سوتی از نوع بدش!

mehrshad53

اخراجی موقت
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
من توی فامیل از نوزادی معروف بودم به صدای بلند و خنده خرکی. وقتی یه جک قشنگ میشنوم چنان میخندم که طرف حس میکنه پشت ار پی جی ایستاده!
22 سال پیش بود و من دوم راهنمایی بودم و ما توی یه شهر کوچولوی متمایل به ده! توی بلژیک بودیم که وسط جنگل بود و بینهایت آروم و زیبا......
اوایل سال که هنوز زبان (هلندی) هم بلد نبودم و تازه یکم وفق پیدا کرده بودم با شرایط مدرسه،سر کلاس ریاضی بودیم و این کلاس تنها کلاس شلوغ ما بود که چند تا کلاس با هم یکی میشدن،در حالت عادی کلاس ما 8 نفره بود،7 پسر و یه دخمل .........
وسطای کلاس معلم ریاضی یه عطسه بد رقم وحشتناک کرد و بعدش هم یه دستمال دراورد و یک فین گودزیلا وار کرد که از مال بابام به مراتب وحشتناک تر بود و من به هوای اینکه الان همه میخندن،چنان خنده ای کردم که حدود 120 دسیبل بود و هنوز گوشام داره به خاطرش سوت میزنه!
حالا فکر کنین هیشکی نخندید و همه داشتن چنان به من فینگیل بی زبون نگاه میکردن که نگو. سکوت مرگبار تموم ناشدنی هم بر کلاس حاکم شده بود و من به معنی واقعی کلمه دلم میخواست زمین دهن باز میکرد و من میرفتم توش......
بعدها فهمیدم که عطسه و سرفه و یه مورد خیلی بدتر:eek: اصلا اینجا باعث خنده نمیشه و خب یه تجربه جدید یاد گرفتم!

تقدیم به آرچی:gol:
شکلک سوت زن!

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
واي خدا نميدوني الان چه حالي دارم.خيلي خنديدم.تصورش كه ميكنم ميبينم خيلي ضايع شده بودي.خيلي خاطره قشنگي بود.مرسي.

ثنا_980

عضو جدید
:biggrin:خیلی با حال بود.............یه بارم تو کاشان تو لابی هتل یه ایتالیاییه این کارو کرد،ملت برگشته بودن ببینن کیه انقد شعورش پایینه.............

mehrshad53

اخراجی موقت
بابا من نوکر همتونم،اینقدر شرمندم نکنین،پررو میشما،جنبه ندارم:surprised:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بزرگواریمه:D
آره شقّي خيلي بزرگواره !

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی بامزه بود.اونجایی آ هم فهمیدن تومتفاوتی:D
قیافت روتجسم کردم کلی خندیدم.

راستی خانمت راست میگه .......
مردها فکرکنم دربرابر محبت خانمشون بی جنبه بازی درمیارن.
ولی اینجا که بی جنبه نیستی.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه بار گفتم
خیبر هم یه بر گفته

تو هم بگو

من 2-3 بار خصوصی بهش گفته بودم
الان لازم شد که بگم که شما هم در جریان قرار بگیری
به خاطر یاداوری شما عزیزان چشم میگم
تکی مهرشاد:gol:
بابا من نوکر همتونم،اینقدر شرمندم نکنین،پررو میشما،جنبه ندارم:surprised:
این ممکنه خوب هر چی نباشه مردی دیگه!یه خصوصیت عادیه!
تا حالا كسي بهت گفته بي جنبه اي ؟!

غلط كرده! :smile:
من گفتم... خوب کردم!:D

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بذارین منم از سوتیه یکی از دوستان بهتون بگم
بابای دوستش اومد کرکره مغازشو بکشه پایین..بعد کتش گیر رزد به کرکره
یهو اینم که دختر بوده و بابای دوستشو هم عمو خطاب میکرده میگه
عمو عمو چیزتون گیر کرده به کرکره
نمیدونم تونستنم اونجوری که اون تعریف کردو من خندیدم بگم یا نه
=))))