از دید من به عنوان یک مهندس فناوری اطلاعات قسمت سختش فقط اینه که چجوری فشار خون (یا هر چیز دیگه ای که میخوای بسنجی) رو اندازه بگیری!
اگه اون دستگاه فشارسنج رو خودت بسازی به راحتی میشه یه برنامه هم براش نوشت که لاگ بگیره (مثلا یه فایل متنی یا حتی چارت!).اما اگه از دستگاه های آماده بازار استفاده کنی باید ببینی API داره یا نه، میتونی اطلاعاتی که دستگاه تهیه میکنه رو بخونی و توی برنامه ات بیاری یا نه...
چیز خیلی ساده ایه، احتمال وجود داشتنش بسیار بالا هست.
اما سوال اینه آیا کسی حاضره ۲۴ ساعته در روز این دستگاه رو به خودش وصل داشته باشه ؟
جواب سوال های ریاضی (یا حتی غیر ریاضی) رو غیر از اون تاپیک ، اینجا هم میتونید بگیرید.سلام
دوستان کسی میتونه این انتگرال رو برام حل کنه؟
∫sinx. Ln(tanx) dx
ممنون
واسه اینکه کدت خراب نشه باید بزاریش توی تگ Code. موقع نوشتن پست برو توی صفحه پیشرفته، اونجا میتونی تگ کد رو بزنی.البته ببخشید سمیکالن و پرانتزو کروشه هاش موقع کپی خراب شد.
ساعت مچیش الان هم هست، کاسیو هم تولید میکنه، احتمالا شرکتهای دیگه هم تولید میکنن. اما مسئله اینه که این قابلیت باعث حجیم شدن ساعت میشه.ایده :
ساعت مچی باشه که قابلیت اندازه گیری فشار خون داشته باشه !
اطلاعات فشار خون طبق الگوریتم های انتخابی تو لاگ ساعت ذخیره بشه !
سلام دوستای عزیز .این پروژه مربوط به درس امنیت در سیستم عاملهای عامل ، اینکه Kerberos Authentication چیست و چیکار میکند؟
اگر مقاله یا فایل پاورپوینتی دارید لطفآ در اختیار من هم بزارید.
با تشکر
سلام
من یک سری پایان نامه برای رشته it می خواستم اگه فایل word باشه که خیلی بهتر
سایتی به من معرفی کنید که پایان نامه های IT داشته باشد
تشکر ...
سلام.
من تازه عضو این سایت شدم. دانشجوی ترم دوم IT هستم. و دلیل آشنایی ام با این سایت این بود که داشتم دنبال کتاب میگشتم . بچه ها حالا که اینجا رو پیدا کردم میخواستم بدونم شما کسی رو سراغ ندارید که بتونه ++c به صورت خصوصی به من درس بده؟ کامل میخوام یاد بگیرم . و یا یه آموزشگاه معرفی کنه.
ممنون
سلام
خوش اومدید..
آموزشگاه که بستگی به شهرتون داره!!! از استادا یا ترم بالایی هاتون بپرسید آموزشگاه بهتون معرفی کنن...
یا اینجا بگید شاید دوستان همشهریتون باشن پاسخ بدن ولی راه اول بنظرم زودتر جواب میده..
به این تاپیک هم یه سر بزنید دانلود کتاب C++
ممنون
از تهران هستم. من یه استاد قوی میخوام که کامل بهم یاد بده در حد پاس کردن درس دانشگاه نمی خوام
از تهران هستم. من یه استاد قوی میخوام که کامل بهم یاد بده در حد پاس کردن درس دانشگاه نمی خوام
دوستان نرم افزاری سراق دارید که مثه کافی نت ها مودم وایرلس رو محدود کنه ؟
به این معنا که هر آی پی و مک آدرسی حجم محدودی رو بتونه استفاده کنه؟؟؟
من یک مودم وایرلس دارم و10 نفر که می خواهم بهشون اینترنت با حجم دانلود محدود بدهم
ممنون
![]()
سلام محدثه جانپروژه کارشناسی دررابطه با شبکه، امنیت، سیستمهای اطلاعات مدیریت نیاز دارم![]()
سلام محدثه جان
مطمئنن پروژه اماده ایده خوبی نیست
اینترنت هم منبع باز و در این رابطه اطلاعات زیادی هست و با یک سرچ میتونید اطلاعات زیادی در این باره کسب کنید
سلام مجددعزیزم منظورم ایده ناب بود
توو اینترنت اکثره موضوعها شبیه همه
بازم سپاس