سید محمد خاتمی (رئیس‌جمهورکشورمان)

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیگا کن تورو قرآن ببین چقدر تو این عکسا همه چیز آرومه! :(

gtrfjn

عضو جدید
سید محمد خاتمی هرچی که بود به راستی بهترین و با شخصیت ترین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی بود...این نظام شاید بقائشو مدیون همچین شخصیتایی هست:gol::gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وبسایت سید محمد خاتمی [706];)

خب باید بگم اشتباه کردین سید محمد خاتمی رییس جمهور سابق کشورمون :smile:
من به شخصه ایشون رو قبول دارم ولی متاسفانه اطرافیان ایشون آدمهای چندان پاک و صادقی نیستن:( چند نمونشو دیدیم و اینکه خود ایشون هم به این افراد اشاره کردن .
نمیشه گفت زمان ایشون هیچ کاری انجام نشد و از جمله کارهای مهمی که ایشون کردن هر چند کم ، باز کردن فضای سیاسی کشور طبق وعده خود ایشون ( چون در زمان رییس جمهور قبل ایشون انتقاد از حکمرانان چندان معنا نداشت ) و امروز اگر میشود علنی از تریبونها انتقاد مسالمت آمیز از رییس جمهور عزیز کشورمون کرد حتی تا همین حد بی شک این رو مدیون سید محمد خاتمی عزیز هستیم که تا حدودی اخلاق مداری رو وارد کرد و الآن هم اگه دقت کنید رویه خودش رو فراموش نکرده و انتقادهاش قابل مقایسه با سایر سران اصلاحات به خصوص شیخشون نیست حتی اون بیانیه مشترکی که با یکی از کاندیداهای بی فکر داد قشنگ نشون میداد که این سخنان خاتمیست نه اون شخص و دیدیم که بلافاصله چند روز بعد اون شخص و شیخ اصلاحات چه بیانیه ای دادن همه اینا نشون میده که سید محمد خاتمی به اخلاق احترام میزاره و انشاالله خواهد گذاشت .

NEGINNN

کاربر بیش فعال
من به شخصه ایشون رو قبول دارم ولی متاسفانه اطرافیان ایشون آدمهای چندان پاک و صادقی نیستن:( چند نمونشو دیدیم و اینکه خود ایشون هم به این افراد اشاره کردن .
نمیشه گفت زمان ایشون هیچ کاری انجام نشد و از جمله کارهای مهمی که ایشون کردن هر چند کم ، باز کردن فضای سیاسی کشور طبق وعده خود ایشون ( چون در زمان رییس جمهور قبل ایشون انتقاد از حکمرانان چندان معنا نداشت ) و امروز اگر میشود علنی از تریبونها انتقاد مسالمت آمیز از رییس جمهور عزیز کشورمون کرد حتی تا همین حد بی شک این رو مدیون سید محمد خاتمی عزیز هستیم که تا حدودی اخلاق مداری رو وارد کرد و الآن هم اگه دقت کنید رویه خودش رو فراموش نکرده و انتقادهاش قابل مقایسه با سایر سران اصلاحات به خصوص شیخشون نیست حتی اون بیانیه مشترکی که با یکی از کاندیداهای بی فکر داد قشنگ نشون میداد که این سخنان خاتمیست نه اون شخص و دیدیم که بلافاصله چند روز بعد اون شخص و شیخ اصلاحات چه بیانیه ای دادن همه اینا نشون میده که سید محمد خاتمی به اخلاق احترام میزاره و انشاالله خواهد گذاشت .
1.سید محمد خاتمی رییس جمهور کشورمون :heart:
2.رییس جمهور عزیز خودتون:razz:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بله اگه شما در 5 - 6 سال گذشته به سر میبرین حق با شماست چون امروزه ایشون رو رییس جمهور عزیز اسبق کشورمون خطاب میکنن :smile:
نکته دوم بدانید که 6 سال بعد آقای دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهورهستن و سید محمد خاتمی هر چند بعد از کش و قوسهای فراوان ولی ایشون رو رییس جمهور ملت ایران خطاب میکنن ولی این دلیل نمیشه که انتقاد به عملکرد ایشون نداشته باشن
و نکته آخر :
رییس جمهور عزیزمون = رییس جمهور عزیز اکثریت ملت ایران که رای قانونی و تایید شده مثل گذشته اوردن نه چیز دیگر .

آخرین ویرایش:

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته

خب بله اگه شما در 5 - 6 سال گذشته به سر میبرین حق با شماست چون امروزه ایشون رو رییس جمهور عزیز اسبق کشورمون خطاب میکنن :smile:
نکته دوم بدانید که 6 سال بعد آقای دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهورهستن و سید محمد خاتمی هر چند بعد از کش و قوسهای فراوان ولی ایشون رو رییس جمهور ملت ایران خطاب میکنن ولی این دلیل نمیشه که انتقاد به عملکرد ایشون نداشته باشن
و نکته آخر :
رییس جمهور عزیزمون = رییس جمهور عزیز اکثریت ملت ایران که رای قانونی و تایید شده مثل گذشته اوردن نه چیز دیگر .

حال همه ما خوب است اما تو باور نکن سید جان...

با سلام
این تالار جای معرفی وبلاگ یا سایت هست
تالار اخبار ایران و جهان حذف شد
در نتیجه بحث سیاسی ممنوع
در صورت ادامه پست های نامربوط حذف شده و فقط پست اصلی باقی میمونه
سعی کنید به هم احترام بگذارید

mohsen100

عضو جدید
همه تلاشی که این بدبخت انجام داد واسه اینکه یه خورده ایران و ایرانیو تو مجامع بین المللی با احترام ببره یکی دیگه اومد زد همشو داغون کرد. :cry:
چقدر واسه روابط بین الملل زحمت کشید! تازه تازه داشتن آدم حسابمون میکردن! :cry:

كدوم احترام كدوم بين الملل
ايشون وقتي رفت فرانسه كسي به خودش احترام نزاشت حتي ژاك شيراك. ميگي نه ؟
تاا اونجايي كه ميدونم وقتي رفت المان به طرفش تخم مرغ پرت ميكردن.

gtrfjn

عضو جدید
كدوم احترام كدوم بين الملل
ايشون وقتي رفت فرانسه كسي به خودش احترام نزاشت حتي ژاك شيراك. ميگي نه ؟
تاا اونجايي كه ميدونم وقتي رفت المان به طرفش تخم مرغ پرت ميكردن.
معمولا دکترا میگن قبل از خواب خوب مسواک کنین تا کابوس نبینین...:smile::smile:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
در نتیجه بحث سیاسی ممنوع

با تشکر از مدیریت محترم اینترنت و وبگردی به دلیل تذکر به جا و قابل احترامشون :
ولی من حقیقتا بی احترامی به اشخاص رو در پستهایی که نقل قول گرفتین نمیبینم . ببینید متاسفانه تالار اخبار فعلا نیست و این طبیعیه به نظر من که تو بحثا گذرگاهی اخباری گفته بشه که بقیه نشنیده بودن یا کمتر به اون توجه داشتن ولی من مطمئنم انشاالله در همین حد میمونه .ما باید فرق قائل بشیم بین گفتگو و توهین و از همه مهمتر اینکه گفتن حقایق رو مسئله ای سیاسی ندانیم . معلومه که کی میخواد سیاسی گری کنه کسی که چشمشو به واقعیات ببنده فقط بگه گروه خودش کارکنه یا انقلاب هیچ کاری نکرده و گروه دیگر هیچ که من به شخصه از حزبگرایی متنفرم ( البته حزبگرایی که الآن دارم در کشور میبینم هر حزبی که ریاست بدستش میاد حزب دیگر رو میخواد نابود کنه و اقداماتشو بی ارزش جلوه بده ) چون اونرو عاملی مزاحم در پیشرفت کشور میدونم و خب مطابق فرمایش شما بیشتر وارد بحثش نمیشم . نکته دیگه اینکه طرف حرف دلشو میزنه حالا درست یا نادرست البته بدون استفاده از الفاظ توهین آمیز و با یکی از اشخاص مورد قبولش به نحوی درد و دل میکنه که در خاک ایران هست کجاش بی احترامی یا سیاسیست ؟!در ضمن اگر ناراحت نمیشین پستهای قبل از اینهایی که نقل قول گرفتین رو بیشتر بهشون دقت کنین به خصوص یکی از اون پستها اونا رو چرا توهین ندونستید .بازم ممنون که این تذکر به جا رو دادین و مطمئن باشید بنده به شخصه مطیع فرمایش شما خواهم بود:smile:

آخرین ویرایش:

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
با تشکر از مدیریت محترم اینترنت و وبگردی به دلیل تذکر به جا و قابل احترامشون :
ولی من حقیقتا بی احترامی به اشخاص رو در پستهایی که نقل قول گرفتین نمیبینم . ببینید متاسفانه تالار اخبار فعلا نیست و این طبیعیه به نظر من که تو بحثا گذرگاهی اخباری گفته بشه که بقیه نشنیده بودن یا کمتر به اون توجه داشتن ولی من مطمئنم انشاالله در همین حد میمونه .ما باید فرق قائل بشیم بین گفتگو و توهین و از همه مهمتر اینکه گفتن حقایق رو مسئله ای سیاسی ندانیم . معلومه که کی میخواد سیاسی گری کنه کسی که چشمشو به واقعیات ببنده فقط بگه گروه خودش کارکنه یا انقلاب هیچ کاری نکرده و گروه دیگر هیچ که من به شخصه از حزبگرایی متنفرم ( البته حزبگرایی که الآن دارم در کشور میبینم هر حزبی که ریاست بدستش میاد حزب دیگر رو میخواد نابود کنه و اقداماتشو بی ارزش جلوه بده ) چون اونرو عاملی مزاحم در پیشرفت کشور میدونم و خب مطابق فرمایش شما بیشتر وارد بحثش نمیشم . نکته دیگه اینکه طرف حرف دلشو میزنه حالا درست یا نادرست البته بدون استفاده از الفاظ توهین آمیز و با یکی از اشخاص مورد قبولش به نحوی درد و دل میکنه که در خاک ایران هست کجاش بی احترامی یا سیاسیست ؟!در ضمن اگر ناراحت نمیشین پستهای قبل از اینهایی که نقل قول گرفتین رو بیشتر بهشون دقت کنین به خصوص یکی از اون پستها اونا رو چرا توهین ندونستید .بازم ممنون که این تذکر به جا رو دادین و مطمئن باشید بنده به شخصه مطیع فرمایش شما خواهم بود:smile:
سلام
تو این مدت تنها تالاری که گرفتار بحث سیاسی نشده بود همین تالار بود که بحمدالله شروع شد
اگه بحث سیاسی و ابراز عقاید آزاد بود
تالار اخبار ایران و جهان بسته نمیشد
کلا هر گونه بحث ممنوع هست
شاید اول بحث توهینی داخلش نباشه
ولی با ادامه بحث و ورود یک عده ای خاص که فقط برای این کار عضو سایت شدند بحث ها به توهین میرسه
بحث بهتره از همون اول مانع از این کار بشیم
چون عده ای قادر نیستند که بتونند بحث سیاسی رو بدون توهین هضم کنند
این تنها مخصوص ما جوانها و دانشجوها نیست
به قول خود شما هر حزبی که به قدرت برسه به فکر نابودی حزب مقابله
شاد باشید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تو این مدت تنها تالاری که گرفتار بحث سیاسی نشده بود همین تالار بود که بحمدالله شروع شد
اگه بحث سیاسی و ابراز عقاید آزاد بود
تالار اخبار ایران و جهان بسته نمیشد
کلا هر گونه بحث ممنوع هست
شاید اول بحث توهینی داخلش نباشه
ولی با ادامه بحث و ورود یک عده ای خاص که فقط برای این کار عضو سایت شدند بحث ها به توهین میرسه
بحث بهتره از همون اول مانع از این کار بشیم
چون عده ای قادر نیستند که بتونند بحث سیاسی رو بدون توهین هضم کنند
این تنها مخصوص ما جوانها و دانشجوها نیست
به قول خود شما هر حزبی که به قدرت برسه به فکر نابودی حزب مقابله
شاد باشید
کاملا حرف شما درسته
ولی امیدوارم روزی برسه که تالار اخبار داشته باشیم و به این مهم برسیم که بین گفتگو و توهین فرق بسیار است و اگه عده ای تاب تحمل گفتگوی سالم رو ندارن و اونو به توهین و دروغ میکشونن این رو دلیل ندانیم که انتقاد رو نابود کنیم یا از همه بدتر مردم رو در بی خبری بگذاریم به جای اون برخوردی قاطع با این افراد کنیم نه تنها مدیران عزیز ( که حقیقتا برخورد آنها با سایر کاربران باید متفاوت باشد ) بلکه تمامی کاربران با نزاکت این باشگاه و اگه توهینی دیدیم حتی از طرف دوستان خودمون بهشون تذکر بدیم و فراموش نکنیم که در همه این کارها ادب رو رعایت کنیم . انشاالله .
حق با شماست این تالار اصلا جای این بحثا نیست .
امیدوارم موفق باشین و از اینکه فردی پاسخگویین کمال تشکر رو دارم :smile:

sjoon

عضو جدید
اینو خوب اومدی;)

