اگر می توانستید شگفتی های دل تان را در برابر معجزه های هر روزه زندگی ماندگار سازید، دردهای خویش را از شادی های تان کمتر شگفت انگیز نمی یافتید، و اگر فصل های دلتان را پذیرا شوید بدانگونه که فصل های کشتزارهای تان را پذیرا هستید، آنگاه زمستان های اندو ه خویش را با خوش دلی به نظاره می نشستید . جبران خلیل جبران
هوش و استعداد خود را پرورش ده ولی نه از راه مطالعه صرف بلکه به وسیله تفکر توام با عمل ، تمايل اکثر فضلا به مطالعه شبيه تلمبه است ، خالي بودن مغزهاي خودشان موجب می شود که افکار مردم ديگر را به سوي خود بکشند؛ هرکس زياد مطالعه کند به تدريج قدرت تفکر را از دست می دهد. شوپنهاور
اگر باخردی ، هرگز گرد بدی مگرد ، که نیکوترین کسان آن بود که بیرون و درونش پاکیزه و نیک باشد . بزرگمهر
امیدوار مباش دیگران همراهیت کنند ، تنها به درمان دردهای روزگار خویش بیاندیش . اُرد بزرگ
با سنگهایی که در سر راهت میگذارند هم میتوانی چیز قشنگی برای خود بسازی . اِریک کِستنِر
مردم دنیا همچون دیوانگان کور و کر ، به جان هم می افتند و یکدیگر را ندیده و نشناخته می درند و بر این دیوانگی نام جنگ افتخار می گذارند . ویلیام تن
انسان باید بهتر و شریرتر شود : من چنین می آموزانم ! شریرانه ترین چیز برای بهترین چیز در ابرانسان نیاز است . فردریش نیچه
پند آموز است ماجرای مردی که زمین را می کاوید تا ریشه های بی ثمر را از اعماق زمین بیرون کشد ، اما ناگاه گنجی بزرگ یافت ؟! . جبران خلیل جبران
هر فعالیت یا عدم فعالیتی مستلزم انتخابی است بین آنچه بیشتر اهمیت دارد و آنچه کمتر اهمیت دارد . برایان تریسی بلند پروازی من آنست که در ده جمله چیزی را بگویم که کسی دیگر در یک کتاب می گوید . فردریش نیچه
جایگاه ارزیابی و نقد شما بر کارکرد دیگران ، می تواند آغازگاه نخستین گام شما برای سازندگی باشد . ارد بزرگ
ای مهر مادری که مقدس ترین محبت ها هستی ، از وصف عظمت آسمانی تو زبان زمینی ما عاجز است . وباهاروف
سعادت را باید در بین راه پیدا کرد نه انتهای جاده ، چون در آنجا سفر به پایان رسیده و دیگر دیر شده است . وقت برای سعادتمند بودن امروز است نه فردا . جیمز بادید
دنیا آن قدر وسیع است که برای همه ی مخلوقات جایی هست، پس به جای اینکه جای کسی را بگیرید تلاش کنید جای واقعی خود را بیابید . چارلی چاپلین
شکنجه ها عشق به شما روا می دارد تا به رازی که در دلهایتان نهفته است پی برید و بدین وسیله جزئی از قبل حیات باشید . جبران خلیل جبران
برخلاف ‹‹انديشه هاي مدرن›› درباره ي زن و مرد، آموزش واقعي در مورد رابطه ي جنس ها را بايد در فرهنگ هاي شرقي يافت . فردریش نیچه
از ستایش و عیب جویی مردمان ، هیچکدام را نباید محک حقیقت شمرد ولی از هردوی آنها می توان به عنوان محک برای شخص خود استفاده کرد . واتلی
آنان که زندگانی را بستری از گلهای سرخ می دانند ، همیشه از خارهای آن شکایت دارند . ویلیام آلن وایت
میندیش که دیگران ، تو را به آرمانت خواهند رساند . اُرد بزرگ
گاهی برای رسیدن به پیشرفت می بایست راه سخت کوهستان را برگزینیم . اُرد بزرگ
بوزینه در برابر انسان چیست ؟ چیزی خنده آور یا چیزی مایهء شرم دردناک.
