بخشش ما را با تدبير عالم هستي تطبيق مي دهد، تدبيري که از طريق آن ياد مي گيريم بپذيريم که هر اتفاق به اين دليل در زندگي ما رخ مي دهد که بايد چيزي از آن ياد بگيريم.
دانایی را پرسیدند: چه وقت برای ازدواج پایدار مناسب است؟ دانا گفت: زمانی که شخص توانا شود! پرسیدند: توانا از لحاظ مالی؟ جواب داد: نی! گفتند: توانا از لحاظ جسمی؟ گفت: نی! پرسیدند: توانا از لحاظ فکری؟ جواب داد: نی! پرسیدند: خود بگو که ما را در این امر دیگر چیزی نیست! دانا گفت: زمانی یک شخص می تواند ازدواج پایدار نماید که اگر تا دیروز نانی را به تنهایی می خورد امروز بتواند آن را با دیگری نصف نماید بدون آنکه اندکی از این مسئله ناراحت گردد
آموخته ام ...... بهترين کلاس درس دنيا کلاسي است که زير پاي پير ترين فرد دنياست .آموخته ام ...... وقتي که عاشق هستيد عشق شما در ظاهر نيز نمايان مي شود. آموخته ام ...... تنها کسي که مرا در زندگي شاد مي کند کسي است که به من مي گويد : تومرا . شاد کرديآموخته ام ...... داشتن کودکي که در آغوش شما به خواب رفته زيباترين حسي است که در دنيا وجود داردآموخته ام ...... که هرگز نبايد به هديه اي از طرف کودکي ( نه ) گفت .آموخته ام ...... که هميشه براي کسي که به هيچ عنوان قادر به کمک کردنش نيستم دعا کنم . آموخته ام ...... که مهم نيست که زندگي تا چه حد از شما جدي بودن را انتظار دارد ، همه ما احتياج به دوستي داريم که لحظه اي با وي به دور از جدي بودن باشيم.آموخته ام ...... که زندگي مثل يک دستمال لوله اي است هر چه به انتهايش نزديکتر مي شويم سريعتر حرکت مي کند . آموخته ام ...... که پول شخصيت نمي خرد .آموخته ام ...... که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگي را تماشايي مي کند
آموخته ام ...... که چشم پوشي از حقايق آنها را تغيير نمي دهد .آموخته ام ...... که اين عشق است که زخمها را شفا مي دهد نه زمان .آموخته ام ...... که وقتي با کسي روبرو مي شويم انتظار لبخندي از سوي ما را دارد .آموخته ام ...... که هيچ کس در نظر ما کامل نيست تا زماني که عاشق بشويم. آموخته ام ...... که زندگي دشوار است اما من از او سخت ترم .آموخته ام ...... که فرصتها هيچگاه از بين نمي روند ، بلکه شخص ديگري فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد. آموخته ام ...... که لبخند ارزانترين راهي است که مي شود با آن نگاه را وسعت داد.آموخته ام ...... که نمي توانم احساسم را انتخاب کنم اما مي توانم نحوه بر خورد با آنرا انتخاب کنم.آموخته ام ...... که همه مي خواهند روي قله کوه زندگي کنند ، اما تمام شادي ها و پيشرفتها وقتي رخ مي دهد که در حال بالا رفتن از کوه هستيد .آموخته ام ...... بهترين موقعيت براي نصيحت در دو زمان است : وقتي که از شما خواسته مي شود ، و زماني که درس زندگي دادن فرا مي رسد .
آموخته ام ...... که گاهي تمام چيزهايي که يک نفر مي خواهد فقط دستي است براي گرفتن دست اوست و قلبي است براي فهميدن وي
آنچه رخ داده را بايد پذيرفت ، اما آنچه رخ نداده را ميتوان به ميل خود ساخت . . کساني که خود را در اوج ميبيند ، يک راه براي بيشتر براي ادامه ندارندو آن حرکت در سرازيري است . . . هيچ تدبيري را ، قدرت تغيير تقدير نيست . . .
افراد جامعه بنده و تابع دنيا هستند و مذهب ، بازيچه زبانشان گرديده است و براى إ مرار معاش خود، دين را محور قرار داده اند و سنگ اسلام را به سينه مى زنند پس اگر بلائى همانند خطر مقام و رياست ، جان ، مال ، فرزند و موقعيّت انسان را تهديد كند، خواهى ديد كه دين داران واقعى كمياب خواهند شد.
حقيقت مانند آب دريا است چون نمک آب دريا زياد است تشنگي را رفع نمي کند. اگر حقيقت آدمي تحريف شود مثل آب شور دريا خواهد بود که تشنگي اش را رفع نخواهد کرد