سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

maryam.joon

عضو جدید
آنگاه كه غرور كسي را له مي كني،آنگاه كه كاخ آرزوهاي كسي را ويران مي كني،آنگاه كه شمع اميد كسي را خاموش مي كني،آنگاه كه بنده اي را ناديده مي انگاري،آنگاه كه حتي گوشت را مي بندي تا صداي خرد شدن غرورش را نشنوي،آنگاه كه خدا را مي بيني و بنده خدا را ناديده مي گيري،مي خواهم بدانم دستانت را به سوي كدام آسمان دراز مي كني تا براي خوشبختي خودت دعا كني؟!

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي هنر نقاشي كردن است بدون پاك كردن. پس هميشه چنان زندگي كن كه چون به عقب باز گشتي نياز به پاك كردن نباشد. (ایکاش بتونیم اینگونه زندگی کنیم ولی خیلی سخته)

Data_art

مدیر بازنشسته

[FONT=&quot]آرمان را نباید فراموش ساخت اما می توان هر دم ، به روشی بهتر برای رسیدن به آن اندیشید . [/FONT]

[FONT=&quot]راز جوانی من در این است که هر روز چیز تازه ای یاد می گیریم .

[/FONT]​

Data_art

مدیر بازنشسته

عظمت بشر در آنست که پل است نه مقصد.بشر را از این نظر میتوان دوست داشت که یک مرحله تحول و یک دوره گذرانیست .

میهن پرستی هنر برآزندگان نیست که آرمان آنان است .

[FONT=&quot]
[/FONT]​

golhayeabi

عضو جدید
ادامه

ادامه

ببینم تا حالا شده یکم با خودت رو راست باشی یعنی گاهی به خودت نگاه کنی اونطور که هستی !راستی از بچگی تا حالا گریه چی گریه کردی ؟برای چی برای خدایی نکرده عزیزانت یا تو عذای مذهبی؟ نمیدونم ولی حدس میزنم بعضی وقتا دوست داری برای خودت گریه کنی اره!خودخودت!اما شاید نتونی عموما وقتی چنین حالتی داری میری یه اهنگ گوش میکنی یا میزنی بیرون میری پیش دوستی اشنایی کسی.اما اخرش چی یاد اون شعر افتادم (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک...)اره ما مال اینجا نیستیم غربت همون موضوع که نمیدونستم چطور بگم.من تو این مواقع نه موزیک گوش میدم نه جایی میرم.میرم پیش یه نفر که بهش تعلق دارم کسی که همه چیز رو برام خاسته نه با من دشمنه نه به من حسادت کرده نه میکنه تازشم وقتی ازش دورم اون با منه وقتی بارفتارم ازش دور میشم اون بمن نزدیک میشه .این یه رازه (گاهی یواشکی باهاش خلوت میکنم اونقدر گریه میکنم تا اونم گریش میگیره اونوقت میگه بگو منم میگم از همه چیز براش میگم از غصه ها از سختی هام از دنیا واز ظاهر فریبندش خلاصه حالی میکنم که هیچ وجود نداره مطمئنم مطمئن که اونم کمکم میکنه از اونجایی که مهربونه خیلی زیاد.اونقدر که فکرش برام سخته که من چجوری گاهی با این دوست به این مهربونی بدی میکنم چرا کاری مینم که اون دوست نداره اون که همه جوره خاطر خاه منه همه جوره هوامو داره!از ریخته شدن ابروم بارها جلو گیری کرده اونی که اونقدر بزرگه که وقتی یه دزد میره یه جایی دزدی اگه خطر احساس کنه صداش میزنه!جالبه اون خیلی مهربونه

golhayeabi

عضو جدید
ادامه

ادامه

آره عزیزم هرگاه دلت گرفت برو حتی اگه تا حالا یه رکعت نمازم نخوندی حتی اگه یه بارم اسمشوبه لب نیاوردی فکر کن ببین اون هنوز به تو کمک میکنه اون خیلی هواتو داره نزاشته هیچ جایی نقصانی بهت وارد بشه تازه با این که خودشم گفته هر بلایی که بهت نازل میشه از راستای خودته نه کس دیگه!برو ازش بخاه بهت اشک بده اره اشک!اشکی که سرت رو روی زمین بزاری و هر وقت سرتو بالا اوردی صورتت خیس خیس باشه.تازه از اون مهمتر و قیمتی تر اون اشک ریخته روی قلبت قلبتو مثل اینه کرده /این تئوری تو ساده ترین حالت انجام میشه نه نصف شب خلوت خیلی اروم فقط با یه جمله کوچیک استارت قلبت میخوره بغضت میترکه و شاید خودتم پیدا کردی ؟ چیگفتم !اونم خودش بهت میده مگه تا حالا با این همه گناه این همه دوری این همه که قلبشو شکستی بهت حال نداده!همه جوره!از هر طرف که فکر کنی !میدونی میخام بگم من هر وقت فکر میکنم که چه کسی رو به جج اون دارم گریم میگیره .وقتی فکر میکنم کجا برم تا اون منو نبینه گریم میگیره این میشه که تازه جرئت پیدا میکنم و بهش میگم از ته قلبم تو سجده از سوز دل ((الهی و ربی من لی غیرک))تازه از اونجا شروع میشه دیگه شیفته کسی میشی که سوژه همه اشعار مولاناو سعدی و حافظو ...ایناست و هدف غایی و نهایی هر انسان خوب و بدیه.هدف نهایی هر موجودیه.وچقدر قشنگتر موقعی که ازش میخای تا تورو ببخشه و بعد ازت راضی بشه. همونطور که خودش گفته مرا بخوانید من اجابت میکنم و سریع از شما راضی میشوم.اون اخر عشقه عشق اونه منتهای عرفان اونه.تازه اون یه دوستایی داره همجنس خودت ولی اونا خیلی از منو تو بالاترنداگه دیدی نمیتونی برو سراغ اونا از اون 14نفر بخاه ممکنه تو بخای رد کنه ولی حرف اونا خیلی براش عزیزه.اون عاشقا اون معشوقه ها

golhayeabi

عضو جدید
پایان

پایان

اون اخریشونو گه گفتم میشناسی همونجا کارته ایناهاش کنار منم هست .میدونی بین خودمون باشه قلبشو پاره پاره کردم اشکشو در اوردم دمادم با خنجر نفسم نابودش کردم .صبر کن ببینم تو که این کار هارو نکردی تو که با اعمالت اونو اذیت نکردی .تو که قلب مادرشو نشکستی . ماردشو میشناسی اون دختر 18 ساله که به ظاهر مثل زن 50 سالست. از بس اذیت شده از بس کتک خورده از بس افترا شنیده اصلا هیچی ببینم باباش چی همون مردی که شبها برا بچه یتیما نون و خرما میبرد میشناسی اره قلب این پسر به دست من شکسته گاهی میرم تو فکر میگم من اگه به درران باباش بودم نمیزاشتم کسی اذیتش کنه نمیزاشتم مادرش کتک بخوره ولی حالا با خودم میگم تو که همین الان داری پسرشونو پاره دلشونو جگرشونو خونجگر میکنی اگر تو اونجا بودی که اونارو نابود میکردی چی میگی تو که با پسرشون اینجوری رفتار میکنی تو که پسرشو نو دشمن شاد میکنی تو که حاضر نیستی پنج شنبه شب که میشه از ته دلت از حضرت عشق یه جمله رسیدنشو درخاست کنی.از حرفم دور شدم اینا همه بخاطر ما به اون بلاها تن دادن ولی ما چی ما براشون چی کردیم ما برای نزدیکترین دوستمون چی کردیم .این همه ازش خاستیم بهمون داد چرا ما یک لحظه حرمتشو پاس نداشتیم .اگه تونستی یه لحظه باهاش حال کنی اگه صورتتو نصف شب با اون اشکات خیس کردی .اگه رفتی و گفتی اشتباه کردم دیگه ازت دور نمیشم مارو هم یاد کن برای همه ازش بخواه اخه اون خیلی پولداره خیلی ثروتمنده خیلی مهربونه تو اون حالات قشنگت اون چهاردهمی ...اون اقای ذخمی که من قلبشو شکستم فراموش نکن.یادت باشد (چو از این کویر وحست به سلامتی گذشتی به شکوفه به باران برسان سلام مارا))

felorina

عضو جدید
بهترین جمله ای که تو زندگیت شنیدی چی بوده؟

بهترین جمله ای که تو زندگیت شنیدی چی بوده؟

بیاین بهترین جمله ای رو که در زندگیتون شنیدین اینجا بگین....

سماته

عضو جدید
یه مدیری داشتم که میگفت همیشه به بالای کوه نگاه کن و به رسیدن به قله فکر کن . به پایین نگاه نکن .

zalzalak_amir

عضو جدید
یه جمله از امیر بشنو:

در مقابل هر برنده چندین بازنده وجود دارد شاید تو یکی از انها باشی!

:w08:

Mitra_Galaxy

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل و بی خبر نمی پذیرد .

رسول خدا (ص)

Nedanino

عضو جدید
قشنگترین و زیبا ترین جملات دنیا....

هر وقت که زمین خوردی ، دست کم چیزی از زمین بردار...
--------------------
اگر می خواهید اخلاق کسی را امتحان کنید ، به او قدرت بدهید.

--------------------
اگر تمام شب را برای از دست دادن خورشید ، اشک بریزی ، لذت دیدن ستاره ها را از دست می دهی.

--------------------
به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.

--------------------
هرگز امیدی را از کسی سلب نکن ، شاید این تنها چیزی است که او دارد.

--------------------
حسود فکر می کند که اگر پای همسایه اش بشکند ، او بهتر می تواند راه برود.

--------------------
کسی که کاری نمی کند ، اشتباهی نمی کند و کسی که اشتباهی نمی کند ، چیزی یاد نمی گیرد.

--------------------
خوش بین باشید ، اما خوش بین دیرباور.

--------------------
کسی که سوال می پرسد ، چند دقیقه احمق است اما کسی که سوال نمی پرسد ، برای همیشه احمق است.

:gol: