سلام وقتتون بخیر. من مثال راکتور بستر پرشده کامسول (مثال راکتر متخلخل) رو مو به مو انجام میدم ولی موقع ران گرفتن اررور میده. بارها و به دقت این کارو تکرار کردم ولی نتیجه نداد. مش بندی رو پایین آوردم جواب نداد بازم. ایراد از نرم افزاره یا سیستم من؟ (شبیه سازیش سه بعدی پایا هستش) متن ارور:
مشاهده پیوست 220145
آهان یه سوال دیگه کامسول این مثال رو باز نمیکنه شبیه سازی هم نمیشه کرد مثال رو ارورشم این زیره؟ این آیا از نرم افزاره که کرک شده؟ واقعا نمیشه کاریش کرد؟ این آدرس مثال تو لایبرری:
Chemical reacton engineering module => Tublar reactors => Membrane_hda
اینم عکس ارورری که موقع باز کردن مدل ویا شبیه سازی مدل از ابتدا نرم افزار میده:
مشاهده پیوست 220146
به نظرم اگر اون راهکار های قبلی رو موفق نشدین به کار ببندین از این روش برین. البته من این طوری بلد هستم توی گمبیت نمی دونم چطوری اما:سلام دوستان
یک صفحه ی استوانه مشبک را چطور در گمبیت رسم کنم؟!!
از طرفی می خوام بعضی از سوراخ هاش پر و خالی باشه
مش منفی نشون دهنده مش زدن غلط هست، یعنی مش ها به صورتی نامنظم و غلط خورده که مجموع حجم کل مش ها برابر حجم کل نشده و یه چند تا مش با حجم منفی به ناچار تولید شده تا این تساوی اتفاق بیفته. باید حجم مینیمم مثبت باشه تا شبیه سازی درست باشه و از نو باید مش بزنیناگر minimum volume تو فلوئنت منفی باشه چه مشکلی پیش میاره؟
حتما باید مش بندی اصلاح بشه یا میشه اینکار رو نکرد؟
به سوال های فلوئنت در حد بضاعت کمی که داریم هم جواب می دیماینجا فقط به سوالای کامسول جواب میدن نه فلوئنت![]()
به نظرم اگر اون راهکار های قبلی رو موفق نشدین به کار ببندین از این روش برین. البته من این طوری بلد هستم توی گمبیت نمی دونم چطوری اما:
توی سالید ورک یا مکانیکال دستکتاپ بیاین و یه plate رسم کنین، یه سوراخ روش ایجاد گنین و بهش pattern بدین کلش رو با الگویی که دادین سوراخ سوراخ میکنه مثل صفحه مشبک چرخ گوشت. بعد فایل رو به گمبیت ایمپورت کنین برای مش زدن و آماده کردن برای فلوئنت
مرسی olel-albab عزیز همیشه راهنمایی های شما خوب بوده ، با روشهای قبلی به جواب رسیدم و محیط متخلخل رو براش کامل حل کردم اما استاد گرام می خواد مدل واقعی ترسیم بشه با توجه به ریز بودن مش نتونستم رسمش کنم و پیشنهاد ی ساختار مشبک را دادن که همون درصد فضای باز را داشته باشه البته من شک دارم که افت فشارش با شکل واقعی یکی بشه.
به نظرم اگر اون راهکار های قبلی رو موفق نشدین به کار ببندین از این روش برین. البته من این طوری بلد هستم توی گمبیت نمی دونم چطوری اما:
توی سالید ورک یا مکانیکال دستکتاپ بیاین و یه plate رسم کنین، یه سوراخ روش ایجاد گنین و بهش pattern بدین کلش رو با الگویی که دادین سوراخ سوراخ میکنه مثل صفحه مشبک چرخ گوشت. بعد فایل رو به گمبیت ایمپورت کنین برای مش زدن و آماده کردن برای فلوئنت
مش منفی نشون دهنده مش زدن غلط هست، یعنی مش ها به صورتی نامنظم و غلط خورده که مجموع حجم کل مش ها برابر حجم کل نشده و یه چند تا مش با حجم منفی به ناچار تولید شده تا این تساوی اتفاق بیفته. باید حجم مینیمم مثبت باشه تا شبیه سازی درست باشه و از نو باید مش بزنین
به سوال های فلوئنت در حد بضاعت کمی که داریم هم جواب می دیم![]()
جایی که سیال داخل اون رد نمیشه یعنی قسمت جامد اگر تحلیل شما شامل مدل سازی حرارت توی اون میشه باید باشه و مشش بزنید ولی اگر صرفا قراره روی جریان اثر بزاره باید اونو حذف کنید و تنها مرزهای آن را که باقی مانده اند به عنوان مرز دیوار معرفی کنید.توی یه مبدل یه صفحه هست که خیلی نازک که جلو عبور مستقیم سیال رو میگیره و سیال از بالای اون رد میشه
حالا توی گمبیت اون رو هم مش بزنم؟هندسه سه بعدی
کدوم مثال؟!!ویندوز من 32 بیت هستش. آیا شما می تونید این مثال رو باز کنید؟
جایی که سیال داخل اون رد نمیشه یعنی قسمت جامد اگر تحلیل شما شامل مدل سازی حرارت توی اون میشه باید باشه و مشش بزنید ولی اگر صرفا قراره روی جریان اثر بزاره باید اونو حذف کنید و تنها مرزهای آن را که باقی مانده اند به عنوان مرز دیوار معرفی کنید.
واینکه زمانی که یه حجمی رو مش میزنیم چه راهایی هست که بفهمیم مشی که زدیم درسته ؟
بدون هندسه باز میشه، شاید بشه تو نت جایی با هندسش رو دانلود کرد، میشه خودتون هم هندسه رو وارد کنین و از روی پی دی اف مرزها رو مشخص کنینChemical reacton engineering module => Tublar reactors => Membrane_hda
سلام دوستان من باید یه کلکتور خورشیدی رو تو کامسول شبیه سازی کنم با فضای کامسول آشنا هستم ولی نمیدونم چه اطلاعاتی باید داشته باشم هدفم بهینه سازی انرژی با کلکتوره. جئومتری خاصی هم ندارم میشه راهنماییم کنید؟
سلام دوستان
من تو شبیه سازی به یه مشکلی برخورد کردم که واقعا گیج شدم
مقدار ولتاژ اولیه رو تو پارامتر 5 ولت تعین کردم ولی وقتی توی
study......stationary........parameter value list
مقدار (5،2،9) رو وارد میکنم(3تا ولتاژ 5و7و9 دارم) ارور زیرو میده در صورتی که وقتی ولتاژ کم میکنم و مقادیر(0.5،0.5،1.5) رو وارد میکنم خطایی نمیده
میشه راهنمااییم کنین مشکل از چیه؟؟؟
مشاهده پیوست 223509
با سلام
میخواین از طریق قسمت parametric مقدار ولتاژ و طول گام رو بدین و محاسبات رو بر مبنای ی پارامتر دیگه براتون انجام بده؟اون پارامتر دیگه رو چی گرفتین؟
برای اینکه محاسبات پارامتریک داشته باشین باید از طریق prob کشیدن عمل کنین و تو این قسمت مقدار ولتاژ رو انتخاب کنین و رنج رو هم بهش بدین، ی بار بدون پارامتریک با این ولتاژ حل کنین ببینین ج میده بعد پارامتریک رو فعال کنین
اینجوری حتما ی جا مقادیر درست وارد نشده، و پیغام خطاش اینه که این رنج نیست، تو پارامترها درست رفتین جلو، هندستون هم دقیقا عین هندسه ی کامسول بوده، اگه هندسه هم تفاوتی نداره یا تو پارامترها دقت نکردین یا تو قسمت دفینیشنببینید اطلاعات من مشابه همون اطلاعات یکی از مثالای پیش فرض کامسوله
ولی با این تفاوت که مقایرو با توجه به داده های خودم جایگزین کردم
مثلا ولتاژ من 5 و7و 9 ولت هست در صورتی که ولتاژ مثال کامسول 0.5و1و1.5
حالا با این تفاصیر وقتی که تو
stationary
با همون مقادیر 0.5و1و1.5 اجرا میکنم به جواب می رسم ولی وقتی ولتاژای خودمو می دم این مشکل به وجود میاد
عکسشو واستون گذاشتممشاهده پیوست 223576
سلام من تو زمینه غشایی کار کردم بجز قسمت پلاریزاسیون، شما برای شروع نیاز به مقاله ای دارین تا کارتون رو با اون ببرین جلو،الان کار با غشا با کامسول خیلی گسترش پیدا کرده شما سوالتون رو جزئی بپرسین تا راحت تر پاسختون رو بگیرینبا سلام
من به شبیه سازی یه فرایند غشایی با کامسول احتیاج دارم لطفا منو راهنمایی کنید برای شروع چیکار کنم
سلام من روی این مقاله کار می کنم برای غشا هیچ آموزشی ندارم فایله خوده کامسول کمکی زیادی بهم نکرد چیکار کنم؟سلام من تو زمینه غشایی کار کردم بجز قسمت پلاریزاسیون، شما برای شروع نیاز به مقاله ای دارین تا کارتون رو با اون ببرین جلو،الان کار با غشا با کامسول خیلی گسترش پیدا کرده شما سوالتون رو جزئی بپرسین تا راحت تر پاسختون رو بگیرین