روزگاری کفران خدا بزرگترین کفران بود. اما خدا مرد و در پی آن این کفرگویان نیز بمردند.
براستی انسان رودی است آلوده. دریا باید بود تا رودی آلوده را پذیرا شد و ناپاکی نپذیرفت.
آن ساعت که می گویید : چه سود از دادگری ام که خویش را همچون شعله و ذغال نمی بینم . حال آنکه دادگر همچون شعله است و ذغال.
چه سود از رحم ام ؟ مگر رحم همان صلیبی نیست که بر آن آن دوستار بشر را میخکوب کرده اند؟
اما رحم من کجا و به صلیب کشیده شدن کجا ... . فردریش نیچه
مردان كامياب غالبا از شكست ميوه ي پيروزي چيده اند . گوته
مبارزه با مواد مخدر، فقر و گرسنگی برای جوانی فرهیخته و روشن بین به همان کارآمدی تلاش برای ارتقای سطح زندگی و احترام گذاشتن به حقوق و اموال یکدیگر، نیست.. وین دایر
انسان در موقعیکه تمام دارایی خود را از دست بدهد تمام دوستان از میان می روند . وتوشن
بخشیدن تخت و اورنگ به خویشاوندان ، از زبونی است . اُرد بزرگ
آنكه پرنده نيست نبايد بر پرتگاهها آشيان سازد . نيچه
آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد ، آزادی ماه است که او را پایبند می کند . تاگور
مردان مقاوم و باتجربه هميشه فرصت دارند كه كارها را از اول شروع كنند . گوته
مرد با اراده مردي است كه شخصيت انفرادي خود را در اجتماع گم نمي كند و شجاعت آن را دارد كه عقايد خاص خود را ابراز دارد اسكار وايلد
پر حرفی در هنگام اندرز ، از اثر آن می کاهد . اُرد بزرگ
خشمگین شدن انتقام خطاهای دیگران را از خود گرفتن است . والتر پوپ
یاد گیری مداوم حداقل شرط لازم برای موفقیت در هر زمینه ای است که در آن فعالیت می کنید . هر روز چیز جدیدی بیاموزید . برایان تریسی
حضرت على (ع) :
آنها كه به عهد خود وفا مى كنند برگزیده ترین مردم هستند.
افلاطون :
از شاعر نخواهید خودش را شرح دهد، نمى تواند.
امرسون :
بیشترین تأثیر افراد خوب زمانى احساس مى شود كه از میان ما رفته باشند.
امام على (ع) :
زود پاداش دادن، كمال بزرگوار است.
لورنس دورل :
تاریخ تكرار بى پایان خطاهاى زندگى است.
شكسپیر :
سربر گریبان فرو بر، از دل خویش بپرس آنچه را كه مى داند.
اینشتین :
هیچ كس به خرد غایى نرسد، مگر آن را در خود جست وجو كند.
عشق منبعی برای رسیدن به آرامش در زندگی است. عشق از چنان نیرویی برخوردار است كه میتواند جسم, ذهن و روان انسان را التیام ببخشد. باید برای تقویت این نیرو بكوشیم و هر چه بیشتر به استفاده از آن عادت كنیم. "دكتر اندرو ویل"
.خانه بدون زن عفيف، گورستان است. «بالزاك» وجدان صدای خداوندی است. «لامارتين»
شکوه دنيوی همچون دايرهای است بر سطح آب که لحظه به لحظه به بزرگی آن افزوده میشود و سپس در نهايت بزرگی هيچ میشود. «ويليام شکسپير»
پرنده پنج خصلت داشت
نخستين اوج در پرواز
سپس پرواز بیهمراه
سه ديگر به منقارش هدف گيرد فرا کهکشانها را
چهارم رنگ بیرنگی
ودر پايان
نوايش همچنان نجوا «افسانههای قدرت؛ کارلوس کاستاندا»
زندگی جبر نيست؛
اگر بشناسيم چندجملهای محبت و ايثار را
اتخاد ناگسستنی دلهای اهل ايمان را
بسط انسانيت و تجزيه کدورتها و عداوتها را اگر دوستيها را جمع، دشمنيها را کم،
شاديها را ضرب و غمها را تقسيم کنيم،
محبتها را به توان برسانيم و کينهها را به زير راديکال ببريم،
مفهوم زيبای زندگی را میفهميم. چندجملهای زندگيتان «تعريف شدهتر» و اتحاد قلبهايتان مستحکمتر باد.
