چرا هيچ كس نمي خواد مثل "هم" باشه در حالي كه ما اكثرا شخصيت هاي از نوع "هم" داريم با اين حال ازش متنفريم و مي پنداريم كه خوب نيست
آيا ما از خودمون فرار مي كنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام... والا همون روياي صادقه هستش.... براي منم خيلي اتفاق افتاده.. كه دارم با يه كسي صحبت ميكنم و يا دارم كاري انجام ميدم كه يهو متوجه ميشم من اون اتفاق رو قبلاً يه جايي ديدم.. حتي شده با ذوق و شوق براي طرف مقابلم تعريف مي كنم كه الان مثلاً براي فلاني كه داره از كنارمون رد ميشه فلان اتفاق ميفته... كه همونم ميشه..سلام خيلي خيلي ممنونم از مطالبتون ولي اينا رو توي كتاب ديني هم كمي در موردش خونده بودم
من مي خوام از تجربيات فردي شما استفاده كنم
بعدشم به نظر من اينجور صحنه ها خيلي پيچيده تر از اين حرفا هستند كه ما بخواهيم بگيم روياي صادقانه و بعد به جواب برسيم مشكل اينجاست كه من چند شب پيش يه خواب ديدم و وقتي بيدار شدم مطمئن بودم كه اون خواب رو توي دنياي واقعي ديده بودم اونم صحنه اي نبود كه من بخوام واقعا قبولش كنم كه تو دنياي واقعي ديده باشم
شما فرض كن من خواب ديدم تو آمريكا هستم توي يه خيابون خاص با يه نفر ديگه در حالي كه اون يه نفر هنوز با من هيچ جا نيومده و من هم هنوز آمريكا نرفتم پس چطور مي تونم اون خواب رو توي واقعيت ديده باشم ؟؟؟؟؟
به غير از روياي صادقانه ديگه چي مي تونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني مي فرمايين حس ششم حسيه كه ما به واسطه ي اون چيز ها رو مي بينيم و به زبان مي آوريم ؟!!!!!!!!!گاهي هم ممكنه حس ششم باشه
سلام... والا همون روياي صادقه هستش.... براي منم خيلي اتفاق افتاده.. كه دارم با يه كسي صحبت ميكنم و يا دارم كاري انجام ميدم كه يكهو متوجه ميشم من اون اتفاق رو قبلاً يه جايي ديدم.. حتي شده با زوق و شوق براي طرف مقابلم تعريف مي كنم كه الان مثلاً براي فلاني كه داره از كنارمون رد ميشه فلان اتفاق ميفته... كه همونم ميشه..
و فكر ميكنم اين سوال بهتر بود در تالار اسلام و قرآن پرسيده مشد.. اونجا دوستان زيادي هستند كه ميتونن راهنماييتون بكنن... البته توضيحات لازم رو هم منصوره جان دادن..
شاد باشيد.
به به چقدر پيشرفته اي شما كاش من مي تونستم به اين حد برسم كه بگم الان فلان اتفاق مي افته
فرق تمام حرفهايي كه دوستان تا اينجا زدن با خواب من در اينه كه شما اول رويا ديدين بعد توي واقعيت اتفاق افتاده ولي من وقتي اون خواب رو ديدم و از خواب بيدار شدم متوجه شدم كه اون صحنه ها رو ديدم و برام تكراري بود ؟!!!!
اين اتفاق واسه منم افتادهيعني مي فرمايين حس ششم حسيه كه ما به واسطه ي اون چيز ها رو مي بينيم و به زبان مي آوريم ؟!!!!!!!!!