مردم ما از ناراضیان شوروی سابق بدترن !!!!
یادمه که زمان خاتمی می گفتن خدا پدر رفسنجانی رو بیامرزه حداقل نذاشت نون گرون بشه !!!!!
زمان احمدی نژاد می گن : بابا گلی به گوشه جمال خاتمی ! حداقل نذاشت مرغ گرون بشه در حالیکه زمانیکه سر کار بود بهش همینطوری بد و بیراه می گفتن :biggrin::biggrin::biggrin: و ................
دوره بعدی هم میگن خدا پدر احمدی رو بیامرزه:biggrin:
موافقم:D

ایشون سال 76 رییس جمهوز شدن من اون موقع 11 سالم بود کلاس پنجم ابتدایی
11سالگی عمدتا ابتدای نوجوانیه;):biggrin:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه تلاشی که این بدبخت انجام داد واسه اینکه یه خورده ایران و ایرانیو تو مجامع بین المللی با احترام ببره یکی دیگه اومد زد همشو داغون کرد. :cry:
چقدر واسه روابط بین الملل زحمت کشید! تازه تازه داشتن آدم حسابمون میکردن! :cry:

حیف مدیر محترم گفتن بحث سیاسی ممنوع ولی همون زمان به ایران و کره شمالی و سوریه یه لقب همچین خوشگل دادن و هیچ کس هم صداش در نیومد که نـــــه، آخه چرا؟ چرا ایران محور ش..... باشه؟ ایران محور گفتگوی تمدنهاست و .....

همین:razz:

gtrfjn

عضو جدید
اگه باز هم در مورد ادعای خنده دار احمدی در مورد تحقیر خاتمی در سفرش به فرانسه مدرک میخواین میتونین به لینک زیر مراجعه کنین:(خواهشا دیگه این بحث مسخره رو تموم کنین/خود احمدیم اون موقع که این موضوعو بیان کرد دقیقا نفهمید داره راجع به چی حرف میزنه حالا شما هی کشش بده)

http://www.aftabnews.ir/vdcau0na.49noibxkkg514.ko4.html

karim1989

عضو جدید
بعد از پخش مصاحبه راديويي احمدي‌نژاد كه در آن به سفر چند سال قبل خاتمي به فرانسه و توهين شيراك به او اشاره كرده بود، سايت‌هاي اصلاح‌طلب براي رد اين ادعا، تصاوير استقبال شيراك از خاتمي را منتشر كردند و خيلي راحت تيتر زدند كه احمدي‌نژاد دروغ مي‌گويد!
احمدي‌نژاد در آن مصاحبه گفته بود:«روزي كه رئيس‌جمهور سابق كشور با آن وضعيت به فرانسه رفت يكي از غم‌انگيزترين روزهاي زندگي‌ام بود؛ چرا كه شيراك بالاي پله‌ها ايستاده بود و رئيس‌جمهور ايران پله‌هاي متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد
--------------------------------------------------------------------------

این 2 مجددا در بالای پله ها دست میدهند.

--------------------------------------------------------------
فیروززاده مدیرکل تشریفات ریاست جمهوری دولت خاتمی ، در این خصوص بسیاری از حرکات ژاک شیراک در پذیرایی از خاتمی را عقب نشینی یک فرانسوی از آداب و رسومشان دانست و چنین گفت :