آنتوان سنت اگزوپری : من به هیچ وجه خدا را لمس نكردم، ولی خدایی كه قابل لمس باشد كه دیگر خدا نیست. اگر هر دعایی را هم اجابت كند، همینطور. همانجا بود كه برای نخستین بار حدس زدم كه عظمت دعا بیش از هر چیز در این امر نهفته است كه پاسخی به آن داده نمیشود و زشتی سوداگری را به این مبادله راهی نیست. این را هم دریافتم كه آموختن دعا، آموختن سكوت است و عشق فقط از جایی شروع میشود كه دیگر هیچ انتظاری برای گرفتن هیچ چیز وجود نداشته باشد. «عشق» تمرین «نیایش» است و «نیایش» تمرین «سكوت».
براى يافتن خدا چه كنم؟«در هر فرصت كوتاه، ذهنت را در انديشهى بىكران او غوطهور ساز.
براى يافتن خدا چه كنم؟«در هر فرصت كوتاه، ذهنت را در انديشه ى بى كران او غوطه ور ساز. با او صميمانه صحبت كن. او نزديك ترين نزديك ها و عزيزترين عزيزهاست. او را همان گونه دوست بدار كه فردى تهيدست پول را، مردى مشتاق، محبوبش را و غريقى، نفس را، دوست دارد. وقتى به شدت مشتاق خداوند باشى، او بر تو آشكار خواهد شد».
استاد گفت: «اين انديشه ى مخرّب را از ذهنت دور كن. تو به عنوان بخشى از جهان، جايى اساسى در آن دارى. جهان را به شدت براى يافتن كار خود به لرزه درآور. اميدت را از دست نده، موفق خواهى شد».
مى خواهم ايمان داشته باشم
«ايمان بايد پرورانده شود و بيش تر در درونمان آشكار گردد. ايمان در درون است، اما بايد كشف شود. اگر به زندگى خود بنگريد، طرق بى شمارى را مى بينيد كه خداوند از آن ها وارد عمل مى شود؛ لذا ايمانتان محكم مى گردد. تنها اندكى از مردم دست پنهان «او» را مى جويند. اكثر افراد جريان حوادث را كاملاً طبيعى و بديهى مى پندارند و تنها معدودى از آن ها مى دانند كه دعا چه تحولات عظيمى را امكان پذير مى سازد».
مريدى، هرگاه خطاهايش به او تذكر داده مى شد، مى رنجيد.
روزى پاراماهانساجى به او گفت:
«چرا با اصلاح شدن مخالفت مى كنى؟ مگر من به اين خاطر اين جا نيستم؟ استادِ من، اغلب مرا در مقابل ديگران سرزنش مى كرد. اما من نمى رنجيدم، چون مى دانستم شرى يوكتشوارجى سعى دارد ناآگاهى و جهل مرا برطرف كند. اكنون نيز در برابر انتقاد حساس نيستم؛ هيچ نقطه ضعفى در وجودم باقى نمانده است تا با دست گذاشتن سايرين بر آن آزرده شوم.به اين دليل است كه آشكارا ضعف هايت را به تو مى گويم. اگر محل جراحت ها را در ذهن خود شفا ندهى، هرگاه ديگران آن ها راتحريك كنند، از جا در مى روى».
خداوند، ديدار از زمين را براى ما ترتيب داده است؛ اما اكثر ما به سبب اين كه بسيارى چيزها را در اين جا از آن خود مى پنداريم، مهمان هايى نامطلوب هستيم. با از ياد بردن اقامت موقتى خود، وابستگى هاى متعددى پيدا مى كنيم:"خانه ى من"، "كار من"، "پول من"، "خانواده ى من".
