سوتی از نوع بدش!

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی مهرشاد جان اون مورد دیگه ای که گفتی عجیب خنده اوره. ممکنه صدای خندش نیاد ولی تو دلا غوغا میکنه!!

تو راهنمایی یه معلم ورزش داشتیم داشت یکی از بچه ها پاهاشو گرفت تا معلم دراز و نشست بره و ناگهان....!
من سریع رفتم یه گوشه جمع شدم و از خنده پکیدم. اخه یارو خیلی جدی بود و به قول خودت صدای دسیبل بالا تولید کرد اونم تو نمازخونه که صدا میپیچید!

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
من توی فامیل از نوزادی معروف بودم به صدای بلند و خنده خرکی. وقتی یه جک قشنگ میشنوم چنان میخندم که طرف حس میکنه پشت ار پی جی ایستاده!
22 سال پیش بود و من دوم راهنمایی بودم و ما توی یه شهر کوچولوی متمایل به ده! توی بلژیک بودیم که وسط جنگل بود و بینهایت آروم و زیبا......
اوایل سال که هنوز زبان (هلندی) هم بلد نبودم و تازه یکم وفق پیدا کرده بودم با شرایط مدرسه،سر کلاس ریاضی بودیم و این کلاس تنها کلاس شلوغ ما بود که چند تا کلاس با هم یکی میشدن،در حالت عادی کلاس ما 8 نفره بود،7 پسر و یه دخمل .........
وسطای کلاس معلم ریاضی یه عطسه بد رقم وحشتناک کرد و بعدش هم یه دستمال دراورد و یک فین گودزیلا وار کرد که از مال بابام به مراتب وحشتناک تر بود و من به هوای اینکه الان همه میخندن،چنان خنده ای کردم که حدود 120 دسیبل بود و هنوز گوشام داره به خاطرش سوت میزنه!
حالا فکر کنین هیشکی نخندید و همه داشتن چنان به من فینگیل بی زبون نگاه میکردن که نگو. سکوت مرگبار تموم ناشدنی هم بر کلاس حاکم شده بود و من به معنی واقعی کلمه دلم میخواست زمین دهن باز میکرد و من میرفتم توش......
بعدها فهمیدم که عطسه و سرفه و یه مورد خیلی بدتر:eek: اصلا اینجا باعث خنده نمیشه و خب یه تجربه جدید یاد گرفتم!

تقدیم به آرچی:gol:
شکلک سوت زن!

:w15::w15::w15::w15:
الان درست همین حالت خنده هات به من دست داده.............:surprised:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بذارین منم از سوتیه یکی از دوستان بهتون بگم
بابای دوستش اومد کرکره مغازشو بکشه پایین..بعد کتش گیر رزد به کرکره
یهو اینم که دختر بوده و بابای دوستشو هم عمو خطاب میکرده میگه
عمو عمو چیزتون گیر کرده به کرکره
نمیدونم تونستنم اونجوری که اون تعریف کردو من خندیدم بگم یا نه
=))))
عجب gfet تابلو کرد

خانومي

عضو فعال
کاربر ممتاز
خيلي بامزه بود:d
حالا يه سوال:
چرا اول تاپيكت اينقدر نقطه چين ميذاري؟:razz:

mehrshad53

اخراجی موقت
ولی مهرشاد جان اون مورد دیگه ای که گفتی عجیب خنده اوره. ممکنه صدای خندش نیاد ولی تو دلا غوغا میکنه!!

تو راهنمایی یه معلم ورزش داشتیم داشت یکی از بچه ها پاهاشو گرفت تا معلم دراز و نشست بره و ناگهان....!
من سریع رفتم یه گوشه جمع شدم و از خنده پکیدم. اخه یارو خیلی جدی بود و به قول خودت صدای دسیبل بالا تولید کرد اونم تو نمازخونه که صدا میپیچید!

خیلی باحال بود...بیست.........:gol::gol:
البته ادمیزاد از باد و خاک و اب و اتش درست شده خوب:smile: