سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

Hps

عضو جدید
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در عجبم از مردمي که خود زير شلاق ظلم و ستم زندگي مي کنند،و بر حسيني مي گريند که [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آزادانه زيست.
علی شریعتی
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]

Hps

عضو جدید
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]لبخند واگيردار است شما ناقل باشيد .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] مالتز
[/FONT]

Hps

عضو جدید
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]دکتر شريعتي ميگه وقتي نميتوني فرياد بزني ناله نکن!!خاموش باش قرن ها ناليدن به کجا انجاميد؟؟ تو محکومي به زندگي کردن تا شاهد مرگ آرزوهاي خودت باشي[/FONT]

Hps

عضو جدید
اين دنيا را کساني خراب کرده اند که زياد حرف زده اند دست کم آنها که خاموش هستند آفتي نرسانده اند (دکتر سروش)

Hps

عضو جدید
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] عشق ویرانگریست که رحم ندارد دوست داشتن پادشاهیست که می سازد کدام زیباترست؟[/FONT]

Hps

عضو جدید
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن[/FONT]

Hps

عضو جدید
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سعادت آن نیست که انسان خود به خود دوست داشته باشد ، بلکه عبارت از این است که غرور آمیخته با نفرتی اقناع شود . سعادت رسیدن به لحظاتی است که انسان دوست می دارد در کنار کسی که دوست می دارد بسر برد .[/FONT]

Hps

عضو جدید
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حیات درختان در بخشش میوه است.آنها می بخشند تا زنده بمانند.زیرا اگر باری ندهند خود را به تباهی و نابودی کشانده اند.[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] جبران خلیل جبران[/FONT]​

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیاه دلم کنون معجونی طلب دارد
که ناگه پاک گرداند
دلم را شاد گرداند
دلم در این شد آمد های ماشینی
پاک خاک آلوده چرکین است
سیاه و دودی، مشکین است
...

young Eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ گاه بیشتر از آن موقع خود را گول نمی زنید که فکر می کنید دیگری را فریب داده اید . "لارشفوکو"