سلام من یک سئوال دارم من برنامه شبکه مجازی را روی سیستم نصب کردم ولی نمی دونم چه جوری لینکش کنم می شه یک راهنمایی بکنید من می خواهم سیستم بتواند از شبکه استفاده کنههر کاری کردم نتوانستم سیستم را به شبکه نصب کنمممنونپری
سلام
خوبی ؟ منظورم اینه که کامپیوتر شبکه کنار سمت راست کامپیوترم فعال بشه .
جنال مدیر تاپیکی که برای CISCO زده بودید، عالی بود. میشه یه تاپیک هم برای MCSE بزنید.
من نیاز دارم دراین باره بیشتر بدونم.
...
اظهار نظرهاي جالبي درمورد گفته ي من مبني بركنترل شبكه اينترنت توسط آژانس امنيت ملي آمريكا(NSA) شده بود ولي اين مطلب كاملا"صحت دارد.البته درموردچرايي صحبتي نبود درمورد چگونگي بحث بود كه آنرا توضيح داده بودم.
MyEmail: itazizi@yahoo.com
سلام دوستان! یه کمکی می خواستم...توی اکتیو دایرکتوری همه با هر یوزری پای هر دستگاهی میتونن لاگ آن کنن...(فرض بر نبود پالیسیه خواص)...من می خوام طوری بشه که هم زمان فقط یه نفر بتونه به یه یوزر لاگ آن کنه..نه مثلا 5 نفر از 5 جای مختلف به اون یوزر! متشکر میشم اگه کمکی بکنید..![]()
سلام دوستان! یه کمکی می خواستم...توی اکتیو دایرکتوری همه با هر یوزری پای هر دستگاهی میتونن لاگ آن کنن...(فرض بر نبود پالیسیه خواص)...من می خوام طوری بشه که هم زمان فقط یه نفر بتونه به یه یوزر لاگ آن کنه..نه مثلا 5 نفر از 5 جای مختلف به اون یوزر! متشکر میشم اگه کمکی بکنید..![]()
سلام بچه ها
دو روزه كه يه مشكل برام پيش اومده و كلي كفريم كرده!
يك شبكه با 120 ايستگاه داريم.
يه سرور ويندوز 2003 هم داريم كه روش اكتيو دايركتوري فعاله. با آي پي 198.168.11.1
البته يه سرور ديگه هم با آي پي 169.254.200.210 داريم كه براي اوتوماسيون غذايي استفاده ميشه.
مشكل اينه كه من روي 15 تا از سيستم ها ويندوز جديد نصب كردم. بعد از نصب ويندوز وقتي خواستم سيستم ها رو عضو دومين كنم با پيامي مبني بر اينكه هيچ مسيري به دومسين مذكور يافت نشد روبرو شدم.
همه 15 سيستم سرور رو پينگ مي كنند! حتي با اكسپلورر ميشه فايلهاي شر شده روي سرور رو هم ديد!!!
فايروال رو هم غير فعال كردم ولي مشكل حل نشد.
خلاصه حسابي كفري شدم.
منتظر كمكتون هستم
سلام
از Ipconfig /flushdns استفاده كنن !
مطمئنن هل ميشه !
من یه مشکل اساسی دارم. یه سری اطلاعات راجع به ISMS میخوام (مدیریت امنیت اطلاعات) یه چیزایی از اینترنت گرفتم، اما هنوز درک کاملی نسبت بهش پیدا نکردم. کسی میتونه به من کمک کنه؟![]()
من یه مشکل اساسی دارم. یه سری اطلاعات راجع به ISMS میخوام (مدیریت امنیت اطلاعات) یه چیزایی از اینترنت گرفتم، اما هنوز درک کاملی نسبت بهش پیدا نکردم. کسی میتونه به من کمک کنه؟![]()
ميخواي proceess يا همون task maneger رو ببيني يا دسكتاپ رو ؟؟سلام من می خوام بدونم توی یک شبکه چطور می شه از سرور و یا هر کدام از کامپیوتر های شبکه فهمید کامپیوتر های دیگر در حال انجام چه کاری هستند.
دوستان عزيز من دنبال مطلب در مورد كد گذاري تك قطب در مبحث شبكه هستم.
اگه مي شه راهنماييم كنيد.اگر مطالبتون انگليسي باشه موردي نيست.
![]()
من تاپيك گداشتم ولي كسي جواب نداد. يعني اين قدر سوالم مسخره بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هان؟؟؟؟؟
من كه مادر زادي نمي تونم اينا رو بلد باشم.![]()
كربلاييجان اين رو مي دونم.
مي خوام دقيق تر بدونم. چيزي كه شما گفتي در حد يه نيمچه خط هست؟
![]()