اما وقتى مدت اقامتمان در زمين به پايان مى رسد همه ى كارهاى انسانى ناپديد مى شوند. آن گاه مجبور مى شويم تمام چيزهايى را كه مى انديشيديم مال ماست، در پشت سر رها كنيم. تنها كسى كه همه جا همراه ماست، خويشاوند جاودانى ما، خداوند است.«هم اكنون دريابيد كه روح هستيد، نه جسم. چرا منتظر مى شويد كه مرگ با سختى اين را به شما بياموزد؟»
يك روشنفكر متكبر با طرح مسائل فلسفى پيچيده درصدد گيج كردن استاد بود. پاراماهانساجى با لبخند گفت:«حقيقت هيچ گاه از مباحثه هراسى ندارد».
شاگردى با اندوه، محرمانه به پاراماهانساجى گفت: «من آن قدر در دام خطاها گرفتار شده ام كه هيچ پيشرفت معنويى ندارم. عادت هاى بد من آن قدر قوى هستند كه از تلاش براى مبارزه با آن ها كاملاً خسته شده ام».
استاد پرسيد: «آيا فردا بهتر از امروز قادر به مبارزه با آن ها خواهى بود؟ چرا اشتباهات امروز را به خطاهاى ديروز مى افزايى؟ بالاخره بايد زمانى به خداوند رو كنى. بنابراين بهتر نيست كه اين كار را الان انجام دهى؟ خودت را تنها به او تقديم كن و بگو:
"خداوندا، بد يا خوب، فرزند تو هستم. بايد از من مراقبت كنى".اگر در سعى و تلاش خود ثابت قدم باشى، پيشرفت خواهى كرد. «يك قديس، انسانى عادى است كه هيچ گاه نااميد نشده است».
«جسم، ذهن و روح با يكديگر در رابطه هستند. شما وظيفه داريد جسم را تندرست نگه داريد و نيروهاى ذهن را پرورش دهيد. وظيفه اى نيز نسبت به روح داريد و آن مراقبه ى روزانه بر سرچشمه ى وجودتان است. اگر وظايف خود را نسبت به روح به انجام برسانيد، جسم و ذهن نيز بهره مند خواهند شد؛ اما اگر در مورد روح قصور كنيد، در نهايت، جسم و ذهن نيز رنج خواهند كشيد».
«همه چيز در آفرينش منحصر به فرد است. خداوند هيچ گاه خود را تكرار نمى كند. به همين صورت در جستجوى معنوى بشر نيز بى نهايت راه متفاوتِ تقرّب و تجلّى وجود دارد. حكايت هر سرسپرده با خداوند، منحصر به فرد است».
زندگي پر اهميت ترين چيزي است که تاکنون مورد بحث بشريت بوده است.
-اگر زندگي را به درستي معنا نکنيم ، هر آنچه را که از ابتدا مي آموزيم و يا تجربه مي کنيم ، بي فايده خواهد بود.
-عزيز من ، اي هستي جاودان ، عالم بيرون را رها کن و از منابع بي کراني که در درون و در دسترس تو قرار دارد ، نهايت لذت را ببر.
-آموختن هيچ چيز ، با شانس و تصادف حاصل نمي شود. بايستي با اشتياق به دنبالش رفت و با جديت به آن پرداخت.
- هدف از زندگي «آموختن» است. در زندگي چيزهاي زيادي براي يادگيري وجود دارد.
-يکي از شگرف ترين و در عين حال ساده ترين ابزار براي يادگيري بيشتر و رشد بيشتر ، عمر بيشتر است.
-زندگي يعني عمر ، زندگي عمر کردن است.
-پيروزي تو با کار و عملي که انجام آن همت گماشته اي ، همراه است و فقط در گرو کار عمر شادي و مسرت حاصل مي شود.
-حل پيچيدگي هاي در زندگي و کشف رموز آن نياز به شهامت و اراده اي دارد که از انگيزه ي و اشتياق دروني سرچشمه مي گيرد.
-تنها اشخاص کنجکاو مي توانند بياموزند و فقط انسان مصمم و با اراده مي تواند بر موانع راه علم و دانش غلبه کند.
-هميشه ميزان اشتياق و علاقه براي يادگيري ، مهم تر از ميزان هوش و فراست شخص براي يادگيري است.
-زندگي همچنان بايد ادامه پيدا کند و حس کنجکاوي بايد زنده نگه داشته شود و شخص هوشمند نبايد تحت هيچ شرايطي به زندگي پشت کند.
-اساس تلاش ما بايد بهره گيري از فرصت ها باشد ، فرصت ها راهي براي شکوفاي استعدادها و بهره گيري از ظرفيت ها است. اين فرصت ها را بايد به ديگران نيز بدهيم.
-بايد در سيستم آموزشي خود روش درست زيستن را هم وارد کنيم ، ما در مدرسه اطلاعاتي را کسب مي کنيم اما چگونگي به کارگيري دانش خود را نمي دانيم.
-در دوران تحصيل ممکن است عده اي نمرات عالي کسب نمايند اما کساني که در مواجه با مشکلات زندگي پيروز بيرون مي آيند ، نمرات عالي تري دارند.
-هميشه بايد حاصل شکست ها و ناکامي ها ، پيروزي هاي لذت بخش باشد از گذشته بايد درسهاي بسيار مهم و اثر بخش بياموزيم.
-اگر زنده هستي بايد حرکت کني ، جنب و جوش داشته باشي ، جست و خيز کني ، سرو صدا راه بيندازي و نشان بدهي با مرده تفاوت داري.
-بياموزيد که هميشه از «روند» يادگيري لذت ببريد.
-هزار بار آزمايشي که در اختراع لامپ کردم و نتيجه اي نداد ، هرگز به عنوان شکست تلقي نکردم ، زيرا هزار و يکمين آزمايش در موفقيت را به روي من گشود. اديسون
- زندگي هميشه درسهاي آموزنده ي و فراواني به ما مي دهد ، آموختن و به کارگيري اين درسها به وجود ما بستگي دارد.
-سراسر زندگي ديگران و نيز سراسر زندگي خود من ، براي من درس است.
-داشتن ابتکار و درک هر مطلبي ، مهم تر از انبار کردن علوم است. «انيشتين»
-هر علمي بدون شک ، نتيجه اي در پي خواهد داشت ، پس بايد همواره مراقب کاري که مي کنيم باشيم.
-تجربه بهترين آموزگار است به شرطي که ما هم دانش آموز خوبي باشيم.
-نتيجه تحصيل بايد متحول کردن شخصيت فرد و روشن کردن مفهوم زندگي براي او و ديگران باشد.
-تصميم گيرنده نهايي در زندگي خود شما هستيد ، اين شما هستيد که تصميم مي گيريد کداميک از مسائلي که در زندگي رخ مي دهد «صحيح است» و کداميک «غلط است» ، کداميک «مفيد است» و کداميک «مضر».
-شناختن واقعي خود يعني «اکتشاف» هر کس خود را اختراع مي کند و عده ي بسيار کمي هستند که خود را کشف مي کنند.
-آوايي که از اعماق وجودمان مي شنويم ، روح اميدوار را مأيوس نخواهد کرد. شکسپير
-بهترين توصيه و نصيحت به فرزندان اين است که ابتدا آنها را کشف کنيد ، سپس آنها را راهنمايي کنيد.
-غير قابل درک ترين چيز در اين جهان اين است که تصور کنيم آن چيز قابل درک است. «انيشتين»
-تنها کساني پاک و مقدس اند که صداي خدا را در قلب خود بشنوند و بر زبانشان جاري کنند.
-من عاشق پروردگارم ، زماني که خداشناسي را شروع مي کنيد ، او را از همه زيباتر و مهربانتر خواهيد يافت.
-مذهب من سفارش و تمجيد فروتنانه از آن روح عظيم ولايتناهي است که خود را در جزيي ترين ذرات در جهان هستي نشان مي دهد تا ما قادر باشيم با ذهن و انديشه ي نارساي خود آن را درک کنيم. اينشتين
-آگاهي و معرفت اکتسابي نيست ، ما بايد خودمان آن را به تنهايي و در يک سفري که کسي ما را همراهي
نمي کند ، کشف کنيم.
-مهم تر از علمي که براي کسب حقايق به کار مي رود ، کشف راههايي است که با آن بتوانيم در مورد آن حقايق ، تفکر و انديشه کنيم.
-تنها خوبي موجود در جهان ، علم و معرفت و تنها شر و زشني در جهان جهل و ناداني است. «سقراط»
-عشق به خود پايه و اساس ساير عشق ها است.
-از هر امکاني براي ترقي ، يادگيري و پيشرفت خود بهره برداري کن.
-زندگي بسيار کوتاه است و درسهاي زيادي وجود دارد که بايد آموخته شود ، کساني که همه چيز را به تأخير مي اندازند بازنده هستند.
-هر روز ، تجربه هاي جديدي در انتظار شماست ، هستي هميشه نو و تازه است ، به طوري که هرگز چيزي را دوبار تجربه نمي کنيد.
تاسف ، ابرسیاهی است که آسمان ذهن آدمی را تیره می سازد در حالی که تاثیر جرائم را محو نمی کند . جبران خلیل جبران
اندیشه دریایی است که مروارید آن فلسفه و فرزانگی است . یحیی برمکی
هنگامی که می خواهی وظیفه و بایسته خویش را انجام دهی از کسی فرمان نگیر . اُرد بزرگ
مهم نيست اگر زمين بخوريد، مهم دوباره برخاستن است . ونيسنت لمباردي
همای بخت بر شانه ات نخواهد نشست مگر آنکه شانه ای به گستره و پهنای کوهستان داشته باشی . اُرد بزرگ
اگر با خونسردی گناهان کوچک را مرتکب شدیم ، روزی می رسد که بدترین گناهان را هم بدون خجالت و پشیمانی مرتکب می شوبم . شوپنهاور
زندگي از سه جزء تشكيل شده است:آنچه بوده ، آنچه هست و آنچه خواهد بود.بيائيد تا از گذشته براي حال استفاده كنيم و در حال چنان زندگي كنيم كه زندگي آينده بهتر باشد. شكل دادن به زندگي وظيفه خودمان است . به صورتي كه آنرا بسازيم ، اين بازسازي مايه زيبايي و يا مايه شرمساري ما مي شود. وير
برای رسیدن به کامیابی نباید از شکست های پیشین خیلی ساده بگذرید ، شناخت موشکافانه آنها ، پیشرفت شما را در پی خواهد داشت . اُرد بزرگ
اگر کوه با همه سنگینی و عظمت و صلابت که وی راست فرمان شاه را سبک دارد تیره رای خیره سری بیش نیست . بزرگمهر
انديشه هاي ما ، آري و نه گفتن هاي ما ، و اگر و اما گفتن هاي ما ، همه با همان ضرورتي از درون ما رشد می كنند كه ميوه از دل درخت ، به هم مر بوط و با هم خويشاوندند ، و همه از يك اراده، يك وضع جسماني، يك خاك ، و يك خورشيد نشان دارند . فردریش نیچه
غير ممكن ها را انجام دادن نوعي لذت است . والت ديسني
به روزگار شیرین رفاقت سفره ی خنده بگسترید و نان شادمانی قسمت کنید . به شبنم این بهانه های کوچک است که در دل ، سپیده می دمد و جان تازه می شود . جبران خلیل جبران
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند. شوپنهاور
انسان برتر از ابرانسان بسيار دور است . فردریش نیچه
پیران فریبکار، آتش زندگی جوانانند . اُرد بزرگ
آیا زندگی آنقدر عزیز ، و صلح آنقدر شیرین است که به بهای زنجیر و اسارت خریداری شود ؟ . پاتریک هانری
نخستین قانون موفقیت تمرکز است . یعنی همه نیروهای خود را روی یک نقطه متمرکز کنید ، مستقیما به سراغ همان بروید و به چپ و راست منحرف نشوید . ویلیام ماتیوس
خموشی در برابر بدگویی از دوستان ، گونه ای دشمنی است . ارد بزرگ
حاشا که آواز آزادی از پس میله و زنجیر به گوش تواند رسید و از گلوگاه مرغان اسیر . جبران خلیل جبران
برترین دانش ها یزدان پرستی است . بزرگمهر
دوست بجای چتریست که باید روزهای بارانی همراه شما باشد . پل نرولا
یگانه راه برای افزودن خوشبختی بر روی زمین آن است که تقسیمش کنیم . پول شرر
آدمهای بزرگ و اندیشمند ، بسیار اشک می ریزند . اُرد بزرگ
زندگی روزانه شما پرستشگاه شما و دين شماست .آنگاه كه به درون آن پای می نهيد، همه هستی خويش را همراه داشته باشيد . جبران خلیل جبران