سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

it_solver

عضو جدید
سلام
لطفا اگه کسی قبلا با این مشکل مواجه شده راهنماییم کنه باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز لپ تاپم بوت میشه ولی بالا نمیاد ، ویندوز8 هست
یک بار با safe mode بالا اومد ولی دوباره که روشنش کردم پیغام زیر رو داد
interactive sign-in process initialization has failed
Please check the log for detailes

و حالا فقط صفحه ی مشکی نشون میده

آخرین دفعه ای که ازش استفاده کرده بودم نرم افزار متلب باز بود و sleep کردم یعنی خاموشش نکردم و کابل برق رو جدا کردم
:(

فکر میکنم بهترین پیشنهاد اینه که ویندوز رو توی حالت بوتیبل repair کنید ببینید مشکلش حل میشه یا نه؟
البته این که کامل خاموش نبوده و کابل رو جدا کرده اید ممکنه آسیب به سخت افزار رسونده باشه( چون یه بار با قطع ناگهانی برق هارد سیسم من سوخت)
در هر صورت اول repair کنید. دوباره چک کنید ببینید safe mode بالا میاد یا نه؟ اگر اومد درایور ها رو چک کنید ببینید نصب هستند یا نه؟

ALI 7135

کاربر بیش فعال
عزیزانی که word یاد دارن بگن این چیه؟؟؟
کف کردم خداییی
نمی دونم باید از کجا ببرمش
البته کادر بندی نیست از تو تنظیمات بهم ریخته

123.jpg

ئدز

عضو جدید
سلام من فایل های pdf رو که از نت دانلود میکنم فقط وقتی رو دسک تاپ میریزم باز میشه و وقتی تو فولدر میبرم موقع باز کردن ارور میده این مشکل رو چند ماهی هست دارم و فایل رو هم کامل دان میکنم.لطفا منو راهنمایی کنید صفحه ام داره منفجر میشه:cry:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من فایل های pdf رو که از نت دانلود میکنم فقط وقتی رو دسک تاپ میریزم باز میشه و وقتی تو فولدر میبرم موقع باز کردن ارور میده این مشکل رو چند ماهی هست دارم و فایل رو هم کامل دان میکنم.لطفا منو راهنمایی کنید صفحه ام داره منفجر میشه:cry:

فایلای PDF رو تووی هر فولدری میبرین باز نمیشه؟ یا یه فولدر خاص؟
چه اروری میده؟
با چه نرم‌افزاری باز میکنین؟
اون نرم افزار رو باز کنید و Open رو بزنید و از مسیر اون فولدر، فایل رو بهش بدید ببینید بازم ارور میده؟

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عزیزانی که word یاد دارن بگن این چیه؟؟؟
کف کردم خداییی
نمی دونم باید از کجا ببرمش
البته کادر بندی نیست از تو تنظیمات بهم ریخته

مشاهده پیوست 175098

سوالات آفيستون رو در لينكي كه تو امضام هست بپرسيد

اينجا برين درست كنيد
option-->advanced-->show document content-->show text boundaries

Untitled.jpg

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

علاوه بر جواب سوالات دوستان اين رو هم بفرماييد كه پوشه هايي كه توش كپي ميكنين فارسي هست يا خير؟پوشه هاي رده بالاترش چي؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
علاوه بر جواب سوالات دوستان اين رو هم بفرماييد كه پوشه هايي كه توش كپي ميكنين فارسي هست يا خير؟پوشه هاي رده بالاترش چي؟
اتفاقاً منم حدس میزنم یکی از پوشه‌های مسیر، اسمش غلط قولوطه ولی یعنی هر چی پوشه داره فارسیه؟ :huh: احتمالاً کلاً اسم درایوها فارسیه :w25:

ساقی عطاشاکربلاء

اخراجی موقت
سلام و دورد
عیدتون مبارک
چاپگر 2035 داریم خوب کار میکرد ولی الان یه چند مدتی هست برگ کاغذ رو کامل چاپ نمیکنه !! پایین کاغذ رو چاپ نمیکنه یعنی مقداری از نوشته ها بیرون از کاغذ هست !!
یه فتوکپی 1118 داریم اون درست کار میکنه !!
هر چی تنظیمات رو بررسی کردم و جابه جا کردم درست نشد !!!!:w20:

eng mari

عضو جدید
نصب visual studio 2012؟؟؟؟؟؟

نصب visual studio 2012؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان عزیز .... من نمیتونم visual studio 2012 رو نصب کنم روی ویندوز 8 ...میشه راهنماییم کنید...ممنون

