سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
یه نرم افزار هست به اسم advanced task manager (نسخه ی پرتابلش کمتر از دو مگ هست)، که قبلاً یکی از دوستان همین جا به من معرفی کردن، با اون میتونید متوجه بشید که هر پراسس چقد CPU رو مشغول میکنه.
فکر کنم اینطوری بتونید پراسسی که باعث این مشکل شده رو پیدا و متوقف کنید.
من پروسه رو پیدا کردم ولی متوقفش که میکنم چند لحظه بعد اجرا میشه. مجبورم برم تو قسمت ریسورس مانیتون و پروسه رو ساسپند کنم که با ری استارت شدن یا دفعه بعد که روشن کنم بازم همین مشکل هست

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پروسه رو پیدا کردم ولی متوقفش که میکنم چند لحظه بعد اجرا میشه. مجبورم برم تو قسمت ریسورس مانیتون و پروسه رو ساسپند کنم که با ری استارت شدن یا دفعه بعد که روشن کنم بازم همین مشکل هست
اوهوم...
پس احتمالاً توی msconfig هم از استارت آپ ها حذفش کردین، نه؟

راستی مربوط به نرم افزارتون هست این پراسه درسته؟ خب توی رجیستری چک کردین که برنامه تون کامل پاک شده باشه؟

اگر اینها هم جواب نمیده، دیگه من راهی به ذهنم نمی رسه، شاید دوستان دیگه بتونن راهنمایی کنن.

noosheen1

عضو جدید
هیشکی راه حل نداره؟!

هیچ صدمه و افت سرعتی نداری حتی ویندوز xp 64bit که بریزی سرعتش خیلی هم بالا تر از بقیه ویندوزاس ولی مشکل اصلی گیر آوردن درایورای لپ تاپته که گیر نمیاد چون دیگه xp ساپورت نمیشه

سلام ببخشید من اطلاعات کامپیوتریم زیاد نیستش منظورتون از گیر آوردن درایوای لپ تاپ چیه؟
در جریان هستم که xp دیگه ساپورت نمیشه ولی به خاطر ی نرم افزار میخوام که رو ویندوز 7کار نمیکنه،البته میگن رو ویندوز 7سیستم های 64بیتی کار میکنه .
با این وجود راه حل دیگه ایی هم هست؟
البته یک بار برای حل این مشکل از یک نرم افزار به اسم xp mod استفاده کردم که سرعت لپ تاپم رو فوق العاده پایین آورد و مدام هنگ میکرد.

noosheen1

عضو جدید
من دو سوال دارم
1- دلیل ارزان تر بودن پست الکترونیکی در کشورهای دیگه اینه که در این کشورها هزینه اینترنت کمتره؟
2-منظور از این که گفته میشود در پروتکل IMAP در هنگام خواندن نامه ی دریافتی،نامه به کامپیوتر کاربر منتقل نخواهد شد چیست؟
با تشکر

hossein1998

عضو جدید
سلام دوست عزیز من همیشه مشگل پایین بودن سرعت دانلود واینترنت رو دارم شما چه نرم افزاری رو پشنهاد میکنی که سرعت من بهبود پیدا کنه؟

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام ببخشید من اطلاعات کامپیوتریم زیاد نیستش منظورتون از گیر آوردن درایوای لپ تاپ چیه؟
در جریان هستم که xp دیگه ساپورت نمیشه ولی به خاطر ی نرم افزار میخوام که رو ویندوز 7کار نمیکنه،البته میگن رو ویندوز 7سیستم های 64بیتی کار میکنه .
با این وجود راه حل دیگه ایی هم هست؟
البته یک بار برای حل این مشکل از یک نرم افزار به اسم xp mod استفاده کردم که سرعت لپ تاپم رو فوق العاده پایین آورد و مدام هنگ میکرد.
ببین دوست من وقتی ویندوز نو نصب میشه روی لپ تاپ برای اینکه هرکدوم از تک تکِ سخت افزارها شناسایی و قابل استفاده بشن مثل بلوتوث و وای فای و گرافیک و... ، نیاز به درایور دارن. درایور چیزیه که سخت افزار رو به ویندوز معرفی میکنه و قابل استفاده. k55 لپ تاپ قدیمی نیست و درایور هاش برای ویندوز xp وجود نداره. باید بگردی تو سایت ها و برنامه های مختلف یا یچیزی مثل کبرا درایور تا درایورهای سازگارشو پیدا کنی تا لپ تاپ قابل استفاده بشه. الان تقریبا نرف افزار خاصی گیر نمیاد که روی 7 اجرا نشه. مگه چه نرم افزاری استفاده میکنی؟

