امکان داره آخرین نفسی باشه که بالا می یاد نیست و هیچی جز خود خوری کسایی که دوسمون دارن و این صداهای دلخراش را می شنون نیست که هر لحظه فکر کنن که آخه چرا ؟
می دونم شما از من بزرگترین ، عاقلترین و..........
ولی به عنوان یه خواهر کوچیکتر که نگرانه این حق و ندارم که ازتون بخوام بذارید کنار
می دونم الان به این حرفای احساساتی و بچه گانه شاید بخندید ولی باور کنید
شاید هم خود خواهی منه که ..........
آره من خودمم نمی شناسم چون اگر خودم را می شناختی حداقل می تونستم الان بفهمم که چرا نگران کسی هستم که ........
اگر کسی به خود شناسی کامل می رسید می تونست خدای خودش را هم بشناسه چون به هر حال ما ذره ای از او هستیم
و به قول شاعر
تن زجان و جان زتن مستور نیست
لیک کس را دیده جان دستور نیست

راستشو بگم؟؟؟ آره خندیدم!!!
ببین, در مورد کسانی که میگن اگه بخوایم, میتونیم!!!! خیلی ها هستن, که خواستن و نتونستن! و گفتن که دوس داریم! ولی نمیتونیم!!!!
مثلا من , با خودم قرار گذاشتم, که تا فلان روز نکشم!!! واقعا هم تو بدترین شرایط, لب به سیگار نزدم!!! میدونی چرا؟ چون بخودم قول دادم!!!
ولی هیچ وقت, بخودم قول ندادم که کلا ترکش کنم!!!!
اگه یه روز همچین تصمیمی گرفتم, حتما انجامش میدم! چه سیگار, چه غیر از اون!!!!
در مورد سلامتی هم گفتم!!! واسه ی من ضرر نداره!!! چون نمیخوام که ضرر داشته باشه!
تازشم! من زیاد نمیکشم!!! (البته بستگی به وقت یا جا هم داره!!!!)
این حرفایی هم که زدین, بیشتر بدرد, حساب 3333 بانک ملی میخوره! حالا نیازمند یاریه سبزتان هستیم!!!:whistle: حرفات فقط جنبه ی تبلیغاتی داره!

خوب منم میتونم متقابلا همچین حرفیو بزنم! و بگم, به کسی فکر نکن! بخاطر کسی دل نسوزون! این خودخوریه! تو از خودت داری مایه میزاری! خودت رو اذیت میکنی! فکر و وقت و زندگیت, و مسئولیتت در قبال این ها بیشتر از بقیه ی چیزهاست!!!!

ولی نمی تونین یا نمی خواین, شاید دست خودتون باشه یا نباشه! ولی زیاد نمیشه ایراد گرفت!
ما آدم ها مسائل مهمتری داریم که.....!

یا حق...!

hamidarchitec

عضو جدید
عزیزم, همین شک, عامل شکسته!!!!
من یقین دارم! پس میتونم! این قدرت انسانه! قدرتی مافوق اون چیزی که تو فکرمونه! ولی باید قدرت رو .........................................
ما خودمون رو باور نداریم...!!!!

در رابطه با قدرت اراده باهاتون هم عقیده ام . اما علم شیمی رو نمیشه با اراده و تلقین مهار کرد . من دوستی دارم که 40 ساله که سیگار میکشند . ظاهرا هم سالمن اما ...
حیف این بدنه که باهاش اینجوری تا بشه:confused:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
در رابطه با قدرت اراده باهاتون هم عقیده ام . اما علم شیمی رو نمیشه با اراده و تلقین مهار کرد . من دوستی دارم که 40 ساله که سیگار میکشند . ظاهرا هم سالمن اما ...
حیف این بدنه که باهاش اینجوری تا بشه:confused:

خوب! حرف شما یه چیزی هست که تو ظاهره و دیده میشه!
این مرتاضها چکار میکنن؟ چحوری میشه, که با یه نگاه, یه قطار رو با اون سرعتش, متوقف میکنن؟ چطور میشه که کارایی میکنن, که تو ذهن نگنجه؟؟؟؟
اونا
اونا ریاضت کشیدن! تمردین کردن! خواستن! و...
ولی ببینین! انسان! هر کاری بخواد میتونه انجام بده! هر کاری!
پیشرفت علم هم همینه! خیلی چیزا رو که تو ذهن بشر نمیگنجید, ثابت کرده! ولی ما می تونیم, از همه چیز جلوتر باشیم!...