*مینا*

کاربر فعال شیمی
سلام و خدا قوت
دسکتاپم رفته بالای مانیتورم نمی دونم چی شد که این طوری شد، می شه کمک کنید بیارمش پایین :cry:

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خیلی ممنون درست شد :smile::gol:

دقيقا همون چيزي بود كه حدس ميزدم و دوستمونم بهم گفت.
خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد ولي راهشو ميگم شايد به درد كس ديگه اي بخوره

اولا كه دستكتاپ نيست و تسك بار هست.task bar. در فارسي نوار وظيفه هم گفته ميشه

دوما روشش اينه كه روي يك قسمت خالي از اين نوار راست كليك كنيد و گزينه lock the taskbar رو غير فعال كنيد. حالا ميتونين با درگ و دراپ اين نوار رو جابجا كنيد و به پايين ، راست ، چپ و يا بالاي صفحه دسكتاپ انتقال بدين

ئدز

عضو جدید

تو Dمیریزم اسم پوشه نیوفلدر مستقیما همونجا میریزم منظور دقیق نام پوشه رو نمیفهمم.در ضمن من موقع دانلود اسامی رو تغییر نمیدم

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
میخواستم بپرسم برای تهیه ی زیرنویس فارسی برای فیلمی که زیرنویس انگلیسی نداره چکار باید بکنم؟
پیشنهادتون چیه؟

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تو Dمیریزم اسم پوشه نیوفلدر مستقیما همونجا میریزم منظور دقیق نام پوشه رو نمیفهمم.در ضمن من موقع دانلود اسامی رو تغییر نمیدم

ببينين شما الان دو تا پوشه دارين يكي پارسه و يكي مرضيه . اين پوشه ها فارسي هستند و winrar شما احتمالا اين پوشه ها رو تشخيص نميده. شما تو درايو d يك پوشه بسازيد به نام new folder توي اون كپي كنيد. دقت كنيد كه پوشه اي كه ميسازين داخل هيچ پوشه اي نباشه.
احتمالا winrar شما هم قديمي هست يا سيستمتون فارسي رو خوب ساپورت نميكنه. اين موارد رو هم بررسي كنيد

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
میخواستم بپرسم برای تهیه ی زیرنویس فارسی برای فیلمی که زیرنویس انگلیسی نداره چکار باید بکنم؟
پیشنهادتون چیه؟

سلام دوست عزيز
زير نويس فارسي ربطي به انگليسي نداره. ميتونه از هم جدا باشه.
سايت هاي زيادي هستند كه زيرنويس فارسي بهتون ميدن. تا جايي كه من ديدم همشون هم رايگان هستند.
كافيه تو نت سرچ كنيد زيرنويس فارسي فيلم فلان

ساقی عطاشاکربلاء

اخراجی موقت
سلام و دورد
عیدتون مبارک
چاپگر 2035 داریم خوب کار میکرد ولی الان یه چند مدتی هست برگ کاغذ رو کامل چاپ نمیکنه !! پایین کاغذ رو چاپ نمیکنه یعنی مقداری از نوشته ها بیرون از کاغذ هست !!
یه فتوکپی 1118 داریم اون درست کار میکنه !!
هر چی تنظیمات رو بررسی کردم و جابه جا کردم درست نشد !!!!:w20:
:w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20:

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز
زير نويس فارسي ربطي به انگليسي نداره. ميتونه از هم جدا باشه.
سايت هاي زيادي هستند كه زيرنويس فارسي بهتون ميدن. تا جايي كه من ديدم همشون هم رايگان هستند.
كافيه تو نت سرچ كنيد زيرنويس فارسي فيلم فلان
سلام
راستش منظور از تهیه ی زیرنویس ترجمه و تولید فایل زیر نویس بود.و همینطور برای ویدئو های انگلیسی نه فیلم های سینمایی.مثلا ویدئوهای آموزشی ، اخبار و هر کلیپ انگلیسی.
میخواستم ببینم چطور میشه زیرنویس رو تهیه (ینی ترجمه ی صحبت ها در ویدئو ) کرد و به صورت فایل srt درآورد؟
با تشکر

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
راستش منظور از تهیه ی زیرنویس ترجمه و تولید فایل زیر نویس بود.و همینطور برای ویدئو های انگلیسی نه فیلم های سینمایی.مثلا ویدئوهای آموزشی ، اخبار و هر کلیپ انگلیسی.
میخواستم ببینم چطور میشه زیرنویس رو تهیه (ینی ترجمه ی صحبت ها در ویدئو ) کرد و به صورت فایل srt درآورد؟
با تشکر

