shab khanoom
عضو جدید
بچه ها اگه ممکنه به سوال من جواب بدهید
برای اینکه سهمیه رو بفروشیم باید سابقه بیمه داشته باشیم؟
بچه ها اگه ممکنه به سوال من جواب بدهید
با سلام
در صورت امکان اگه اطلاعاتی در مورد شرایط تاسیس نمایندگی نظام مهندسی دارید رو سایت بزارید.شدیدا به هر گونه اطلاعاتی در این زمینه نیاز دارم ....
تنها در حالتی مشکل خواهد داشت که کارت معافیت قرمز (بیماران با مشکل ذهنی) داشته باشید.در غیر این صورت هیچ گونه مشکلی ندارهسلام. میخواستم بپرسم کسی میدونه اگر کارت معافیت پزشکی خدمت سربازی داشته باشیم ایا می تونیم برای آزمون نظام مهندسی(نظارت و طراحی) ثبت نام کنیم؟؟
و سوال دوم اینکه برای گرفتن پایه 1 و 2 در آینده مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
هر شهری که به حد نصاب برسه مهندس هاش . دفتر نمایندگی نظام مهندسی رو می تونه داشته باشه که زیر نظر استان ش هست. اطلاعات دقیق ترش تو کتاب سفیده قوانین و مقرارت هست.
مثلا تو بعضی استانها تا چند سال پیش تو همه ی شهرهاش نظام نداشتن یا میرفتن نظام استان یا شهرمجاور.
ممنونم
سلام دوستان. من مدرک مهندسی تکنولوژی معماری دارم و رشته مهندسی عمران-نقشه برداری رو هم دارم تموم میکنم. کسی از وضعیت پروانه کسایی مثل من در نظام مهندسی خبری داره؟ هر چی گشتم ایین نامه ای رو در رابطش پیدا نکردم. ایا جایی ازش در ایین نامه ای بحث شده؟ در ضمن در رتبه بندی شرکتها چطور؟ اگه اطلاعی دارین لطفا راهنمایی بفرمایید.
ببخشید متوجه نشدم میشه توضیح بیشتری بدین. من بعضی واحدها رو معادلسازی کردم و بقیه رو از اول مثل بقیه خوندم. ایا مرجعی در رابطش هست؟ با تشکر.سلام
شما اگه واحد هایی رو که برای هر کدوم از رشته ها به تنهایی میاد میخواد پاس کرده باشید میتونید در هر دو رشته پروانه بگیرید
ببخشید متوجه نشدم میشه توضیح بیشتری بدین. من بعضی واحدها رو معادلسازی کردم و بقیه رو از اول مثل بقیه خوندم. ایا مرجعی در رابطش هست؟ با تشکر.
بله تو سايت هست. بايد دستورالعمل هاي كميسيون هم ارزي را ببينيد و دقيقا تمام واحدهايي كه اون تو ذكر شده براي صلاحيت را بايد گذرونده باشيد. به نظرم مياد شما مشكلي با دو صلاحيت نداشته باشيدببخشید متوجه نشدم میشه توضیح بیشتری بدین. من بعضی واحدها رو معادلسازی کردم و بقیه رو از اول مثل بقیه خوندم. ایا مرجعی در رابطش هست؟ با تشکر.
