سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همونطور که طبق برنامه و جدول مشخص شده
از تاریخ 7 تیر تا 22 تیر به جمع آوری اطلاعات اولیه میپردازیم
( فکر کنم اطلاعات اولیه توسط آقای عراقی ارایه شده باشن، من بخاطر امتحانات مطالعات چندانی نداشتم، بهر حال اگه در مورد اطلاعات اولیه و نخوه گرد آوریشون اطلاعی داده نشده آقای عراقی لطف کنن یه توضیح مختصر بدن )

از تاریخ 7 تیر تا 28 تیر هم گرد هامایی اعضا و ... است یعنی تشکیل جلسات فنی
پس همونطور که گفتم همه بیان و من رو add کنن تا بهتر بتونم بهتون اطلاع رسانی کنم، در ضمن آمادگی خودتون رو هم اعلام کنین

بچه ها کار دیگه شروع شده، لطف کنین جدی باهاش برخورد کنین و سخت بچسبین به کار
همگی هم به این تاپیک همیشه سر بزنین و همه پست ها رو بخونین

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمولا اينطور كتابها در اينتر نت نيست ولي در كناتخانه هاي نفت و نفت بهران يا نفت پارس ممكنه وجود داشته باشند اگر نبودند براتون اسكن ميكنم و بخشهاي لازم را ميگذارم.
آقاي عراقي كاري كه من بايد تا 7 تير انجام بدم چيه؟؟؟؟

اون كتابي كه فرموده بوديد ..هرچي توو اينتر نت گشتم نبود...

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله ام اس پروژه برنامه خوبيست و پري ماورا از اون هم بهتره اكسل هم يه خوبيهايي ذاره به هر حال اين چيزا در اختيار گروهي است كه ميخوان در اين پروژه كار كنند با هر چي كه راحتترند يقينا بهتر خواهد بود
سلام
ما شاءا.. اینقدر تعداد صفحات این تاپیک زیاده که آدم هایی که مثل من که از قافله عقبن اصلا بهش نمیرسن
ولی اینجا صحبت از مدیرت پروژه شنیدم
شاید حرفم مزخرف باشه ولی، تو مدیریت پروژ] MSPحرف اول رو مینه
نترسین من کار کرم خیلی آسونه کافیه از بچه های صنایع کمک بخواهین
اگر گفتن سخته بگین کلمات کلیدی رو و مفاهیم اولیه روبه ما بگین الباقی با یک جزوه ساده حله
ببخشین شاید بیراه حرف زدم
ولی اگه راهنماییم بدرتون خورداز آقای عراقی می خوام به اطلاع برسونه..
خواهش میشه..
خلاصه ببخشن پا برهنه پریدم وسط مکالمات

با احترام
نسترن پهلوان

Excalibur

عضو جدید
سلام خدمت همه ی دوستان
جوجو جان من امروز امتحاناتم تمام شد در خدمتم!
من یه نگاهی به فایل اکسل انداختم من باید تو قسمتهایی کار کنم که نوشته شده همه ی اعضا؟
هنوز یه کم میترسم!

Excalibur

عضو جدید
سلام خدمت همه ی دوستان
من یه نگاهی به فایل اکسل انداختم من باید تو قسمتهایی کار کنم که نوشته شده همه ی اعضا؟
هنوز یه کم میترسم!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره عزیزم
تو همون قسمت کار کن
خوشبحالت تموم کردی
ریاضیات مهندسی چطور بود ؟
حرارت فکر کنم نداشتی, خوب بهر حال ایشالا همش رو خوف داده باشی

با توجه به اینکه فصل امتحاناته و کسی هم سر نمیزنه و حتی بچه ها نمیگن از کی میتونن فعالیت کنن فکر کنم خودم تنها و تنها یه بار دیگه این زمانا رو ویاریش کنم و اون رو هم بندازم از 20 تیر که همه کارها شروع شه

من نمیدونم این بچه ها کجا هستن

zahra.as

عضو جدید
چشمات رو باز كن جوجو حتما مي بيني

چشمات رو باز كن جوجو حتما مي بيني

ااولا جناب جاويد جوجو بنده خيلي وقته كه گفتم هستم اما هنوز درست و حسابي نميدونم بايد چي كار كنم كاشكي مي شد شرح وظايف هر كسي مشخص شه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهسا جان من منظورم از تنها و تنها اونجا همون فقط وفقط بودش
یه سری از بچه ها هستن که هنوز امتحان دارن ولی متاسفانه نمیان بگن کی تموم میکنن که من جدول رو دوباره از نو تنظیم کنم
نیما که 17 تیر تمومه, اگه تا 8 تیر کسی اعلام امادگی واسه شروع کارا نکرد, همه منظورمه, برنامه کاری رو از 20 تیر شروع میکنیم
تذکر: اکسل ویرایش شده رو 9 تیر میزارم
و فکر نکنم بیشتر از این به تعویق بیفتن

در مورد شرح وظایف هم قبل از کاری که هرکسی بایستی انجام بده یه توضیح مختصر میدیم, هرکی که میدونه یا آقای عراقی خودشون اینکار رو میکنن

samira005

عضو جدید
...

...

جا داره سلام و خسته نباشيدي به جناب آقاي مهندس عراقي و همه ي دوستان اكتيو عرض كنم.
من همين الان تمام پست ها رو خوندم ، البته يه خورده دير اقدام كردم و كلا ًمطلع نبودم.
اگر هنوز دير نشده مي خواستم كمك كنم و هر آن چه از دستم بر مي آد انجام بدم.
من هم مثل جوجو دانشجويه سال دوم پتروشيمي ام و بار علمي و تخصوصي زيادي ندارم.
ممنون و متشكر.

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر امتحانات مهسا تموم شده ميتواند از همين الان كار سرچ در اينتر نت ، كتابخانه ها را شروع كنه ابتدا بايد فهميد روغن موتور چيست ،كاربردش كدامست ،تصفيه اول چيست ، روشهاي تصفيه دوم كدامند، روش اسيدي تصفيه دوم روغن در ايران چگونه است، اينها و خيلي موارد ديگر اطلاعاتي است كه بايد جمع كنيد يك مقدار مطلب در بخش ديگر ميگذارم بخوانيد
ااولا جناب جاويد جوجو بنده خيلي وقته كه گفتم هستم اما هنوز درست و حسابي نميدونم بايد چي كار كنم كاشكي مي شد شرح وظايف هر كسي مشخص شه

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اموزش مقدماتي

اموزش مقدماتي

روغن موتور براي روغنكاري قطعات درگير موتور بكار ميرود تا مانع از سايش انها شود چون جلوگيري از سايش تنها وظيفه روغن نيست يكسري مواد افزودني هم به ان اضافه ميكنند تا كارايي لازم در ان بوجود ايد .
استاندارد ها : يكي از استاندارد ها استاندارد API است بر اساس ان سطح كارايي با سال طراحي و ساخت موتور هماهنگ ميگردد .
براي بيان سطح كارايي در خود روهاي بنزيني از حرف s و براي ديزلي از حرف c استفاده ميگردد
و در جلوي انها حرف ديگر انگليسي را از A با بالا قرار ميدهند پس روغني با استاندارد
API Sa يعني روغن پايه بدون هر گونه افزودني و API SL يعني روغني كه از سطح كارايي بالايي برخوردارست و امروز در خود روهاي مدل بالا از ان استفاده ميشود پس هر چه از حرف A دور تر ميشويم سطح كارايي روغن موتور بالاتر ميرود . SA , SB , SC , SD , SE , SF , SG , در اين گروه مثلا روغن API SF /CC يكي از روغنهاي قديمي شركت نفت است كه نوع SG يك درجه از قبلي بالاتر است چون داراي مواد پاك كننده در فاز بخار ميباشد .
معمولا كاراي روغن موتور هاي بنزيني همراه با ديزلي اورده ميشود مثل استاندارد API SF /CC
روش ديگر تعيين استاندارد روغن بر پايه گرانروي انست مثل روغن SAE 30 يا SAE 40 اينه فقط نشان ميدهند گرانروي روغن چيست و يا مولتي گريد ها SAE 20/40 روغني است كه گرانرويش در سرما پايين و در گرما افزايش ميابد .

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
توليد

توليد

در بخش توليد ابتدا ماده اي كه لوب كات يا برش روغني نام دارد از برچ تقطير در خلا براي تصفيه به واحد روعن سازي فرستاده ميشود لوب كات ها هم بر حسب گرانروي شماره گذاري ميشوند در بخش تصفيه روغن مواد پارافيني ان توسط متيل اتيل كتون جذف ميشود اسلاك واكس براي گرفتن پارافين واكس ان تحت فرايند قرار ميگيرد و خروجي ديگر برج براي حذف اروماتيكها با فور فورال تحت پروسس قرار ميگيرد ،فورفورال اكستراكت بعد ها بعنوان RPO وارد بازار ميشود و روغن بايد برود تا هيدرو فينيش شود كه نميشود ولي در واحد بلندينگ با افزودني ها مخلوط شده و بسته بندي ميگردد.
به روغن قبل از اختلاط BASE OIL يا روغن پايه گويند كه نام ديگر ان سالونت نوترال SOLVENT NATURAL است پس اگر با SN 500 روبرو شديد يعني روغن پايه اي كه گرانرويش در محدوده 500 شماره گذاري شده متعاقبا عدد دقيق چرانروي با شماره 500 را ميدهم

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي روغن فينيش يا نهايي رفت در موتور و كار كرد سياه ميشود و بخش عمده اي از افزودني هاي ان از بين ميروند و باند هاي دوگانه هيدرو كربنها هم ابتدا اكسيد و بعد پر اكسيد ميشود و TAN يا عدد اسيدي روغن را افزايش ميدهند و در نهايت بايد تخليه و تعويض گردد روغنهاي كار كرده جمع اوري و در واحد هاي تصفيه روغن مجددا احيا ميگردند
يكي از روشهاي بازيافت روغن كاركرده روش اسيدي نام دارد در اين روش كه همه صنعتگران با سواد و بي سواد انرا بلدند ابتدا زماني براي ته نشست به مواد اوليه ميدهند بعد فلاش گيري ميكنند بعد اسيد ميزنند بعد خنثي ميكنند بعد حاك رنگبر ميزنند بعد با قيلتر پرس روغن پايه را ميگيرند .لجن اسيدي انها موجب زيان به محيط زيست شده به همين علت همه مجبور شده اند بدنبال روشهاي قير اسيدي بروند .تعدادي از روشهاي غير اسيدي نياز به فراورده هاي پالايشگاه دارند مثل هيدروژن و پروپان كه تامين انها امكان پذير نيست پس بايد بدنبال روشهاي ديگر رفت يكي از اين روشها به روش ريسايگلون معروف است كه سرمايه گذاري زيادي ميطلبد و يك روش ابتكاري ديگري هم هست كه بنظر ميايد از استيم كراكينگ استفاده شده باشد در نهايت بر روي اين روش بيشتر متمركز خواهيم شد .

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع

منابع

براي كسب اطلاعات بيشتر ميتواند به مقالات خودم در شركت نفت و يا كتابي از بهران مراجعه كنيد و اون كتابي را كه معرفي كردم خيلي كامله و يا مهسا با مراجعه به كتابخانه دانشگاه ،پايان نامه ها و اينتر نت هر چه اطلاعات در اين زمينه ها هست را جمع اوري ميكند . به اين اقدامات ميگن رفتن در عمق مطلب و در واقع عبور از يكسري اطلاعات سطحي.

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر هنوز با داشتن اون برنامه كاري روشن و اين اطلاعات پايه هنوز مسير جركت روشن نيست سئوال كنيد

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقای عراقی از لطفتون ممنون و راهنماییهاتون
بچه ها انگاری سخت درگیر امتحاناتن
فکر کنم بعد از 17 همه باشن
نظرتون چیه زمان رو تغییر بدیم یه کم ؟

البته واسه جمع آوری اطلاعات یه 4 نفری هستیم
من و مهسا جان و محمد و نازنین

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه مهسا خانم بره صفحه سوم برنامه را بخواند شرح وظيفشون ميتونه ببينه مثلا براش نوشته شده فلودياگرام و شرح فرايند از تاريخ اين تا تاريخ فلان با مهسا و نفر بعدي هم كار مهسا را كنترل و تكميل ميكنه اينها يعني اينكه مهسا بايد بره دنبال انواع فلودياگرام ها و شرح فرايند هاي تصفيه دوم روغن و گزارشي تهيه و بهترين انهارا انتخاب و به فرد بعدي كه انرا كنترل و تاييد ميكنه بده اين فقط يكي از مشروح وظايفي است كه براي مثلا مهسا امده .

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
كار ساده ايست همينطور كه پشت كامپيوتر نشستي برو رو برنامه گوگل بعد براي موضوع تصفيه غير اسيدي روغن موتور سرچ كن هر چي مطلب گير اوردي بخوان خوبهاشو بردار بده تا توزيع كنند .
به انگليسي هم ميتوني بنويسي RE-REFINE OF USED OIL يا NON ACID RE-REFINE USED OIL
سلام خدمت همه ی دوستان
هنوز یه کم میترسم!

samira005

عضو جدید
سلام آقاي عراقي
با توجه به تقسيم بندي كاري و برنامه ريزي هايي كه كرديد امكان فعاليت من هم هست؟
اگر ممكن هست من فايل مشخصات خودم رو ضميمه كنم.

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
با همين چهار پنج نفري كه هستيد كار جمع اوري اطلاعات رو ميتونيد شزوع كنيد
آقای عراقی از لطفتون ممنون و راهنماییهاتون
بچه ها انگاری سخت درگیر امتحاناتن
فکر کنم بعد از 17 همه باشن
نظرتون چیه زمان رو تغییر بدیم یه کم ؟

البته واسه جمع آوری اطلاعات یه 4 نفری هستیم
من و مهسا جان و محمد و نازنین

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سميرا حتما امكان فعاليت براي شما هم هست رزوم اتان را به محمد بدين تا در مكان خودش ثبت بشه
سلام آقاي عراقي
با توجه به تقسيم بندي كاري و برنامه ريزي هايي كه كرديد امكان فعاليت من هم هست؟
اگر ممكن هست من فايل مشخصات خودم رو ضميمه كنم.

zahra.as

عضو جدید
باز هم سوال

باز هم سوال

اگه مهسا خانم بره صفحه سوم برنامه را بخواند شرح وظيفشون ميتونه ببينه مثلا براش نوشته شده فلودياگرام و شرح فرايند از تاريخ اين تا تاريخ فلان با مهسا و نفر بعدي هم كار مهسا را كنترل و تكميل ميكنه اينها يعني اينكه مهسا بايد بره دنبال انواع فلودياگرام ها و شرح فرايند هاي تصفيه دوم روغن و گزارشي تهيه و بهترين انهارا انتخاب و به فرد بعدي كه انرا كنترل و تاييد ميكنه بده اين فقط يكي از مشروح وظايفي است كه براي مثلا مهسا امده .
جناب عراقي منظورتون از برنامه همون فايل اكسل است ؟؟؟:redface:
آخه اون چيزي كه من دانلود كردم هيچ كجا اسمي از كسي كه بايد كار ها را انجام بده نديدم:que:

zahra.as

عضو جدید
يك خواهش

يك خواهش

اگر امتحانات مهسا تموم شده ميتواند از همين الان كار سرچ در اينتر نت ، كتابخانه ها را شروع كنه ابتدا بايد فهميد روغن موتور چيست ،كاربردش كدامست ،تصفيه اول چيست ، روشهاي تصفيه دوم كدامند، روش اسيدي تصفيه دوم روغن در ايران چگونه است، اينها و خيلي موارد ديگر اطلاعاتي است كه بايد جمع كنيد يك مقدار مطلب در بخش ديگر ميگذارم بخوانيد
جناب عراقي همونطور كه من قبلا گفتم به مباحث مربوط به پترو شيمي اصلا علاقه اي ندارم اما باتوجه به وظيفه اي كه شما براي من در نظر گرفتيد تمام سعيم را براي انجام هر چه بهتر آن انجام مي دهم اما اگر كوتاهي و ناشي گري از من در اين زمينه ديديد به ياد بياوريد كه من علاقهاي به مباحث مربوط به پترو ندارم و اميد وارم در آينده اي نزديك به مباحث مربوط به صنايع غذايي هم در اين تايپيك بها داده شود

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صفحات 1 و 2 و 3 نهايي ، فرموله و بهم وصل شدند لطفا كنترل كنيد كه اشتباهي نداشته باشد
فايل ضميمه است صفحات بعدي مطابق صفحه 3 بايد تنظيم بشن و تعطيلات بايد از تقويم استخراج بشه.

سلام مهسا جان
اینو دانلود کنید
جدیدترین فایل اکسلی که توسط آقای عراقی گزاشته شدن
وظایف کاملن نوشته شدن

Excalibur

عضو جدید
ببخشید جاوید جون من باید چه کار کنم که شما مارو هم به حساب بیاری؟:cry:
جناب عراقی من اصفهانیم و صنعتی اصفهانم درس میخونم و میتونم به منابع دانشگاهی هم دسترسی داشته باشم اگه به درد کارمون میخوره دستور بفرمایید تا مراجعه کنم.:warn:

mohammad_che_eng

عضو جدید
salam be hameye dostan
sorry ke ye 2 roozi be site sar nazadam ...safare kari baram pish omade va alan tehran hastam ..az inke fanglish type mikonam bazam sorry taghsir az pcie

javid jan kara chetor pish mire???oza khobe

سلام دوستان
جاوید جان من اگه تاریخ اتمام امتحانم حرفی نمیزنم واسه اینه که کار من تو مرداده و تداخلی نداره . ولی هر موقع دوست داشتی میتونی تنظیم کنی . همون 20 تیر هم خوبه

مهسا خانم فایلهای اکسل رو دیدید تا حالا ؟ صفحاتش رو دیدید ؟ اون پایین چند صفحه هست که واسه دیدن وظایفت باید روی سربرگ سومی کلیک کنی

جناب عراقی اتفاقا تابستون امسال کار آموزی توی کارخونه تصفیه روغن هستم ولی از جزییات و روشاش چیزی نمیدونم . اطلاعاتی بدرد میخوره که از اونجا بیارم ؟ احتمالا تا قبل از مرداد میرم و تمومش میکنم ...

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اکسکالیبور وظایف شما که شرح داده شده
توسط آقای عراقی
بگردین, سرچ کنین و مطالب رو خوب مطالعه کنین و واسه من بفرستین, البته به میل یا ID
منم بعد از اتمام کارا اطلاعات رو بین اعضا پخش میکنم

فعلن کار هممون جمع آوری اطلاعات هستش

ممد جونی اوضا خووف پیش میره, اون عکس خودته؟ +27 ساله میزنیاا, البته روم نشد بیشتر بگم

من تازه از امتحان برگشتم
4 ساعت سر جلسه بودم
برم بخوابم

فعلن خووب به جمع آوری اطلاعات بپردازین

مرسی نیمایی
یه چند نفری هستیم واسه جمع آوری اطلاعات
کار رو از همون 7 تیر شروع میکنیم

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهسا موضوعات كاري كه براي شما در نظر گرفته شده مربوط به تقطير و بيلان انرژيست و به نوع رشته تحصيلي مرتبط نميشه دوم اينكه اون برنامه اكسل پنج صفحه دارد نوار اطلاعاتي پايين صفحه اول ، شما را براي رفتن به صفحه وظايف راهنمايي خواهد كرد.
جناب عراقي همونطور كه من قبلا گفتم به مباحث مربوط به پترو شيمي اصلا علاقه اي ندارم اما باتوجه به وظيفه اي كه شما براي من در نظر گرفتيد تمام سعيم را براي انجام هر چه بهتر آن انجام مي دهم اما اگر كوتاهي و ناشي گري از من در اين زمينه ديديد به ياد بياوريد كه من علاقهاي به مباحث مربوط به پترو ندارم و اميد وارم در آينده اي نزديك به مباحث مربوط به صنايع غذايي هم در اين تايپيك بها داده شود

بالا