سلام منم یه سوال داشتم
سوئیچ ها repeater(تکرار گر)ندارن اگه دارن چرا از هاب استفاده میکنیم سوئیچها که بهتر از هابها هستند؟
سلام من به اشتباه این سوال رو توی یک تاپیک دیگه پرسیدم اما فکر کنم اینجا جوابش رو بگیرم
من تازه کارم ::
هنگام ایجاد کردن یک user اینکه اون یوزر هم جزو گروه users و هم جزو گروه Administrators باشه چه مزیتی داره؟
اگه جزو Users باشه که محدوده و اگه جزو Adminstrators باشه که خوب اجازه هرکاری رو داره پس اینکه جزو گروه users هم باشه چه مزیتی رو براش ایجاد میکنه؟
مرسی منظور من توی شبکه است(ویندوز تحت شبکه) ، خوب ببینید ما یک user می سازیم که هم جزو گروه users و هم جزو گروه administrastors باشه این کار چه مزیتی داره؟اگه ممکنه جوابشو تو اون یکی تاپیک بدین که اینجا بهم ریخته نشهمن رو هم گیج کردی! چندجا سئوال میپرسی...
گروه ها و توانایی های کاربران توی محیط های مختلف فرق میکنه. باید بگی توی چه محیطی را میگی!
ولی اگر منظورت توی ویندوز معمولی هست، administrator قابلیت هر کاری توی سیستم را داره ولی user معمولی فقط میتونه از ویندوز استفاده کنه و نمیتونه چیزی نصب کنه و یا درایورهای سیستم را عوض کنه و یک جورایی میتونه فقط desktop خودشو داشته باشه... بنابراین به عنوان فقط یک استفاده کننده تلقی میشه...
اگر توی محیط شبکه منظورت هست همانطور که توی تاپیک دیگه هم گفتم خودت میتونی گروه ایجاد کنی و قابلیتهای اون را تعریف کنی و محدودیت را هم تعریف کنی که مثلاً چه کارهایی میتونه انجام بده و چه کارهایی نمی تونه.
در ضمن بازهم یادآور میشوم که administrator هم یک user هست. تعاریف گروه با کاربرها فرق میکنه. هر کاربر میتونه جزء چندین گروه باشه و یا جزء یک گروه خاص باشه، با این کار، طبقه بندی کاربران اتفاق میافتد و مثلاً اگر کاربری بخواهد به همه پیام بفرسته میتونه به گروه user ها پیام بفرسته و اگر بخواد به مثلاً افرادی که administrator هستند پیام بده، فقط برای اونها ارسال میکنه، در واقع گروه ها برای تعاریف محدودیت ها و همچنین دسته بندی کاربران ایجاد شده است. و تغییراتی بعدی به جای کاربران میتونه روی گروه ها انجام بشه.
شاد باشی.
دوست عزیز،
حالا یکم واضح تر شد، پس انژی خودمونو میزاریم روی wireless
تنظیمات wireless مودمت چه جوری است؟ وقتی با لب تاپت میبینی یعنی اینکه فعاله!
چیزهایی که برای اتصال مهمه اینه که اولاً باید از یکی از استانداردهای secure استفاده کنی تا خدای ناکرده دیگران از اینترنتت استفاده نکنند و دسترسی به اطلاعات تو پیدا نکنند.
توی بخشWireless Security باید یکی از استانداردهای امینتی مثل wpa2 را انتخاب کنی و یک رمز 8 کاراکتری براش تعریف کنی. یک قسمتی هم داره به اسم Wireless MAC Filter که اگر بخواهی میتونی فعالش کنی تا فقط کامپیوترهایی که دارای MAC آدرسی که تو معرفیشون میکنی میتون به شبکه وصل بشن، البته به نظر من فعالش نکن چون یک کمی برات دردسر ساز هم شاید بشه...
بقیه پارامترهایش روی تنظیمات default باشه کافیه..
حالا اگر اینکارها رو کردی وقتی میخواهی از لپ تابت وصل بشی و انتخابش میکنی باید یک رمز عبور بخواهد که همان کد 8 کاراکتری هست که توی تنظیمات مودم بهش معرفی کردی.
اگر رمز را نخواد یه چیزی مشکل داره، اگه رمز را بخواد و وصل نشه بازم ممکنه چیز دیگه ای مشکل داشته باشه که باید بگی تا باهم حلش کنیم ...
اگه تا اینجاش را انجام دادی بگو تا بقیه اش را با هم دنبال کنیم...
موفق باشی.
سلام FJalili عزیز.واقعا ممنون از زحماتت.من تنظیمات مودم رو WPA2-PSK گذاشتم و رمزشم ایجاد کردم.این دفعه لپ تاپ نه تنها پیداش کرد،بلکمم کانکت شد!ولی به صورت local only.(ویندوز لپ تاپ ویستا ست،که در قسمت Tray وضعیت کانکشن رو نشون میده.)رمز رو تو لپ تاپ 1بار تعریف کردم که دیگه نپرسه.حال چه نمایم!؟....مرسسسی
سلام.یه سوال دارم که جوابش رو تقریبا میدونم اما نیاز به یه جواب کامل همراه با دلیل و منبع دارم.