سلام دوستام میشه راهنمایی کنید که پایه 1و2و3 در نظام برای معماران چی هستش و چه شرایط و مزایایی داره؟
باتشک فراون
من میخوام اطمینان پیدا کنم از اینکه آیا امتحان های پایه ها متفاوت یا اینکه فقط درصد قبولی در اونها متفاوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما کلی پول کتاب و کلاس میدید اما حاظر نیستید 20 تومن پول واژگان بدید تا سریعتر تست بزنید و انشاالله قبول بشید الکی یه سال دیگه پشت نظام نمونید؟سلام دوستان.کسی این واژگان کلیدی نظام مهندسیو داره بزاره اینجا؟من که امسال نمیتونم ازمون بدم ولی ثواب داره اگه کسی بزاره![]()
دوست عزیز شما کلی پول کتاب و کلاس میدید اما حاظر نیستید 20 تومن پول واژگان بدید تا سریعتر تست بزنید و انشاالله قبول بشید الکی یه سال دیگه پشت نظام نمونید؟
برای واژگان خیلی زحمت کشیده شده و روشم نوشته کپی حرامه و حتی در صورت قبولی شرعا تا آخر عمر مدیونی برا 20 تومن
شما که مهندسی به حق تالیف و حق نشر احترام نذاری وای به حال بقیه
لطفا به خود و حقوق دیگران احترام بذارید ، صد ها هزارتومن پول کلاس میدید که شاید بدرد بخوره و قبول بشید اما 20 تمون رو زور میاد واقعا جای تعجبه
دوست عزیز اینکه کشور ما قانون کپی رایت کشورای دیگه رو رعایت نمیکنه به نظرتون خوبه؟ اونم اشکال داره اما در جریان باش تو همین ایران نرم افزار های کاربردی و خوب که ساخت ایران هست با قیمت بالا فروش میشه و کرک هم نداره میخوای چند تاشو معرفی کنم؟ برو یه سر به نرم افزارهای بورسی بزن میفهمیدوست عزیز اگه واقعا کسانی که این فایل رو درست کردند حسن نیت داشته باشند اونو به صورت یک کتاب در میارن و میفروشن.
یکی از دوستانم تو محل کار اینو خریده بود و ناراضی بود و میگفت که ندیده فایل رو خریده و باید کلی پول هم بده تا پرینتش کنه و قیمتش از یک کتاب خیلی بیشتر میشه. مگه یه کتاب 200 صفحه ای چنده؟ یکبار باید پول فایل بدیم و یکبارم پول پرینتشو.... حداقل کتابو میشه تو کتابفروشی رفت و دید....
اگه واقعا میخوان کار درستی بکنند اینو به صورت کتاب در بیارن و بفروشن نه اینکه از دین و ایمون مایه بزارند و مساله رو شرعی بکنند. اگه اینجوری باشه که همه نرم افزارها تو ایران مساله شرعی دارند و همه 80 میلیون جمعیت تا آخر عمرشون مدیون سازندگانشون هستند. من خودم به این فایل احتیاج ندارم ولی میدونم که کار این افراد هم یکجور سود جوییه. چون همون نرم افزار وردی و پی دی افی که باهاش این فایل درست شده مساله شرعی داره و هرچی این افراد تا آخر عمر باهاش درست کنند و در آمدی که از این راه به دست میارن حرامه....
نگاه کنید تقریبا با شما موافقم ولی مسئله خارجی ها چون ما با اونا در جنگیم از هم غرامت می گیریم حالا بماند اونا از ما چی غرامت می گیرندوست عزیز اگه واقعا کسانی که این فایل رو درست کردند حسن نیت داشته باشند اونو به صورت یک کتاب در میارن و میفروشن.
یکی از دوستانم تو محل کار اینو خریده بود و ناراضی بود و میگفت که ندیده فایل رو خریده و باید کلی پول هم بده تا پرینتش کنه و قیمتش از یک کتاب خیلی بیشتر میشه. مگه یه کتاب 200 صفحه ای چنده؟ یکبار باید پول فایل بدیم و یکبارم پول پرینتشو.... حداقل کتابو میشه تو کتابفروشی رفت و دید....
اگه واقعا میخوان کار درستی بکنند اینو به صورت کتاب در بیارن و بفروشن نه اینکه از دین و ایمون مایه بزارند و مساله رو شرعی بکنند. اگه اینجوری باشه که همه نرم افزارها تو ایران مساله شرعی دارند و همه 80 میلیون جمعیت تا آخر عمرشون مدیون سازندگانشون هستند. من خودم به این فایل احتیاج ندارم ولی میدونم که کار این افراد هم یکجور سود جوییه. چون همون نرم افزار وردی و پی دی افی که باهاش این فایل درست شده مساله شرعی داره و هرچی این افراد تا آخر عمر باهاش درست کنند و در آمدی که از این راه به دست میارن حرامه....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نحوه صدور و تجديد پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 7 | |
![]() |
نحوه عضویت در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 3 | |
![]() |
قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان | نظام مهندسی | 10 | |
![]() |
اعضا معمار نظام مهندسی استان تهران | نظام مهندسی | 43 | |
![]() |
فهرست تاپیک های تالار نظام مهندسی | نظام مهندسی | 0 |