من کجا گفتم مهمتره؟ من گفتم بونسای نیاز به تامین رطویت داره و اونم به این دلیل هست که هم درخته که تو محیط کوچیک هست و هم ریشه نباید خشکی ببینه و به خاطر همین حجم کم نیاز به تامین رطوبت داره . ولی این رطوبت باید به گونه ای باشه که باعث خرابی نشه . حالا برا یه شخص تو محیط خونگی فراهم کردن اتاقک شیشه ای که مقدور نیست ( به روشی که شما میگی که مث گلخونه باشه و تهویه کنه و.... ) . بعد محیط گلخونه ای رو تو خونه چجوری میشه تهیه کرد که هم تهویه خوب داشته باشه و هم یه محیط عاری باشه ؟
و بعد بازم منظورمو بد متوجه شدین بازم نگفتم رطوبت نمیخواد گفتم اشتباهه برا تامین رطوبت ببرمش تو همچنین محیطی !!! شایدم من منظورو بد رسوندم
در مورد سم به طور کلی خودم به شخصه اصلا از سم برای گیاهان گلدانی و زدنش به خاک پرهیز میکنم . اینجا هم در مورد بونسای بوده و اونم برای برگ و خفیف نه با دز اصلی . بعد استفاده از اسپری فقط برای پشخ نیست برای مگس های ریز و ... هم مفیده که روی سطح خاک اسپری بشه . اینم خودم تست کردم . وگرنه سم داخل خاک به هیچ وجه چون چرخه رشد رو کند و یا متوقف میکنه .
و در کل از اول من گفتم که حتما یه عکس از گیاه گذاشته بشه تا مشخص بشه چی هست ..همینجوری با یه گفته نمیشه تشخیص داد چی هست این سفیدک ها !!!!!
کمرم شکست چقد حرف زدم