به نظرتون خوبه یا بده که
یه دختر دوست پسر داشته باشه ؟
یا یه پسر دوست دختر داشته باشه ؟
به نظرتون این رابطه تا کجا میتونه ادامه پیدا کنه ؟
باید در چه حدی باشه ؟که خوبه ؟
اصلا این رابطه خوبه یا بد ؟
من از همشون خوردم هیچکدوم آدم نبودن
پسر خوب دیدی سلام برسون
بازم مثل همیشه مهرشاد برنده میشه.در جوامع آدموار خیلی هم خوبه!
حدش هم به حد عقل طرفین برمیگرده!
در حقیقت شما به اصل موضوع اشاره کردی. اشکال کار جا نیوفتادن اسن مسئله هست. اصلا در ایران کلا این فرهنگ ناقص وارد شده. مشکل ما این نیست که فرهنگ های کشورهای دیگه رو وارد میکنیم مشکل ما این هست که تمام این فرهنگ ها خواسته یا ناخواسته از ***** "اسلامی ایرانی" رد میشند و خیلی از جزئیات و اصولشون تغییر میکنه یا اصلا از بین میره.من میگم اگه مثل کشورهای دیگه جا میفتاد بد نبود ولی الان ادم باید حواسش جمع باشه ایرانیا اکثرا کم جنبه هستن و هر رابطه ای رو ه کثافت میکشونن
به نظرتون خوبه یا بده که
من کلا نمی پسندم چون دست خترا و پسرا تو دوستیاشون رو می شه اون وقت بد می شه![]()
من دقیقا نفهمیدم یعنی چی "مثل کشور های دیگه " ؟!من میگم اگه مثل کشورهای دیگه جا میفتاد بد نبود ولی الان ادم باید حواسش جمع باشه ایرانیا اکثرا کم جنبه هستن و هر رابطه ای رو ه کثافت میکشونن
اون دوست شما خودش "فرهنگ" اون کشور رو نمی دونه. اون کاری که دوست شما کرده و نتیجش این شده ربطی به فرهنگ اونها نداره. می فرمایید تمام آدم های اونجا اچ آی وی میگیرند ؟؟؟؟من دقیقا نفهمیدم یعنی چی "مثل کشور های دیگه " ؟!
یعنی شما میگی مثل کشور های دیگه **** بشه ؟!
اصلا منظور کدوم کشور های دیگه هست ؟!
شما کشور های دیگه رفتین ؟!
جدا از شما ها که مهندسین جامعه هستین بعیده !
من رفیق دارم الان بقول شما "کشور های دیگه ! " هستن .تو اروپا ... الان به خاطر همین "فرهنگ " که شما داری میگی یارو " H I V " گرفه ... منظور این جور فرهنگه ؟!
عجب !!!!
اخه اقا یا خانم خوب ن منظورم رابطه ی نزدیک و بی منظور پسر و دخترهاشون در بیشتر موارده یعنی وقتی پسره از دختره یه سوال میپرسه دختره تا بناگوش سرخ نمیشه و به خودش نمی گیره یا اگر یه دختر با یه پسر صحبت میکنه پسره یا بقیه با خودشون نمیگن چه دختر سبکیه و هزار جور حرف واسه اش در نمیارن شما دیگه خیلی قضیه رو پیچیده کردین شایدم من منظورمو بد رسوندممن دقیقا نفهمیدم یعنی چی "مثل کشور های دیگه " ؟!
یعنی شما میگی مثل کشور های دیگه **** بشه ؟!
اصلا منظور کدوم کشور های دیگه هست ؟!
شما کشور های دیگه رفتین ؟!
جدا از شما ها که مهندسین جامعه هستین بعیده !
من رفیق دارم الان بقول شما "کشور های دیگه ! " هستن .تو اروپا ... الان به خاطر همین "فرهنگ " که شما داری میگی یارو " H I V " گرفه ... منظور این جور فرهنگه ؟!
عجب !!!!
به نظرتون خوبه یا بده که
خوبه چرا بد باشه الان میدونی من چن تا دوس دخمل دارم ولی باید هر کی حد خودشو بدونه .
تو ایران دو نفر باهم دوس میشن انقدر جلو میرن که شورشو در میارن بعدش یکیشون میگه از من سو استفاده شده
من که شخصا از داشتن یه داف استقبال می کنم و اگر کسی تمایل داشته باشد حاضر به دوستی با او هستم.
ممنون![]()
تازه خبر نداری من هوو هم دارم اینگدر خوفههههههههههههههه
چند تا؟!
قرض نمیدی؟
شقاااااااااایق،این چی میگه؟!![]()