خب وقتي زيرنويس انگليسي نباشه قاعدتا نميشه چيزي رو ترجمه كرد. بايد خودتون ترجمه كنيد و تايپ كنيد. نرم افزارهايي هستند كه voice رو به text تبديل ميكنن (براي انگليسي) ولي خب همونطور كه ميدونين تو فيلم هم صداهاي مزاحم هست و هم اينكه سريع صحبت ميكنن و درواقع كارايي اين نرم افزارها خيلي كمه.

براي ساخت زير نويس راه هاي زيادي دارين. مثلا ميتونين از kmplayer استفاده كنيد.(البته تخصصش نيست ولي كار راه اندازه)
تخصصي تر بخواين ميتونين از submit editor و Aegisub و .... استفاده كنيد.
حتي شما ميتونين با notepad هم زير نويس تهيه كنيد ;)

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام .
دوستان به ی مشکلی برخوردم ک اصلا نمیدونم چیکارش کنم .
ویندوزم 7 هستش . لپ تاب دل با قابلیت وایرلس هم داره . من میخوام ی کانکشن درست کنم مثل شکل زیر که در اموزش این شکل بوده
http://s1.picofile.com/file/7468229993/3.png

ولی وقتی مراحلو میرم و به این مرحله انتخاب (همونی که با فلش در شکل بالا نشون داده ) میرسم و میخوام انتخابش کنم چیزی به این اسم وجود نداره . چیکار کنم که اینو؟؟؟
http://s4.picofile.com/file/7973566555/1254.png

در ضمن ویندوز لپ تابو عوض کردم ولی داریورا رو تا اونجایی که میدونم نصب کردم .

راه حل این مشکل چیه ؟؟؟

pari54

عضو جدید
سلام .
ویندوزم 7 هستش . لپ تاب دل با قابلیت وایرلس هم داره . من میخوام ی کانکشن درست کنم مثل شکل زیر که در اموزش این شکل بوده

ولی وقتی مراحلو میرم و به این مرحله انتخاب (همونی که با فلش در شکل بالا نشون داده ) میرسم و میخوام انتخابش کنم چیزی به این اسم وجود نداره . چیکار کنم که اینو؟؟؟

راه حل این مشکل چیه ؟؟؟

شاید ویندوزتون ultimate نیست!!!چون فک می کنم با home premium یا... نمیشه ad-hoc زد

( زینب )

عضو جدید
فکر میکنم بهترین پیشنهاد اینه که ویندوز رو توی حالت بوتیبل repair کنید ببینید مشکلش حل میشه یا نه؟
البته این که کامل خاموش نبوده و کابل رو جدا کرده اید ممکنه آسیب به سخت افزار رسونده باشه( چون یه بار با قطع ناگهانی برق هارد سیسم من سوخت)
در هر صورت اول repair کنید. دوباره چک کنید ببینید safe mode بالا میاد یا نه؟ اگر اومد درایور ها رو چک کنید ببینید نصب هستند یا نه؟

از راهنماییتون ممنونم

خوشبختانه به سخت افزار هیچ آسیبی نرسیده ولی چون کامل خاموش نبوده دوباره safe mode بالا نمیومد
که باتری رو از سیستم جدا کردم و دوباره گذاشتم ، با safe mode بالا اومد و درایورها نصب بودند :)

مجددا ویندوز نصب کردم مشکل برطرف شد ;)

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید
مدت کوتاهی نت پرسرعت گرفتم .ورژن جدید نود32رو دانلودکردم آپدیت هم کردم بعدنصبش هنگ کردنِ سیستمم بیشترشدخیلی ازنرم افزارها ارور میدادن(استاپ ورکینگ)وبازنمیشدن.مجبورشدم ویندوزعوض کنم.بعدعوض کردن ویندوزنرم افزارهادیگه ارورندادن اما مرورگرم وسیستم همچنان هنگ میکنه حرکت آهسته میره گاهی.درایوارو دیفرگمنت کردم بازم بهترشد.اینو هم بگم رم سیستمم 1گیگ که688مگ استفاده شدست.آیا ویروسیِ سیستمم یا بخاطررمشه؟

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .

راه حل این مشکل چیه ؟؟؟

ویرالس لپ تاپ رو روشن کن:D

بالا