سلام خدمت دوستان
من قصد دارم برق خانه ام را به علت موقعیت جغرافیایی مناسب به وسیله ی سلول خورشیدی تامین کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
کاش اول مسائل مادیش رو مد نظر داشته باشید و ایده آل فکر نکنید چون هزینه زیادی رو میطلبه
سلول های خورشیدی مستلزم جای کافی هستن و توان پایینی دارن
برق مصرفی هر خانه حدودا 2-3 کیلو وات هست (بستگی به مصرف و صرفه جوئی داره)
بله حق با شماست من هم قصد ندارم تمام برق خانه را تامین کنم.مثلا در حد تامین برق کولر آبی.
می توانید در مورد قیمت سلول خورشیدی آماری بدید.
منون.
این طور که معلومه باید بیخیالش شد.قبل از نوسانان ارزی، قیمت 1 وات سلول خورشیدی چیزی بین 3000 تا 5000 تومان بود. در ضمن باید یادتون باشه که در کنار خود سلول خورشیدی نیاز به باتری و اینورتور، شارژ کنترلر مناسب هم داری که این تجهیزان نیز هزینه شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
بله منم همینو عرض کردماین طور که معلومه باید بیخیالش شد.
میتونید برای تامین برق کولر آبی براورد کنید چقدر هزینه میبره.
بله منم همینو عرض کردم
اگه کولر 2000 وات داشته باشید خودتون حساب کنید که 2000*5000=10،000،000 تومان میشه
این طور که معلومه باید بیخیالش شد.
میتونید برای تامین برق کولر آبی براورد کنید چقدر هزینه میبره.
دوست عزیز ممکنه اطلاعات بیشتری بفرمایید. فکر می کنم برای من که در شهر یزد زندگی می کنم که تو تابستون 14-15 ساعت تابش آفتابا دارم مقرون به صرفه باشه. ممنونم راهنمایی کنید.سلام
من چند روز پیش برای درس انرژی های نو یک پژوهش برای سلول های خورشیدی متصل به شبکه انجام دادم که با قیمت گرفتن تجهیزات مختلف در بازار ، قیمت یک سیستم که 6.3 کیلووات در روز و در صورتی که از باتری استفاده نکنیم و همه برق مصرفی را در طول روز استفاده کنیم قیمت 6.5 میلیون تومان هزینه اولیه داره. برق تولیدی در ماه از این سیستم 200 کیلووات در ماه می شه که از پله های بالایی مصرف خانوار کم می شه. اگه برات قابل صرفه هست می تونم اطلاعات بیشتری در اختیارت بگذارم.
فرقی نداره که کدوم شهر باشی یا چقدر تابش افتاب داشته باشیم. چیزی که هست نور در روز برا تامین انرژی هست. و دارای منبعی برای ذخیره انرژی و استفاده ان در شب.دوست عزیز ممکنه اطلاعات بیشتری بفرمایید. فکر می کنم برای من که در شهر یزد زندگی می کنم که تو تابستون 14-15 ساعت تابش آفتابا دارم مقرون به صرفه باشه. ممنونم راهنمایی کنید.
سلام.این سلولا تابش مستقیم نیاز دارن؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نصب و راه اندازی سلول های خورشیدی برای استفاده خانگی | سوالات و مشكلات قدرت | 23 | ||
سلول باتری | سوالات و مشكلات قدرت | 0 | ||
پنل خورشیدی | سوالات و مشكلات قدرت | 0 | ||
نیروگاه های خورشیدی | سوالات و مشكلات قدرت | 0 | ||
F | نیروگاه خورشیدی | سوالات و مشكلات قدرت | 0 |