سرنوشت درد ناک ملیون ها زن ایرانی

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من كه عصباني نشدم كـــــــــــــــــــه ! :(
اخه نوشته سرنوشت دردناك مليونها زن ايراني.ما مردها ميدونيم كه زن فقط كارش شستن ؛ پختن ؛ درست كردن نيست كه ميتونه تو هركاري به شوهرش كمك كنه اگر يه زماني در حق خانمها بدي شده يا حق آزادي از اونها گرفته شده اين دليل نميشه كه اين درو زمونه هم اينطوري باشه.به قول دوستمون كه ميگه ميشه خانم بود و از خانم شدنمون لذت برد اما خانم ها محترم فعلا قسمت نشده كه ازدواج كنم اما يادتون نره شما خانمها تــــــــــــــــــــــاج سر آقايون هستيد;)

hamid_eli

کاربر بیش فعال
من نه مخالف این حرفا بودم نه موافق
واقعا هم مثل خیلی از دوستان که گفته بودن از مونث بودنم ناراضی نیستم و هیچوقت آرزو نکردم پسر باشم
ولی این متن خیلی تامل برانگیز بود و به سادگی نمیشه در موردش نظر داد
مرسی عزیزم

**yosam**

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوست عزیز.
به واقعیت هایی اشاره شد که شاید بهش زیاد توجه نمیکردیم.حالا چه خوب چه بد.........
موفق باشی:gol:

sahara2

کاربر فعال
تــــــــــــــــــرس چيز خيلي وحشتناكيه!

من خيلي از اين مطالب رو تجــربه كردم!

حس خيــــــــــــــلي بديه!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب بدتر است یا کسی رو به زور بی حجاب کنی؟.........اون دردناک نبوده ظاهرا از نگاه نگارنده!

البته بنده با نوشته این متن موافق نیستم و با موارد توهین آمیزی که به زنها مطرح کرده
ولی این نوشته قبل انقلاب و زمان رضاخان رو فراموش کرده .......ضمن اینکه موارد بی قانونی افرادی رو به اسم سرنوشت زنها گذاشته
قرار بود همه مان دکتر و مهندس و معلم شویم تا به جامعه خدمت کنیم
اما قرار نبود همسر باشیم ، مادر باشیم و به خانواده هم خدمت کنیم
و جالبه از مادر شدن هم به بدی یاد میکند! ........در شرایطی که قطعا آرزوی هر زنی مادر شدن و هر مردی پدر شدن است

شخصی که قانون منع حجاب را رسمی کرد برخلاف قانون مشروطه و از همه مهمتر اسلام

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حجاب بدتر است یا کسی رو به زور بی حجاب کنی؟.........اون دردناک نبوده ظاهرا از نگاه نگارنده!

البته بنده با نوشته این متن موافق نیستم و با موارد توهین آمیزی که به زنها مطرح کرده
ولی این نوشته قبل انقلاب و زمان رضاخان رو فراموش کرده .......ضمن اینکه موارد بی قانونی افرادی رو به اسم سرنوشت زنها گذاشته

و جالبه از مادر شدن هم به بدی یاد میکند! ........در شرایطی که قطعا آرزوی هر زنی مادر شدن و هر مردی پدر شدن است

ايول;)

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من با نظره داداش محمد كاملا موافقم واقعا تو اين تاپيك خيلي توهين به خانم ها شده خواهشا تاپيك هاي اينجوري نديد ابجي . با اين حرفات افكار خانمهاي ديگه رو هم خـــــــــــــــــــراب ميكني ممنون.;)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چی بود دیگه؟!!!:eek:
دچار تشویش افکار شدم..
خواهشا از این حرفای بیخود که معلومم نیست از کجا در میارید میگید نزارید..با تشکر:smile:

طناز خانمی

عضو جدید
کاربر ممتاز
متن جالبی بود و بعضی موارد حقیقت داره نمی دونم به مباحث دکتر آزیتا ساعی (روانشناس در شبکه پارس) گوش می کنید خیلی قشنگ می گه یکی از بعدهای وجودی زن همین حس زنانگی است که متاسفانه در ایران با اون مبارزه شده و واقعا خیلی از زنان ما حتی برای شوهرانشان هم نمی توانند آن حس را داشته باشند و این روز به روز باعث سردی می شود. البته بعد دیگر وجود زن جنگجویی است که باید در برابر خیلی ناملایمات جدال کنه و فکر نکنه دور از عفت و حیا است اگه با صلابت به خیلی چیزها نه بگه .
به هر حال ممنون از متن زیبایتان.

فنا

کاربر فعال