f.dehestani
عضو جدید
عمران خییییییییییییییییییییییییییلی سخته
رشته ناشناخته گیاه پزشکی
از زمانی که وارد دانشگاه میشید تا زمانی که فارغ التحصیل میشید کلی نام بیماریها .آفتها اسامی علمی نام سموم مورد استفاده و.... که همه اش انگلیسی اند باید حفظ کنی![]()
سلام . من برق خوندم و نمیتونم درباره رشته های دیگه اضهار نظر کنم.![]()
من که شیمی کاربردی می خونم اگه بخونی خوبه اما اگه بمونه شب امتحان مشکل می شه.ولی گرایش محض خیلی سخت تره![]()
افشارپور جان
ساختن راه چیه
بیا استادمون سوال ترمو داده طراحی سیکل بوشهر رو فقط مونده بود بخواد
بیخیال بابا![]()
من خودم رشتم مکانیکه ولی انصافا برق از همش سخت تره صنایع و عمران هم از همش گلابی تره .
دهن منو باز می کنی
مهندس مکانیک لیسانس از دانشگاه صنعتی شریف(سیالات)فوق از دانشگاه شیراز(ساخت تولید)+فوق از دانشگاه علوم تحقیقات(انرژی) استاد دانشگاه+مدیریت پروژه در یک شرکت بین المللی درآمد ماهانه:1/800/000 تومان
مهندس عمران:لیسانس عمران از دانشگاه آزاد نجف آباد(با معدل 15/36)+مدیر پروژه در یک شرکت معتبر+مسئول کارگاه در یک پروژه ساختمانی دیگر درآمد ماهانه:متوسط 5/000/000 تومان
هر دو تاشون هم از آشناهای نزدیک خودم هستن![]()
برق و مكانيك رو قبول دارم ولي عمران و كامپيوتر و البته صنايع جز راحت ترين رشته هاي مهندسي هستن. مهندسي پزشكي هم كم از برق نداره بين رشته هاي راحت تر هم ميشه به نساجي و شيمي و معدن اشاره كرد.
دهن منو باز می کنی
مهندس مکانیک لیسانس از دانشگاه صنعتی شریف(سیالات)فوق از دانشگاه شیراز(ساخت تولید)+فوق از دانشگاه علوم تحقیقات(انرژی) استاد دانشگاه+مدیریت پروژه در یک شرکت بین المللی درآمد ماهانه:1/800/000 تومان
مهندس عمران:لیسانس عمران از دانشگاه آزاد نجف آباد(با معدل 15/36)+مدیر پروژه در یک شرکت معتبر+مسئول کارگاه در یک پروژه ساختمانی دیگر درآمد ماهانه:متوسط 5/000/000 تومان
هر دو تاشون هم از آشناهای نزدیک خودم هستن![]()
عمران از همه رشته ها سختره
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
به قول اون خدا بیامرز از فضل پدر تو را چه حاصل
رفقات مخشونو میترکونن مهندسی از شریف می گیرن پزشو شما میدی !!
اینجاست که باید گفت عجججججججججججججججججججب![]()
هی...یووووووو...تازه وارد...یه نیگاهی بنداز ببین من واسه چی این حرفو زدم...بعد اظهار فضل کن...من میگم طرف سرویس شده...پدرش دراومده...تو شریف مدرکشو گرفته...اونم نه الان قبل از 70...2 تا هم فوق داره بعدش اندازه یه کارشناس عمران از آزاد درآمد نداره...من دارم میگم: تو جامعه ای که هیچ کسی متناسب با تلاشی که می کنه مزد نمی گیره این بحث ها به هیچ جایی نمیرسه
برق و مكانيك رو قبول دارم ولي عمران و كامپيوتر و البته صنايع جز راحت ترين رشته هاي مهندسي هستن. مهندسي پزشكي هم كم از برق نداره بين رشته هاي راحت تر هم ميشه به نساجي و شيمي و معدن اشاره كرد.
اشتباه كردي عزيزم....
مهندسي شيمي از رشته هايي هست كه خيلي سختتر شايد سخت تر از مكانيك هست...![]()