سلام دوست عزیز
من اول سالیه که برا نظام شرکت میکنم(طراحی-نظارت)
چه منابعی رو باید بگیرم. (البته اطلاعات عمومیم قویه چون اجرایی کار کردم)
خیلی ممنون.
یک سوال، یه مهندس مکانیک ساخت و تولید هم میتونه جزو نظام مهندسی بشه؟ سیالات و جامدات رو خبرش رو دارم که میشه، ساخت و تولید چطور؟
رشته های اصلی و مرتبط تاسیسات مکانیکی
رشته های مرتبط فقط پروانه طراحی رادریافت نمی کنند و میتوانند پروانه نظارت و اجرا ازسازمان نظام مهندسی دریافت کنند.
رشته های اصلی :*مكانيك (حرارت و سيالات) *الكترومكانيك (مكانيك) قبل از سال 60 *مكانيك خارج از كشور *مكانيك قبل از سال 60 داخل كشور
رشته های مرتبط :* معادل كارشناسي مهندسي مكانيك (حرارت و سيالات) *كارشناسي مهندسي مكانيك (طراحي و جامدات) *دبيري فني مكانيك (حرارت و سيالات)*سردخانه *شيمي صنايع گاز
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
سوال : آیا میشه یک نفر با دوتا لیسانس مهندسی دوتا پروانه اشتغال بگیره؟؟؟؟؟؟؟
اگه درسشو خوندی و دو تا لیسانس از پایه داشته باشی قاعدتا نباید مشکلی باشه...چون واخدها رو ک از ابتدا پاس کردی...تغییر رشته هم ک ندادی وسطش...4 سال هم ک برا خوندنش زحمت کشیدی پس دیگه نباید گیری داشته باشه...اما فکر نکنم دو تا بدن...شاید یه دونه بدن اما باهاش هر 4 تا امضاء رو انجام بدی...ولی جالبه به ج رسیدی جهت اطلاع عمومیه ما بگو ک چی گفتن...
من پسرخاله دوستم هم مهندس عمرانه هم تاسيسات
مهر دوتاشم داره اما كاراي اسيساتي كه انجام ميده ميده براش مهر ميكنن
ميگه اجازه ندارم
بحث در مورد این موضوع توی 3 یا 4 تا از تاپیک ها در جریان است . فکر نمیکنم نیازی به ایجاد این تاپیک بود . در هر صورت مصوبات کمسیون هم ارزی و استعلام از نظام مهندسی استانتون میتونه کمکتون کنه .سلام و خسته نباشید می خواستم بدونم به فارغ التحصیلای رشته مهندسی فناوری معماری شاخه مرمت و نو سازی بافت های فرسوده نظارت و طراح تعلق می گیره؟؟؟
سلام به همه جدید ترین مصوبات کمیسیون هم ارزی منتشر شد.مورخ 23/6/92
به سایت www.Alborz-Nezam.ir مراجعه کنید. بخش کمیسیون ارزی
پايه 1اش هم از پروانه اش 20 ميليون در نمياره... واقعا توهم دارن!!!واقعا که یعنی چی من خودم پایه 3 نظارت رو تازه گرفتم اما از دوستانم اون ها که شهرستان هستند کار دارن واسه نظارت ولی توی تهران هنوز هیچ یک از دوستان کاری نداره ؟؟؟؟ من خودم یکی از این جلسات نظام رو شرکت کردم فکر کنم توی توهم به سر می برن هم خانم رادمهر بود هم یه مرد جوان که اسمش رو به خاطر ندارم اما میگفتند حد اقل در آمد پایه 3 از هر پروانه سالی 20 میلیون تومان هستجالبه ولی هیچ کدوم از کسایی که شرکت کرده بودن این در امد رو نداشتند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// اصلا چه طور میشه از پروانه در امد کسب کرد به جز حقوقی کردن؟ و ایا حقوقی کردن خطری هم داره واسه پروانه یا خیر؟ و میزان حق الزمه ای که بابت پایه 3 نظارت معماری میدن چقدره ؟
طبق شنيده هام مثل اينكه با داد و بيداد جواب ميدهوالا من 4-5 بار رفتم قسمت ارجاع کار. اوایل میگفتن صبر کنید به شماها هم میدیم ولی این دو دفعه آخر علنا گفت
که به معمار پایه 3 اصلا کار نمیدیم! اینقدر نیا اینجا!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نحوه صدور و تجديد پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 7 | |
![]() |
نحوه عضویت در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 3 | |
![]() |
قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان | نظام مهندسی | 10 | |
![]() |
اعضا معمار نظام مهندسی استان تهران | نظام مهندسی | 43 | |
![]() |
فهرست تاپیک های تالار نظام مهندسی | نظام مهندسی | 0 |