omid.piruz
عضو جدید
man 100 shodam. doost daram rotbe digaranam bedoonam,
سلام. گرایشتون خوبه. به عنوان یه دوست بهتون پیشنهاد میکنم درسارو با دقت بخونین که هیچی جز مفهومی خوندن بدرد آدم نمیخوره. زبان انگلیسی و بعد هم یادگیری یه نرم افزار(مسلط). برای ارشد هم فکر میکنم از سال اخر شروع کنین و اگر درسارو در طول ترمها مفهومی خونده باشین، ایشالا جای خوب قبول میشین...سلام من دانشجوی ترم 3 مهندسی شیمی(طراحی فرایندها...)هستم و خیلی مایل به ادامه تحصیل در مقطع های بالا و تو دانشگاههای معتبر هستم.لطف کنید و به من بگید که برای موفقیت تو ارشد از الان باید چیکار کنم؟آیا از الان شروع به خوندن کنم یا زوده؟
درسته نگار خانم اما جامع آماریش فقط صد نفره مثل اینکه
این خیلی کمه
دانشگاه ما همه رفتن پارسه ولی من خودم رفتم ماهان چونکه سوال های پارسه همه از کنکورای قبله و ارزشی ندارن اما رقابت توش زیاده
ماهان به نظر من خوبه
سلام به همگی
من سال بعد میخوام امتحان ارشد بدم ترم آخر مهندسی صنایع شیمیایی آزاد تبریز هستم من نمیدونم ظرفیت دانشگاهها چقر هست یااینکه کدوم دانشگاهها سطح بالاتری دارن و اینکه کدوم گرایشها تاپ تر هستن من کارمند شرکت نفت هستم و دوست دارم تو دانشگاه نفت آبادان وارد بشم و اگه کسی کمکم کنه و بگه که چطور میتونم جزوات تخصصی بچه های مهندسی شیمی دانشگاههای معتبر رو بدست بیارم خیلی ممنونش میشم
با سلام
من الان مدت 15 سال است كه ليسانسمو گرفتم ميخاستم خودمو براي ارشد امسال اماده كنم لذا اگر ممكن است اساتيد صاحب نظر در اين خصوص راهنمايي بفرمايند
در صورت امكان جزوات خلاصه شده هم اگر موجوده آپلود كنيد تا انشالله شروع كنم
ممنون از لطفتون
سلام
ببخشيد به نظرتون مالك اشتر طراحي فرآيندش چطوره؟
از نظر كار كسي ميدونه بورس هست يا نه
و اينكه كسي شماره آموزش دانشگاه رو داره
يا اساتيد مهندسي شيمي رو كه بشه باهاشون صحبت كرد
اگه منظورت مالک اشتر اصفهانه که ولش کن
ولی اگه تهرانه خوبه
سلام الهام خانم
خوش اومديد
ميتونيد اين لينك هارو مطالعه كنيد :
معرفي انجمن مهندسي شيمي ايران
مهندسي شيمي و ويژگي هاي آن
مهندسي شيمي ، پايگاه مهم توليد علم در ايران
گرایشهای مهندسی شیمی