سلام
لطفا اگه کسی قبلا با این مشکل مواجه شده راهنماییم کنه باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز لپ تاپم بوت میشه ولی بالا نمیاد ، ویندوز8 هست
یک بار با safe mode بالا اومد ولی دوباره که روشنش کردم پیغام زیر رو داد
interactive sign-in process initialization has failed
Please check the log for detailes
و حالا فقط صفحه ی مشکی نشون میده
آخرین دفعه ای که ازش استفاده کرده بودم نرم افزار متلب باز بود و sleep کردم یعنی خاموشش نکردم و کابل برق رو جدا کردم
![]()
سلام من فایل های pdf رو که از نت دانلود میکنم فقط وقتی رو دسک تاپ میریزم باز میشه و وقتی تو فولدر میبرم موقع باز کردن ارور میده این مشکل رو چند ماهی هست دارم و فایل رو هم کامل دان میکنم.لطفا منو راهنمایی کنید صفحه ام داره منفجر میشه![]()
عزیزانی که word یاد دارن بگن این چیه؟؟؟
کف کردم خداییی
نمی دونم باید از کجا ببرمش
البته کادر بندی نیست از تو تنظیمات بهم ریخته
مشاهده پیوست 175098
سلام من فایل های pdf رو که از نت دانلود میکنم فقط وقتی رو دسک تاپ میریزم باز میشه و وقتی تو فولدر میبرم موقع باز کردن ارور میده این مشکل رو چند ماهی هست دارم و فایل رو هم کامل دان میکنم.لطفا منو راهنمایی کنید صفحه ام داره منفجر میشه![]()
اتفاقاً منم حدس میزنم یکی از پوشههای مسیر، اسمش غلط قولوطه ولی یعنی هر چی پوشه داره فارسیه؟علاوه بر جواب سوالات دوستان اين رو هم بفرماييد كه پوشه هايي كه توش كپي ميكنين فارسي هست يا خير؟پوشه هاي رده بالاترش چي؟
فدای مهربونیات داداشسوالات آفيستون رو در لينكي كه تو امضام هست بپرسيد
اينجا برين درست كنيد
option-->advanced-->show document content-->show text boundaries
مشاهده پیوست 175135
اتفاقاً منم حدس میزنم یکی از پوشههای مسیر، اسمش غلط قولوطه ولی یعنی هر چی پوشه داره فارسیه؟احتمالاً کلاً اسم درایوها فارسیه
![]()
سلام و خدا قوت
دسکتاپم رفته بالای مانیتورم نمی دونم چی شد که این طوری شد، می شه کمک کنید بیارمش پایین![]()
خیلی ممنون درست شد![]()
علاوه بر جواب سوالات دوستان اين رو هم بفرماييد كه پوشه هايي كه توش كپي ميكنين فارسي هست يا خير؟پوشه هاي رده بالاترش چي؟
تو Dمیریزم اسم پوشه نیوفلدر مستقیما همونجا میریزم منظور دقیق نام پوشه رو نمیفهمم.در ضمن من موقع دانلود اسامی رو تغییر نمیدم
![]()
سلام دوستان
میخواستم بپرسم برای تهیه ی زیرنویس فارسی برای فیلمی که زیرنویس انگلیسی نداره چکار باید بکنم؟
پیشنهادتون چیه؟
سلام و دورد
عیدتون مبارک
چاپگر 2035 داریم خوب کار میکرد ولی الان یه چند مدتی هست برگ کاغذ رو کامل چاپ نمیکنه !! پایین کاغذ رو چاپ نمیکنه یعنی مقداری از نوشته ها بیرون از کاغذ هست !!
یه فتوکپی 1118 داریم اون درست کار میکنه !!
هر چی تنظیمات رو بررسی کردم و جابه جا کردم درست نشد !!!!![]()
سلامسلام دوست عزيز
زير نويس فارسي ربطي به انگليسي نداره. ميتونه از هم جدا باشه.
سايت هاي زيادي هستند كه زيرنويس فارسي بهتون ميدن. تا جايي كه من ديدم همشون هم رايگان هستند.
كافيه تو نت سرچ كنيد زيرنويس فارسي فيلم فلان
سلام
راستش منظور از تهیه ی زیرنویس ترجمه و تولید فایل زیر نویس بود.و همینطور برای ویدئو های انگلیسی نه فیلم های سینمایی.مثلا ویدئوهای آموزشی ، اخبار و هر کلیپ انگلیسی.
میخواستم ببینم چطور میشه زیرنویس رو تهیه (ینی ترجمه ی صحبت ها در ویدئو ) کرد و به صورت فایل srt درآورد؟
با تشکر
سلام .
دوستان به ی مشکلی برخوردم ک اصلا نمیدونم چیکارش کنم .
ویندوزم 7 هستش . لپ تاب دل با قابلیت وایرلس هم داره . من میخوام ی کانکشن درست کنم مثل شکل زیر که در اموزش این شکل بوده
http://s1.picofile.com/file/7468229993/3.png
ولی وقتی مراحلو میرم و به این مرحله انتخاب (همونی که با فلش در شکل بالا نشون داده ) میرسم و میخوام انتخابش کنم چیزی به این اسم وجود نداره . چیکار کنم که اینو؟؟؟
http://s4.picofile.com/file/7973566555/1254.png
در ضمن ویندوز لپ تابو عوض کردم ولی داریورا رو تا اونجایی که میدونم نصب کردم .
راه حل این مشکل چیه ؟؟؟
فکر میکنم بهترین پیشنهاد اینه که ویندوز رو توی حالت بوتیبل repair کنید ببینید مشکلش حل میشه یا نه؟
البته این که کامل خاموش نبوده و کابل رو جدا کرده اید ممکنه آسیب به سخت افزار رسونده باشه( چون یه بار با قطع ناگهانی برق هارد سیسم من سوخت)
در هر صورت اول repair کنید. دوباره چک کنید ببینید safe mode بالا میاد یا نه؟ اگر اومد درایور ها رو چک کنید ببینید نصب هستند یا نه؟
سلام .
دوستان به ی مشکلی برخوردم ک اصلا نمیدونم چیکارش کنم .
ویندوزم 7 هستش . لپ تاب دل با قابلیت وایرلس هم داره . من میخوام ی کانکشن درست کنم مثل شکل زیر که در اموزش این شکل بوده
http://s1.picofile.com/file/7468229993/3.png
ولی وقتی مراحلو میرم و به این مرحله انتخاب (همونی که با فلش در شکل بالا نشون داده ) میرسم و میخوام انتخابش کنم چیزی به این اسم وجود نداره . چیکار کنم که اینو؟؟؟
http://s4.picofile.com/file/7973566555/1254.png
در ضمن ویندوز لپ تابو عوض کردم ولی داریورا رو تا اونجایی که میدونم نصب کردم .
راه حل این مشکل چیه ؟؟؟