اگر فریم اطلاعاتی از یکی از پورتهای سوئیچ وارد شود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت سوئیچ مشخص نشده باشد سوئیچ با فریم اطلاعاتی چه خواهد کرد؟
اگر ممکنه حداکثر تا فردا جواب رو بهم بدین.
پیشاپیش ممنون.![]()
دوست عزیز،
فقط توی بعضی از مودمها این امکان هست که کامپیوتری را بتونی توی شبکه واردش کنی و نگذاری از اینترنت استفاده کند! اگر مودم شما از این دست هست که باید ببینی که از کجایش میتوان این محدودیت را درست کرد. ولی در اکثر موارد وقتی به شبکه وصل میشود میتوانند از اینترنت هم استفاده کنند. چون من منوی تنظیمات مودمت را نمیدانم، یک کمی کار مشکل میشه، ولی اگر مودمت از نوعی است که گفتم باید اون تنظیماتی که تعیین میکنه کدام کامپیوترهایی که به شبکه بی سیم وصل میشوند به اینترنت دسترسی داشته باشند را پیدا کنی و به لپ تابت هم اجازه بدی . اگر این تنظیم را هم نداره که باید قائدتاً از اینترنت هم بتوانی استفاده کنی. چون گفته بودی که NAT مودمت فعال هست.
پر انرژِی باشید.
من خیلی به شبکه بندی و کارهای مربوط به شبکه علاقه دارم میخوام بدونم پله ی اول کجاست ؟ چی کار باید بکنم در یه حد معمولی و ساده اطلاع دارم اما اگه بخوام یه شبکه بند بشم باید چیکار کنم؟! بی زحمت یکی قدم به قدمش رو به من بگه![]()
قدم اول دوره نتورك پلاس است.
منبع در كتابخانه تالار زياده
http://www.schoolnet.ir/tutorial/main.php?inc=networkسلام.میخواستم بدونم کسی سایت آموزشی کاملی درباره ی شبکه میتونه به من معرفی کنه...(پایه تا پیشرفته-آموزش عملی و ترجیحا تصویری)ممنون
email:infotech.1367@yahoo.com
سلام.میخواستم بدونم کسی سایت آموزشی کاملی درباره ی شبکه میتونه به من معرفی کنه...(پایه تا پیشرفته-آموزش عملی و ترجیحا تصویری)ممنون
email:infotech.1367@yahoo.com
سلام . میخواستم بدونم چه جوری میشه کاربری برای سیستم تعریف کرد که فقط ساعت دسترسی محدودی داشته باشه مثلا از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر. ممنون![]()
سلام
من از طریق کابل lan یک شبکه بین پی سپ ام
و لپ تاپم تعریف کردم و حالا من میتونم از لپ تاپم که ویندوز ویستا داره به فایل هایshar توی پی سی دسترسی داشته باشم ولی چون ویندوز لپم ویستاست از پی سی که میخوام به لپم دسترسی پیدا کنم نمتونم
چون برای ورود user وpas میخواد
من چطور میتونم یه نام کاربری و پس ورد برای لپم تعریف کنم که بتونم به اطلاعات لپم دسترسی داشته باشم؟؟؟
ممنون پیشم راهنمایی کنید!![]()
سلام به همه دوستان عزیز و متخصص
چون نمی دونستم که کجا باید مشکلم رو مطرح کنم بنابراین سوالم رو اینجا پرسیدم و اگر به اشتباه این کار رو کردم معذرت میخوام
بریم سراغ مشکل بزرگ و اساسی من
من یک مودم Alfex - Wireless 4 ports adsl 2 + combo router خریدم
این مودم 4تا پورت Ethernet داره که من با استفاده از یکی از این پورت ها و با استفاده از یک کابل LAN آن را به PC وصل کردم و از اینترنت ADSL استفاده میکنم
مشکل اصلی اینه که نمی دونم چطور باید از طریق وایرلس این مودم به لپ تاپم هم وصل بشم
و این رو هم اضافه کنم که میخوام به طور همزمان هم اینترنت روی PC داشته باشم هم روی Laptop
اگر دوستان و اساتید لطف کنن و به طور کامل توضیح بدن بسیار بسیار ممنون میشم
دوست و برادر کوچک شما
سلام دوستان یه منبع خوب واسه یادگرفتن برنامه نویسی سوکت نیاز دارم کسی بلده؟
سلام و خسته نباشید دوستان
لطفا اگر کسی درباره کانفیگ کردن نانو استیشن 2 و نصب و راه اندازی آن اطلاعات کامل دارد راهنمایی کند
متشکرم![]()
سلام
کسی می تونه در این مورد به من مقاله یا یه refrenceمعرفی کنه؟
clustering techniques in wsn
اگه کسی اطلاعات مختصری هم داره اشکال نداره.![]()