sepiiid88
عضو جدید
دست گلت درد نکنه دوست عزیز
واسه دخترا خوب نیست...من می خوام تغییر رشته بدم ممنون میشم اگه منو تو آشنایی با مهندسی شیمی کمک کنید.
سلام بچه ها .این کتابهای مدرسان شریف واسعه ارشد مهندسی شیمی خوبه ؟؟؟؟؟//
من خودم راهیان ارشد میخونم و از بچه های ارشد هم پرسیدم میگن واسه ازاد راهیان ارشد خوبه توی هر درسی بعضی از مولفین خوبن تو ریاضی مهندسی کریمی خوبه که مال این دو انتشاراتی نیست یا رشیدیانسلام اونجوری که بچه ها نظر دادن نظر اکثریت روی راهیان ارشد هست
سلام بچه ها .این کتابهای مدرسان شریف واسعه ارشد مهندسی شیمی خوبه ؟؟؟؟؟//
این مالک اشتر، فکر کنم یه جورایی تو مصاحبه گیر باشند. و تا اون جایی که میدونم تا دین زندگی و همه چیز آدم رو در میارند و در نهایت فکر خارج از ایران هم باید از سرت بندازی.. تو متن اصلی آخرین قطعنامه تحریم ها ، اسم دانشگاه صنعتی مالک اشتر هم است..سلام.آقا بین طراحی فرایند دانشگاه زاهدان و مالک اشتر کدومش بهتره؟واسه تکمیل ظرفیت هم فقط دانشگاه مالک اعلام کرده.
سلام دوست عزیز من خودم از آزمون و کتابای تست مدرسان استفاده میکنم نکات رو خوب بیان کرده و تستای بیشتری نسبت به پارسه داره.یه کتاب جامع هم از کنکور 75 به بعد داره که جواب تستاش کامل و جامع توضیح داده.وتوی آزمون هاش تله ها یی که توی تست هست رو مشخص میکنه که خیلی کارسازه.ولی مثل بقیه موسسه ها همه کتاباش 100٪نیست بهترینش گلچین کتابای خوب از چند تا موسسه هست.موفق باشید
من شنیدم بزبونه خیلی ساده ای گفتهسلام به نظر شما کتاب مدرسان برا ریاضی خوبه؟برا کنکور می خوام
ممنون از پاسختون به نظرتون به درد می خوره ؟تست هم زیاد داره یا بیشتر توضیح داره؟
يكي پيدا نميشمه جواب منو بده
كدوم انتشارات كتابي در زمينه بيوشيمي و ميكروبيولوژي واسه ارشد دارند؟؟؟؟؟؟