سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

seyed*hamid

کاربر حرفه ای

سلام دوستان
من ویندوز 8 نسخه ی pro رو نصب کردم
متاسفانه فارسی نمیشه کیبوردش!
تو گزینه های add an input method اش اصلا فارسی نیست که نصب کنم!
کسی این مشکل رو داشته؟
چه کار باید انجام بدم؟!
نه والا دفه اوله میشنوم!
persian هم نداره؟!
۱سوال. کار خاصی میکنی که pro نصب کردی؟

by g5

آیداجون

عضو جدید
This template requires a build target API version of at least 14, and the current version is 7سلام وقتی میخوام ی پروژه جدید درست کنم تو اکلیپس این ارور را میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

مون لایت

عضو جدید
کامل نشدن دانلود

کامل نشدن دانلود

من از مرورگرIEاستفاده میکنم و زمانی که بت مرورگر دانلود میکنم تا 98%پیش میره و وایمیسه و دانلود نمیشه،ینی کامل نمیشه. مسیر ذخیره فایل رو هم عوض کردم مشکل حل نشد

13600

عضو جدید
کدک C264 وجود خارجی نداره یا اینکه شما پیام خطا رو اشتباه متوجه شدید یا اینکه نرم افزار اشتباه کرده و یا اینکه این کدک بصورت اختصاصی برای بانک ها و مراکز حساس تهیه شده.
به هرحال فرمت 264 x or h با استاندارد ONVIF رو داخل نت جستجو کنید . شاید بتونید مشکلتون رو حل کنید.

سلام در عکسهای زیر پیغام خطایی که VLC و KM player برای باز کردن تصویر نشون میدن رو قرار دادم . حالا بنظر شما مشکل از چیه ؟

پیغام خطا در VLC
خطا.jpg

پیغام خطا در Km Player

خطا 2.jpg

nafis...

مدیر بازنشسته
من از مرورگرIEاستفاده میکنم و زمانی که بت مرورگر دانلود میکنم تا 98%پیش میره و وایمیسه و دانلود نمیشه،ینی کامل نمیشه. مسیر ذخیره فایل رو هم عوض کردم مشکل حل نشد
چرا از دانلود منیجر استفاده نمیکنید؟!

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام
اکلیپس چیه؟؟
اکلیپس یه محیط برنامه نویسی است که می تویند با کد نویسی جاوا برای بیشتر پلتفرم ها مخصوصا اندروید برنامه نویسی کنید...

SHRP

کاربر ممتاز
سلام در عکسهای زیر پیغام خطایی که VLC و KM player برای باز کردن تصویر نشون میدن رو قرار دادم . حالا بنظر شما مشکل از چیه ؟

پیغام خطا در VLC
مشاهده پیوست 233728

پیغام خطا در Km Player

مشاهده پیوست 233730
دو تا کار رو امتحان کنید
ظاهرا این پیغام به دلیل عدم وجود کدک های مورد نیاز بوجود اومده ولی ممکنه اسم فایل هم باعث این مشکل بشه
اول اسم فایل رو عوض کنید به یه اسم ساده
اگر خطا به جا بود کدک های استاندارد رو نصب کنید و دوباره امتحان کنید
یکی از کدکهای خوب K-Lite Codec است

SHRP

کاربر ممتاز
This template requires a build target API version of at least 14, and the current version is 7سلام وقتی میخوام ی پروژه جدید درست کنم تو اکلیپس این ارور را میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نیاز دارید از Api نسخه بالاتر از 14 استفاده کنید برای این الگوی انتخابی ولی در حال حاضر نسخه شما هفت است
باید آخرین نسخه SDK و ROM های مربوط به اندروید رو نصب کنید تا بتونید از اونها استفاده کنید
ظاهرا شما نسخه قدیمی اونها رو نصب کردید

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام من وی ری 3.10.03
رو نصب کردم رو مکس دیزاین 2015أم
و کرکم کردم،الان موقع باز شدن eror 126 میده،
و مکسم باز نمیشه،وی ری رو آنیستال کردم نصبم باز شد،وی ری چ مشکلی داره؟ احتمال داره فایلای کرکش مشکل داشته باشه؟

mohad93

عضو جدید
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
کامپیوترم پیام update windows and restart داد و من گزینه later انتخاب کردم ( به طور اتوماتیک بعد از یک روز restart میشه ) بعد در windows update/ change setting گزینه never for check update انتخاب کردم اما بازم یه روز بعد اتوماتیک سیستم restart شد. من روی سیستمم برای انجام پروژه محاسبات میزارم و نیاز مدت زیادی روشن باشه ولی با این اتفاق دوباره باید از اول شروع کنم! خواهش میکنم راهنماییم کنید چطوری سیستمم تنظیم کنم تا دوباره این مشکل برام پیش نیاد . مرسی:smile:

seyed*hamid

کاربر حرفه ای

سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
کامپیوترم پیام update windows and restart داد و من گزینه later انتخاب کردم ( به طور اتوماتیک بعد از یک روز restart میشه ) بعد در windows update/ change setting گزینه never for check update انتخاب کردم اما بازم یه روز بعد اتوماتیک سیستم restart شد. من روی سیستمم برای انجام پروژه محاسبات میزارم و نیاز مدت زیادی روشن باشه ولی با این اتفاق دوباره باید از اول شروع کنم! خواهش میکنم راهنماییم کنید چطوری سیستمم تنظیم کنم تا دوباره این مشکل برام پیش نیاد . مرسی:smile:
سلام
علت ریستارت شدن اینه که قبلا فایل آپدیت دانلود و نصب شده بوده. ازین به بعد با توجه به اینکه گزینه چک نکردن آپدیت رو انتخاب کردید این مشکل پیش نمیاد. و اینکه اگر نیاز به اینترنت ندارین در زمان محاسبات، اتصال رو قطع کنید

by g5

آقا سلام . کتیا نصب کردم v5 r21 روی ویندوز 8 و 64 بیتی اما لایسنس میخواد بعد اوکی هم همیشه گزینه ها خاموشه . چه کنیم مهندسین عزیز؟ با سپاس.

mohad93

عضو جدید
سلام
علت ریستارت شدن اینه که قبلا فایل آپدیت دانلود و نصب شده بوده. ازین به بعد با توجه به اینکه گزینه چک نکردن آپدیت رو انتخاب کردید این مشکل پیش نمیاد. و اینکه اگر نیاز به اینترنت ندارین در زمان محاسبات، اتصال رو قطع کنید

by g5

ممنونم:smile:

mahsan...

عضو جدید
سلام من هر چی کتاب دانلود میکنم باز نمیشه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:cry:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام من هر چی کتاب دانلود میکنم باز نمیشه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:cry:

فرمت کتاب شاید epub یا Djvu هست که باید reader هر کدوم رو نصب کنید
شاید هم آنتی ویروس رو آپدیت کردین زده برنامه های trial رو غیرفعال کرده ونمی تونین بخونین
شاید هم برنامه های دیگه مثل آکروبات از کار افتاده

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام من وی ری 3.10.03
و مکسم باز نمیشه،وی ری رو آنیستال کردم نصبم باز شد،وی ری چ مشکلی داره؟ احتمال داره فایلای کرکش مشکل داشته باشه؟

کسی نیستش جواب منو بده :cry:

holooooooo

کاربر ممتاز
میشه توضیح بدین اینی ک میگین چی هست؟؟چجور نرم افزاریه!!؟

تری دی مکس که نرم افزار مدلینگه، باهاش حجم مدل میکنیماز شی ء گرفته تا ساختمون،
وی ری هم پلاگینه که رو نرم افزار نصب میشه و برای تبدیل حجم سه بعدی به عکسه دوبعدی ب کار میره

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من وی ری 3.10.03

متن ارورت اینه ؟

loadlibrary failed with error 126: The specified module could not be found

اگه اینه
درایور کارت گرافیکتو ببین نصبه ؟

masoodxl

عضو جدید
سلام
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم این صفحه ظاهر میشه!!!
چطوری لغوش کنم؟؟؟مرسی

DSC_0049.jpg

masoodxl

عضو جدید
Untitled22.jpg

سلام
من تازه اینترنت مخابرات گرفتم
از کجا بفهمم کی قطع میشه؟؟؟
چه سرعتی هست؟؟؟
چطوری پولش رو بدم؟؟؟لطفاً راهنمایی کنید.با تشکر

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ممنون
من از استان فارسم
همین سایت درسته؟؟؟
نام کاربری و رمز عبور چیه؟؟؟از کجا بیارم؟؟؟ممنونم

شما اینو بزنhttp://www.shiraztel.co.ir/
کنار عکس نگا کنی نوشتهadslو سرعت سنج.نام کاربری شماره تلفنی هست ک ازش وصل شدین رمزتونم تو اون برگه ای ک بهتون دادن هستش

midas.h

عضو جدید
سلام به همگی
من به خط تلفن برای نت دسترسی ندارم
میخواستم بپرسم بین خدمات بی سیم کدومش برام بهتره
ممنون

بالا