### سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان انگليسی اينجا مطرح كنيد ###

saraiust

عضو جدید
دوستان کسی میدونه اگه بخوایم کنکور ارشد زبان شرکت کنیم ( رشته کارشناسی ام کامپیوتر بوده) باید از کجا شروع کنیم؟ ... اصلا نمی دونم باید چی بخونم و چه جوریه و کلا همه چیز
... اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
منظور از اصطلاح men in white coats چیه؟

تعریف این اصطلاح در دیکشنری اینطور امده

the men in white coats (humorous)

Definition:
doctors who look after people who are mentally ill

Example:
The men in white coats will be coming to take me away if I stay in this job much longer​

منظورش روانپزشکان هست

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
دوستان کسی میدونه اگه بخوایم کنکور ارشد زبان شرکت کنیم ( رشته کارشناسی ام کامپیوتر بوده) باید از کجا شروع کنیم؟ ... اصلا نمی دونم باید چی بخونم و چه جوریه و کلا همه چیز
... اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم

شما اول باید مشخص کنید که در کدام گرایش زبان میخواید ادامه تحصیل بدید
زبان در مقطع ارشد چهار گرایش داره:
1-مترجمی زبان انگلیسی
2-ادبیات انگلیسی
3-آموزش زبان انگلیسی
4-زبانشناسی

بعد از اینکه گرایش مورد نظرتونو انتخاب کردید منابع رو تهیه می کنید که بخونید و تستهای سال قبل کنکور سراسری هم خیلی میتونه مفید باشه

در لینک های زیر توضیحات کامل درباره ی هر یک از گرایش ها موجود است

معرفی رشته مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد

معرفی رشته زبان و ادبیات انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد

معرفی رشته آموزش زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد

معرفی رشته زبان‌شناسی در مقطع کارشناسی ارشد

در مورد منابع هر یک از رشته ها هم میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید

منابع مرجع دانشگاهی رشته مترجمی زبان انگلیسی برای آمادگی در کنکور کارشناسی ارشد

منابع مرجع دانشگاهی رشته زبان و ادبیات انگلیسی برای آمادگی در کنکور کارشناسی ارشد

منابع مرجع دانشگاهی رشته آموزش زبان انگلیسی برای آمادگی در کنکور کارشناسی ارشد

منابع مرجع دانشگاهی رشته زبان شناسی برای آمادگی در آزمون کارشناسی ارشد

البته در مورد منابع یک نکته قابل ذکر است و اون اینه که تعداد منابع خیلی زیاده و برای اینکه خیلی سر در گم نشید برای تهیه ی منابع از دانشجویان این رشته ها و اساتید کمک بگیرید تا ببینید که کدام کتابها از نظر مهم بودن در اولویت هستند

ارشیتکت86

عضو جدید
نرم افزار

نرم افزار

سلام ممکنه نر افزار رو برای ترجمه متن معرفی کنید ?تو اینترنت نرم افزار مترجم پارس رو معرفی کرده کسی استفاده کرده خوبه؟

SASE

عضو جدید
سلام من می خواستم نرم افزاری به من معرفی کنید که لغات تخصصی رشته ITرا داشته باشه .

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال , کسایی که رشته ادبیات زبان انگلیسی هستن کمک کنن.

سوال , کسایی که رشته ادبیات زبان انگلیسی هستن کمک کنن.

سلام

میشه لطفا بگید فرق غزلهای شکسپیر با اشعار شاعران دوران خودش تو چیه؟ واسه یه تحقیقی که استادمون گفته میخوام. ممنون میشم جواب بدین.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
دروووووود اوري وان !

اگه تونستيد اينو واسم ترجمه كنيد پليزززززز :)

Some chalcogenide and chalcohalide glasses were synthesized. The third-order non-linearity was
investigated experimentally by the Optical Kerr effect. The results indicated that amorphous
chalcogenide lms showed a very fast response in the range of 200 fs under ultrafast excitation. The
ultrafast response and large third-order non-linearity are attributed to the ultrafast distortion of the
electron orbits surrounding the average positions of the nucleus of atoms. With Maker fringe
measurements, obvious Second Harmonic generation was observed in the chalcohalide glasses by the
thermal/electrical poling, which was related to the moving and aligning of the dipoles in the glasses.

Sharif_

مدیر بازنشسته
سلام شرمنده منظور از اصطلاح I grab a spoon چیه؟
یعنی قدم اول رو برداشتن؟

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام ممکنه نر افزار رو برای ترجمه متن معرفی کنید ?تو اینترنت نرم افزار مترجم پارس رو معرفی کرده کسی استفاده کرده خوبه؟

من قدیم یه دفعه ازش استفاده کردم تو بقیه نرم افزارا از همه بهتره ولی بنظر من خیلی خوب ترجمه نمیکنه نه این برنامه نه بقیه برنامه ها...خیلی دقیق و روان ترجمه نمیکنند
فقط خود ادم باید متنشو ترجمه کنه

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام

میشه لطفا بگید فرق غزلهای شکسپیر با اشعار شاعران دوران خودش تو چیه؟ واسه یه تحقیقی که استادمون گفته میخوام. ممنون میشم جواب بدین.

What is the difference between a Shakespeare sonnet and a regular sonnet?

A Shakespearean sonnet is a form popularized by Shakespeare which consists of the rhyme scheme ABAB CDCD EFEF GG and is written in iambic pentameter. It stands in contrast to, say, Petrarchan or Spenserian or Occitan sonnets, which employ differing rhyme schemes and meters.

منبع

البته لینک های زیر هم میتونن مفید باشن

Introduction to Shakespeare's Sonnets

How to Analyze a Shakespearean Sonnet

Why Study Shakespeare?

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام شرمنده منظور از اصطلاح I grab a spoon چیه؟
یعنی قدم اول رو برداشتن؟

grab a spoon

More like a metaphor than a slang word grab a spoon means that women are like different types of ice-cream and that you should grab a spoon

Meaning:
(meaning that you should get back on the game)

Example:
-"Dude I just broke up with Wendy."
-"Hey, listen you gotta grab a spoon dog."

منبع

alihasani

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان گرامی
کسی میدونه ظروف یکبار مصرف لاتینش چی میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان .من دانشجو هستم اما زبانم خیلی ضعیف هست.میشه کتاب و سی دی آموزش زبان برام معرفی کنید؟طوری باشه که از سطح آسان و ابتدایی به مشکل باشه.اگه کسی کمکم کرد لطفا با گذاشتن پیغام منو از جواب باخبر بکنه.ممنون(سی دی طوری باشه که حتی بشه زبان در ارشد رو هم خوب زد)

s_talone

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
کاربر ممتاز
با سلام
من فکر میکنم شما می توانید از کتاب های آموزشی زبان essential grammar in use و vocabulary که هر دو در دو سطح intermediate و elementary موجود می باشند استفاده کنید و یا از کتاب داستان مفهومی steps to understanding و یا از نرم افزار آموزشی انگلیسی از طریق اخبار english through news که می توانید شما را در
تشخیص و فهم لغات و اصطلاحات پر کاربرد در اخبار انگلیسی
تقویت شنیدن ، تلفظ و مکالمه
تقویت دیکته لغات با استفاده از انیمیشین نوشتاری
معانی لغات و اصطلاحات جدید به انگلیسی و فارسی با تلفظ کمک کند و حالا من چند سایت آموزشی زبان را برای شما معرفی می کنم که فکر می کنم میتونه مفید باشه
http://www.zabanamoozan.com/eshop/English_Library.htm
http://www.salamzaban.com/conversation-room/6-level-conversation-learning/level-4-of-6
http://www.r-go.ca/farsi_home.htm
http://lle.blogsky.com/

love is war, easy to begin but very hard to stop:gol:

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
من فکر میکنم شما می توانید از کتاب های آموزشی زبان essential grammar in use و vocabulary که هر دو در دو سطح intermediate و elementary موجود می باشند استفاده کنید و یا از کتاب داستان مفهومی steps to understanding و یا از نرم افزار آموزشی انگلیسی از طریق اخبار english through news که می توانید شما را در
تشخیص و فهم لغات و اصطلاحات پر کاربرد در اخبار انگلیسی
تقویت شنیدن ، تلفظ و مکالمه
تقویت دیکته لغات با استفاده از انیمیشین نوشتاری
معانی لغات و اصطلاحات جدید به انگلیسی و فارسی با تلفظ کمک کند و حالا من چند سایت آموزشی زبان را برای شما معرفی می کنم که فکر می کنم میتونه مفید باشه
http://www.zabanamoozan.com/eshop/English_Library.htm
http://www.salamzaban.com/conversation-room/6-level-conversation-learning/level-4-of-6
http://www.r-go.ca/farsi_home.htm
http://lle.blogsky.com/

love is war, easy to begin but very hard to stop:gol:
واسه یاد گرفتن اصطلاح چی؟کتابی سراغ دارین؟

501

عضو جدید
Tolimo

Tolimo

سلام
بچه ها کسی نمونه سوالات آزمون تولیمو را داره به من بده ممنون میشم .

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی مفید بود کتابی که معرفی کردید مرسی فقط معنی ها رو هم نوشته؟

s_talone

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
کاربر ممتاز
بله ببخشید می تونم بپرسم آیا اصطلاحاتی که می خواهید در زمینه خاصی است؟