سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم این صفحه ظاهر میشه!!!
چطوری لغوش کنم؟؟؟مرسی

مشاهده پیوست 234245

درود
برو start...>>runاجرا کن و بنویس cmd
بعد توو پنجره ای ک باز شده اینو بنویس chkntfs /x C ​بعد ریست کنید ببینید درست میشه؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
01.jpg
موقع نصب پلاگین وی ری این ارور اومد yes کردمش.. و ادامه ی نصب رف.. تو قسمت چپ همه تیک خورد اما v-ray installing ضربدر قرمز!! کرکشم کردمبه مکسم اضافه شد اما تو تنظیمات رندر تب setting و gis خالیهههه..!!!

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 234365
موقع نصب پلاگین وی ری این ارور اومد yes کردمش.. و ادامه ی نصب رف.. تو قسمت چپ همه تیک خورد اما v-ray installing ضربدر قرمز!! کرکشم کردمبه مکسم اضافه شد اما تو تنظیمات رندر تب setting و gis خالیهههه..!!!
سلام
1 : حتما اول از سالم بودن برنامه و کرکش مطمئن بشید ، میتونید از سایت های معتبر دانلود کنید
2 : قبل از نصب فیلم یا فایل آموزشی نصب برنامه رو پیدا کنید گاهی جزییات کوچیک باعث خطا میشن
3 : سخت افزارتون رو هم چک کنید که با برنامه هماهنگ باشه

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
1 : حتما اول از سالم بودن برنامه و کرکش مطمئن بشید ، میتونید از سایت های معتبر دانلود کنید
2 : قبل از نصب فیلم یا فایل آموزشی نصب برنامه رو پیدا کنید گاهی جزییات کوچیک باعث خطا میشن
3 : سخت افزارتون رو هم چک کنید که با برنامه هماهنگ باشه
پلاگینو ک از soft98.ir دانلود کردم،قبلشم ازیه سایت دیگه دانلودکردم اونم نصب میردم مکسم بازنمیشد!
2-فیلمم دانلود کردم نصبش چیز خاصی نیس،از خودمکس خیلی راحت تره
3_سیستمم core i7 هستش

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پلاگینو ک از soft98.ir دانلود کردم،قبلشم ازیه سایت دیگه دانلودکردم اونم نصب میردم مکسم بازنمیشد!
2-فیلمم دانلود کردم نصبش چیز خاصی نیس،از خودمکس خیلی راحت تره
3_سیستمم core i7 هستش
ورژن دوتا برنامه با هم هماهنگه ؟ ممکنه با کرک یکی کرک یکی دیگه خراب بشه ،

masoodxl

عضو جدید
Untitled.jpg

سلام
وقتی بر روی ویروس کش اویرا کلیک میکنم این صفحه ظاهر میشه که نوشته اپگرید!!!
باید چکار کنم که اویرا رو بتونم اجرا کنم؟؟؟با تشکر

آخرین ویرایش:

leynaz

عضو جدید
دوستان من میخوام نرم افزار arena رو برای شبیه سازی نصب کنم.از صفحه ای به عنوان autorun گفته؛ اولین قدم رو گفته نصب آکروبات ریدر.وقتی میزنم نصب کنه این پیغام رو نشون میده.میشه بگین چیکارکنم؟؟؟
تو قدم های بعدیش نصب arena هست ولی عمل نمیکنه...
لطفا راهنمایی بفرمایید
2015-03-10_13-15-26.jpg2015-03-10_13-18-36.jpg

it2015

عضو جدید
دوستان من میخوام نرم افزار arena رو برای شبیه سازی نصب کنم.از صفحه ای به عنوان autorun گفته؛ اولین قدم رو گفته نصب آکروبات ریدر.وقتی میزنم نصب کنه این پیغام رو نشون میده.میشه بگین چیکارکنم؟؟؟
تو قدم های بعدیش نصب arena هست ولی عمل نمیکنه...
لطفا راهنمایی بفرمایید
مشاهده پیوست 234558مشاهده پیوست 234559
سلام
اگه اکروبات ریدر رو سیستمت نصبه اون حذف کن ریستارت کن و بعد دوباره این برنامه رو نصب کن

leynaz

عضو جدید
سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

سلام
اگه اکروبات ریدر رو سیستمت نصبه اون حذف کن ریستارت کن و بعد دوباره این برنامه رو نصب کن
ممنون از توجهتون
قبلا این کار رو انجام دادم ولی بازم همین پیام رو میده

آیداجون

عضو جدید
سلام من یه جایی کارآموزی میرم بهم فایل های محاسبه با یوزهای متفاوت دادن گفتن اینو تو اکسل بنویس ولی چون شرط های زیادی داره و فرمول هاش زیاده تو اکسل نمیشه به نظرتون تو چی میشه نوشت اس کیو ال میشه توروخدا زود ج بدین

it2015

عضو جدید
سلام من یه جایی کارآموزی میرم بهم فایل های محاسبه با یوزهای متفاوت دادن گفتن اینو تو اکسل بنویس ولی چون شرط های زیادی داره و فرمول هاش زیاده تو اکسل نمیشه به نظرتون تو چی میشه نوشت اس کیو ال میشه توروخدا زود ج بدین
سلام
شرط و فرمول توی اکسل کار سختی نیست.ساده هست.با یوزهای متفاوت منظورت چیه؟

it2015

عضو جدید
ببین برای یه ردیفش10تا فرمول هست من اینا رو چجوری تعریف کنم؟
یه نرم افزار دیگه سراغ دارین که باهاش نوشت
دقیقا" نمیدونم چی میخاید.با نرم افزار های دیگه هم کار نکردم.
برای یه ردیف 10 فرمول در 1 خانه میخاید تعریف کنید؟؟
میشه فایل رو بفرستید تا ببینم چیه.