• پذیرفتن اصول و ارزش های «این میهمان عالیقدر» به حدی مهم بود که برخی روزنامه های اتحادیه اروپا اعلام کردند، آقای ژاک شیراک سنت های فرانسه را زیر پا گذاشته است.
• دولت فرانسه علاوه بر تبدیل این سفر به یک سفر رسمی دولت (State visit)، از خط قرمز های تشریفات خود عبور کرد و چندین حرکت جدید را که نشان از احترام فراوان برای جمهوری اسلامی ایران داشت انجام داد .
• در هنگام ورود جناب آقای خاتمی به پاریس، به دلیل مه گرفتگی شدید، هواپیمای حامل ایشان برای یک ساعت و نیم در اطراف شهر پاریس در حال چرخش بود.
• نخست وزیر وقت فرانسه نیز که خود عازم سفر بود، منتظر ورود آقای خاتمی ماند و تنها پس از دیدار با آقای خاتمی سفر خود را آغاز کرد.
• آقای ژاک شیراک برخلاف سنت تشریفات دولت فرانسه دقیقاً در کف حیاط کاخ از جناب آقای خاتمی استقبال کرد و با ایشان دست دادند و عکس گرفتند.
• این جلو رفتن آقای شیراک به احترام آقای خاتمی حتی باعث ناراحتی مسوولان تشریفات دولت فرانسه نیز شد ولی آقای شیراک می دانست که این آقای خاتمی، نماد عینی ملتی سربلند و با افتخار است.
• مجدداً آقای شیراک تمام سنن تشریفات دولت فرانسه را زیر پا گذاشته و دیدارهای روسای جمهور که طبق دفترچه تشریفات فرانسه 45 دقیقه طول می کشد، تا حدود 90 دقیقه طول داد و در بدرقه نیز ایشان را تا پای در همراهی کرد.
---------------------------------------------
فرق استقبال از محمد خاتمی با دیگران

karim1989

عضو جدید
دروغ که کنتور نمیندازه.این عکسها متعلق به سال 2005 هست و سفر دوم به پاریس.
سال 1999 در سفر اول هم چنین بود.فقط از این سفر چند عکس وجود دارد که دست دادن در پایین پله ها بین آنها دیده نمیشود.اگر عکسی وجود دارد که خاتمی پایین پله ها و شیراک بالای پله ها هست دوستان بگذارند.

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته دوستان حکمت وجود فرش قرمز رو مطمئناً متوجه می شوند:

تصویر بالا دیدار استقبال از بشار اسد هستش.

آخرین ویرایش:

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خاتمی میدوستم . مهمترین دلیلش اینه که با شعوره ،چیزی که تو بعضیا اصلا یافت نمیشود . :whistle:

NEGINNN

کاربر بیش فعال
با سلام
در نتیجه بحث سیاسی ممنوع
سلام به دوست گل و عزیزم با عرض خسته نباشید به حضورت :gol:
اول که این تایپیکو زدم فکر کردم مثل من کسانی هستند که دوست دارن با خاتمی گلم که با دل و جون دوستش دارم ارتباط داشته باشن قصد دیگه ای نداشتم خدا شاهده
فقط اینکه از شما درخواست دارم بذارید همه صحبت کنن اگه نگن کجا بگن خیلیا شدن اتش زیر خاکستر بیا کمک کنیم واسه ایرونمون :cry:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از پخش مصاحبه راديويي احمدي‌نژاد كه در آن به سفر چند سال قبل خاتمي به فرانسه و توهين شيراك به او اشاره كرده بود، سايت‌هاي اصلاح‌طلب براي رد اين ادعا، تصاوير استقبال شيراك از خاتمي را منتشر كردند و خيلي راحت تيتر زدند كه احمدي‌نژاد دروغ مي‌گويد!
احمدي‌نژاد در آن مصاحبه گفته بود:«روزي كه رئيس‌جمهور سابق كشور با آن وضعيت به فرانسه رفت يكي از غم‌انگيزترين روزهاي زندگي‌ام بود؛ چرا كه شيراك بالاي پله‌ها ايستاده بود و رئيس‌جمهور ايران پله‌هاي متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد
--------------------------------------------------------------------------

این 2 مجددا در بالای پله ها دست میدهند.

--------------------------------------------------------------
فیروززاده مدیرکل تشریفات ریاست جمهوری دولت خاتمی ، در این خصوص بسیاری از حرکات ژاک شیراک در پذیرایی از خاتمی را عقب نشینی یک فرانسوی از آداب و رسومشان دانست و چنین گفت :

