سیگار !؟!؟!

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیگار یه ابزار واسه اونایی هست که راه رو اشتباه رفتند.فکر می کنند با سیگار به آرامش می رسند اما خودشون هم نمی فهمند که هرگز اینطور نیست که اگه بود روز به روز به نخای سیگارشون اضافه نمی کردند!
اما حالا که داری به عزرائیل لطف می کنی و خودتو داری همراه سیگارت دود می کنی مواظب باش شاید دور برت آدمایی مثل من هستند که دود سیگار براشون سمه.لا اقل به اونا رحم کن.امیدوارم همتون سبزباشید

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب! حرف شما یه چیزی هست که تو ظاهره و دیده میشه!
این مرتاضها چکار میکنن؟ چحوری میشه, که با یه نگاه, یه قطار رو با اون سرعتش, متوقف میکنن؟ چطور میشه که کارایی میکنن, که تو ذهن نگنجه؟؟؟؟
اونا
اونا ریاضت کشیدن! تمردین کردن! خواستن! و...
ولی ببینین! انسان! هر کاری بخواد میتونه انجام بده! هر کاری!
پیشرفت علم هم همینه! خیلی چیزا رو که تو ذهن بشر نمیگنجید, ثابت کرده! ولی ما می تونیم, از همه چیز جلوتر باشیم!...
بعضی چیزارو بهتره از تجربیات دیگران استفاده کنیم بجای اینکه خودمون تجربش کنیم!
منم کسی رو میشناسم که مثل شما فکر میکرد و همه ی فاکتورایی که برای سلامتی لازمه مثل ورزش و تغذیه ی خوب و ... رعایت میکرد و واقعا هم سالم بود ، اما این سلامتی فقط تا 54 سالگیش دوام داشت و تازه اون موقع متوجه شد که به جراحی قلب احتیاج داره و تنها دلیلشم سیگار بوده ، الان دلم میخواد ببینینش ، هرجا میرسه از مضرات سیگار میگه!
خیلی سخته که آدم یه موقعی پی به اشتباهش ببره که دیگه خیلی دیر شده...
شما اگه اینقدر به قدرت ارادتون مطمئن هستین دست خیستونو به پریز برق بزنین و ایمان داشته باشید که چیزیتون نمیشه ، چون نمیخواید که چیزیتون بشه!
ضمن اینکه این مقایسه اصلا درست نیست ، نه شما مرتاض هندی هستین ، نه ریاضت کشیدن با سیگار کشیدن یکیه ، نه سلامت بعد از سیگار کشیدن ظرف مدت کوتاه چند سال چیز محیرالعقولیه که تو ذهن نگنجه(چون اثراتشو بعدها باید دید) ، ...
و در ضمن همین پیشرفت علم که میفرمایید مضرات سیگارو کشف کرده!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی چیزارو بهتره از تجربیات دیگران استفاده کنیم بجای اینکه خودمون تجربش کنیم!
منم کسی رو میشناسم که مثل شما فکر میکرد و همه ی فاکتورایی که برای سلامتی لازمه مثل ورزش و تغذیه ی خوب و ... رعایت میکرد و واقعا هم سالم بود ، اما این سلامتی فقط تا 54 سالگیش دوام داشت و تازه اون موقع متوجه شد که به جراحی قلب احتیاج داره و تنها دلیلشم سیگار بوده ، الان دلم میخواد ببینینش ، هرجا میرسه از مضرات سیگار میگه!
خیلی سخته که آدم یه موقعی پی به اشتباهش ببره که دیگه خیلی دیر شده...
شما اگه اینقدر به قدرت ارادتون مطمئن هستین دست خیستونو به پریز برق بزنین و ایمان داشته باشید که چیزیتون نمیشه ، چون نمیخواید که چیزیتون بشه!
ضمن اینکه این مقایسه اصلا درست نیست ، نه شما مرتاض هندی هستین ، نه ریاضت کشیدن با سیگار کشیدن یکیه ، نه سلامت بعد از سیگار کشیدن ظرف مدت کوتاه چند سال چیز محیرالعقولیه که تو ذهن نگنجه(چون اثراتشو بعدها باید دید) ، ...
و در ضمن همین پیشرفت علم که میفرمایید مضرات سیگارو کشف کرده!

