آره منم دیباگران CCNA رو خوندم چون برام مدرکش مهم نبود نه پرسیده بودم و نه دنبالش رفته بودم .یکی از دوستام میگه به حاش مجتمع فنی اومده و می تونین بیاین امتحان بدین اگه امتخان قبول بشین مدرک میده
یعنی ماها که دوره رو گذروندیم (ولی درسته مدیریت خوبی نداشت و نظمی نداشت ولی انصافا استادمون باسواد بود و به نظرم این ارزش داره و برای خودم شخصا این مهم تر بود چون واسه MCITP آموزشگاهی که من رفته بودم 3 تا استاد عوض کردیم آخرها یک استاد خوب اومد اونم دیگه افتاد به دوران بی انگیزگی ما یعنی چون اولمون بود با انرزی رفتیم بعد که دوره طولانی شد و دو تا استاد عوض شد انرژی مون رفت و وقتی برگشت که کلاس تموم شد

)
یک پیشنهاد از من به دوستانی که می خوان شبکه بخونن : اول اینکه قبل از اینکه کلاس برین خودتون بخونید بعد برید کلاس این جوری می تونید فنی تر یاد بگیرین و چیزهای سطح بالاتر یاد بگیرین ولی اگه نخونین چون هیچ مطالعه ای ندارین در نتیجه هم دانشتون محدود به کلاس میشه و هم اصلا نمی تونید بفهمید استادتون باسواده یا بی سواد یعنی شاید اصلا اشتباه بگه . وقتی هم کلاس رفتین مطمئن باشین همه ی مطالب گفته نمیشه فوق فوقش گفته بشه 80% گفته میشه پس روی زبان انگلیسی تون کار کنید و خودتون کتاب های شبکه رو بخونین.در آخر اینکه همین جوری ثبت نام نکنید در مورد استاد خیلی خیلی خیلی تحقیق کنید و ببنید واقعا فنی هست یا نه
جمله آخر اینکه کلاس برین با یک استاد با سواد بخونین خیلی سریع تر می تونین پیشرفت کنین و خیلی می تونه کمکتون کنه ولی در هر صورت بهتره خودتون کتاب رو بخونین ولی می تونین خودتون کتاب رو بخونین این جوری درسته بیشتر طول می کشه ولی وقتی یک مطلب رو یاد گرفتین حالا حالاها یادتون نمیره