من تا حالا فكر مي كردم حس ششم فقط در مورد چيزي به ما آگاهي مي ده و هيچ تصويري ازش در ذهن ما شكل نمي گيره
شما مطمئني كه توي خواب ديدي ؟؟؟؟؟؟؟؟اين اتفاق واسه منم افتاده
اما نه به اون صورت كه سوگل گفت
وقتي يه اتفاقي ميفته حس ميكنم قبلا توي خواب ديده بودم
منم نميگم حس ششمه
از ديگران شنيدم
درسته همه اينجوري مي شن ولي فكر نمي كنم با ديدن اين صحنه ها ارزويي از آدم بر آورده بشهچه بحث جالبی
قبلا ازاین اتفاقات زیاد برام پیش میومد ولی حالا خیلی کم
از یکی شنیدم که میگفت هر بار که این اتفاق واست بیفته یکی از آرزوهات برآورده میشه و میگفت من اینو تجربه کردم ولی خودم اعتقادی به این موضوع ندارم ولی کاش واقعیت داشت
آره...شما مطمئني كه توي خواب ديدي ؟؟؟؟؟؟؟؟
شايد يه عالم ديگه بوده از كجا معلوم ؟؟!!!!!!!!!!!
آيا مي توين باور كني كه ما انسان ها اين دفعه ي دومي هست كه داريم زندگي مي كنيم ؟؟؟؟
يه دفعه ديگه هم زندگي كرديم ولي مقيد نبوديم يعني در اين كالبد نبوديم
ما به صورت روح بوديم و زندگيمونو اونطوري سپري كرديم
باورش برات سخته يا اسون ؟؟؟؟
تا حالا چيزي در موردش شنيده بودي ؟؟؟؟
كي از اين مطلب چيزي مي دونه ؟؟؟؟؟
عالم ذر
بحث اول: ديوانه
آيا واقعا کسي که ديوانه ميشه ديو و يا جن در روح او نفوذ کرده؟؟؟
معنیشو بگو تا نظر بدیم.
راستی افشین جان این دگمه امتیازدادن من از دیروز جیم شده و نیستش . چیکار باید بکنم.
محشره این گفته. دمت گرم. با این حساب آواتار شما بیست میشه.
معنیش اینه : " همه ما میخواهیم که متفاوت باشیم ، چیزی که همه ما را شبیه به هم می کند "
دیوانه در مقابل عاقل به کسی گفته میشود که نمیتواند به درستی از عقل استفاده کند.والا خودمم خيلي خوب نميدونم! ولي خوب ديوانه از لحاظ لغوي يعني کسي که همچون ديو شده و يا واژه مجنون براش به کار ميره که البت اينا ريشه هاي ادبيشه
ولي ميخوام بدونم آيا از لحاظ روانشناسي هم همينجوريه؟؟ يعني چه کسي رو ديوونه ميدونن؟؟ و ايا اين ديوونه همون ديوونس؟؟ يا يه ديوونه ديگس
گرفتي؟؟
با سلام. در این مورد مطلبی را در روز های آتی در همینجا قرار خواهم داد. مرسی از توجه شما.سلام دوستان عزیز
راستش من باستان شناسی می خونم و الان دارم روی نقاشی های روی سفال کار می کنم. شخصا فکر می کنم بیشتر این نقاشی ها گذشته از نیاز و اعتقاد به خرافی بودن گذشتگان، از روی ناخودآگاه آنان سر زده و کشیده شده. حالا هم از بررسی های روانشناسی در این زمینه خیلی کمک گرفتم.
حالا اگر ممکنه و اطلاعاتی در این زمینه دارید به من هم کمک کنید.
ممنون
شما در مورد سن و وضعیت عمومی خودتان یه سر نخ هایی به ما بدین تا بهتر بتونیم با هم صحبت بکنیم. البته اگر جایی برای صحبت باقی باشه.سلام.
اونچه که سالهااست ذهنمو مشغول کرده اینه که چرا نفس میکشم!؟!
چرا جرات خودکشی رو ندارم؟!
هر وقت نوبت شد رو این موضوع هم لطفا بحث کنید .
البته من یه درخواست کمک عاجزانه هم عنوان کردم که متاسفانه تا الان کسی پیدا نشد که بدادم برسه.
من بعضی وقتا زود بزود و بعضی وقتا دیر آن می شم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
چرا بحث ما به درگیری منجر میشود؟ | روانشناسی | 1 | ||
M | توصيه هاي روانشناسي به خانم ها!!! | روانشناسی | 4 | |
چند توصيه روانشناسي | روانشناسی | 0 | ||
روانشناسي اجتماعي محافظه كاري | روانشناسی | 0 | ||
روانشناسي دروغ | روانشناسی | 0 |