سخت ترین رشته های دانشگاهی

vleila

عضو جدید
برق واقعا" سخته .تا اونجایی هم که من شنیدم مخابرات سختترین گرایششه

rezaafsharpoor

عضو جدید
کاربر ممتاز
رشته ناشناخته گیاه پزشکی

از زمانی که وارد دانشگاه میشید تا زمانی که فارغ التحصیل میشید کلی نام بیماریها .آفتها اسامی علمی نام سموم مورد استفاده و.... که همه اش انگلیسی اند باید حفظ کنی:evil:

سلام . من برق خوندم و نمیتونم درباره رشته های دیگه اضهار نظر کنم.:gol::gol:

من که شیمی کاربردی می خونم اگه بخونی خوبه اما اگه بمونه شب امتحان مشکل می شه.ولی گرایش محض خیلی سخت تره;)

می بینم که خیلی از دوستان دارن به طور منطقی بحث می کنن...واقعا خوشحالم:gol:

عمران خییییییییییییییییییییییییییلی سخته

برای مهندس چیزی به اسم سخت وجود نداره چون یا راهی خواهد یافت یا راهی خواهد ساخت:w27::gol:

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
افشارپور جان
ساختن راه چیه
بیا استادمون سوال ترمو داده طراحی سیکل بوشهر رو فقط مونده بود بخواد
بیخیال بابا:d

italy.omid

اخراجی موقت
من خودم رشتم مکانیکه ولی انصافا برق از همش سخت تره صنایع و عمران هم از همش گلابی تره .

rezaafsharpoor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم رشتم مکانیکه ولی انصافا برق از همش سخت تره صنایع و عمران هم از همش گلابی تره .

دهن منو باز می کنی

مهندس مکانیک لیسانس از دانشگاه صنعتی شریف(سیالات)فوق از دانشگاه شیراز(ساخت تولید)+فوق از دانشگاه علوم تحقیقات(انرژی) استاد دانشگاه+مدیریت پروژه در یک شرکت بین المللی درآمد ماهانه:1/800/000 تومان

مهندس عمران:لیسانس عمران از دانشگاه آزاد نجف آباد(با معدل 15/36)+مدیر پروژه در یک شرکت معتبر+مسئول کارگاه در یک پروژه ساختمانی دیگر درآمد ماهانه:متوسط 5/000/000 تومان

هر دو تاشون هم از آشناهای نزدیک خودم هستن:victory:

ALI0069

عضو جدید
کاربر ممتاز
دهن منو باز می کنی

مهندس مکانیک لیسانس از دانشگاه صنعتی شریف(سیالات)فوق از دانشگاه شیراز(ساخت تولید)+فوق از دانشگاه علوم تحقیقات(انرژی) استاد دانشگاه+مدیریت پروژه در یک شرکت بین المللی درآمد ماهانه:1/800/000 تومان

مهندس عمران:لیسانس عمران از دانشگاه آزاد نجف آباد(با معدل 15/36)+مدیر پروژه در یک شرکت معتبر+مسئول کارگاه در یک پروژه ساختمانی دیگر درآمد ماهانه:متوسط 5/000/000 تومان

دوست عزیز این تاپیک برای سخت ترین رشته ی دانشگاهیه نه پردرآمدترینش که!!!!

البته به نظر من به کاربردن بعضی کلمات مثل گلابیو ... در شان یه فرد تحصیلکرده نیست

رشته ی صنایع تو دروس پایه که با رشته های سخت مشابه هست تو دروس تخصصی هم درس سخت داره هم درس اسون .
ولی خب درس خوندن تو یه رشته ی سخت مگه افتخاره که اینجور پز میدن بعضیا :biggrin:

با تشکر :gol::gol:

mehrzad1

عضو جدید
برق و مكانيك رو قبول دارم ولي عمران و كامپيوتر و البته صنايع جز راحت ترين رشته هاي مهندسي هستن. مهندسي پزشكي هم كم از برق نداره بين رشته هاي راحت تر هم ميشه به نساجي و شيمي و معدن اشاره كرد.

توهم زدیا
البته حقم دارین . انقدر درسای مسخره پاس کردین که درک درسایی مثل جرم و حرارت و سیالات و عملیات و راکتور تو ذهنتون نمیگنجه . 2 تا کتاب مهندسی شیمی رو بخون بعد در موردش نظر بده

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دهن منو باز می کنی

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
به قول اون خدا بیامرز از فضل پدر تو را چه حاصل
رفقات مخشونو میترکونن مهندسی از شریف می گیرن پزشو شما میدی !!
اینجاست که باید گفت عجججججججججججججججججججب :eek:

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نظر من

نظر من

سلام
من برق میخونم :)

فکر میکنم فرق عمده این رشته با بقیه رشته های مهندسی اینه که اکثر مباحث برق قابل لمس نیستند فقط باید تصور کرد یا اینکه از طریق قوانین ریاضی اونها رو باور کنیم مخصوصا زیر شاخه های مخابرات و امثالهم که دیگه کاملا محض میشه . ولی بیشتر رشته های مهندسی دیگه اینطوری نیست مثل عمران ،مکانیک و غیره . به نظر من ب رشته برق نمیگن سخت ولی رشته سنگینیه . البته حق این بود که اطلاع دقیقی از رشته های دیگه می داشتم و این حرفا رو میزدم ولی دید کلی من اینطوریه و فکر میکنم تا حدی درست باشه .

Nayere

عضو جدید
بعله ديگه هيچ كسي نمي گه ماست من ترشه!
اگه بخواي اين طوري مقايسه كني به نظر من رشته پزشكي وحشتناكه!!!‌
چه به لحاظ سختي دروس چه سختي شغل و استرس هاش و چه طول دوره تحصيلش!!!:surprised:

GILMARD

عضو جدید
هر چیزی میتونه سخت و آسون باشه البته بسته به باورهای ما گاهی سخت و گاهی اسو جلوه میکنه.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
عمران خییییییییییییییییییییییییییلی سخته

عمران از همه رشته ها سختره

:biggrin::biggrin::biggrin:

درس خوندن اصلا کار سختی نیست. هیچ فرقی هم نداره. بستگی به علاقه داره.
بعدشم تو رو خدا این جبهه گیری ها رو تمومش کنین. خب که چی؟!!؟!؟!! اصلا آقا رشته خود من از همه راحت تره. واقعا هم همین طوره. جمعش کنین این حرفای بچه گانه رو.
والا آدم خسته میشه. :cool:

rezaafsharpoor

عضو جدید
کاربر ممتاز
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
به قول اون خدا بیامرز از فضل پدر تو را چه حاصل
رفقات مخشونو میترکونن مهندسی از شریف می گیرن پزشو شما میدی !!
اینجاست که باید گفت عجججججججججججججججججججب :eek:

هی...یووووووو...تازه وارد...یه نیگاهی بنداز ببین من واسه چی این حرفو زدم...بعد اظهار فضل کن...من میگم طرف سرویس شده...پدرش دراومده...تو شریف مدرکشو گرفته...اونم نه الان قبل از 70...2 تا هم فوق داره بعدش اندازه یه کارشناس عمران از آزاد درآمد نداره...من دارم میگم: تو جامعه ای که هیچ کسی متناسب با تلاشی که می کنه مزد نمی گیره این بحث ها به هیچ جایی نمیرسه...

در سرزمین من دویدن سهم کسانی است که نمی رسند و
رسیدن سهم کسانی است که نمی دوند

:w27:

همه اش شوخیه...به خودتون نگیرین...این نیز بگذرد

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به دل نگیر کهنه کار

به دل نگیر کهنه کار

هی...یووووووو...تازه وارد...یه نیگاهی بنداز ببین من واسه چی این حرفو زدم...بعد اظهار فضل کن...من میگم طرف سرویس شده...پدرش دراومده...تو شریف مدرکشو گرفته...اونم نه الان قبل از 70...2 تا هم فوق داره بعدش اندازه یه کارشناس عمران از آزاد درآمد نداره...من دارم میگم: تو جامعه ای که هیچ کسی متناسب با تلاشی که می کنه مزد نمی گیره این بحث ها به هیچ جایی نمیرسه

حضور انور حضرت عالی عارض شوم که قصد توهین نداشتم احتمالا خوب متوجه نشدم وفضایلم گل انداختو یه چیزی گفتم .
کلا به دل نگیر رفیق ،مهندس که اینقدر دل نازک نمیشه :gol::gol:

baran.bahari

عضو جدید
من عادت ندارم بگم کدوم رشته سختتره!!چون هررشته سختی خودشو داره... اما واقعا 1 ترم که بهاین نتیجه رسیدم مهندسیشیمی خیلی سخته...چون علاوه بر ریاضی باید درک فیزیکی وشیمی قوی باشه و روابط حاکم رو مدلسازی کرد رشته ای بین شیمی و مکانیک یعنی همه دروس...

amir_80

عضو جدید
حقیقتش من دوست داشتم که رشتم (مهندسی شیمی) اسون باشه

مگه رشتت اسون باشه و بازار کار خوبی داشته باشه بده؟؟؟

ولی واقعآ اینجور نیست
البته قبول دارم تمام رشته ها سختی های خودشونو دارن و همچنین زیبایی های خودشون

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بااین حرف که ماسخت ترین نداریم وهررشته ای سختی های خاص خودش روداره چندان موافق نیستم والله این چیزی که ماتوی دانشگاه می بینیم بعضی رشته هاوقتی واردساختمونشون میشی همه دارن باهم میخندن وشوخی می کنن به هرحال باچندتاهم ازاین رشته هاهم اتاقی بودیم وشناخت ازرشته شون داریم اماتوی برق همچین خبری نیست وبخصوص درگرایش مخابرات که دروس بسیارسنگین وپیچیده هستند.

sepiiid88

عضو جدید
برق و مكانيك رو قبول دارم ولي عمران و كامپيوتر و البته صنايع جز راحت ترين رشته هاي مهندسي هستن. مهندسي پزشكي هم كم از برق نداره بين رشته هاي راحت تر هم ميشه به نساجي و شيمي و معدن اشاره كرد.