سلام دوست عزیز من همیشه مشگل پایین بودن سرعت دانلود واینترنت رو دارم شما چه نرم افزاری رو پشنهاد میکنی که سرعت من بهبود پیدا کنه؟
سلام. سرعت اینترنت و دانلود بستگی به پهنای باند داره ولی برای استفاده از حداکثر سرعت دانلود من بهت IDM رو پیشنهاد میدم هم کار باهاش آسونه هم خوب کار میکنه. کافیه دنبال اینترنت دانلود منیجر بگردی
اوهوم...
پس احتمالاً توی msconfig هم از استارت آپ ها حذفش کردین، نه؟

راستی مربوط به نرم افزارتون هست این پراسه درسته؟ خب توی رجیستری چک کردین که برنامه تون کامل پاک شده باشه؟

اگر اینها هم جواب نمیده، دیگه من راهی به ذهنم نمی رسه، شاید دوستان دیگه بتونن راهنمایی کنن.
آره بااو تو استارت آپ نیست. کلا هرجا که بلد بودمو گشتم ولی اثری از برنامه نیست!! بله مربوط به نرم افزار وب فریرِ که قبلا گفتم
شاید باورت نشه ولی اصلا در بحث رجیستری هیچی بلد نیستم بجز پیدا کردم رمز یاهو مسنجر:D
من دو سوال دارم
1- دلیل ارزان تر بودن پست الکترونیکی در کشورهای دیگه اینه که در این کشورها هزینه اینترنت کمتره؟
2-منظور از این که گفته میشود در پروتکل IMAP در هنگام خواندن نامه ی دریافتی،نامه به کامپیوتر کاربر منتقل نخواهد شد چیست؟
با تشکر
منظورت از کمتر بودن هزینه چیه؟ سرویس های ایمیل هزینه ای ندارن
ببین،IMAP مخفف عبارت Internet Mail Access Protocol می باشد که به معنای پروتکل دسترسی نامه پستی اینترنتی می باشد .
پروتکل نامه پستی امکان کنترل و دسترسی به پست الکترونیک را فراهم میکنه.
مشترکان با این پروتکل می توانند موضوعات پیغام را مرور نمایند ، فایلهای پست الکترونیکی و پیغامها را ایجاد و حذف نمایند و لازم نیستمرسوله پستی را بر روی کامپیوترشان فعال نمایند .
پرتکل معروف دیگر POP3 می باشد. با این پروتکل ، مرسوله پستی در هنگام دسترسی، بر روی کامپیوتر شخصی فعال می شود ، و از روی سرویس دهنده حذف می گردد .
هیچ یک از دو پروتکل را نباید با SMTP اشتباه گرفت ، پروتکل انتقال برای پست الکترونیکی بین دو سایت لازم است که IMAP یا POP3 را برای خواندن پست الکترونیکی داشت تا بتوان در هنگام دریافت پست الکترونیکی آنرا خواند.
امیدوارم قانع شده باشی
:cool:

N_gharavi

عضو جدید
سلام به همگی سرعت لب تاپم خیلی اومده پائین راه حلش چیه؟چیکار کنم تا مثل قبل شه
و اینکه تازگیاا خیلی هنگ میکنه در حالیکه ویندوزشم ازه عوض کردم اما فرقی نکرد :confused:

noosheen1

عضو جدید
با سلام آقای حمید
به خاطر صبر و حوصلتون در جواب دادن ممنون
منظورم از هزینه کمتر ایمیل متن پایین بود که چند روز پیش خوندمش
هزینه ارسال اطلاعات از طریق ایمیل بسیار کمتر از هزینه ایی است که باید برای استفاده از سیستم پست سنتی پرداخت شود،به خصوص اگر ایمیل را برای فردی در کشوری دیگر ارسال کنید.
راجع به نرم افزارم بای بگم از نرم افزار آسان و رافع که برای رشته حسابداری هستند استفاده میکنم و عرض کردم که روی سیستم هایی با ویندوز 7 اما 32 بیتی نصب وبه راحتی کار میکنه اما روی 64 بیتی نه.
و راجع به پروتکل در مورد این پروتکل ها تو اینترنت هم سرچ کردم و تقریبا مطالبی رو که شما گفتید البته ی مقدار تخصصی تر پیدا کردم تمام توضیحاتتون متوجه میشم اما منظو از فعال نشدن مرسوله ی پستی رو نه!:redface::redface:

