سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید
مدت کوتاهی نت پرسرعت گرفتم .ورژن جدید نود32رو دانلودکردم آپدیت هم کردم بعدنصبش هنگ کردنِ سیستمم بیشترشدخیلی ازنرم افزارها ارور میدادن(استاپ ورکینگ)وبازنمیشدن.مجبورشدم ویندوزعوض کنم.بعدعوض کردن ویندوزنرم افزارهادیگه ارورندادن اما مرورگرم وسیستم همچنان هنگ میکنه حرکت آهسته میره گاهی.درایوارو دیفرگمنت کردم بازم بهترشد.اینو هم بگم رم سیستمم 1گیگ که688مگ استفاده شدست.آیا ویروسیِ سیستمم یا بخاطررمشه؟

سلام. خوبي همكار؟ :gol:
ويندوزت چيه؟
قبلا هم اين مشكل رو داشتي يا بعد از نصب ناد اينطوري شد؟
يك فلش به سيستمت بزن و از درايوهاي مختلف چيز توش كپي كن. بعد ببر با يك سيستم كه آنتي ويروس آپديت قوي داره اسكن كن. اگه ويروس پيدا نكرد احتمال زياد ويروس نداره سيستمت

ساقی عطاشاکربلاء

اخراجی موقت
سلام و دورد
عیدتون مبارک
چاپگر 2035 داریم خوب کار میکرد ولی الان یه چند مدتی هست برگ کاغذ رو کامل چاپ نمیکنه !! پایین کاغذ رو چاپ نمیکنه یعنی مقداری از نوشته ها بیرون از کاغذ هست !!
یه فتوکپی 1118 داریم اون درست کار میکنه !!
هر چی تنظیمات رو بررسی کردم و جابه جا کردم درست نشد !!!!:w20:
:w20::w20::w20::w20::w20::w20:

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. خوبي همكار؟ :gol:
ويندوزت چيه؟
قبلا هم اين مشكل رو داشتي يا بعد از نصب ناد اينطوري شد؟
يك فلش به سيستمت بزن و از درايوهاي مختلف چيز توش كپي كن. بعد ببر با يك سيستم كه آنتي ويروس آپديت قوي داره اسكن كن. اگه ويروس پيدا نكرد احتمال زياد ويروس نداره سيستمت

خوبم ممنون
سون (32بیتی)
قبلا هم nodنصب بود اما ورژن پایین ترش الان ورژن جدیدشو نصب کردم.قبلا هنگ میکرد اما نه به این شدت بیشتر باشگاه میومدم مرورگرم قاطی میکرد اما الان کلا اینطوریِ
اکی مرسی:gol:

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

خوبم ممنون
سون (32بیتی)
قبلا هم nodنصب بود اما ورژن پایین ترش الان ورژن جدیدشو نصب کردم.قبلا هنگ میکرد اما نه به این شدت بیشتر باشگاه میومدم مرورگرم قاطی میکرد اما الان کلا اینطوریِ
اکی مرسی:gol:

ويندوز 7 تو حداقل كانفيگي كه معرفي كرده گفته رم 2.
احتمالا cpu ضعيفي هم دارين.
به احتمال خيلي زياد (99.9%) اين هنگ كردن ها بخاطر ويندوزتونه. يا سيستمتون رو ارتقا بدين يا ويندوز xp استفاده كنيد
و اينكه با نصب ورژن جديد ناد اين مشكل براتون تشديد شده بخاطر اينه كه در ورژن هاي جديدتر يكسري امكانات اضافه ميشه و شركت توليد كننده فرض ميكنه شما يه حداقل هايي رو دارين مثلا رم بالاي 2 يا ... .

اگر ميخواين حتما از ويندوز 7 استفاده كنيد پيشنهاد ميكنم نسخه 64بيتي رو نصب كنيد كه بتونه بيشتر از رمتون استفاده كنه;)

ساقی عطاشاکربلاء

اخراجی موقت

ويندوز 7 تو حداقل كانفيگي كه معرفي كرده گفته رم 2.
احتمالا cpu ضعيفي هم دارين.
به احتمال خيلي زياد (99.9%) اين هنگ كردن ها بخاطر ويندوزتونه. يا سيستمتون رو ارتقا بدين يا ويندوز xp استفاده كنيد
و اينكه با نصب ورژن جديد ناد اين مشكل براتون تشديد شده بخاطر اينه كه در ورژن هاي جديدتر يكسري امكانات اضافه ميشه و شركت توليد كننده فرض ميكنه شما يه حداقل هايي رو دارين مثلا رم بالاي 2 يا ... .

اگر ميخواين حتما از ويندوز 7 استفاده كنيد پيشنهاد ميكنم نسخه 64بيتي رو نصب كنيد كه بتونه بيشتر از رمتون استفاده كنه;)
سلام
با رم 1گیگ و سی پی یو ی ضعیف امکان نصب ویندوز7 64 بیت هست؟چه مزیتی داره؟
احتمال زیاد از آنتی ویروسشون هست.من هم همچنین سیستمی دارم ولی f-secure نصب کردم و کار ویندوز در حد قابل قبول هست.
آقا این 14103 رو هم یه نگا بنداز :w07:

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام . دوستان كمك كنيد:دي
اولين بار اين مشكل به وجود اومده اصلا نميدونمم چشه .
در مراحل نصب ويندوز بر روي لپ تاب وقتي كه ميخوام درايور نصب رو مشخص كنم اين ارور رو ميده . چيكار اين كنم؟؟؟
مشكل از كجاست ؟؟؟
7899999999999.jpg

پیوست ها

• 788888888888.jpg
    788888888888.jpg
    44.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
با رم 1گیگ و سی پی یو ی ضعیف امکان نصب ویندوز7 64 بیت هست؟چه مزیتی داره؟
احتمال زیاد از آنتی ویروسشون هست.من هم همچنین سیستمی دارم ولی f-secure نصب کردم و کار ویندوز در حد قابل قبول هست.
آقا این 14103 رو هم یه نگا بنداز :w07:

سلام
بله هست. مزيتش اينه كه از ظرفيت بيشتري از رم استفاده ميكنه. شما در سيستم هاي 32 بيتي نميتونين از كل ظرفيت رمتون استفاده كنيد ولي 64 بيتي ميشه.

اون پست شما رو هم چندين بار ديدم ولي جوابشو نميدونم متاسفانه

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام . دوستان كمك كنيد:دي
اولين بار اين مشكل به وجود اومده اصلا نميدونمم چشه .
در مراحل نصب ويندوز بر روي لپ تاب وقتي كه ميخوام درايور نصب رو مشخص كنم اين ارور رو ميده . چيكار اين كنم؟؟؟
مشكل از كجاست ؟؟؟
مشاهده پیوست 175469

سلام. اين بخاطر اينه كه شما پارتيشن بندي سيستم رو دستكاري كردين. شما بايد حداقل يك پارتيشن غير از logical داشته باشين.
پارتيشني كه ميخواين ويندوز روش نصب كنيد پاك كنيد و دوباره ايجاد كنيد. اگه مشكلتون حل نشد كل پارتيشن ها رو پاك كنيد و دوباره از همينجا پارتيشن سازي كنيد

اگر هم اطلاعاتي دارين كه نميخواين پاك بشه از سي دي بوت نرم افزارهايي كه پارتيشن بندي انجام ميدن مثل acronis يا MiniTool Partition Wizard استفاده كنيد

ساقی عطاشاکربلاء

اخراجی موقت
سلام
بله هست. مزيتش اينه كه از ظرفيت بيشتري از رم استفاده ميكنه. شما در سيستم هاي 32 بيتي نميتونين از كل ظرفيت رمتون استفاده كنيد ولي 64 بيتي ميشه.

اون پست شما رو هم چندين بار ديدم ولي جوابشو نميدونم متاسفانه
سلام
مورچه چیه که کله پاچش باشه:w07::w07:
کل رم 1 گیگ هست که الان حدود 900mb اون داره استفاده میشه:w07: 64 باشه فرق خاصی نداره به نظزم.برای رم های بالا بله فرق هست.
با تشکر

behzadk2019

کاربر ممتاز

سلام. اين بخاطر اينه كه شما پارتيشن بندي سيستم رو دستكاري كردين. شما بايد حداقل يك پارتيشن غير از logical داشته باشين.
پارتيشني كه ميخواين ويندوز روش نصب كنيد پاك كنيد و دوباره ايجاد كنيد. اگه مشكلتون حل نشد كل پارتيشن ها رو پاك كنيد و دوباره از همينجا پارتيشن سازي كنيد

اگر هم اطلاعاتي دارين كه نميخواين پاك بشه از سي دي بوت نرم افزارهايي كه پارتيشن بندي انجام ميدن مثل acronis يا MiniTool Partition Wizard استفاده كنيد

ممنون امير جان
اگر من از طريق پارتيشن بندي يك غير logical بسازم مشكل حل ميشه ؟؟؟

پر اطالاعاتم كه نبايد از دست بره اگر با اين نرم افزارهايي كه گفتيد تمام پارتيشن هاي رو پاك كنم به اطلاعاتم ضرري نميرسونه؟؟؟

هاردم 500 هستش . ميشه تقسيم بنديش چطوري؟؟؟

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون امير جان
اگر من از طريق پارتيشن بندي يك غير logical بسازم مشكل حل ميشه ؟؟؟

پر اطالاعاتم كه نبايد از دست بره اگر با اين نرم افزارهايي كه گفتيد تمام پارتيشن هاي رو پاك كنم به اطلاعاتم ضرري نميرسونه؟؟؟

هاردم 500 هستش . ميشه تقسيم بنديش چطوري؟؟؟

هر پارتيشني كه پاك كني اطلاعات اون پارتيشن هم پاك ميشه عزيز . چه با ويندوز چه با نرم افزار ;)

شما بايد يك پارتيشن system داشته باشيد. پيشنهاد اكيد ميكنم كه درايو c باشه

ان شالله كه حله

behzadk2019

کاربر ممتاز

هر پارتيشني كه پاك كني اطلاعات اون پارتيشن هم پاك ميشه عزيز . چه با ويندوز چه با نرم افزار ;)

ان شالله كه حله
ميدونستم پاك ميشه ولي گفتم ي راهي باشه اينطوري نشه . ممنون مهندس . ببينم چيكارش كنم .

ساقی عطاشاکربلاء

اخراجی موقت

ان شالله كه حله
ولی با نرم افزار میشه حجم پارتیشن ها رو کم یا زیاد کرد یا نوعشون رو تغییر کرد بدون اینکه اطلاعات از بین بره!!

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ولی با نرم افزار میشه حجم پارتیشن ها رو کم یا زیاد کرد یا نوعشون رو تغییر کرد بدون اینکه اطلاعات از بین بره!!

بله عزيز. من هم چند نرم افزار معرفي كردم خدمتشون
ولي ايشون نميخوان حجم تغيير بدن. يك پارتيشن system نياز دارن كه بايد با همون سي دي ويندوز ايجاد كنن ولي اگه نشد از اين نرم افزارها بايد كمك بگيرن

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود و خسته نباشید به همه دوستان

میخاسم این فایل ویدیویی ک تو این ادرس قرار گرفته رو روی سیستمم ذخیره کنم
اگه راه حل یا نرم افزاری برای انجام این کار سراغ دارین ممنوم میشم راهنماییم کنین
مرسی

http://gerdab.ir/fa/news/12534/گرداب-با-تکنولوژی-جدید-مایکروسافت-بازی‌ها-را-واقعی‌تر-بازی-کنید-فیلم

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درود و خسته نباشید به همه دوستان

میخاسم این فایل ویدیویی ک تو این ادرس قرار گرفته رو روی سیستمم ذخیره کنم
اگه راه حل یا نرم افزاری برای انجام این کار سراغ دارین ممنوم میشم راهنماییم کنین
مرسی

http://gerdab.ir/fa/news/12534/گرداب-با-تکنولوژی-جدید-مایکروسافت-بازی‌ها-را-واقعی‌تر-بازی-کنید-فیلم

سلام
با IDM ميتونين راحت دانلود كنيد

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام
تو تاپیک نرم افزار کسی جواب نداد
نرم افزار محاسبه ریشه معادله با تقریب مورد نظر چی سراغ دارین کد باز؟ برای درس محاسبات میخوام.

ساقی عطاشاکربلاء

اخراجی موقت
سلام
تو تاپیک نرم افزار کسی جواب نداد
نرم افزار محاسبه ریشه معادله با تقریب مورد نظر چی سراغ دارین کد باز؟ برای درس محاسبات میخوام.
سلام
این رو باید توی تالار ریاضی بپرسی از مدیر تالار nice alice

behzadk2019

کاربر ممتاز
سلام

درايوراي لپ تاب inspiron N5010 براي ويندوز سون 64bit رو از كجا ميشه دانلود كرد؟؟؟

همه لينكاي سايتا خرابه . جاي معتبري وجود داره؟؟؟

ترم يكيSOOLMAZ

عضو جدید
كمك !!!!!!!!!!!!11فوري

كمك !!!!!!!!!!!!11فوري

بايد چند تا برنامه بنويسم ترم يكي ام بلد نيستم
1-عدد دودويي را به ده دهي تبديل كنه و باالعكس
2-تعداد ارقام را بده
3- مجموع ارقام رو پس بده

وقتم تا فردا ظهره
تو رو خدا!!!!!!!!!!!!!!1:cry:

ترم يكيSOOLMAZ

عضو جدید
كمك ميخام
ببخشيد مزاحم شدم براي برنامه نويسي تو محيطvisual studio

چند تا سوال دارم تا فردا ظهر بايد بنويسم نمتونم كمكم كنيد

1-برنامه اي كه عدد دودويي بگيره ده دهي بده
و با العكس
2-عدد از ورودي بگيرد تعداد ارقام بده
3-مجموع ارقام

اينها در سي شارپه
كمك كنيد ترم يكم بلد نيستم منتظرم

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

درايوراي لپ تاب inspiron N5010 براي ويندوز سون 64bit رو از كجا ميشه دانلود كرد؟؟؟

همه لينكاي سايتا خرابه . جاي معتبري وجود داره؟؟؟

سلام
نرم افزار Driver.Genius.Professional رو امتحان کنین، درایور سخت افزارهایی که نصب یا آپدیت نیستن رو تشخیص میده و امکان دانلود فراهم می کنه.

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام//من مرورگرم گوگل کرومه میخوام یه کاری کنم که حجم کم مصرف کنه هیچ تصویری نشون نده این تبلیغات بالای باشگاه رو هم نشون نده کلا وقتی رفرش میکنم خیلیییی حجم کم مصرف کنه
البته بگم از خود باشگاه قسمت نمایش اواتار و تصاویر رو غیرفعال کردم منتها ازین بیشتر میخوام
توی تنظیماتش موردی هست ؟
توی موبایلم گزینه enable javascipt دارم ولی پی سی نه
پیش پیش ممنونم :gol:

ساقی عطاشاکربلاء

اخراجی موقت
سلام//من مرورگرم گوگل کرومه میخوام یه کاری کنم که حجم کم مصرف کنه هیچ تصویری نشون نده این تبلیغات بالای باشگاه رو هم نشون نده کلا وقتی رفرش میکنم خیلیییی حجم کم مصرف کنه
البته بگم از خود باشگاه قسمت نمایش اواتار و تصاویر رو غیرفعال کردم منتها ازین بیشتر میخوام
توی تنظیماتش موردی هست ؟
توی موبایلم گزینه enable javascipt دارم ولی پی سی نه
پیش پیش ممنونم :gol:
سلام
آچار بالا سمت راست صفحه.
option
سمت چپ صفحه under the hood
سمت راست content settings
images
dont show any images

بالا