sasan farzaneh
عضو جدید
احسنت mri68

کی گفته صنایع اسونه
راحت ترین کشاورزیه
قبولت دارممنم تا اونجا که شنیدم میگن مهندسی برق و مهندسی پزشکی جزو سخت ترین رشته ها هستن
من علوم تجربی خوندم و 4 سال بعد از این که دیپلمم رو گرفتم و در رابطه با برق کارگری کردم رشتمو عوض کردم و به قصد خوندن و فهمیدن مبانی و اصول طراحی و مهندسی برق و در اومدن از نقش یه کارگر ساده که فقط فاز و نول رو بلد بود به یه مهندس عزممو جزم کردمو کنکور قبول شدم ریاضیمم خیلی ضعیف بود ولی بالاخره شد
دوستان من از روي تعصب حرف نميزنم دليل دارم كه سخت ترين رشته كامپيوتره
برخي از دوستان فكر ميكنند كامپيوتر همون مباني كامپيوتريه كه خودشون ميخونن!!!
دوستاني كه ميگن برق سخته بايد خدمتشون عرض شه كامپيوتر سخت ترين درسهاي شمارو كه همون تحليل مدار هست تو دوران كارداني ميخونه!!!سخت افزار 1 و 2 و مباني الكترونيك همگي دروس برق هستش اونم از نوع سختاش!
دروس رياضي هم كه اينهمه ميگيد سخته من تو ترم 3 درس رياضي كاربردي داشتم كه دوستم كه نفر اول رشته رياضي كاربردي بود بعضي از مسائلش رو نميدونست شايد باور نكنيد وقتي اومده بود به من مثلا درس بده گيج شده بود! رياضي مهندسي كه بماند
دوستان جروات درس طراحي الگوريتم و ساختمان داده و هوش مصنوعي كامپيوتر رو من ميدم به دوستان رشته هاي ديگه كه ادعاشون ميشه رشته شون سخته اونوقت بفهمن كه فلسفه و منطق و رياضي و برق در برابر طراحي الگوريتم و هوش مصنوعي كم مياره!
موفق باشيد![]()
من مهندسی پتروشیمی دارم ولی از همه رشته ها بهتر از هر کسی تحقیق کرده ام هوافضا مهندسی پزشکی ورشته مکانیک و برق قدرتش و رشته های نفتی بقیه را ول کن اولویت را بزار برای مکانیک هم در نفت حرفی برای گفتن داره هم در سایر جاهاسلام
میخواستم در رابطه با سخت ترین رشته های دانشگاهی صحبت کنیم تا به کسانی که تازه میخوان وارد دانشگاه بشن و انتخاب رشته کنن یه کمکی کرده باشیم
دوستان من از روي تعصب حرف نميزنم دليل دارم كه سخت ترين رشته كامپيوتره
برخي از دوستان فكر ميكنند كامپيوتر همون مباني كامپيوتريه كه خودشون ميخونن!!!
دوستاني كه ميگن برق سخته بايد خدمتشون عرض شه كامپيوتر سخت ترين درسهاي شمارو كه همون تحليل مدار هست تو دوران كارداني ميخونه!!!سخت افزار 1 و 2 و مباني الكترونيك همگي دروس برق هستش اونم از نوع سختاش!
دروس رياضي هم كه اينهمه ميگيد سخته من تو ترم 3 درس رياضي كاربردي داشتم كه دوستم كه نفر اول رشته رياضي كاربردي بود بعضي از مسائلش رو نميدونست شايد باور نكنيد وقتي اومده بود به من مثلا درس بده گيج شده بود! رياضي مهندسي كه بماند
دوستان جروات درس طراحي الگوريتم و ساختمان داده و هوش مصنوعي كامپيوتر رو من ميدم به دوستان رشته هاي ديگه كه ادعاشون ميشه رشته شون سخته اونوقت بفهمن كه فلسفه و منطق و رياضي و برق در برابر طراحي الگوريتم و هوش مصنوعي كم مياره!
موفق باشيد![]()
شما کافیه به درس الکترومغناطیس رباتیک و برق یک نگاه بیاندازید بعد دیگر از ریاضی حرفی نخواهید زد
وای به حال درس میدان و موج گرایش مخابرات
ریاضی مهندسی که جز راحت ترین درس های رشته های رباتیک برق مکانیک است
شما بعد ریاضی مهندسی دیگر چیزی ندارید اما بگذار ادامش را بگم
ریاضی مهندسی - تجزیه تحلیل سیستم ها و سیگنال ها - کنترل خطی - جبر خطی - کنترل مدن - کنترل غیر خطی - کنترل مقاوم
هوش مصنوعی که درس نیست استاد اومده گفته من خودم این درس را نفهمیدم الکی کتاب را نخونید چون نمی فهمید فقط مسائلی که سر کلاس می گم را حفظ کنید !!!
برق و مكانيك رو قبول دارم ولي عمران و كامپيوتر و البته صنايع جز راحت ترين رشته هاي مهندسي هستن. مهندسي پزشكي هم كم از برق نداره بين رشته هاي راحت تر هم ميشه به نساجي و شيمي و معدن اشاره كرد.
sabze omavi maege sheikh chikar karde ke sharmande shodi bayad az karaye sabziha sharmande shodاول:برق
دوم :شیمی مثل گرایشای نفت و گاز
سوم: مکانیک
فکر کنم مکانیک درسای مشترک زیادی با گرایشای نفت و گاز داشته باشه!![]()
بالاخره یه حرف حساب شنیدیم تو این تاپیکای کل کل رشتهنکته جالب قضیه مثل بقیه تاپیک هایی که با این مضامین زده می شن اینه که بعضی از شماها هنوز روی رشته های خودتون شناخت درستی ندارین و بعد میایین در مورد رشته های بقیه اظهار نظر می کنین...از 90% شماها هم بپرسن می گین رشته خودمون سخت ترینه...هیچ کس نمی تونه بگه چه رشته ای از همه سخت تره چون شناخت کافی روی رشته های همدیگه ندارین شاید کسی که رشته مبارزه با بیماریها می خونه با مسائلی سر و کار داشته باشه که بچه های مهندسی هسته ای هم ازش سر در نیارن پس بهتره به جای این کارا به این فکر کنیم که رشته ای که داریم توش درس می خونیم چه بازار کاری در دنیای آینده پیش روی ما قرار می ده
به نظر منم علاقه وقتي باشه سختيشم شيرينه.
واينو بدونيد هر رشته اي سختيه خودشو داره
![]()
میشه بدونم رو چه حسابی این حرف رو میزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودتو گول می زنی.
شیمی جز مهندسی های درجه2 به حساب میاد.
رشته ناشناخته گیاه پزشکی
از زمانی که وارد دانشگاه میشید تا زمانی که فارغ التحصیل میشید کلی نام بیماریها .آفتها اسامی علمی نام سموم مورد استفاده و.... که همه اش انگلیسی اند باید حفظ کنی![]()