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
با سلام آقای حمید
به خاطر صبر و حوصلتون در جواب دادن ممنون
منظورم از هزینه کمتر ایمیل متن پایین بود که چند روز پیش خوندمش
هزینه ارسال اطلاعات از طریق ایمیل بسیار کمتر از هزینه ایی است که باید برای استفاده از سیستم پست سنتی پرداخت شود،به خصوص اگر ایمیل را برای فردی در کشوری دیگر ارسال کنید.
راجع به نرم افزارم بای بگم از نرم افزار آسان و رافع که برای رشته حسابداری هستند استفاده میکنم و عرض کردم که روی سیستم هایی با ویندوز 7 اما 32 بیتی نصب وبه راحتی کار میکنه اما روی 64 بیتی نه.
و راجع به پروتکل در مورد این پروتکل ها تو اینترنت هم سرچ کردم و تقریبا مطالبی رو که شما گفتید البته ی مقدار تخصصی تر پیدا کردم تمام توضیحاتتون متوجه میشم اما منظو از فعال نشدن مرسوله ی پستی رو نه!:redface::redface:
سلام. خواهش میکنم.
درمورد این جمله نمیدونم برداشت من اینه یا واقعا منظور این متن با سوال شما فرق داره. این جمله بطور مشخص داره میگه ایمیل ارزانتر از ارسال نامه به هرجا مخصوصا یک کشور دیگس.
اگر استفاده از این نرم افزار خیلی واجبه راه هایی هست که بشه اجراش کرد ولی اگه خیلی براتون ضروری نیست میتونین از یه سیستم دیگه کمک بگیرین. درمورد ویندوز xp من k53 دارم و ویندوز xp نصب کردم ولی تو هیچ کجای اینترنت نتونستم درایور های مربوط رو دانلود و یا پیدا کنم! البته بعضی سایتهای خودمون هستن که برای فروش گذاشتن ولی من ریسک نکردم! پیشنهاد میدم اول یکم از بروبچه ها تحقیق کن ببین تو جاهایی مثل cobra driver و امثال این درایورها اگه هست اقدام به نصب xp کن.
فعال بودن مرسوله پستی به زبان خودمونی میشه دانلود ایمیل! اگه از برنامه microsoft outlook استفاده کرده باشی موقع تنظیم کردن برنامه مثلا Gmail از پروتکل pop3 استفاده میکنه که هر ایمیلی برات بیاد کامل دانلودش میکنه روی pc.
یه سوال! چرا میخوای این چیزاروبدونی؟ مسائل خاص شبکه ایه که به کارمون نمیاد

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام به همگی سرعت لب تاپم خیلی اومده پائین راه حلش چیه؟چیکار کنم تا مثل قبل شه
و اینکه تازگیاا خیلی هنگ میکنه در حالیکه ویندوزشم ازه عوض کردم اما فرقی نکرد :confused:
مدلش چیه؟ و چه ویندوزی نصب کردی؟

آخرین ویرایش:

ali-gold

کاربر فعال
سلام دوستان
فایل های SWF رو با چه نرم افزاری میشه باز کرد؟ممنون با تشکر

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
فایل های SWF رو با چه نرم افزاری میشه باز کرد؟ممنون با تشکر

سلام دوست عزيز
يك راه همينيه كه دوستمون گفتن، kmplayer و نرم افزارهايي از اين قبيل
يكي ديگه هم دوستمون گفتن adobe flash player
راه ديگه اينه كه با مرورگرتون باز كنين (اگه فلش روش نصب باشه كه معمولا هست)
راه ديگه اينه كه با اكسل باز كنين (البته همينطوري نميشه راه داره)

