سلام من تازه دارم عضو میشم هنوز کاری نکردم مدرکم رو تا چند روز دیگه میگیرم، به نظرتون میرسم واسه آزمون خرداد ثبت نام کنم؟؟؟؟
لطفا جواب بدید بهم...
اگه تازه مدرک کارشناسی رو گفتی نمیتونی. باید 3سال از مدرکت بگذره بعد تو ازمون شرکت کنی.
سلام من تازه دارم عضو میشم هنوز کاری نکردم مدرکم رو تا چند روز دیگه میگیرم، به نظرتون میرسم واسه آزمون خرداد ثبت نام کنم؟؟؟؟
لطفا جواب بدید بهم...
دوستان سلام . بنده تیر 89 مدرک کاردانی معماری رو گرفتم . مرداد 92 هم کارشناسی معماری . حالا سوالم اینه که از تیر 94 که 5 سال از مدرک کاردانی میگذره میتونم اقدام کنم برای امتحان طراحی و نظارت؟ یا مدت تحصیل دوره کارشناسی جز سنوات حساب نمیشه؟ اگه پروانه اشتغال کاردانی رو بگیرم بعدا میتونم ارتقا بدم؟! سهمیه کاردانی چقدر از سهمیه کارشناسی کمتره؟ پیشاپیش ممنون از توجهتون
مدرک کاردانی تا گرفتن مدرک کارشناسی حساب میشه. که برای شما 3سال است حدود 8ماه برای شرکت در ازمون کم داری.
توضیح شما برای آزمون نظارت درست هست.
برای آزمون طراحی فقط زمان از مدرک کارشناسی محاسبه میشه.
دوستان ازمون نظام مهندسی کی برگزار میشه?
کی باید ثبت نام کرد براش و اصلا چجوری باید ثبت نام کرد?
کدوم استاد و کلاس و موسسه رو پیشنهاد میکنین براش?
خواهش میکنم راهنمایی کنید
نه بابا 90 فارغ شدم از لیسانساگه تازه مدرک کارشناسی رو گفتی نمیتونی. باید 3سال از مدرکت بگذره بعد تو ازمون شرکت کنی.
شما هم لیسانس هم فوقتون بی ارتباطه با معماری اما نظام مهندسی معماری شرکت کردین!!!نه بابا 90 فارغ شدم از لیسانس
چند روز پیش رفتم عضو نظام شدم، الان فقط یه شماره عضویت دارم، با همین شماره عضویت میتونم برا آزمون ثبت نام کنم؟
یه سوال دیگه هم دارم، موقع ثبت نام هم مدرک فوق رو گذاشتم هم لیسانسمو ولی گفتن فقط لیسانست قبوله، لیسانسم مکانیک سیالاته و ارشدم طراحی کاربردی، به نظرتون مشکلی پیش نمیاد برام؟
ممنون از راهنماییتون.
نه نظام مهندسی ساختمان شرکت کردم،شما هم لیسانس هم فوقتون بی ارتباطه با معماری اما نظام مهندسی معماری شرکت کردین!!!
شما که قبول شدی یه لطفی کن جواب مارم بده خوبدوستان میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نظارت و اجرا را قبول شدم ...خب؟
1- دو تا کاغذ جدا از این سابقه باید بذارم؟
http://www.tceo.ir/MembershipPDF/Haghighi-Karbarg5-930216.pdf
2- سمت چی باشه؟
3- مثلا از 92 تا 93 سر ی پروژه بودم.....میشه هم برای نظارت بشه سابقه کار و هم برای اجرا؟ اون وقت سمت ام باید چی نوشته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرپرست کارگاه برای هردو همپوشانی داره یا نه؟
ممنون
دوستان میشه راهنمایی کنید که منابع ازمون طراحی نظارت و اجرا نظام مهندسی(برای امسال)چه کتابایی هست و اینکه این کتاب ها رو از کجا باید تهیه کرد?
دوستان میشه راهنمایی کنید که منابع ازمون طراحی نظارت و اجرا نظام مهندسی(برای امسال)چه کتابایی هست و اینکه این کتاب ها رو از کجا باید تهیه کرد?
ممنون کجای سایتشه منابع امتحان 94 رو نوشته!!??منابع رو خود مسکن و شهرسازی هر دوره میزنه.
http://inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260
از کتاب فروشی های معتبر سراسر کشور![]()
ممنون کجای سایتشه منابع امتحان 94 رو نوشته!!??
بچه ها این لینک الان منابع ازمون نظام سال 94هستش?
اگه اره،مربوط به کدوم امتحانشه،طراحی?نظارت?اجرا?
http://inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=292
کاش یه نفر لطف کنه لینک بده دونه دونه که برای شرکت تو ازمون نظام مهندسی نظارت و طراحی اجرای معماری کجا باید رفت ،دقیقا کدوم منابع رو باید خوند?
خب من پیدا نکردم میشه لطفا یه لینک بدین دقیقا که منابع ازمون نظارت اجرا طراحی 94چیه?منابع را خود سایت نظام اعلام میکنه
خب من پیدا نکردم میشه لطفا یه لینک بدین دقیقا که منابع ازمون نظارت اجرا طراحی 94چیه?
رشته معماري(طراحي) |
• مبحث سوم ( حفاظت ساختمانها در مقابل حريق)(1392) • مبحث چهارم( الزامات عمومي ساختمان)(1392) • مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنايي) ( 1392) • مبحث يازدهم ( اجراي صنعتي ساختمانها)(1392) • مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقي)، (فقط ضوابط مربوط به طراحي) (1392) • مبحث هجدهم ( عايقبندي و تنظيم صدا) (1390 ) • مبحث نوزدهم ( صرفهجويي در مصرف انرژي) (1389) • مبحث بيستم ( علائم و تابلوها) (1384) •مبحث بيست و يكم ( پدافند غير عامل) (1391) • مصوبات شوراي عالي شهرسازي و معماري • مباني طراحي معماري * • جزئيات اجرائي ساختمان * • ضوابط بلند مرتبه سازي * • ضوابط مقررات شهرسازي و معماري براي معلولين * * براي موارد ذكر شده منابع معتبر مورد نظر بوده و منبع خاصي معرفي نميگردد. • تذكر1: منظور از مباحث، مباحث مقررات ملّي ساختمان ميباشد. • تذكر2: در صورت تناقض بين مباحث مقررات ملّي ساختمان و ساير مدارك فني و يا جمله كتابهاي راهنماي مباحث، ملاك عمل مباحث مقررات ملّي ساختمان ملاك عمل خواهد بود. • تذكر3: آخرين نسخه معتبر مدارك و منابع فني و مباحث مقررات ملّي ساختمان اعلام شده ملاك عمل خواهد بود. |
رشته معماري(نظارت) |
• قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و آئيننامههاي اجرايي آن (1390) • مبحث دوم (نظامات اداري)(1384) • مبحث سوم ( حفاظت ساختمانها در مقابل حريق)(1392) • مبحث چهارم( الزامات عمومي ساختمان)(1392) • مبحث پنجم (مصالح و فرآوردههاي ساختماني) (1392) •مبحث هفتم ( پي و پيسازي )- ( 1392) • مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنايي) ( 1392) • مبحث نهم( طرح و اجراي ساختمانهاي بتنآرمه)(1392) •مبحث دهم ( طرح و اجراي ساختمانهاي فولادي )- (1392) • مبحث يازدهم ( اجراي صنعتي ساختمانها)(1392) • مبحث دوازدهم (ايمني و حفاظت كار در حين اجرا) (1392) • مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقي)، (فقط ضوابط مربوط به طراحي) (1392) • مبحث هفدهم (لولهكشي گاز طبيعي)-( 1389) • مبحث هجدهم ( عايقبندي و تنظيم صدا) (1390 ) • مبحث نوزدهم ( صرفهجويي در مصرف انرژي) (1389) • مبحث بيستم (علائم و تابلوها) (1384) •مبحث بيست و يكم (پدافند غير عامل) (1391) • مبحث بيست و دوم (مراقبت و نگهداري از ساختمانها) (1392) • راهنماي صرفهجويي در مصرف انرژي (1392) • راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي (بخشهاي نظارت و اجرا)(1390) • گودبرداري و سازههاي نگهبان • روشها و مسائل اجرايي* •مقررات، قوانين و ضوابط حقوقي و انتظامي مرتبط با ساخت و سازها* • مسائل مكانيكي و برقي در ساختمان( برگرفته از متون مباحث سيزدهم، چهاردهم و شانزدهم مقررات ملّي ساختمان) • راهنماي مبحث شانزدهم(تاسيسات بهداشتي) (1392) * براي موارد ذكر شده منابع معتبر مورد نظر بوده و منبع خاصي معرفي نميگردد. • تذكر1: منظور از مباحث، مباحث مقررات ملّي ساختمان ميباشد. • تذكر2: در صورت تناقض بين مباحث مقررات ملّي ساختمان و ساير مدارك فني و يا جمله كتابهاي راهنماي مباحث، ملاك عمل مباحث مقررات ملّي ساختمان ملاك عمل خواهد بود. • تذكر3: آخرين نسخه معتبر مدارك و منابع فني و مباحث مقررات ملّي ساختمان اعلام شده ملاك عمل خواهد بود. |