آیداجون

عضو جدید
فایل نمیشه80صفحه هست برای یه شرکته :(:cry:5P(1+L-L0/10+H-H0/10
مثلا این فرمول چن تای دیگه هم هست متغیر هارو چجوری تعریف کنم

it2015

عضو جدید
فایل نمیشه80صفحه هست برای یه شرکته :(:cry:5P(1+L-L0/10+H-H0/10
مثلا این فرمول چن تای دیگه هم هست متغیر هارو چجوری تعریف کنم
زرد آلو مای فرندز:D
کامپیوتر میخونی !!!:surprised:
اینا رو بخون
http://forum.exceliran.com/showthread.php/1774-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%8A%D9%81-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D8%BA%D9%8A%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%8A%D9%83-%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%84

http://vbaexcel.mihanblog.com/post/3

leynaz

عضو جدید
دوستان من یه فلش مموری دارم که رمزش یادم رفته؛چطوری میشه رمز رو فهمید یا برداشت؟؟
البته باز میشه...

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سلام دوستان...
من یه مشکلی دارم که نمیدونم جاش دقیقا اینجاست یا نه...

مشکل اینه که نمیتونم ویدئوهای سایت learnerstv.com رو دانلود کنم... وقتی گزینه دانلود رو میزنم (مرورگر فایرفاکس)یه پنجره کوچیک باز میشه و میگه که جاوا روی سیستم شما نصب نشده یا قدیمی شده! درحالی که من فلش ورژن 16 و جاوایJava SE Runtime Environment (JRE) v8 Update 12 64Bit رو 2 روز پیش دانلود کردم و نصب کردم...
وقتی با اینترنت اکسپلورر امتحان میکنم باز همون پنجره باز میشه ولی مینویسه که جاوا روی سیستم شما نصبه... برای استفاده I agree رو بزن... وقتی هم میزنم مینویسه loading java applet و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته!!
برای مثال ویدئو های این صفحه...
http://learnerstv.com/Free-Engineering-Video-lectures-ltv229-Page1.htm

یکی از دوستام هم خواست کمک کنه ولی چون من تا اون حد بلد نیستم فکر کنم نتونستم پیاده کنم دستورات رو...
ممنون میشم راهنماییم کنید:gol:

آخرین ویرایش:

رضاکلاته

عضو جدید
سلام برنامه آفیس رودردوسیستم نصب شده چرادریکی onenote هست ولی دردیگیری نیست؟222.jpgتصویر1روی یک سیستم وتصویر2روی سیستم دیگه است.

it2015

عضو جدید
سلام برنامه آفیس رودردوسیستم نصب شده چرادریکی onenote هست ولی دردیگیری نیست؟مشاهده پیوست 234687تصویر1روی یک سیستم وتصویر2روی سی
ستم دیگه است.
با سلام
یا 2تا برنامه با هم فرق دارن یعنی از روی دوتا سی دی از شرکت های مختلف نصب شده
یا
در تنظیمات نصب برنامه های انتخاب شده جهت نصب با هم یکی نیست

relife

عضو جدید
سلام
ممنون از راهنماييتون،من اصلا از سخت افزار سر در نميارم،بردم پیش یه نفر فقط برام دمای gpuو یه سری توی بايوس نگاه کرد باشم گفتم پاورو چک کنه فقط همینطوری یه نگاه کرد گفت چیزی نیست!مشکل اینه که کامپیوتری منصف گیر نميارم برای همین ازم پنج تومن گرفتم اما نگرانم مشکلی پیش،نیاد بعدا،برای تست منبع تغذیه و پاور چی کار میکنن?باید با دستگاه خاصی بررسی بسه?بدونم حداقل باید چی کار کنه که بتونم ازش بخوام انجام بده.ممنون ميشم

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان من وقتی میخوام با تردی مکس رندر بگیرم وسط کار سیستم خودش خاموش میشه به نظر شما مشکل کجاست؟

mohsen-molaei

عضو جدید
ريكاوري كردن ايميل

ريكاوري كردن ايميل

سلام بچه ها، يه كمكي ازتون ميخواستم!
من ميخوام ايميل هاي يكي دو سال پيشم رو از ياهو برگردونم،تورو خدا هركي ميدونه چه نزم افزار و يا چه روشي بهتره كمكم كنه!

رضاکلاته

عضو جدید
با سلام
یا 2تا برنامه با هم فرق دارن یعنی از روی دوتا سی دی از شرکت های مختلف نصب شده
یا
در تنظیمات نصب برنامه های انتخاب شده جهت نصب با هم یکی نیست
دوست عزیز درسته ازدوسی دی مختلف نصب شده حال چطوری میشه برنامه noteoneروروسیستمی که نداره آورد؟
درضمن درهنگام نصب آفیس تنظیمات خاصی نداشت که بشه برنامه های موردنظرروانتخاب کرد.

بالا