noosheen1

عضو جدید
سلام. خواهش میکنم.
درمورد این جمله نمیدونم برداشت من اینه یا واقعا منظور این متن با سوال شما فرق داره. این جمله بطور مشخص داره میگه ایمیل ارزانتر از ارسال نامه به هرجا مخصوصا یک کشور دیگس.
اگر استفاده از این نرم افزار خیلی واجبه راه هایی هست که بشه اجراش کرد ولی اگه خیلی براتون ضروری نیست میتونین از یه سیستم دیگه کمک بگیرین. درمورد ویندوز xp من k53 دارم و ویندوز xp نصب کردم ولی تو هیچ کجای اینترنت نتونستم درایور های مربوط رو دانلود و یا پیدا کنم! البته بعضی سایتهای خودمون هستن که برای فروش گذاشتن ولی من ریسک نکردم! پیشنهاد میدم اول یکم از بروبچه ها تحقیق کن ببین تو جاهایی مثل cobra driver و امثال این درایورها اگه هست اقدام به نصب xp کن.
فعال بودن مرسوله پستی به زبان خودمونی میشه دانلود ایمیل! اگه از برنامه microsoft outlook استفاده کرده باشی موقع تنظیم کردن برنامه مثلا Gmail از پروتکل pop3 استفاده میکنه که هر ایمیلی برات بیاد کامل دانلودش میکنه روی pc.
یه سوال! چرا میخوای این چیزاروبدونی؟ مسائل خاص شبکه ایه که به کارمون نمیاد
سلام
ی کتاب راجع به اینترنت خوندم خیلی جاهاش متوجه نشدم دیدم دیگه خیلی دارم نمی فهمم! :biggrin:
برای همین فکرکردم بپرسم بد نمیشه در هر صورت به خاطر پاسختون ممنون
راستی یه سوال دیگه اگه بخوام xpنصب کنم حتما درایورها نیاز میشه؟ با توجه به اینکه من xp رو فقط واسه خاطر این نرم افزارها میخوام
با تشکر

ریس بزرگ

عضو جدید
سلام مهندسای گل میشه یه من کمک کنین فایر فاکسم مشکل پیدا کرده آن اینیستالشم میکنم یکی دیگه نصب می کنم بازم تمام اطلاعات سابقش بهش منتقل می شه به اضافه این مشکل انگار صفحه از گوشه ورق میخوره و از طرفی تصاویر و فیلم های ... تو گوشه و کنار و وسط سایتی که باز کردم باز می کنه آبروم ی ما جلو دخترمو داره میره به دادم برسین تصویرشو یکیش که بد نیست میذارم20140618_122447.jpg

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندسای گل میشه یه من کمک کنین فایر فاکسم مشکل پیدا کرده آن اینیستالشم میکنم یکی دیگه نصب می کنم بازم تمام اطلاعات سابقش بهش منتقل می شه به اضافه این مشکل انگار صفحه از گوشه ورق میخوره و از طرفی تصاویر و فیلم های ... تو گوشه و کنار و وسط سایتی که باز کردم باز می کنه آبروم ی ما جلو دخترمو داره میره به دادم برسین تصویرشو یکیش که بد نیست میذارممشاهده پیوست 212709

این مسیر رو دنبال کنید : History -> Clear resent History حالا به انتخاب خودتون میتونید Every thing رو انتخاب کنید که کلیه اطلاعات کش رو پاک میکنه و یا با انتخابهای دیگه مقادیر محدودتری .

noosheen1

عضو جدید
با سلام
من دو سوال در رابطه با متن پایین دارم
" اگر فایلی با حجمی مشخص رو ضمیمه ایمیل می کنید،کدهای لازم برای ضمیمه کردن فایل به ایمیل ممکن است حجم فایل را به بیش از اندازه ی واقعی فایل افزایش دهد."
منظور از کدهای لازم چی هست؟
"به خاطر داشته باشید فایل های ضمیمه با حجم بالا را برای افرادی که انتظار دریافت آنها را ندارند ارسال نکنید."
چرا نباید برای افرادی که انتظارش نذارند اینجور فایل ها رو ارسال کنیم ؟:w27:

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
Re: سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

سلام
ی کتاب راجع به اینترنت خوندم خیلی جاهاش متوجه نشدم دیدم دیگه خیلی دارم نمی فهمم! :biggrin:
برای همین فکرکردم بپرسم بد نمیشه در هر صورت به خاطر پاسختون ممنون
راستی یه سوال دیگه اگه بخوام xpنصب کنم حتما درایورها نیاز میشه؟ با توجه به اینکه من xp رو فقط واسه خاطر این نرم افزارها میخوام
با تشکر
وقتی درایورا نصب نباشه یعنی بلوتوث؛ وای فای؛ کارت گرافیک؛ کارت صدا؛ یا حتی یو اس بی شناسایی نمیشه توسط ویندوز. تگر مشکلی با این چند مورد نداری نصبش کن. اینم اضافه کنم ویندوزت حتما باید مخصوص لپ تاپ باشه ویندوزای xpی معمولی رو لپ تاپ نصب نمیشن. البته شاید کارت با ویرچوال ماشین هم راه بیوفته

با سلام
من دو سوال در رابطه با متن پایین دارم
" اگر فایلی با حجمی مشخص رو ضمیمه ایمیل می کنید،کدهای لازم برای ضمیمه کردن فایل به ایمیل ممکن است حجم فایل را به بیش از اندازه ی واقعی فایل افزایش دهد."
منظور از کدهای لازم چی هست؟
"به خاطر داشته باشید فایل های ضمیمه با حجم بالا را برای افرادی که انتظار دریافت آنها را ندارند ارسال نکنید."
چرا نباید برای افرادی که انتظارش نذارند اینجور فایل ها رو ارسال کنیم ؟:w27:
اول اینکه درحد چند کیلوبایت تفاوت میکنه دلیلشم میتونی تو مباحث شبکه ای پیدا کنی. کدهای لازم کدهایی هستن که لایه شبکه استفاده میکنه برای ارسال اطلاعات اما قسمت آخر بیشتر شبیه شوخیه!!
یکی بهش نگفته عزیز من اصن با این سرعت امکانش هس اتچ کنیم چ برسه به ارسال؟!!!!

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

noosheen1

عضو جدید
وقتی درایورا نصب نباشه یعنی بلوتوث؛ وای فای؛ کارت گرافیک؛ کارت صدا؛ یا حتی یو اس بی شناسایی نمیشه توسط ویندوز. تگر مشکلی با این چند مورد نداری نصبش کن. اینم اضافه کنم ویندوزت حتما باید مخصوص لپ تاپ باشه ویندوزای xpی معمولی رو لپ تاپ نصب نمیشن. البته شاید کارت با ویرچوال ماشین هم راه بیوفته

اول اینکه درحد چند کیلوبایت تفاوت میکنه دلیلشم میتونی تو مباحث شبکه ای پیدا کنی. کدهای لازم کدهایی هستن که لایه شبکه استفاده میکنه برای ارسال اطلاعات اما قسمت آخر بیشتر شبیه شوخیه!!
یکی بهش نگفته عزیز من اصن با این سرعت امکانش هس اتچ کنیم چ برسه به ارسال؟!!!!

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
سلام
ممنون از جوابتون اما من قبلا هم از نرم افزار vmvare استفاده کردم(اگر درست متوجه شده باشم و منظورتون از ویرچوال ماشین همون باشه) ولی راضی نبودم وسرعت لپ تاپ رو خصوصا موقع log off پایین آورده بود.

noosheen1

عضو جدید
سلام
از دیروز تا حالا مطالبی رو که مدت ها پیش با استفاده از مرورگر فایرفاکس دانلود کرده بودم و با آیکون فایرفاکس نشون داده میشد الان با آیکون IE نشون داده میشه و فونت ونظم نوشته ها هم بهم خورده! و ضمنا وقتی مرورگر فایر فاکس رو باز میکنم این پیام نشون داده میشه
fire fox is not currently set as your default browser. would you like to make it your default browser?
always perform this check when starting fire fox?
کسی میدونه مشکل کجاست؟:crying2:

انتها

عضو جدید
سلام من بااینترنت ایکسپلور کار میکنم یه مطلب رو که فیوریت میکنم چجوری مخفی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*mahdie*

عضو جدید
سلام روی کامپیوتر اکسپلرا نصب بود هنوزم نصبه ولی یهو دیگه وقتی رو آیکن دابل کلیک می کنم اتفاقی نمیفته ولی از طریق موزیلا وارد اینترنت میتونم بشم
اکسپلرا رو دانلود می کنم ولی هنگام نصب پیغام خطا می ده چیکار کنم اکسپلرام درست بشه؟؟؟؟

kamran71

عضو جدید
سلام چرا دیگه چراغ (lan) مودم من روشن نمیشه و به اینترنت نمی تونم برم ممکنه به خاطر end process tree کردن dllhost تو قسمت (processes) پنجره (windows task manger) باشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید تا چیکار بکنم شرایط مثل قبل میشه و میتونم به اینترنت برم

آخرین ویرایش:

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
quest.jpg
سلام دوستان :gol:
براوزر رو که باز میکنم این باکسایی که با فلش مشخص کردم فعال میشن ، اینا چین؟ ویروسن عایا؟ سرعتمم کلی اومده پایین کلا سیستمو ریخته به هم:confused:
چیکار کنم؟ :w04::confused:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 212935
سلام دوستان :gol:
براوزر رو که باز میکنم این باکسایی که با فلش مشخص کردم فعال میشن ، اینا چین؟ ویروسن عایا؟ سرعتمم کلی اومده پایین کلا سیستمو ریخته به هم:confused:
چیکار کنم؟ :w04::confused:

ماشالا چقدر کم حرفین شما خانوما، 14022 تا. اون یکی هم که 18 هزار تا. فکر کنم یه علتی که سایت کُند بالا میاد همین پروف شماها هست :confused:

احتمالاً موقع نصب یه نرم‌افزار یا دانلود چیزی از سایت‌ها و ... این امکان رو بهشون دادی که آت آشغال نصب کنند روی مرورگرت. CTRL + SHIFT + N بزن ببین توو حالت incognito هم هستند یا نه. البته ممکنه افزونه‌ای که نصب شده این امکان رو داشته باشه که در حالت incognito هم فعال باشه. افزونه‌هایی که روی کروم نصب شدند رو هم چک بکن و اگه هر چیز مشکوکی بود حذف کن (از setting > extensions). از افزونه‌ی AdBlock (خالی، یعنی نه +AdBlock)هم میتونی استفاده کنی تا تبلیغات رو نیاره. خودش یه سری تبلیغات تابلو رو میشناسه، یه سری رو هم باید روش کلیک کنی تا برای همیشه حذف کنه.

Asghar_

عضو جدید
سلام....
ایمیلم که بلاک شد و کسی هم نتونست درست کنه...ولی میخوام یه سوال کنم من با همین آی دی،فیس بوک عضو هستم...آیا اکانت فیس بوکم نابود میشه؟
توضیح:
ایمیل من چند روز پیش بلاک شد و هر وقت خواستم یوزر و پس رو وارد کنم بهم پیغام میده که باید آی دی جدید رجیستر کنم....
الان میخوام بگم راهی وجود نداره؟؟؟من ایمیل پشتیبانم یادم نیست...و فقط سوال امنیتی یادمه...
دیگه خدایی نمیدونم چکار کنم....هر کی واقعا بلده بهش پول میدم ...پول خوبی هم میدم...
واقعا ممنون میشم کمکم کنین....با گوشی موبایل به نظرم میشه و یه سری افراد بلدن دور بزنن و درست کنن....اگه کسی این راه رو بلده بهم بگه تا بهش پول بدم و درست کنه...
باتشکر

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام....
ایمیلم که بلاک شد و کسی هم نتونست درست کنه...ولی میخوام یه سوال کنم من با همین آی دی،فیس بوک عضو هستم...آیا اکانت فیس بوکم نابود میشه؟
توضیح:
ایمیل من چند روز پیش بلاک شد و هر وقت خواستم یوزر و پس رو وارد کنم بهم پیغام میده که باید آی دی جدید رجیستر کنم....
الان میخوام بگم راهی وجود نداره؟؟؟من ایمیل پشتیبانم یادم نیست...و فقط سوال امنیتی یادمه...
دیگه خدایی نمیدونم چکار کنم....هر کی واقعا بلده بهش پول میدم ...پول خوبی هم میدم...
واقعا ممنون میشم کمکم کنین....با گوشی موبایل به نظرم میشه و یه سری افراد بلدن دور بزنن و درست کنن....اگه کسی این راه رو بلده بهم بگه تا بهش پول بدم و درست کنه...
باتشکر
دوستم اصولاً اینجا هرکسی در حد توانش به دیگران کمک می کنه و این حرفتون اینجا مناسب نیست..اگر کسی جواب نداده خب یعنی نتونسته (به هر دلیل).

اما در مورد سوالتون، وقتی از طریق ایمیل پشتیبان میخواید رمز رو برگردونید، چند حرف آخر اون ایمیل بهتون نشون داده میشه که حدس زدنش رو آسونتر می کنه، این کمکتون نمی کنه؟

بالا