صحبتاتون, متین!
ولی من این رو نگفتم! من نگفتم میخوام تجربه کنم! گفتم که قدرته اینکه نخوایی مریض بشی, یا ضرر نداشته باشه, بیشتره!
من نگفتم که ورزش میکنم!!! که واسه سلامتیم خوب باشه! و همراهش سیگار بکشم؟

در مورد پریز برق! این رو بدونین! اگه کسی نخواد! و به این باور برسه! (واقعا باور کنه) که برق نمیگیرتش, واقعا هم برق نمیگیرتش!
در موردت مرتاض ها هم فقط یک مثال بود! که خواستم بگم میشه! و ما باید باور کنیم!
قدرت انسان اونقدر زیاده, که هر کاری که دوست داشته باشه, میتونه انجام بده!
در مورد پیشرفت علم,!ره! برایه بقیه ی مردم! ضرر داره! بجز من!
من هیچ بیماریی نمیتونه من رو از پا دربیاره! هیچ!
علم هم گفتم داره پیشرفت میکنه! چند سال دیگه هم به چیزهایه عجیب غریب میرسه! که کسانیی که الآن زندگی میکنن, واسشون خیلی باورش سخته!

تو این زمینه عقایدی دارم! که نمی خوام اینجا بگم!
ان مسائل هم به خودمون برمیگرده!
ولی این رو بدون, به کاری که انجام بدی, باور داشته باشی, و از صمیم قلب انجامش بدی, چیزی نمیشه! مطمئن باش!

یا حق!

mssm

عضو جدید
یادش بخیر

یادش بخیر

نظرتون در مورد سیگار چیه؟؟؟؟؟؟؟
من یکی که خاطراط خوشی از سیگار کشیدن دارم.چه اززمان دبیرستان که از سر کلاسها در می رفتیم و چند نخ شیتیل می گرفتیمو می زدیم و:biggrin:....چه حالا که فقط هر چند وقت یه بار با همون رفیق های 6 مون دور هم جمع میشیم ...

• Like
واکنش ها: !...

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که عاشقشم .اگه واسه سلامتی بده به جاش برای اعصاب عالیه;):biggrin:
دوست گلم وقتی زمانی که خدای ناکرده سلامتیت به خطر افتاد مطمئن باش که اعصابت هم خرد و داغون میشه.امیدوارم یه راه حل دیگه ای واسه آرامش اعصابت پیدا کنی.
همیشه سبز و سربلند باشی.

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
طبق تحقيقات سازمان جهاني بهداشت در هر ‌٨ ثانيه يك نفر در دنيا به علت استعمال دخانيات جان خود را از دست مي‌دهد.
نتايج تحقيقات حاكي از آن است چنانچه افراد در سنين نوجواني شروع به كشيدن سيگار كنند (بيش از ‌٧٠ درصد موارد سيگاري شدن در اين مرحله اتفاق مي‌افتد) و مدت ‌٢٠ سال يا بيشتر به اين عمل ادامه بدهند بين ‌٢٠ تا ‌٢٥ سال زودتر از افرادي كه به هيچ‌وجه در زندگي سيگار نكشيده‌اند، خواهند مرد.
تنها سرطان ريه يا بيماريهاي قلبي پيامدهاي استعمال دخانيات نيست بلكه مجموعه‌اي از مسايل و مشكلات بهداشتي در ارتباط با مصرف مواد دخاني وجود دارد كه مي‌تواند به لحاظ شرايط جسماني و مقاومت ايمني در افراد سيگاري بروز مي‌كند، كه برخي از آنها عبارتند از:
چين و چروك - ضايعات شنوايي - سرطان پوست - فساد دندانها - پوكي استخوان - زخم معده - تغيير رنگ انگشتان - سرطان رحم و سقط جنين قابل توجه خانمان سیگاری - تغيير شكل دادن سلولهاي جنسي در مردان:( - سرطان و از دست دادن مو
حالا اگه میخواید کچل شید سیگار بکشید
بد نیست یه آمار دیگه رو هم بهتون بدم اینبار نمی خوام از مضرات سیگار بگم بلکه می خوام از تاریخچه سیگار بگم:
همه ما داستان کشف قاره جديد به وسيله کريستف کلمب را شنيده و يا خوانده ايم .
از جمله محصولات اين سرزمين توتون بود.
کاشفان مشاهده کردند که بوميان برگهاي خشک توتون را آتش مي زنند و دود حاصله را با بيني خود بالا مي کشند.
از آن روز صدها سال مي گذرد و اين سوغات قاره جديد همه دنيا را فرا گرفته است .
سالانه 5ميليون نفر بر اثر مصرف سيگار و دخانيات جان خود را از دست مي دهند و حتي سازمان بهداشت جهاني آن را قاتل شماره يک انسان اعلام کرده است .
بديهي است تنها با آگاهي دادن به جامعه مي توان در خشکاندن ريشه هاي اين عادت زيان آور موفق شد.
براي آگاهي دادن هر چه بيشتر مردم جهان نسبت به مضرات دخانيات ، از طرف مجامع بين المللي روز 31ماه مي (10خرداد) به عنوان روز جهاني بدون دخانيات اعلام شده است .

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که زاده آسیایی رو میگن جبر جغرافیایی
این که لنگ در هوایی، صبحونت شده سیگار و چایی

ای عرش کبریایی .. چی هست تو سرت؟
کی با ما راه میایی، جون مادرت؟ :D

وقتی درب و داغون میشم سیگار میکشم

کاپتان بلک

کاپتان دوست خوبیه. بام راه میاد
کاپتان هیچ وقت بهم دستور نمیده، میدونه دوسش ندارم، میدونه ازش بدم میاد اما بام میمونه.
کاپتان دوست داشتنیو مهربونه. باهاش درد دل میکنم آخه اگه اون نباشه دیگه با کی درد دل کنم؟
کاپتان به حرفام گوش میده و میسوزه
میسوزه و تموم میشه ...

کاپتان دوس خوبیه امید :smoke:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که زاده آسیایی رو میگن جبر جغرافیایی
این که لنگ در هوایی، صبحونت شده سیگار و چایی

ای عرش کبریایی .. چی هست تو سرت؟
کی با ما راه میایی، جون مادرت؟ :D

وقتی درب و داغون میشم سیگار میکشم

کاپتان بلک

کاپتان دوست خوبیه. بام راه میاد
کاپتان هیچ وقت بهم دستور نمیده، میدونه دوسش ندارم، میدونه ازش بدم میاد اما بام میمونه.
کاپتان دوست داشتنیو مهربونه. باهاش درد دل میکنم آخه اگه اون نباشه دیگه با کی درد دل کنم؟
کاپتان به حرفام گوش میده و میسوزه
میسوزه و تموم میشه ...

کاپتان دوس خوبیه امید :smoke:

این و هستم تا آخرش....!:gol:

danial_kj

عضو جدید
کمش خوبه......هر چند به نظرم تاثیری اگه داره کمه...البته اگه سیگارش کاپتان بلک باشه حتما خوبه دیگه....

• Like

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا که امید جان سیگارشو ول نمی کنه امیدوارم سیگار باعث علاقمندیش به مواد نشه:cry:.امید جان ایشالله که از سیگار بدت بیاد و یه تاپیک به اسم مضرات سیگار بزنی.سیگار بده چه یه نخش چه یه بسته اش!

• Like

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش خیلی دوست داشتم بدونم واقعا انگیزه ی شخصی که سیگارو اختراع کرد چی بوده. کسی فهمید به منم بگه

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا که امید جان سیگارشو ول نمی کنه امیدوارم سیگار باعث علاقمندیش به مواد نشه:cry:.امید جان ایشالله که از سیگار بدت بیاد و یه تاپیک به اسم مضرات سیگار بزنی.سیگار بده چه یه نخش چه یه بسته اش!

نه دوست عزیز!
اگه آدم اینقدر سست باشه که...!
اگه میخواستم,به سمت بیشتر از اون برم, بایدخیلی قدیما, و تو جوونیا! پیش میرفتم!
گاهی چیزی که برایه کسی ضرر داره, برایه کسی مفیده!
و گاهی هم برعکس..!:w18:

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در ايران 15% از جمعيت عمومي سيگار مي كشند. درافراد بالاي 19 سال 25% مردان و 5% زنان از سيگاراستفاده مي كنند. مصرف سيگار باعث بيش از 2000 مرگ در هفته مي شود. مخارج سيگار در ايران روزانه 3 ميليارد ريال و درسال هزار ميليارد ريال ميباشد.
مواد مخرب سيگار عبارت است از :

نيكوتين: باعث افزايش ضربان قلب و كاهش اشتها مي شود. در ميزان بالاتر اثرات خواب آور دارد. بسيار اعتياد آور مي باشدو علايم ترك آن شامل تحريك پذيري، اضطراب، افسردگي و كاهش تمركز و گرسنگي، سرگيجه و ولع بسيار براي مصرف ميباشد.

منواكسيد كربن:يك گاز سمي است كه باعث كاهش اكسيژن خون شده و مانع از كارآيي موثر مي شود.

تار( TAR ): حدود 70% به هنگام استنشاق در ريه رسوب مي كند و در طول مجاري هوايي نيز تخريب به بار خواهد آورد.
اما اینجا میخوام یه امیدواری به افراد سیگاری بدم که هر چه سریعتر سیگار رو ترک کنند.
بيست دقيقه بعد از آخرين سيگار فشار خون، ضربان قلب و درجه حرارت بدن به سطح طبيعي برمي گردد.

در عرض 48 ساعت انتهاهاي عصبي شروع به رشد كرده و حس چشايي و بويايي افزايش مي يابد.

در عرض 9-1 ماه سرفه، كوتاهي نفس و خستگي كاهش مي‌يابد. سطح انرژي افزايش مي‌يابد. تقريباً 5 سال بعد از ترك خطر بيماري‌هاي وابسته به سيگار به اندازه افراد غير سيگاري مي‌شود.