شمعدانی را هم میشود بونسای کرد؟
برای رسیدن به همه این جوابا پیشنهاد میکنم کتاب بونسای تالیف مهندس اسماعیل پبیش بین ذو تهیه کنید که اطلاعات خوبی رو مصور بهتون میدهسلام
من برای درست کردن بنسای به
1- چه نوع خاک و
2-چه نوع گلدان و
3-چه نوع کود یا تقویت کننده و
4-چه نوع نهال و
5-چه وسایلی نیاز دارم .
جایی که برای این کار در نظر دارم پشت یک چنجره ی نورگیر داخل منزل است .
لطفا راهنمایی کنید . ممنونم
بنسای برای درختان و درختچه های بزرگ با تنه چوبی معنی دارهع که بشه ساقه و ریشه ها رو هرس اما گیاهی مثل شمعدانی هیچ کدوم از این ویژگی ها رو ندارهشمعدانی را هم میشود بونسای کرد؟
به نظر شما چه گونه ای را میشود در پوست گردو جا داد؟
شرمنده که خیلی سوال میکنم ، بید مجنون را هم میتوانم بونسای کنم؟خیلی گیاه حساسی است؟
چه ایده های جالبی دارینپوست گردو، بید مجنون
نمیدونم چقد حساسه ولی بالاخره درخته دیگه
ممنونم لطف دارید . شرمنده یک سوال دیگر :
از کجا میتوانم نهال این گیاهانی که فرمودید را تهیه کنم؟
نهال ها باید چه قدری باشند؟ از نظر سن و اندازه
ممنون از پاسختان
من غرب تهران هستم .
از طبیعت خیلی فاصله دارم![]()
سلام به همه مهندسان کشاورزی من مهدی هستم تازگیا شروع کردم به پرورش بن سای البته هیچی در مورد این کار نمیدونم الان یه بوته کوچک از شمشاد گرد دارم و یه جونی پروس کوچیک و جرات نمیکنم که داخل اون گلدون مذکور بذارم لطفا کمک کنید. ممنون.
آاو!سلام من یک فیکوس بنجامین 2 ساله به ارتفاع 90 سانتی متر داشتم خواستم اونو بن سای کنم و اومدم به طرز ناشیانه ایاونو هرس کردم ، در واقع 60سانتی متر ابتدای گیاه رو قطع کردم و یه ساقه ی لخت و بی برگ 30 سانتی از گیاه موند ، الان یک ماه گذشته ولی هنوز حتی یه جوونه کوچولو هم نزده
به نظرتون گیاهم از بین رفته ????
حالا چی کارش کنم که جوونه بزنه ؟
من 12 ساله که برای دل خودم بنسای پرورش میدم .اگه زحمتی نیست بفرمایید بونسای نارون رو کجا نگه میدارید؟الهیییییی ناراحت نباش ، تو ناراحت باشی گلت هم ناراحت میشه
من اطلاعات زیادی در رابطه با هرس ریشه در بن سای ندارم اما اگه خودم با این شرایط روبرو میشدم سعی میکردم مواد غذایی و ریز مغذی ها رو بصورت اسپری روی برگ ها بپاشم تا جذب سریع داشته باشن و بتونن تا زمانی که ریشه ها قدرت می گیرن مواد غذاییشون رو تامین کنن.![]()
البته پای عواقبشم وای میستادم! ممکن بود درخت رشدش زیاد شه ! دیگه بن سای نباشه!
بچه های اینجا کسی بن سای کار نکرده؟![]()
من یه بن سای دارم که امسال عیدی گرفتم
من واقعاً عاشقشم ، ولی شروع کرده به مریض شدن برگهاش دارن زرد می شن و می ریزن من واقعاً ناراحتم عکسشو براتون می ذارم لطفاً کمک کنید بگید دقیقاً چه طوری باید بهش آب بدم و رسیدگی کنم ، نمی خوام مریض باشه لطفاً کمکم کنید امروز کلی براش غصه خوردم و گریه کردم مشاهده پیوست 91202مشاهده پیوست 91203
معمولا همه درختا و درختچه ها رو ميشه بنساي كرد حتي شمشادو اما در نظر داشته باشيد بنساي يعني سختي دادن به گياه نوعي رياضت دادن به گياه كه در عين زنده بودن و طراوت داشتن نتونه رشد عادي داشته باشهشمشاد (گونه ای که برگهای ریزی دارد)را می شود بنسای کرد
آیا دارای تنه بزرگ می شود زیبا و ارزان است ولی من تا بحال ندیدم تنه اش بزرگ باشد(البته بنسایش را تا حالا ندیدم)
چون زحمت زيادي برا درست كردنش نياز دارهآقا من از این بونسای خیلی خوشم میاد ، ولی چرا اینقدر قیمتش بالاست ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | درباره تاریخچه مرکبات بیشتر بدانید | باغبانی | 0 | |
![]() |
همه چیز درباره برنج | باغبانی | 0 | |
![]() |
مشکلات احتمالی در پرورش و نگه داری قارچ صدفی | باغبانی | 0 | |
![]() |
پرورش بونسای ( بن سای ) Bonsai | باغبانی | 82 | |
![]() |
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش گل و گیاهان زینتی | باغبانی | 1 |