رشته معماري(اجرا) |
• قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و آئيننامههاي اجرايي آن(1390) • مبحث دوم ( نظامات اداري)(1384) • مبحث سوم ( حفاظت ساختمانها در مقابل حريق)(1392) • مبحث چهارم( الزامات عمومي ساختمان)(1392) • مبحث پنجم (مصالح و فرآوردههاي ساختماني) (1392) •مبحث هفتم ( پي و پيسازي )- ( 1392) • مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنايي) ( 1392) • مبحث نهم( طرح و اجراي ساختمانهاي بتنآرمه)(1392) • مبحث دهم ( طرح و اجراي ساختمانهاي فولادي )- (1392) • مبحث يازدهم ( اجراي صنعتي ساختمانها)(1392) • مبحث دوازدهم (ايمني و حفاظت كار در حين اجرا) (1392) • مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقي)، (فقط ضوابط مربوط به طراحي) (1392) • مبحث هفدهم (لولهكشي گاز طبيعي)-( 1389) • مبحث هجدهم ( عايقبندي و تنظيم صدا) (1390 ) • مبحث نوزدهم ( صرفهجويي در مصرف انرژي) (1389) • مبحث بيستم (علائم و تابلوها) (1384) • مبحث بيست و دوم (مراقبت و نگهداري از ساختمانها) (1392) • راهنماي صرفهجويي در مصرف انرژي(1392) • راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي (بخشهاي نظارت و اجرا)(1390) • گودبرداري و سازههاي نگهبان • روشها و مسائل اجرايي* • مسائل مكانيكي و برقي در ساختمان( برگرفته از متون مباحث سيزدهم، چهاردهم و شانزدهم مقررات ملّي ساختمان) • نظام فني و اجرائي کشور • مقررات، قوانين و ضوابط حقوقي و انتظامي مرتبط با مسئوليت مجري* • قوانين صنعت بيمه و ماليات* • مديريت ساخت و نظام برنامهريزي و كنترل پروژه* • قانون كار* • ماشين آلات ساختماني* • دستورالعمل گودبرداري(1391) * براي موارد ذكر شده منابع معتبر مورد نظر بوده و منبع خاصي معرفي نميگردد. • تذكر1: منظور از مباحث، مباحث مقررات ملّي ساختمان ميباشد. • تذكر2: در صورت تناقض بين مباحث مقررات ملّي ساختمان و ساير مدارك فني و يا جمله كتابهاي راهنماي مباحث، ملاك عمل مباحث مقررات ملّي ساختمان ملاك عمل خواهد بود. • تذكر3: آخرين نسخه معتبر مدارك و منابع فني و مباحث مقررات ملّي ساختمان اعلام شده ملاك عمل خواهد بود. |
سلام بر همه،
من الان سربازم و برای آزمون مرداد 94 ثبت نام کردم، توی دستورالعمل اومده "اگه در زمان ثبت نام شرایط اخذ پروانه رو نداشته باشید ثبت نام شما کان لم یکن خواهد شد" به نظرتون من که حین خدمت هستم میتونم پروانه دریافت کنم اگه قبول شدم؟؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون.![]()
ممنونم، ولی من زنگ زدم نظام استان خودمون، گفتن مشکلی نیست ولی میترسم بعدا ادا دربیارن و گیر بدن، به هر حال ممنون از راهنماییتون.زنگ بزنید به 42707001 داخلی 157 شماره نظام هست.....قسمت پروانه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نحوه صدور و تجديد پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 7 | |
![]() |
نحوه عضویت در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 3 | |
![]() |
قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان | نظام مهندسی | 10 | |
![]() |
اعضا معمار نظام مهندسی استان تهران | نظام مهندسی | 43 | |
![]() |
فهرست تاپیک های تالار نظام مهندسی | نظام مهندسی | 0 |