سوالات و مشکلات و درخواست های خود را فقط اینجا مطرح کنید

ebrahim.sadegi

عضو جدید
[h=2]Molecular oxygen-assisted oxidative dehydrogenation of ethylbenzene tostyrene with nanocrystalline Ti[SUB]1−x[/SUB]V[SUB]x[/SUB]O[SUB]2[/SUB][/h]
Kumarsrinivasan Sivaranjani,[SUP]a[/SUP] Akrati Verma[SUP]a[/SUP] and Chinnakonda S. Gopinath*[SUP]a[/SUP][SUP]b[/SUP]

Show Affiliations
Green Chem., 2012,14, 461-471

DOI: 10.1039/C1GC15907K
Received 26 Jul 2011, Accepted 18 Nov 2011
First published online 23 Dec 2011
http://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2012/gc/c1gc15907k#!divAbstract
با تشکر..

Mohandes*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.من فلشم ویروسی شد.ویروس کشی کردم الان هیچی تو فلشم نیست ولی حجم داره.تیکای هیدنم برداشتم ولی نشد.راهی غیر از فرمت داره؟

it_solver

عضو جدید
سلام دوستان.من فلشم ویروسی شد.ویروس کشی کردم الان هیچی تو فلشم نیست ولی حجم داره.تیکای هیدنم برداشتم ولی نشد.راهی غیر از فرمت داره؟

تیک های سوپر هیدن رو هم بردارید ببینید نشون میده یا نه؟ اگر نشون داد با برنامه ی ATTRIBIUTE CHANGER برشون گردونید به حالت عادی.

redhood

کاربر فعال
Oracle

Oracle

سلام دوستان
من میخوام وارد دنیای Oracle بشم، از کجا شروع کنم بهتره؟ :)

mohande5

عضو
سلام دوستان

با سلام
دوست عزیز شما 2 تا کار انجام بده:
1- جاوا رو دریاب ، یعنی برنامه نویس حرفه ای جاوا شو
2- اصول و مبنای دیتابیس رو هم یاد بگیر
موفق باشی

یا علی.

redhood

کاربر فعال

با سلام
دوست عزیز شما 2 تا کار انجام بده:
1- جاوا رو دریاب ، یعنی برنامه نویس حرفه ای جاوا شو
2- اصول و مبنای دیتابیس رو هم یاد بگیر
موفق باشی

یا علی.

تو مبانی دیتابیس که مشکلی ندارم
پس میروم سراغ جاوا
ممنون ;)

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام دوستان
از در .
دنیای اوراکل یعنی چی؟ اوراکل زیرمجموعه های زیادی داره.
مبانی دیتابیس هم با برنامه نویسی و/یا مدیریت دیتابیس مسلما متفاوته، Oracle بدون PL/SQL فایده نداره، یادگرفتن PL/SQL هم کار خیلی سختی نیست.

Smurfette

عضو جدید
سلام دوستان ... یه سوال داشتم ... کلی ممنون میشم هرکی اطلاعات یا تجربه ای داره در اختیارم بذاره ؟؟؟
واسه IT سازمانی جایی هست که مثل نظام مهندسی ساختمان اطلاعات مهندسین گردآوری بشه و امکان اینکه از اون طریق در آینده براشون شغلی فراهم بشه وجود داشته باشه ؟؟؟
و اینکه مهندسین IT چطور رتبه بندی میشن ؟!!!!
پیشاپیش از اینکه وقت میذارین مچکرم:smile:

Drago

کاربر ممتاز
۱.کلی ممنون میشم هرکی اطلاعات یا تجربه ای داره در اختیارم بذاره ؟؟؟
۲.واسه IT سازمانی جایی هست که مثل نظام مهندسی ساختمان اطلاعات مهندسین گردآوری بشه و امکان اینکه از اون طریق در آینده براشون شغلی فراهم بشه وجود داشته باشه ؟؟؟
۳. اینکه مهندسین IT چطور رتبه بندی میشن ؟!!!!
۱. راستش دقیقا مطمئن نیستم ، اما با توجه به جمله آخرتون احتمال زیاد ممنون میشید، حالا واقعا میشید؟
۲. خیر نیست. به جاش LinkedIn هست که البته صرفا مربوط به IT نیست. هم به شما پیشنهاد شغل می‌کنه، هم به شرکتها پیشنهاد کارمند میکنه، هم شما رو در یافتن هم تخصص هاتون کمک می‌کنه.
۳. تا اونجا که من می‌دونم رتبه بندی نمی‌شن.
====
به طور کلی توصیه می‌کنم حداقل یک دور دیگه آداب نگارش در زبان فارسی رو مطالعه کنید، به خصوص علائم سجاوندی. کاربرد درست و به جای علامت هایی مثل علامت سوال، علامت تعجب، نقطه و کاما، باعث خوانا تر شدن مطلب و رساندن بهتر مفهوم می‌شه و استفاده نادرست و نابه‌جا هم کاملا برعکس عمل می‌کنه.

dashroozbeh

عضو جدید
سلام اگه ممکنه حل تمرین کتاب سیستم عامل توزیعی تننباوم (distributed systems principles and paradigms 2nd edition by Andrew S. Tanenbaum and Maarten Van Steen) رو هر کی میتونه چه به زبان انگیلیسی چه فارسی قرار بده ممنون میشم

adamak25

عضو جدید
سلام روزتون بخیر
من یکی از درایو های هاردمو فرمت کردم .... حدود 100 گیگه......
موقع فرمت کردن تیک گزینه ی .... .... رو برداشتم.... و حدود یه ربع فرمت کردنش طول کشید............ 4 روزه این اتفاق افتاده.... و جاش هیچی نریختم........ و تا حالا حدوده 7 -8 تا ریکاوری نصب کردم که هیچکدو حتی یه فایلم ریکاوری نکردن میشه کمکم کنید؟

it_solver

عضو جدید
سلام روزتون بخیر
من یکی از درایو های هاردمو فرمت کردم .... حدود 100 گیگه......
موقع فرمت کردن تیک گزینه ی .... .... رو برداشتم.... و حدود یه ربع فرمت کردنش طول کشید............ 4 روزه این اتفاق افتاده.... و جاش هیچی نریختم........ و تا حالا حدوده 7 -8 تا ریکاوری نصب کردم که هیچکدو حتی یه فایلم ریکاوری نکردن میشه کمکم کنید؟

اگر از همه ی این ها استفاده کرده اید ولی باز هم نتیجه نگرفته اید مراکزی هستند که با سخت افزار خاصی که نرم افزار خاص خودش رو هم داره هارد رو بازیابی میکنه.و اطلاعات رو براحتب بازیابی میکنه.

melody.s

عضو جدید
سلام دوستان
من تازه اینجا عضو شدم
نیاز فوری به یه مقاله دربارهcellular automataدارم
واقعا ممنون میشم اگه بتونید بهم کمک کنید:(

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من تازه اینجا عضو شدم
نیاز فوری به یه مقاله دربارهcellular automataدارم
واقعا ممنون میشم اگه بتونید بهم کمک کنید:(
بهتره خودت سرچ بزنی تو پایگاه های معتبر و بدی اینجا واست دانلود کنم خودم.

خانم مهندس92

عضو جدید
سلام دوستان اینجا کسی برای برنامه نویسی میتونه به من کمکی بکنه تا یه چند تا سوال بپرسم برای حل پروژه این ترمم ؟؟؟؟؟:cry:

Drago

کاربر ممتاز
سلام دوستان اینجا کسی برای برنامه نویسی میتونه به من کمکی بکنه تا یه چند تا سوال بپرسم برای حل پروژه این ترمم ؟؟؟؟؟:cry:

یعنی کسی رو می‌خواهید که به شما کمک کنه سوال بپرسید؟ یعنی خودتون نمی‌تونید سوال بپرسید؟

اگر کسی رو می‌خواید که ازش سوال بپرسید و به شما جواب بده، تاپیک درستی رو انتخاب کردید، فقط نمی‌دونم چرا سوال رو نمی‌پرسید.

pari54

عضو جدید
یعنی کسی رو می‌خواهید که به شما کمک کنه سوال بپرسید؟ یعنی خودتون نمی‌تونید سوال بپرسید؟

اگر کسی رو می‌خواید که ازش سوال بپرسید و به شما جواب بده، تاپیک درستی رو انتخاب کردید، فقط نمی‌دونم چرا سوال رو نمی‌پرسید.

