سلامسلام دوستام میشه راهنمایی کنید که پایه 1و2و3 در نظام برای معماران چی هستش و چه شرایط و مزایایی داره؟
باتشک فراون
سلام دوستان عزیز من یه سوال دارم ممنونم جواب بدین هر کسی حوصله داشت البته
سوال:اگه کسی هم پروانه نظارت و هم طراحی داشته باشه میتونه فرضا 4هزار متر شو نظارت بکنه و 4 هزار دیگه آشو طراحی؟؟؟
یا اینکه یه سال نظارت کنه یه سال طراحی؟؟؟
پیشاپیش ممنونم
سلام خسته نباشید
متشکر از اینکه وقت صرف خواندن و پاسخگویی می نمایید
بنده از افرادی که امتحان نظام مهندسی دادن سوال دارم !
یا افراد با تجربه !
سوالات :
1. من مدرک تکنولوژی معماری دارم یکی دو سال مدرک گرفتم باید برای مدرک نظام مهندسی چیکار کنم ؟
2. بهتره الان بگیرم یا بعد ارشد چند سال دیگه ؟
3. ایا این مشکل طراحی فنی حرفه ای ها برطرف شده؟
4. برای ازمون باید چیکار کنم کی هست؟شامل چند ازمونه؟
5. ایا درجه بندی داره؟
خلاصه هر چیزی که از تجربیاتتون در اختیار بزارید ممنون میشم!
با تشکر![]()
1.شما اول باید عضو نظام بشید تا بتونید تو امتحانا شرکت کنید و اونطوریکه متوجه شدم شما دوسال که فارغ اتحصیل شدید و میتونستید تو امتحان نظارت دوره آبان شرکت کنید و البته اینکه آخر بهمن یا اوایل اسفند ثبت نام خرداد94 هست می تونید برای دوره خرداد ثبت نام کنید.
2.ربطی به ارشد یا کارشناسی نداره، برای چی میخواید منتظر ارشد باشید؟؟؟ بهتر هر چه زودتر اقدام کنید.
3.بله پارسال این مشکل برطرف شد.
4.آزمون طراحی، نظارت و اجرا هم می تونید شرکت کنید برای اطلاعات بیشتر می تونید به سامانه ورود به حرفه مهندسان سری بزنید که هم سوالات سال های قبل آزمون نظام رو داره و هم منابع آزمون داخلش گذاشته شده. www.inbr.ir
5.متوجه منظورتون در این مورد نشدم.
موفق باشید.
مهندس واقعا متشکر بنده از سایت پی دی اف گرفتم اما در قسمت سابقه كارحرفه اي نوشته
سنوات سوابق كار حرفهاي حداقل براي آزمون ورود به حرفه مهندسان
( پايه سه)بعد از اخذ مدرك تحصيلي
رديف مقطع تحصيلي حداقل سوابق كار حرفه اي
1 كارشناسي 3 سال
2 كارشناسي ارشد 2 سال
3 دكترا 1 سال
یعنی تا 3 سال باید صبر کنم؟؟؟؟؟؟!!!
سوال اخرم هم که گفتید متوجه نشدید منظورم این کلمه ( پايه سه) بود یعنی چی؟
سلام. نمونه برگه سابقه کار پرشده دارید اینجا قرار بدید.......... من فرم سابقه کارم رو دو تا مهندس امضا کردن اما پروژه ننوشتن گفتن خودت بنویس. من نمیدونم باید چطوری پر بشه. ببرم دفتر فنی ها برام پر کنند؟
من و دوستم چندتا پروژه و آدرس ش رو و نوشتیم که همکاری داشتیم. زیاد مهم نیست ه اینقدر ریز بشید. برگه ها رو هم نداریم که بزارم.
من دوتا برگه رو امضا گرفتم و صبحش آوردم یکی رو برای دوستم و تو همون مراحل گرفتن مدارک پرش کردیم .)
اخه تو برگه نوشته مدت اجرای پروژه، مسئولیت، خیلی دقیق خواسته . بعد دقیقا تاریخ ها رو طوری نوشتید که 3 سال بشه؟ من شهریور 90 فارق التحصیل شدم الان باید تاریخ رو از مهر 90 تا الان بنویسم تا 3 سال بشه. یا مهم نیست؟
اخه تو برگه نوشته مدت اجرای پروژه، مسئولیت، خیلی دقیق خواسته . بعد دقیقا تاریخ ها رو طوری نوشتید که 3 سال بشه؟ من شهریور 90 فارق التحصیل شدم الان باید تاریخ رو از مهر 90 تا الان بنویسم تا 3 سال بشه. یا مهم نیست؟
سلام
ببین دقیقا باید 3 سال پر بشه، از مهر 90 تا مهر 93 میشه 3 سال میتونی از اسفند 90 بنویسین تا اسفند 93 مثلا، مسئولیت پروژه رو همه رو بنویسین سرپرست کارگاه، کلا 6و 7 تا کار به مدت 5 ..6 ماه یطوری که بشه 36 ماه (3 سال) یا یکم بیشتر... دوستم اینطوری نوشت پروانشم اومد منم همینطوری نوشتم الان نظام فرستاده مسکن ولی هنوز نیومده پروانم..برا محل هر پروژه هم اسم یه خیابونو بنویسید
لینک نتایج آزمون نظام مهندسی، آبان 93:سلام دوستان این سایت اعلام نتایج ابان ماه 93 چطوری باز میشه
سلام
من سال 89 مدرک کاردانی برق قدرت گرفتم و بعد برای کارشناسی خوندم و الان مدرکم تو دانشگاهه کارشناسی هست
میخاستم بدونم با همون مدرک کاردانی من چه استفاده ای میتونم بکنم ؟
میتونم عضو نظام بشم ؟
میتونم آزمون شرکت کنم ؟
به من با مدرک کاردانی پروانه میدن ؟ چه تفاوت هایی با پروانه مدرک کارشناسی هست ؟
ممنون
سلام بچه ها کسی میدونه از لحظه تکمیل پرونده تا صادر شدن پروانه برای طراحی چقدر طول میکشه ؟
سلام دوستان!
امتحان بعدی نظام چند ماهه دیگه ست در چه تاریخی اعلام میشه و همچنین تاریخ ثبت نامش؟
سلام من تازه دارم عضو میشم هنوز کاری نکردم مدرکم رو تا چند روز دیگه میگیرم، به نظرتون میرسم واسه آزمون خرداد ثبت نام کنم؟؟؟؟به احتمال خیلی زیاد ازمون بعدی خرداد94 باشه اسفند هم ثبت نام ازمونه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نحوه صدور و تجديد پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 7 | |
![]() |
نحوه عضویت در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 3 | |
![]() |
قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان | نظام مهندسی | 10 | |
![]() |
اعضا معمار نظام مهندسی استان تهران | نظام مهندسی | 43 | |
![]() |
فهرست تاپیک های تالار نظام مهندسی | نظام مهندسی | 0 |