سلام
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم این صفحه ظاهر میشه!!!
چطوری لغوش کنم؟؟؟مرسی
مشاهده پیوست 234245
درود
برو start...>>runاجرا کن و بنویس cmd
بعد توو پنجره ای ک باز شده اینو بنویس chkntfs /x C بعد ریست کنید ببینید درست میشه؟
سلام
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم این صفحه ظاهر میشه!!!
چطوری لغوش کنم؟؟؟مرسی
مشاهده پیوست 234245
متن ارورت اینه ؟
loadlibrary failed with error 126: The specified module could not be found
اگه اینه
درایور کارت گرافیکتو ببین نصبه ؟
سلاممشاهده پیوست 234365
موقع نصب پلاگین وی ری این ارور اومد yes کردمش.. و ادامه ی نصب رف.. تو قسمت چپ همه تیک خورد اما v-ray installing ضربدر قرمز!! کرکشم کردمبه مکسم اضافه شد اما تو تنظیمات رندر تب setting و gis خالیهههه..!!!
پلاگینو ک از soft98.ir دانلود کردم،قبلشم ازیه سایت دیگه دانلودکردم اونم نصب میردم مکسم بازنمیشد!سلام
1 : حتما اول از سالم بودن برنامه و کرکش مطمئن بشید ، میتونید از سایت های معتبر دانلود کنید
2 : قبل از نصب فیلم یا فایل آموزشی نصب برنامه رو پیدا کنید گاهی جزییات کوچیک باعث خطا میشن
3 : سخت افزارتون رو هم چک کنید که با برنامه هماهنگ باشه
ورژن دوتا برنامه با هم هماهنگه ؟ ممکنه با کرک یکی کرک یکی دیگه خراب بشه ،پلاگینو ک از soft98.ir دانلود کردم،قبلشم ازیه سایت دیگه دانلودکردم اونم نصب میردم مکسم بازنمیشد!
2-فیلمم دانلود کردم نصبش چیز خاصی نیس،از خودمکس خیلی راحت تره
3_سیستمم core i7 هستش
ورژن دوتا برنامه با هم هماهنگه ؟ ممکنه با کرک یکی کرک یکی دیگه خراب بشه ،
HEREهماهنگه جفتش 2015أس
سلامدوستان من میخوام نرم افزار arena رو برای شبیه سازی نصب کنم.از صفحه ای به عنوان autorun گفته؛ اولین قدم رو گفته نصب آکروبات ریدر.وقتی میزنم نصب کنه این پیغام رو نشون میده.میشه بگین چیکارکنم؟؟؟
تو قدم های بعدیش نصب arena هست ولی عمل نمیکنه...
لطفا راهنمایی بفرمایید
مشاهده پیوست 234558مشاهده پیوست 234559
ممنون از توجهتونسلام
اگه اکروبات ریدر رو سیستمت نصبه اون حذف کن ریستارت کن و بعد دوباره این برنامه رو نصب کن
سلامسلام من یه جایی کارآموزی میرم بهم فایل های محاسبه با یوزهای متفاوت دادن گفتن اینو تو اکسل بنویس ولی چون شرط های زیادی داره و فرمول هاش زیاده تو اکسل نمیشه به نظرتون تو چی میشه نوشت اس کیو ال میشه توروخدا زود ج بدین
سلام
شرط و فرمول توی اکسل کار سختی نیست.ساده هست.با یوزهای متفاوت منظورت چیه؟
دقیقا" نمیدونم چی میخاید.با نرم افزار های دیگه هم کار نکردم.ببین برای یه ردیفش10تا فرمول هست من اینا رو چجوری تعریف کنم؟
یه نرم افزار دیگه سراغ دارین که باهاش نوشت
زرد آلو مای فرندزفایل نمیشه80صفحه هست برای یه شرکته5P(1+L-L0/10+H-H0/10
مثلا این فرمول چن تای دیگه هم هست متغیر هارو چجوری تعریف کنم
با سلامسلام برنامه آفیس رودردوسیستم نصب شده چرادریکی onenote هست ولی دردیگیری نیست؟مشاهده پیوست 234687تصویر1روی یک سیستم وتصویر2روی سی
ستم دیگه است.
سوالت رو کاملا توضیح بده و پیاده سازی کن که مسیر هدفت چه جوریه و فرمول ها رو هم بذار ..میشه تو اکسس یا سی شارپ نوشت؟
دوست عزیز درسته ازدوسی دی مختلف نصب شده حال چطوری میشه برنامه noteoneروروسیستمی که نداره آورد؟با سلام
یا 2تا برنامه با هم فرق دارن یعنی از روی دوتا سی دی از شرکت های مختلف نصب شده
یا
در تنظیمات نصب برنامه های انتخاب شده جهت نصب با هم یکی نیست
فن cpuت ضعیف شده در غیر اینصورت اگر مشکل از پاور یا گرافیک باشه معمولا سیستم ریستارت میشهسلام دوستان من وقتی میخوام با تردی مکس رندر بگیرم وسط کار سیستم خودش خاموش میشه به نظر شما مشکل کجاست؟