اشتباه كردي عزيزم....

مهندسي شيمي از رشته هايي هست كه خيلي سختتر شايد سخت تر از مكانيك هست...;)

mr.rohalamin

اخراجی موقت
سخت ترین رشته هوا و فضاست. اطلاعاتشو ببین:

سطوح رشته

ردیف نام دانشگاه کاردانی کارشناسی ارشد دکترا 1 آزاد- تهران
*

2 صنعتی امیرکبیر
*

3 صنعتی شریف
*

4 علوم و فنون شهید ستاری
*

درسهای رشته

ردیف نام درس ردیف نام درس 1 آزمایشگاه ایرودینامیک 2 آزمایشگاه ترمودینامیک و انتقال حرارت 3 آزمایشگاه دینامیک پرواز 4 آزمایشگاه دینامیک گازها 5 آزمایشگاه فیزیک الکتریسیته و مغناطیس 6 آزمایشگاه مبانی مهندسی برق و الکترونیک 7 آزمایشگاه مقاومت مصالح 8 آزمایشگاه مکانیک سیالات 9 آمار و احتمالات 10 آیروالاستیسیته 11 آیرودینامیک 1 12 آیرودینامیک 2 13 آیرودینامیک 3 14 آیرودینامیک تجربی 15 ارتعاشات 16 استاتیک 17 اصول جلوبرندهها 18 اصول راکتها 19 انتقال حرارت 20 انقلاب اسلامی و ریشههای آن از قرن سیزدهم 21 ایرودینامیک هلیکوپتر 22 برنامه نویسی کامپیوتر 23 پروژه تخصصی 24 پلاستیسیته و آزمایشگاه 25 تئوری آیرودینامیک ملخ 26 تئوری تنش حرارتی 27 تاریخ اسلام 28 تحلیل سازهها 29 تربیت بدنی 2 30 ترمودینامیک 1 31 ترمودینامیک 2 32 تعادل و کنترل هواپیما 33 توربوماشینها 34 جریان لزج 35 دینامیک 1 36 دینامیک 2 37 دینامیک پرواز 38 دینامیک گازها 39 دینامیک هلیکوپتر 40 ریاضی عمومی 1 41 ریاضی عمومی 2 42 ریاضیات مهندسی 43 زبان تخصصی مهندسی صنایع هوایی 44 زبان خارجی 1 (نظری و عملی) 45 زبان خارجی 2 (نظری و عملی) 46 زیستشناسی 47 سوخت و احتراق 48 شیمی عمومی 49 طراحی سازههای صنایع هوایی 50 طراحی هواپیما 1 51 طراحی هواپیما 2 52 علم مواد 53 فارسی 1 54 فارسی 2 55 فیزیک الکتریسیته و مغناطیس 56 فیزیک حرارت 57 فیزیک مکانیک 58 مبانی مهندسی برق و الکترونیک 59 متون اسلامی (آیات و احادیث) 60 محاسبات عددی 61 معادلات دیفرانسیل 62 معارف اسلامی 2 63 مقاومت مصالح 1 64 مقاومت مصالح 2 65 مقاومت مصالح 3 66 مقدمهای بر مکانیک سیالات عددی 67 موتورهای احتراق داخلی 68 مکانیک سیالات 69 مکانیک مدارهای فضایی 70 نقشهکشی صنعتی 1 71 نقشهکشی صنعتی 2 72 کارآموزی 73 کارگاه 1 74 کارگاه 2 75 کارگاه 3 76 کنترل اتوماتیک

minerva

عضو جدید
سلام.
بچه ها یه سر به این جا بزنید.می دونم نباید توی این قسمت این پست رو بگذارم.اما دیگه داره خیلی دیر می شه.
به هر کسی هم که میشناسید بگید این تاپیک رو بخونه.
یک انسان به کمک همه تون احتیاج داره:cry:
هر كه در اين بزم مقرب تر است.....

javad4030

عضو جدید
سلام بچه ها

سلام بچه ها

:child: شک نکنید

برق

اونم مخابرات
آخه همش فوریه و کانولوشنه
آره جیگرتو بخورم< مال این حرفا نیستی>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin:

بالا