فکر کنم قسمت اشتباهی اومدین
قسمت مهندسی کامپیوتر تاپیک برنامه نویسی ->اونجا یک قسمت هست برای سوال پرسیدن...
بعد میتونید سوالتون رو بپرسید و کمک بگیرید از دوستان.

s.faride

عضو جدید
کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک استادمون یه پروژه داده تحویل ندم100% افتادم.منم امتحانامه اونم مهلتش روز بعد امتحاناس یکی کمک کنههههههههههههههههه سوالش اینه که میخواد یه فایل xml بگیره تبدیل به درخت کنه و عملیات روش انجام و بده باز به صورت فایلxml برگردونه(مثلا:<xml><a><b></b><c></c></a><d size =1<salam</d></xml> توی این باید xml ریشع باشه قرزنداش aوdو فرزندای aبایدbوcباشع و باید dتوی قسمت مربوز به خودش یع لیست از ویزگی هاش مثل sizeداشته باشه و باید salamهم توی قسمت مربوط بهdقرار بگیره.کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

خانم مهندس92

عضو جدید
یه چند تا برنامه میخوام بنویسم اگه کسی بلده ممنون میشم بهم کمک کنه:

- برنامه ای بنویسید که تعدادnعدد بین 1تا30 گرفته ونمودار هیستوگرام آن را رسم کند .

- برنامه ای بنویسید که عدد "pi=3.1415926" را با استفاده از فرمول روبرو وبا دقت 0.0001چاپ کند .....+ pi=4-4/3+4/5-4/7+4/9-4/11

- برنامه ای بنویسید که20عددصحیح بین10تا100راگرفته واز بین آنها فقط اعدادی را چاپ کند که تکراری نباشند .

deltang74

عضو جدید
سلام من دانشجوی ترم 1 ای تی هستم و این ترم مبانی داشتیم ترم بعد هم پیشرفته ...برنامه نویسیم خیلی داغونه هیچی بلد نیستم ی جای درست حسابی میخوام معرفی کنید تو تهران ک بین دو ترم برم کلاس جایی ک واقعا بی سواد بیرون نیام مرسی :cry:

it_solver

عضو جدید
سلام من دانشجوی ترم 1 ای تی هستم و این ترم مبانی داشتیم ترم بعد هم پیشرفته ...برنامه نویسیم خیلی داغونه هیچی بلد نیستم ی جای درست حسابی میخوام معرفی کنید تو تهران ک بین دو ترم برم کلاس جایی ک واقعا بی سواد بیرون نیام مرسی :cry:

دوست عزیز برنامه نویسی یه جورایی خلاقیت ذاتی میخواد. یعنی اینکه توی ذهن آدم جرقه بزنه که از چه روشی و چه دستوری برای برنامه ی مورد نظر استفاده بشه البته بله یه مقدماتی هم موردنیاز هستش.
فکر کنم مجتمع فنی خوب باشه.

Drago

کاربر ممتاز
یه چند تا برنامه میخوام بنویسم اگه کسی بلده ممنون میشم بهم کمک کنه:

- برنامه ای بنویسید که تعدادnعدد بین 1تا30 گرفته ونمودار هیستوگرام آن را رسم کند .

- برنامه ای بنویسید که عدد "pi=3.1415926" را با استفاده از فرمول روبرو وبا دقت 0.0001چاپ کند .....+ pi=4-4/3+4/5-4/7+4/9-4/11

- برنامه ای بنویسید که20عددصحیح بین10تا100راگرفته واز بین آنها فقط اعدادی را چاپ کند که تکراری نباشند .
۱.با چه زبان برنامه نویسی قراره اینا نوشته بشه؟ اگه محیط خاصی هم قراره استفاده بشه بفرمایید.
۲.خب، خودت تا کجاهاشو نوشتی؟ اگه کدش رو هم ننوشتی عیب نداره، فلوچارتی، چیزی کشیدی؟ ایده ای داری که باید از کجا شروع بشه برنامه؟ کارهایی که کردی رو بگو (و ترجیحا ارائه کن). برنامه هات ساده اس، کمکت می‌کنیم سریع بنویسیش.

سلام.
زبانش فرق نمی‌کنه واست؟ اگه صرفا برای دانشگاه می‌خوای و علاقه به برنامه نویسی نداری که کلاس نرو، برو مستقیم کتاب مرجع رو بخون.اما اگه علاقه داری به برنامه نویسی من اطلس سافت (مهندس صدیقی) رو توصیه می‌کنم.
کسی UML بلده؟
برای یادگرفتن UML منبع زبان اصلی خوب چی هست؟
ممنون @};-
برای یادگیری خود UML (در واقع دستورات UML) کتاب UML Distilled توصیه می‌شه (سوال مشابه توی Stack Overflow هم همینو بهش پیشنهاد کردن). اما به هر حال تحلیل سیستم یه دید دیگه ای می‌خواد، صرف یادگیری UML کافی نیست.

redhood

کاربر فعال
ممنون، دقیقا دستوراتش رو میخوام یاد بگیرم :)
تحلیل بحثش جداس میدونم
مرسی بازم

بالا