A R A S T E
عضو جدید
به نظر من سختترین چیزی که ادم میتونه بفهمه اینه که یه روز بفهمی واسه اونی که دوسش داری هیچی نبودی ......... 

نظر شما چیه ؟

نظر شما چیه ؟
به نظر من سختترین چیزی که ادم میتونه بفهمه اینه که یه روز بفهمی واسه اونی که دوسش داری هیچی نبودی .........
نظر شما چیه ؟
روزی که عزیزی رو برای همیشه از دست بدی و دیگه در بینمون نباشه![]()
درود بر تو دوست عزیز...
به نظر من زندگی کردن یا بهتر بگم خوب زندگی کردن از همه چیز سخت تره...
درود بر تو دوست عزیز...
به نظر من زندگی کردن یا بهتر بگم خوب زندگی کردن از همه چیز سخت تره...
این راه برگشت نداره. با مردن ما برنمی گردیم . یه دنیا رو پشت سر میذاریم میریم یه وادی دیگه. دلیلشم اینه که ما قطره ای از روح خدائیم که بر ما دمیده و ما جاودانه شدیم. حالا اگه عادت کردیم که خودمونو دست کم بگیریم بحثش جداست.اینه که هدف خدا از خلق اینجانب چی بوده؟
اگه این بوده که از وجوذ پر برکت من مردم استفاده کنن دیگه خیلی استفاده کردن من و برگردونه همونجایی که بودم!!
آره هدف خلقت دقیقا همینهاینه که هدف خدا از خلق اینجانب چی بوده؟
اگه این بوده که از وجوذ پر برکت من مردم استفاده کنن دیگه خیلی استفاده کردن من و برگردونه همونجایی که بودم!!
والا ما خیری از این دنیاا ندیدیم!!این راه برگشت نداره. با مردن ما برنمی گردیم . یه دنیا رو پشت سر میذاریم میریم یه وادی دیگه. دلیلشم اینه که ما قطره ای از روح خدائیم که بر ما دمیده و ما جاودانه شدیم. حالا اگه عادت کردیم که خودمونو دست کم بگیریم بحثش جداست.
آره هدف خلقت دقیقا همینه
ولی دنیا بی قانون نیست که! شما هرچقدر زحمت کشیدی،از خودت مایه گذاشتی واسه دیگران،مفید بودی،مثل فنر میمونی که هی انرژیشو جذب میکنه و فشرده و فشرده تر میشه
در آخر نوبت دنیا میشه که به تو برسه و واسه تو مایه بزاره و به قولی انرژیتو پس بده
شاید یه سال دو سال 10 سال طول بکشه،ولی فنر ـه دیگه! آخر ول میشه !
![]()
یه زمانی چشممو باز کردم دیدم خیلییییییی بزرگ شدم
کاش برمیگشتم به دوران کودکی کاش
چقد بزرگ شدی مگه؟!!خخخخ
منم همینطور![]()
اگه هدف این بوده خو من نه مفید بودم برا کسی نه هیچی...
اتفاقا اتی جان،عزیز من،آدمی مث تو که ضررش به یه مورچه هم نمیرسه،من مطمئنم تو یه روزی یه شخص خاص میشی.یه چیز خواستنی مث یه همسر یا یه مامان گل میشی.
فکر کن سی و دو سالته یه شوور باحال داری با ماشین شاسی بلند (خخخ) و یه پسر تپل و فوضول داری که از دیوار راست میره بالا و همیشه باید بگیریش در نره!!
فکر کن یه روزی یه زندگی قشنگ داشته باشی...
چه عیبی داره؟ یه ذره احتمال بده،فکر کن خدا و دنیا دوست دارن،فکر کن قراره یه زندگی خوشبخت و قشنگ داشته باشی!!
اتفاقا من در آدم های جالبی مث تو زندگی قشنگی میبینمجدی میگم
![]()
25 سالمه ولی حس میکنم اندازه 25 سال عمر نکردم :دی
میخام بگم قدر لحظه هارو هیچ وقت ندونستم یعنی کسی بهم نگفت ک بدونم
چه شبیه من فک میکنی تو!
نخواهمن از این زندگیا دوس ندارم..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سخت ترین سوال زندگیتون چی بوده ؟ | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
سخت ترین رشته های مهندسی بر اساس میزان حقوق سالیانه | گفتگوی آزاد | 4 | |