سلام
جاى يه تاپيك واسه سوالات اندرويدى خالى بود !
سوال اول از خودم:
دوستم يه sony xperia j خريده . ميخواد به وايرلس وصل كنه ولى گوشى اصلا پيداش نميكنه ! در حاليكه بقيه ى گوشى ها راحت به همون شبكه وصل ميشنچه بايد كرد؟!
سلام دوستان
من گوشیم galaxy yهس..یعضی از فیلما رو پخش نمیکنه!!..باید نرم افزار خاصی روش نصب بشه!!؟؟چ نرم افزاری خوبه؟
سلام....تاریخ آخرین اس ام اسی که برات اومده رو یه نگا بنداز(یعنی همون بالای فهرست)و تاریخ گوشیتو با اون تنظیم کن...مال منم گاهی اوقات اینطوری میشد ولی با تنظیم کردن تاریخ درست میشدسلام
من گوشی live with walkman دارم . جدیدا" اس ام اس هام دیگه به ترتیب نمیشه ، یعنی قبلا" وقتی اس می یامد میرفت بالای فهرست ولی الآن دیگه باید کل اس هامو بگردم تا اس جدید رو پیدا کنم . لطفا" کمکم کنید .
با تشکر
باید اکانتی رو که تو گوشیت وارد کردی رو وارد کنی, چه یاهو چه گوگل چه...., نیازی به اتصال به اینترنت نیست ولی اگه یادت رفته ببر به یه تعمیرکار نشون بدهسلام دوستان
گوشی من هوآویY210D هست ورمز آنرا که الگو بود فراموش کردم چند بار که زدم الان ازم حساب کاربری ورمز میخواد به اینترنت وصل شدم وجیمیلم رو وارد کردم بازم جواب نداد چیکار کنم قفل گوشیم باز بشه بدون اینکه بخوام فلش کنم
سلام گوشیم اکسپریاست اندرورید 4 روش نصبه چطور میتونم از صفحاتش عکش بگیرم برنامه ای داره؟میشه معرفی کنید؟
سلام دوستان
گوشیم ویروسی شده و گفتن که باید فلش بشه
اگر بک اپ بگیرم برای بازیابی اطلاعاتش مشکلی پیدا نمیکنم؟یا اینکه الان همه رو به هارد منتقل کنم..؟
چه چیزایی رو میشه بک اپ گرفت مثلا متن پیامکا رو چطور میتونم داشته باشم ؟
پیشاپیش ممنونم![]()
سلام
عایا این گوشی های galaxy s سامسونگ آپدیت خود به خودی دارن؟!
اخیراً یه دونه از این گوشی ها به جمع مصرف کنندگان اینترنت خانگی ماd) اضافه شده و تقریباً از همون موقع ترافیک اینترنتمون عجیب زود تموم میشه :-؟
کسی تجربه ای داره؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | 20 قابليت جديدي که اندرويد 7 (نوقا) به آنها مجهز شده است. | اندروید | 0 | |
A | درخواست كمك جهت جدانوشتن فونتهاي فارسي در اندرويد 4 | اندروید | 1 |