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راستشو بگم؟؟؟ آره خندیدم!!!
ببین, در مورد کسانی که میگن اگه بخوایم, میتونیم!!!! خیلی ها هستن, که خواستن و نتونستن! و گفتن که دوس داریم! ولی نمیتونیم!!!!
مثلا من , با خودم قرار گذاشتم, که تا فلان روز نکشم!!! واقعا هم تو بدترین شرایط, لب به سیگار نزدم!!! میدونی چرا؟ چون بخودم قول دادم!!!
ولی هیچ وقت, بخودم قول ندادم که کلا ترکش کنم!!!!
اگه یه روز همچین تصمیمی گرفتم, حتما انجامش میدم! چه سیگار, چه غیر از اون!!!!
در مورد سلامتی هم گفتم!!! واسه ی من ضرر نداره!!! چون نمیخوام که ضرر داشته باشه!
تازشم! من زیاد نمیکشم!!! (البته بستگی به وقت یا جا هم داره!!!!)
این حرفایی هم که زدین, بیشتر بدرد, حساب 3333 بانک ملی میخوره! حالا نیازمند یاریه سبزتان هستیم!!!:whistle: حرفات فقط جنبه ی تبلیغاتی داره!

خوب منم میتونم متقابلا همچین حرفیو بزنم! و بگم, به کسی فکر نکن! بخاطر کسی دل نسوزون! این خودخوریه! تو از خودت داری مایه میزاری! خودت رو اذیت میکنی! فکر و وقت و زندگیت, و مسئولیتت در قبال این ها بیشتر از بقیه ی چیزهاست!!!!

ولی نمی تونین یا نمی خواین, شاید دست خودتون باشه یا نباشه! ولی زیاد نمیشه ایراد گرفت!
ما آدم ها مسائل مهمتری داریم که.....!

یا حق...!
البته منم حقیقتا بیش تر ازاین ازتون انتظار نداشتم
به هر حال اینم یه تجربه لاقل می تونم توی لیست چگونه یک پسر را خنداند بنویسم که اگر یه روز خواستم همچین تاپیکی بزنم منطبق بر واقعییت باشه:biggrin:
لااقل یه چیزی نوشتم به جای اینکه شر بشه باعث شادی یه جوون شد:D
آره شما اصلا نفوذ ناپذیر!!!!!!!!!!:warn:
البته باید ببینین شرایط لازم برای استفاده از اون حساب چیه چون بیشتر از اینکه به درد من بخوره به درد کسایی می خوره که .............
یاری سبز هم باید به کسی رساند که از اول مادر زادی یا بر اثر ناملایمتی های زمانه نیازمند شدن نه کسی که یه عمر هم خودش و هم بقیه را با کاراش اذیت کرده و خودش با دست خودش خودش را نابود کرده همچین آدمی را باید به جای این که کمکش کرد پا گذاشت روی گلوش تا راحت تر به وصالش برسه البته شاید هم براش یه پاکت سیگار خرید تا.......
به هر حال تبلیغات هم در راستای مثبت باشه هیچ ضرری نداره
به قول قدیمیا
از ما گفتن بود
شاید 30-40 سال دیگه تو دلتون گفتین اون بنده خدا گفت ولی.....
به هر حال اگر تمام افراد بشر می خواستن از اعمال نسل های قبلشون عبرت بگیرن دنیا می شد گلستان
حالا یه سری هم می خوان خودشون تجربه بدست بیارن راه باز جاده دراز کسی مانع نمی شه
در مورد احساسات هم هیچ وقت هم چین کاری نمی کنم چون کسی که نسبت به اطرافیانش بی احساس باشه با یه روبات هیچ فرقی نداره حتی روبات صد برابر هم نسبت به اون ارجحییت داره چون لا اقل وقتی یه دستور به ربات می دی بی چون و چرا انجام می ده نه این که....
به هر حال من هم امیدوارم که اتفاقی برای کسی نیافته ما که خواهان مریضی هیچ کس نیستیم
به قول خودتون به امید روزی که..........

