سلام
من ترم 6 الکترونیک هستم ولی با این که خیلی درس می خونم به اندازه یه ترم 4 واحد پاس کردم .
آخه این درست نیست کسایی که کمتر از من درس می خونن راحت نمره بالا می گیرن اونوقت من ... !!
با اینکه 3 سال در دانشگاه دارم درس می خونم ولی هنوز نفهمیدم باید چی کار کنم !!
می شه بهم بگید من چی کار کنم !؟
سلام دوست عزیز...چقدر شما ناراحتید...باید بگم من خودمم رشتم برقه مثل شما و میدونم چی میگید....باید بگم از زبان دل ما سخت میگویی....
شما اندازه ی یه ترم 4 واحد پاس کردید احتمالا میشه کمتر از 80 و بالای 65 واحد...به هر حال شما ده ترمه شدید و مثل خیلی ها که نه ترمه میشند و به نظر من نه ترمه با ده ترمه فرقی نداره ...مهم اینه یه سال دیرتر ادم مدرک میگیره...البته این الزاما به این معنا نیست ادم عقب تر میفته...اساتید ما همیشه میگن توی برق نه ترمه نشی جای تعجب داره و کلا خوبه نه ترمه شدن ولی من اصلا نمیپسندم....
.
.
کاش میگفتید در شرایط مشابه یا نه...ببنید ما همین ترم یه درسی داشتیم با دو کد مختلف بعدش بچه های یه کد خیلی راحت سوالاشون کپ جزوه بوده بعدش استاد نفری چند نمره به همه داده و... در صورتی که اون کد بالاترین نمره کلاسش 15 بوده تازه اونم از بچه های خیلی درسخون و فعال....پس بستگی به استاد داره....
ولی اگه در شرایط مشابه میگید مثلا با همون استاد ساده گیر یا متوسط بقیه با تلاش کمتر نسبت به شما نمره ی بهتر میگیرند قضیه فرق میکنه....
به هر حال شما باید بگید سر تموم اون کلاسا شرکت میکنید یا نه...مثلا درسی مثل الکترونیک چون واقعا هیچ کتاب خوبی توی بازار نیست بهترین کار اینه ادم از اول تا اخر کلاس استادشو بره تا با کمترین زحمت (البته خود خوندن و یاد گرفتن جزوه و ردس استاد در نوع خودش سخته) لااقل خیالش از پاس شدن جمع بشه....کلاسای حل تمرینوتو جدی میگیرید یا نه؟؟
یه چیزم بگم خیلی ها واسه این که پیش بقیه زرنگ جلوه کنند الکی میگن ما اصلا درس نمیخونیم و نمیدونم شب امتحان خوندیم و پاس شدیم....و ....
میخوام بگم اینا همش قطعیت نداره و همه راست نمیگن ولی با حرفای اینا شما ناخوداگاه خودتونو با اونا مقایسه میکنید و میگید نکنه واقعا من یه چیزی نسبت به اونا کم دارم و... که هرچی میخونم این طوری میشه..
.
.
.
جدایی از این که شما چطور دانشجویی هستید به طور کلی پیشنهادی دارم اینه که تموم کلاسا رو از همون جلسه ی اول برید بعدش توی ترم اگه استادتون خوب جزوه میگه و کامل سعی کنید به علایقش پی ببرید و بعد تسلط به جزوه از توی کتابای مختلف مثال حل کنید و نمره ی خوبی بگیرید...اگه استاد نه درس خوب میده و نه جزوه ی درست داره بهترین کار اینه مرجعی که معرفی میکنه رو بخونید جالبه بدونید از این اساتید خیلی راحت تر میشه نمره گرفت....
به هر حال اگه بیش تر بگید از خودتون بیش تر میشه کمکتون کرد...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم...