منظورم اونایی بودن که ذاتا اینجوری ان![]()
ديگه بدتر ادما بايد به چيزاي اكتسابي شون افتخار كنن وگرنه ذاتي كه دست خود طرف نبوده كه بقيه اينجوري دربارشون نظر بدن اگه دست خودشون بود خب دوست داشتن صافترين پوست دنيارو داشته باشن
منظورم اونایی بودن که ذاتا اینجوری ان![]()
ببین همجنس بازی واس خانوما خیلی راحت و جذابتره ولی برای آقایون جذابیت چندانی نداره و بیشتر مشکلات روانیه که باعث میشه به این سمتا بیان
اینم برمیگرده به کیفیت خوب بدن خانوما ...
ببین همجنس بازی واس خانوما خیلی راحت و جذابتره ولی برای آقایون جذابیت چندانی نداره و بیشتر مشکلات روانیه که باعث میشه به این سمتا بیان
ديگه بدتر ادما بايد به چيزاي اكتسابي شون افتخار كنن وگرنه ذاتي كه دست خود طرف نبوده كه بقيه اينجوري دربارشون نظر بدن اگه دست خودشون بود خب دوست داشتن صافترين پوست دنيارو داشته باشن
مردا!!!!نه بابا
خوب این ذات طبیعی خلقته
به نظرتون همجنس بازی بین خانوما بیشتر رواج داره یا آقایون؟
ببخشیدا این سوالو پرسیدم، آقا محسن ناراحت نشو، ولی برای جواب دوستم خواستم بیشتر توضیح بدم
دخیخا!میر حسین جان میشه توضیح بدی منظورت چیه؟!!!!!چه ربطی به هم جنس بازی داره؟!!!!
![]()
جانممممممممممممم؟؟؟ببین همجنس بازی واس خانوما خیلی راحت و جذابتره ولی برای آقایون جذابیت چندانی نداره و بیشتر مشکلات روانیه که باعث میشه به این سمتا بیان
جاااااااااااااااااااااااااااان؟
بللللللللللللللللللله!!!!!!!!!
من نورانی شدم!!!!!واقعا؟.....من فک میکردم برعکسه.......
روشن شدم![]()
آره یحتمل!ببخشید شما خودتون به این نتیجه رسیدید که واسه خانوما راحته؟
کی همچین حرفی زده؟
نکنه با دیدن 4 تا فیلم همچین نتیجه ای رسیدین؟
نه خوب پوستش خوب بود منم مجذوب شدم...مگه تو مردی؟
جدی میگم
من یه دوستی دارم که کل بدنش مو هستیا کل بدنش جوشه
ولی منم مثل این استارتر عزیزمون پوستم تمیزو و ...
وای الان آتیش پاره مجذوبم میشه
درسته زنها هم جذب مردا میشن اما نه اونطور که مردا جذب زنها میشنکی گفته زنها جذب مردها نمیشند؟ یعنی فقط مرد جذب زنها میشه؟ زنها هیچ کاره هستند؟ به نظر من صفات انسانی در خانمها خیلی بیشتر از مرد تبلور پیدا کرده. به همین علت صفات انسانی , که شامل شرم و حیا هست بیشتر در انها نمود داره. به همین علت شرم حیا راحت نمیتونند پیش قدم بشند و به یک مرد ابراز علاقه کننند.
درسته زنها هم جذب مردا میشن اما نه اونطور که مردا جذب زنها میشن
بله.درسته.اما حالا که اینطور نیستمن فکر میکنم اگه غرایز حیوانی زنها مثل مرد ها بود قضیه خیلی فرق میکرد
خب ادم میتونه به خودش برسه و خودشو تمیز نگه داره....بعضی چیزا درسته خدادادیه ولی قابل اصلاحه....بعضی اقایون فک میکنن چون مرد هستن هرجور باشن عیبی نداره....بعضیارو ادم میبینه یا کنارشون تویه تاکسی یا یه جای عمومی میشینه یا می ایسته تعجب میکنه....باورش نمیشه این یه پسره امروزی یا تحصیلکردست
خب حالا گريه نكن عب نداره
پوست من كه مثل پوست ماهيه \ صاف و درخشان\ خدا رو شكر!
دستت درد نکنه دیگهههههههه
همشون اینجوری نیستن
بعضیاشون اینجورین
مونده به شانست که با کدوم بیفتی![]()
جدی میگم
من یه دوستی دارم که کل بدنش مو هستیا کل بدنش جوشه
ولی منم مثل این استارتر عزیزمون پوستم تمیزو و ...
وای الان آتیش پاره مجذوبم میشه
پوست من كه مثل پوست ماهيه \ صاف و درخشان\ خدا رو شكر!