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته منم حقیقتا بیش تر ازاین ازتون انتظار نداشتم
به هر حال اینم یه تجربه لاقل می تونم توی لیست چگونه یک پسر را خنداند بنویسم که اگر یه روز خواستم همچین تاپیکی بزنم منطبق بر واقعییت باشه:biggrin:
لااقل یه چیزی نوشتم به جای اینکه شر بشه باعث شادی یه جوون شد:D
آره شما اصلا نفوذ ناپذیر!!!!!!!!!!:warn:
البته باید ببینین شرایط لازم برای استفاده از اون حساب چیه چون بیشتر از اینکه به درد من بخوره به درد کسایی می خوره که .............
یاری سبز هم باید به کسی رساند که از اول مادر زادی یا بر اثر ناملایمتی های زمانه نیازمند شدن نه کسی که یه عمر هم خودش و هم بقیه را با کاراش اذیت کرده و خودش با دست خودش خودش را نابود کرده همچین آدمی را باید به جای این که کمکش کرد پا گذاشت روی گلوش تا راحت تر به وصالش برسه البته شاید هم براش یه پاکت سیگار خرید تا.......
به هر حال تبلیغات هم در راستای مثبت باشه هیچ ضرری نداره
به قول قدیمیا
از ما گفتن بود
شاید 30-40 سال دیگه تو دلتون گفتین اون بنده خدا گفت ولی.....
به هر حال اگر تمام افراد بشر می خواستن از اعمال نسل های قبلشون عبرت بگیرن دنیا می شد گلستان
حالا یه سری هم می خوان خودشون تجربه بدست بیارن راه باز جاده دراز کسی مانع نمی شه
در مورد احساسات هم هیچ وقت هم چین کاری نمی کنم چون کسی که نسبت به اطرافیانش بی احساس باشه با یه روبات هیچ فرقی نداره حتی روبات صد برابر هم نسبت به اون ارجحییت داره چون لا اقل وقتی یه دستور به ربات می دی بی چون و چرا انجام می ده نه این که....
به هر حال من هم امیدوارم که اتفاقی برای کسی نیافته ما که خواهان مریضی هیچ کس نیستیم
به قول خودتون به امید روزی که..........

من و شما خیلی فرق میکنیم!یاد یه حرف از دکتر شریعتی افتادم!(در مورد اختلاف نظر مردم! شاید دو نفر همسن از یه جنس, هم رشته ای هم کلاسی باشن! ولی جوری به همدیگ نگاه کنن, که دو طرف, فرد مقابل رو...!)ولی من عقاید شمارو محترم میدونم!چون با هم فرق داریم!من از یه چیزه دیگه دارم حرف میزنم! و شما فقط و فقط حرف خودتون...!شما یا افراط میکنین یا تفریط!کسی نگفت, کسی که احساساتش رو کنترل کنه یا به وقت احساساتی بشه, آدم آهنی و رباط هستش!من احساساتم از شما بیشتره! ولی میدونم کی و کجا ازشون استفاده کنم!قدرت من و شما فرق میکنه!شک نکنین, خودم ارزش خودم رو بیشتر از شما و هر فرد دیگه ای میدونم!من کسی رو با کارهام اذیت نکردم! میدونم کی و کجا...!مشکل شما اینه که فکر میکنین, صلاح کار بقیه رو هم میدونین!و بقیه رو با خودتون مقایسه میکنین!درمورد سرما خوردگی و... که بهتون گفتم! چون میدونم قدرتشو دارم! که مریضی یا ویروس یا هرچیزی بهم وارد بشه, هیچ چیزیم نمیشه!مثلا بیرون, تو خاک و گل و... با همون دستا! میام با دست غذا میخورم! شاید کناریم که قشنگ تمیز و شسته میاد از همون غذا شاید با یه وسیله ی دیگه غدا بخوره, میترسه که مریض بشه! و حتما هم مریض میشه! ولی من چون نمیخوام! حتما هم مریض نمیشم!این چیزا با نگرانی و .... حل نمیشه! این چیزا با اراده! با خواستن! درست میشه!شما قدرت رو تو زور یا بازو میبینین! ولی من قدرت رو تو اراده! تو تفکر! تو خواستن یا نخواستن!این بحث طولانیه...!یا حق!

• Like
واکنش ها: sh85