• پذیرفتن اصول و ارزش های «این میهمان عالیقدر» به حدی مهم بود که برخی روزنامه های اتحادیه اروپا اعلام کردند، آقای ژاک شیراک سنت های فرانسه را زیر پا گذاشته است.
• دولت فرانسه علاوه بر تبدیل این سفر به یک سفر رسمی دولت (State visit)، از خط قرمز های تشریفات خود عبور کرد و چندین حرکت جدید را که نشان از احترام فراوان برای جمهوری اسلامی ایران داشت انجام داد .
• در هنگام ورود جناب آقای خاتمی به پاریس، به دلیل مه گرفتگی شدید، هواپیمای حامل ایشان برای یک ساعت و نیم در اطراف شهر پاریس در حال چرخش بود.
• نخست وزیر وقت فرانسه نیز که خود عازم سفر بود، منتظر ورود آقای خاتمی ماند و تنها پس از دیدار با آقای خاتمی سفر خود را آغاز کرد.
• آقای ژاک شیراک برخلاف سنت تشریفات دولت فرانسه دقیقاً در کف حیاط کاخ از جناب آقای خاتمی استقبال کرد و با ایشان دست دادند و عکس گرفتند.
• این جلو رفتن آقای شیراک به احترام آقای خاتمی حتی باعث ناراحتی مسوولان تشریفات دولت فرانسه نیز شد ولی آقای شیراک می دانست که این آقای خاتمی، نماد عینی ملتی سربلند و با افتخار است.
• مجدداً آقای شیراک تمام سنن تشریفات دولت فرانسه را زیر پا گذاشته و دیدارهای روسای جمهور که طبق دفترچه تشریفات فرانسه 45 دقیقه طول می کشد، تا حدود 90 دقیقه طول داد و در بدرقه نیز ایشان را تا پای در همراهی کرد.
---------------------------------------------
فرق استقبال از محمد خاتمی با دیگران
من نمیدانم چرا دوستان به اکثریت مسائل به جنبه حزبی نگاه میکنن ، نمیشه حقایق رو انکار کرد ، در مورد این عکسها کاملا بی احترامی معلوم و واضح است . شما تا حالا کجا حتی تو مراسم استقبال رییس جمهور خودمون از کشورهای دیگر فرش قرمز رو ندیدین و اصلا میدونید دلیل پهن کردن فرش قرمز چیست ؟
از اینها بگذریم همانطور که نمیشود انکار کرد در سفر دکتر احمدی نژاد به ژنو به ایشون اجسامی پرتاب شد نمیشه منکر پرتاب تخم مرغ به سید محمد خاتمی در سفرش به ایتالیا شد .اینو اون موقع سفیر دولت خودشون هم بهش اذعان کردن و همه ی اینکارها توهین آمیز است و نشانه نداشتن فرهنگی درست در کشورهای غربیست .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز توجه داشته باشید که مدیریت محترم این تالار از ایجاد بحث در تالارشون ناراحتن و تا حدودی هم درست است و خوب بود این تایپیک که کاملا معلوم بود به بحث کشیده میشه در تالار گفتگوی آزاد ایراد میشد ولی خب حالا که ایجاد شده و مدیریت هم ناراحتند خواهشا اینگونه بحثا رو تموم کنیم البته نکته ای رو هم باید بگم که در تعجبم چرا زننده تایپیک به این مهم اشاره نمیکنن و مطمئنا اگه ایشون به افرادی که کاملا معلومه وارد بحث ... شدن تشکر نمیدادن بنده هم به هیچ وجه وارد ادامه بحث نمیشدم و خوب بود از همون ابتدا جلوی این بحثا گرفته میشد . بنابراین از دوستانی که به حقوق اشخاص ( به خصوص مدیریت محترم تالار که انصافا به حق است ) اهمیت میدن خواهشمندم این بحث رو ادامه ندن .
بدانید که مهمترین نکته برای ما باید سربلندی کشورمان باشد و بس

NEGINNN

کاربر بیش فعال
من نمیدانم چرا دوستان به اکثریت مسائل به جنبه حزبی نگاه میکنن ، نمیشه حقایق رو انکار کرد ، در مورد این عکسها کاملا بی احترامی معلوم و واضح است . شما تا حالا کجا حتی تو مراسم استقبال رییس جمهور خودمون از کشورهای دیگر فرش قرمز رو ندیدین و اصلا میدونید دلیل پهن کردن فرش قرمز چیست ؟
از اینها بگذریم همانطور که نمیشود انکار کرد در سفر دکتر احمدی نژاد به ژنو به ایشون اجسامی پرتاب شد نمیشه منکر پرتاب تخم مرغ به سید محمد خاتمی در سفرش به ایتالیا شد .اینو اون موقع سفیر دولت خودشون هم بهش اذعان کردن و همه ی اینکارها توهین آمیز است و نشانه نداشتن فرهنگی درست در کشورهای غربیست .
ولی باید به این نکته توجه کرد که احتراممون نزد غربیا قبل از دوره ی اقای احمدی خیلی بیشتر بود درست یادم نیست از شما می پرسم تو اون سالها تحریم شده بودیم ؟

بالا