چرا به نظر مردها زنها زیبا هستن؟ مگه اونا جز یک موجود ارگانیک - که از پوست و گوشت و استخوان تشکیل شده- هستند؟ پس چطور یه مرد عاشقشون میشه؟ چرا مردها مجذوبشون میشن؟ چرا اونجور که به یه زن علاقمند میشن مجذوب یه مرد دیگه یا یه حیوون دیگه نمیشن؟![]()
میگم خدا رو شکر ما چه تیکه هایی داریم تو باشگاه
خوب من فکر نمیکنم خیلی هم به شانس ربط داشته باشه. به انتخاب خود آدمم هست
اصلا بالکل فراموش کرده بودیم زنها فرشته اند و مرد های مملو از غرایظ حیوانیمن فکر میکنم اگه غرایز حیوانی زنها مثل مرد ها بود قضیه خیلی فرق میکرد
ای جانم
...
تو چطوری میتونی بدن مردو حدس بزنی؟
تميزي بحثش جداست ولي ظاهر رو نميشه كلا تغيير داد خب.تو اينكه ادم بايد تميز باشه كه بحثي نيست.
اصلا بالکل فراموش کرده بودیم زنها فرشته اند و مرد های مملو از غرایظ حیوانی
قابل توجهت اگه خبر نداری، 1-حس جنسی زنها خیلی بیشتر از مرداست. 2-یک مرد ممکنه در هر شرایطی خودشو نگه داره ولی یک زن اگه شوهرش راضیش نکنه درصورتیکه مرد دیگری را برای ... پیدا نکند (که می کند) از یک زن دیگر استفاده می نماید (ابو علی سینا).
حدس نمیخواد که. پوستش رو که از روی پوست دستاش و صورتش میفهمم. موهای بدنشم که از روی موهای دستاش معلومه. تازه بعضیا هم که خدا خیرشون بده یه تیشرت یقه باز میپوشن که.......................
اصلا بالکل فراموش کرده بودیم زنها فرشته اند و مرد های مملو از غرایظ حیوانی
قابل توجهت اگه خبر نداری، 1-حس جنسی زنها خیلی بیشتر از مرداست. 2-یک مرد ممکنه در هر شرایطی خودشو نگه داره ولی یک زن اگه شوهرش راضیش نکنه درصورتیکه مرد دیگری را برای ... پیدا نکند (که می کند) از یک زن دیگر استفاده می نماید (ابو علی سینا).
پس افرين به خانم هاي پاكدامنببخشید ها اگه واقعا ابو علی سینا همچین حرفی زده باید بگم غلط کرده.
پس وفاداری کشک؟
پاکدامنی خانوم ها کشک؟
برو یه تحقیقی بکن ببین چند درصد زن ها رو شوهراشون میتونن از همون نظری که شما میگی راضی نگه دارن و چند درصد این افراد خیانت میکنن و یه تحقیقی هم بزن ببین کیا بیشتر خیانت میکنن مردا یا زن ها؟؟؟ درسته که حس جنسی زن ها اگه بیشتر از مردا نباشه کمتر هم نیست ولی زن ها خیلی بیشتر از مردها بلدن که این حس رو کنترل کنن.
منم با شما موافقم....مردا خیانتکار ترن چون این قوه توشون قوی تره....وگرنه چه نیازی به داشتنه چند تازن؟یا چند تا دوست دختر؟!!یا درمورد خانمایی که شوهرشون میمیره....اینجور زنا معمولا میتونن تا اخر عمرشو تنها زندگی کنن ولی مردا ساله خانمه در نیومده به بهانه بچه ها فوری دومی رو میگیرن!ببخشید ها اگه واقعا ابو علی سینا همچین حرفی زده باید بگم غلط کرده.
پس وفاداری کشک؟
پاکدامنی خانوم ها کشک؟
برو یه تحقیقی بکن ببین چند درصد زن ها رو شوهراشون میتونن از همون نظری که شما میگی راضی نگه دارن و چند درصد این افراد خیانت میکنن و یه تحقیقی هم بزن ببین کیا بیشتر خیانت میکنن مردا یا زن ها؟؟؟ درسته که حس جنسی زن ها اگه بیشتر از مردا نباشه کمتر هم نیست ولی زن ها خیلی بیشتر از مردها بلدن که این حس رو کنترل کنن.
بهتره لحن حرف زدنتو رو درست کنیدببخشید شما خودتون به این نتیجه رسیدید که واسه خانوما راحته؟
کی همچین حرفی زده؟
نکنه با دیدن 4 تا فیلم همچین نتیجه ای رسیدین؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چند درصد این جوکها در مورد زنها و مردها درست است؟؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
دلیل دوست داشتن زنها توسط مردها | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
5 سوالی که زنها بهتره از مردها نپرسند! | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
چرا مردها مجبور شدن به زنها دروغ بگن؟؟؟؟؟؟؟/ | گفتگوی آزاد | 0 | |
M | دوستی بین زنها و دوستی بین مردها | گفتگوی آزاد | 1 |