NEGINNN
کاربر بیش فعال
آخرین ویرایش:
ولی زمان ریاست جمهوریش مردم چیز دیگه ای می گفتن (ممد خالی بند)!!!!!![]()
ولی زمان ریاست جمهوریش مردم چیز دیگه ای می گفتن (ممد خالی بند)!!!!!![]()
خوبه به این بدبخت فقط یه دونه خالی بند گفتن!
یادم نمیاد کجا داشت سخنرانی میکرد که شعار دادن فریبا! فریبا! برگشت رو به جمعیت گفت خواهید دید کسانی که بعد از من میان چی میکنن!

خوبه به این بدبخت فقط یه دونه خالی بند گفتن!
یادم نمیاد کجا داشت سخنرانی میکرد که شعار دادن فریبا! فریبا! برگشت رو به جمعیت گفت خواهید دید کسانی که بعد از من میان چی میکنن!

مردم ما از ناراضیان شوروی سابق بدترن !!!!
یادمه که زمان خاتمی می گفتن خدا پدر رفسنجانی رو بیامرزه حداقل نذاشت نون گرون بشه !!!!!
زمان احمدی نژاد می گن : بابا گلی به گوشه جمال خاتمی ! حداقل نذاشت مرغ گرون بشه در حالیکه زمانیکه سر کار بود بهش همینطوری بد و بیراه می گفتنو ................
قبول ، اما خفقان اون دوره ها با هیچ دوره ای قابل قیاس نیست !!!!دوست ندارم کهنه خرمن باد بدیم. ولی خودت خوب میدونی نارضایتی تو هیچ دوره ای بعد از انقلاب حتی نصف این مقداری که الان هست هم نشده بود.

قبول ، اما خفقان اون دوره ها با هیچ دوره ای قابل قیاس نیست !!!!
من اعتقاد دارم : اگه یه چرخ صدا نده ، هیچ وقت به اون روغن نمی زنن !!!!
اینکه چرخی صدا بده با اینکه کلاً از جاش در بیاد فرق می کنه![]()

منم همینطورازش بدم میاد![]()

البته مسلماً تحریف چیز بدیه ولی میذارم به حساب اینکه دقیق نمیدونستید.خوبه به این بدبخت فقط یه دونه خالی بند گفتن!
مردم ما از ناراضیان شوروی سابق بدترن !!!!
یادمه که زمان خاتمی می گفتن خدا پدر رفسنجانی رو بیامرزه حداقل نذاشت نون گرون بشه !!!!!
زمان احمدی نژاد می گن : بابا گلی به گوشه جمال خاتمی ! حداقل نذاشت مرغ گرون بشه در حالیکه زمانیکه سر کار بود بهش همینطوری بد و بیراه می گفتنو ................
البته مسلماً تحریف چیز بدیه ولی میذارم به حساب اینکه دقیق نمیدونستید.
سخنرانی سال 83 بود در دانشگاه تهران که گفت:
"ان شاء الله بعد از من افراد دیگری خواهند آمد که بهتر عمل خواهند کرد"
البته در همون سخنرانیش هم گفت:
"از اردوگاه اصلاح طلبان صدای دشمن می آید"
از کودکی؟؟؟؟رییس جمهور محبوب من که از کودکی دوستش داشتم و الان بیشتر میفهمم چقدر خوبتر از فعلی ها بوده
ایشون سال 76 رییس جمهوز شدن من اون موقع 11 سالم بود کلاس پنجم ابتداییاز کودکی؟؟؟؟![]()
قبول ، اما خفقان اون دوره ها با هیچ دوره ای قابل قیاس نیست !!!!
من اعتقاد دارم : اگه یه چرخ صدا نده ، هیچ وقت به اون روغن نمی زنن !!!!
اینکه چرخی صدا بده با اینکه کلاً از جاش در بیاد فرق می کنه![]()

ها اااا ن